Ya bende böyleyim 15 günü geçti en son gidişim cuma günü tekrar gideceğim o kadar evham yaptimki son iki gün kaldı ama merak ediyorum herşey yolunda mı iyi mi diye..Ben de şu ara çok evham yapıyorum , doktora 3 haftada bir gidiyorum o 3 hafta geçmek bilmiyor . Allah korusun bebeğimin kalbi dursa o süre zarfında fark edemem ne yaparım diye aklım çıkıyorniye böyle olduk
Ben de en son 14 ünde gittim bi daha ki taa 8 ekimdeYa bende böyleyim 15 günü geçti en son gidişim cuma günü tekrar gideceğim o kadar evham yaptimki son iki gün kaldı ama merak ediyorum herşey yolunda mı iyi mi diye..
Bende 16sında gitmişim bana iki hafta sonra gel demişti ondan cuma gidicem bakalım heycan dorukta merak ediyorum.Ben de en son 14 ünde gittim bi daha ki taa 8 ekimdeşu ilk 3 ay bitince belki bi nebze rahatlarız , bi de hissetmeye başladığımız günler gelse bi an önce daha ne isterim
Bende 20 haftalik kaybimdan sonra cok zorlanmıştim ama Allah verdi Allah aldi diye düşününce yinede rahatliyor insan, doktorların cogu ilk 3 ayda kaybedilen bebeklerin sagliksiz olduğunu söylüyorlar, Rabbim herseyin hayırlısını bilendir. 2 kızınız vardi yanlis hatirlamiyorsam, Rabbim oncelikle sizlere ve onlara hayirli saglikli uzun omur versin, zor biliyorum ama psikolojik olarak kendinizi ne zaman hazir hissedersiniz o zaman yeniden düşünebilirsiniz, bende kayiptan 6 ay sonra yeniden hamile kalmistim, bu sefer akıllandım tabi kizima 4-5 aydan önce söylemedim, o da sizin kızınız gibi uzulmustu, cok istiyordu cunku. Hakkınızda hayırlısı olsun, Rabbim gönlünüze göre nasip etsinDusukten sonra ne olur nasil yaşanır bilmiyorum.. baskasini düşünecek miyim onu da bilmiyorum.. düşünsem ne zaman dan itibaren deneyebilirim.. kafamda binlerce soru doktorlara da güvenmiyorum artık..
İçinin en rahat olması gereken zaman bence, beyaz akinti en masumu en normalimerhaba kızlar benimde yarın 3.ayım doluyor inş. hamileliğimi öğrendiğim günden beri açık sarı akıntım olmuştu fakat 2 gündür hiç akıntım yok tedirgin oldum ama gereksiz mi bilemiyorum açıkçası . sadece arada sadece beyaz akıntım oluyor o kadar
1,5 aydır gidemedim doktora o yüzden korkuyorum . sagol canım çok tşklerİçinin en rahat olması gereken zaman bence, beyaz akinti en masumu en normali
Baya uzun olmus, iyi dayanmissin, benim 10 gun oldu, haftaya gitsem mi diye düşünüyorum1,5 aydır gidemedim doktora o yüzden korkuyorum . sagol canım çok tşkler
9.haftada gidicektim ama doktor istersen 11.haftadan sonra 2 li testle beraber gelirsin boşuna masraf yapma dedi. ama bir daha bu kadar bekleyemem :) yarın gidicem inş.Baya uzun olmus, iyi dayanmissin, benim 10 gun oldu, haftaya gitsem mi diye düşünüyorum
Ben de 12.haftadayim. Onceden akıntım cok fazlaydi fakat zamanla azaldi. Su an hamilelik öncesi gibi. Bir sıkıntı olduğunu sanmıyorummerhaba kızlar benimde yarın 3.ayım doluyor inş. hamileliğimi öğrendiğim günden beri açık sarı akıntım olmuştu fakat 2 gündür hiç akıntım yok tedirgin oldum ama gereksiz mi bilemiyorum açıkçası . sadece arada sadece beyaz akıntım oluyor o kadar
aynen eevt çok güzel tarif etmişsin hamilelik öncesi gibi .benimde öyle şu anda . bir anda böyle yok denecek kadar azalması tedirgin etti. sagol cnm çok tşklerBen de 12.haftadayim. Onceden akıntım cok fazlaydi fakat zamanla azaldi. Su an hamilelik öncesi gibi. Bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum
Hanımlar çocuğumuz bir aksilik olmazsa koç burcu olacak. Bilirsiniz hareketli, kendi isteklerini öne alan, inatci bir yapısı varbiraz zorlayacak,sakin bir çocuk olmayacak gibi geliyor. Ne dersiniz?
Bir de ay burcum koçmuş annemle olan bazı sıkıntılarımın nedenini daha iyi anladım. Insanin ay burcu neyse annesi ona oyle görünüyormus. Yani bogaysa sakin anlayisli, kocsa daha agresif gibi. Ve kendi de oyle bir ebeveyn oluyormus. İnşallah çocuklara bu tramvalari gecirmeyiz.
Rabbim gönlünüzü ferahlasın. En kısa zamanda atlatırsiniz inşallah. Evlatlarınızı sevin, onlarla vakit geçirin. Yalnız kalmamaya çalışınGunaydinlar
Sonraki gun kanamam arttı, hastaneye gittim onca iğne soruma rağmen bebegim gözlerimin önünde düştü.. iki gündür hayalet gibiyim, boşluğa düştüm.. sagsalim kavuşunca yavrulariniza benden buraya kadar
Beni birakti minicik yavrum
Amin canım sağlıklı, mutlu olsunlar da Rabbim kolaylığını verirsöylediklerin olursa bizi bayağı zorlicak gibi görünüyor. :) hayırla sağlıkla gelsinler inş. amin
Ahh ne denir rabbim sabır versin sağlıklı değilmiş diye avut kendini kucağına aldığında kaybetmek daha zor olurdu rabbim sabır versin inşallah en kısa zamnda yeniden hamile kalırsınGunaydinlar
Sonraki gun kanamam arttı, hastaneye gittim onca iğne soruma rağmen bebegim gözlerimin önünde düştü.. iki gündür hayalet gibiyim, boşluğa düştüm.. sagsalim kavuşunca yavrulariniza benden buraya kadar
Beni birakti minicik yavrum
Evt kesinlikle hareketli olucak ben 2 defa gördüm ikisinde de kollar bacaklar hiö durmuyorHanımlar çocuğumuz bir aksilik olmazsa koç burcu olacak. Bilirsiniz hareketli, kendi isteklerini öne alan, inatci bir yapısı varbiraz zorlayacak,sakin bir çocuk olmayacak gibi geliyor. Ne dersiniz?
Bir de ay burcum koçmuş annemle olan bazı sıkıntılarımın nedenini daha iyi anladım. Insanin ay burcu neyse annesi ona oyle görünüyormus. Yani bogaysa sakin anlayisli, kocsa daha agresif gibi. Ve kendi de oyle bir ebeveyn oluyormus. İnşallah çocuklara bu tramvalari gecirmeyiz.
Koç burcunu severim ben de Koç burcuyum onun icin demiyorum tabiHanımlar çocuğumuz bir aksilik olmazsa koç burcu olacak. Bilirsiniz hareketli, kendi isteklerini öne alan, inatci bir yapısı varbiraz zorlayacak,sakin bir çocuk olmayacak gibi geliyor. Ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?