Canım bunlar ikili testte kullanılan kan değerlerinin sonuçları. İkili test sonucu değilKızlar 2li test sonucum anlayan var mı
Gözün aydın canımSelam kızlar az önce dr dan çıktım.
Çok şükür bebeğim haftasını yakaladı1hafta geriden geliyordu
İkili taramayı sordu kabul etmedim imza istediler. 5yıl evlat hasreti çekip 2 kayıp yaşadığım için rabbimden gelene razıyım❤
Cinsiyeti sordum henüz erken ama belli olurmu dedim. Baya baktı ama kesin değil erken falan dedi erkek gibi dedi. Hayrılısı inşallah
Koç burcunu severim ben de Koç burcuyum onun icin demiyorum tabiama gerçekten yalansız dolansız göründüğü gibi, belki biraz hareketli ama çok sevecen ve candan oluyor Koç burçları. Ben seviniyorum bu burçtan olacağı için
Ne tatlı maşallah siz tecrübelisiniz o zamanEvt kesinlikle hareketli olucak ben 2 defa gördüm ikisinde de kollar bacaklar hiö durmuyorama benm kızımda öyle yürümek bilmiyor koşuyor 3yaşında 2 kez yüzüne dikiş atıldı sağlıkla gelsinler inşallah
Canım nasıl yani sonuçlarıma tıkladım bu çıktıCanım bunlar ikili testte kullanılan kan değerlerinin sonuçları. İkili test sonucu değil
Gözün aydın canımsağlıkla ilerlesin inşallah
İkili test sonucu ayrı bir rapor olarak oluyor genelde ama yaptırdığın yer nasıl paylaşıyor bilemedim. Sonuç raporunda;Canım nasıl yani sonuçlarıma tıkladım bu çıktı
Guzel haberlerle gelirsin insallah9.haftada gidicektim ama doktor istersen 11.haftadan sonra 2 li testle beraber gelirsin boşuna masraf yapma dedi. ama bir daha bu kadar bekleyemem :) yarın gidicem inş.
Buyuk kizim başak onunla cok rahattım, kucuk olan ikizler daha 15,5 aylik koltuk tepelerinde hep bi aksiyon, birde üstüne koç gelince Nirvanaya ulaşıp, jübilemi yapicamHanımlar çocuğumuz bir aksilik olmazsa koç burcu olacak. Bilirsiniz hareketli, kendi isteklerini öne alan, inatci bir yapısı varbiraz zorlayacak,sakin bir çocuk olmayacak gibi geliyor. Ne dersiniz?
Bir de ay burcum koçmuş annemle olan bazı sıkıntılarımın nedenini daha iyi anladım. Insanin ay burcu neyse annesi ona oyle görünüyormus. Yani bogaysa sakin anlayisli, kocsa daha agresif gibi. Ve kendi de oyle bir ebeveyn oluyormus. İnşallah çocuklara bu tramvalari gecirmeyiz.
Kan testinin ve muaynenin sonuçları birleşip bir rapor oluşturuyor yani henuz o rapor çıkmamış orda riskler vs yaziyor, bide burda referans birimleri yoktu galibaCanım nasıl yani sonuçlarıma tıkladım bu çıktı
Buyuk kizim başak onunla cok rahattım, kucuk olan ikizler daha 15,5 aylik koltuk tepelerinde hep bi aksiyon, birde üstüne koç gelince Nirvanaya ulaşıp, jübilemi yapicamtek tesellim yukselen burcu insallah o sakin birsey denk gelir bide vedik astroloji var ona göre de balik olma ihtimali yüksek hadi bakalim
Risk olmayınca vermiyorlar malesef canm. Ben de ilkinde Zeynep kamil de takip olmuştum. Senn randevun zaten varmış onu geri çevirmezler ama risk görmedikleri takdirde tekrar alınmıyorÇok sağol canım aminbenim doktora göre bu haftadan sonra rahatlayabilirmişim artık riskler azalıyormuş ama bilemiyorum becerebilir miyim
Aynen canım bir gittim mi daha bırakmam inşallah ayda bir de olsa gitmek istiyorum ona. Ama işte şehirde sadece iki perinatolog olunca o yoğunlukta verir mi randevu bir daha bilemedim bir riskim de olmayınca. Hakkımızda hayırlısı olsun. Sağlıkla ilerlesin inşallah bundan sonrası
Bana da öyle geliyor biraz şansımı deneyeceğim ama en azından 20-24 arası detaylı ultrason için ısrar edeceğimRisk olmayınca vermiyorlar malesef canm. Ben de ilkinde Zeynep kamil de takip olmuştum. Senn randevun zaten varmış onu geri çevirmezler ama risk görmedikleri takdirde tekrar alınmıyor
O tahlilleri(ikili ve ayrıntılı ultrason) ekstra olarak randevu olarak alıyorsun. Gündüz saat tam 16 da açılıyor yeni randevu. Hem ikili hem detaylı yapıyorlar. Aynı anda hem 182 den hem netten iki kişi zorlayın alırsınız mutlaka. Benm şekerim çıkmıştı sonradan, hep perinatalojide oldum muayneleriBana da öyle geliyor biraz şansımı deneyeceğim ama en azından 20-24 arası detaylı ultrason için ısrar edeceğim
Boşuna para vermeyin ist da olanlar. Zeynep kamil perinataloji doktorları gerçekten dalında çok iyi. Randevu kısmında isteyen herkes alabilir ikili ve detaylı için. Ama önce bir kez kadın doğumda muayne olmanız gerek. Sonra açılıyor yoksa alamazsınız.Bana da öyle geliyor biraz şansımı deneyeceğim ama en azından 20-24 arası detaylı ultrason için ısrar edeceğim
Ben konuştum canım ya gidip en sonunda çünkü bir hafta falan takip ettim alamadım açılmadı.O tahlilleri ekstra olarak randevu olarak alıyorsun. Gündüz saat tam 16 da açılıyor yeni randevu. Hem ikili hem detaylı yapıyorlar. Aynı anda hem 182 den hem netten iki kişi zorlayın alırsınız mutlaka. Benm şekerim çıkmıştı sonradan, hep perinatalojide oldum muayneleri
Evet canm perinataloji almıyor kolay kolay beni kadın doğum yönlendirdi. Zaten ilk başta riskli gebelik olarak gittim. Ama ikinci kızımda da aldım ayrıntılı için randevu. Zor alınıyor ama dakik olunca mümkün. Az önce kontrol ettm hala randevu alınıyor ikili ve ayrıntılı için. Ama dedğim gibi gündüz saat tam 16 da. Hatta 1 dk kala başlamak gerek. Belki işine yarayan olur. Ben ist da değilim ama em azından boşuna para vermeyin. Memorial da bi profa da gittik ilkinde 1200 dü 5 yıl önce. Sonra zeynep kamilde oya hanım bedava aynı muayneyi yapmıştı. Bi de dalga geçti para verip rahatladın mı diyeBen konuştum canım ya gidip en sonunda çünkü bir hafta falan takip ettim alamadım açılmadı.
Burada perinatoloji için mhrs de açmıyorlarmış randevu sistemini. Çok yoğun oldukları için kafasına esen gelirse normal takipteki hastalara bakamıyorlarmış. Bildiğin kara kaplı bir ajandaları var oraya elle yazıyorlarZaten şehirdeki tüm kadın doğum doktorları sistemi bildiği için. Gerek gördükleri hastalarına bölüme bizzat gidip randevu almanız gerekiyor diyorlarmış. Bana bu randevuyu da vermiyordu asistan hatta. bir risk var mı dedi. Dedim bildiğim yok şuan tek yumurta mı dedi çift dedim tek de değilmiş diyip göz devirdi. Tekler riskli oluyor dedi. En son işte tüp bebekle oldu, bhcg m sıkıntılı arttı falan bir kere görüşmek istiyorum doktorla endişelerim var dedim. 8. Haftadaydım hatta o ara. Girdi doktora sordu. O zaman 6 hafta sonra gelsin ense kalınlığına falan da bakarız demiş de öyle aldım yani
Benim ilk kızım 11 Nisan doğumlu olacaktı ama hanımefendi çok keyfe düşkün 13 Nisan da 41+2 de suni sancı ile normal doğum yaptım. Yoksa hala gelmeyecekti. Ancak o kadar sakin o kadar huzurlu bir bebekti anlatamam büyüdükçe de o sakinliği geçmedi ben ona kalk koş hareket et yaramazlık yap derim şimdi kardeşi de 11 Nisan da doğacakHanımlar çocuğumuz bir aksilik olmazsa koç burcu olacak. Bilirsiniz hareketli, kendi isteklerini öne alan, inatci bir yapısı varbiraz zorlayacak,sakin bir çocuk olmayacak gibi geliyor. Ne dersiniz?
Bir de ay burcum koçmuş annemle olan bazı sıkıntılarımın nedenini daha iyi anladım. Insanin ay burcu neyse annesi ona oyle görünüyormus. Yani bogaysa sakin anlayisli, kocsa daha agresif gibi. Ve kendi de oyle bir ebeveyn oluyormus. İnşallah çocuklara bu tramvalari gecirmeyiz.
Cok mutlu oldum bunu duyuncaBenim ilk kızım 11 Nisan doğumlu olacaktı ama hanımefendi çok keyfe düşkün 13 Nisan da 41+2 de suni sancı ile normal doğum yaptım. Yoksa hala gelmeyecekti. Ancak o kadar sakin o kadar huzurlu bir bebekti anlatamam büyüdükçe de o sakinliği geçmedi ben ona kalk koş hareket et yaramazlık yap derim şimdi kardeşi de 11 Nisan da doğacakayarlasam denk getirmek istesem olmazdı. Ablasına çeksin başka birsey istemem çok sevdim koç burcu çocuklarını ❤
Demekki sakin koçlar da varmışBenim ilk kızım 11 Nisan doğumlu olacaktı ama hanımefendi çok keyfe düşkün 13 Nisan da 41+2 de suni sancı ile normal doğum yaptım. Yoksa hala gelmeyecekti. Ancak o kadar sakin o kadar huzurlu bir bebekti anlatamam büyüdükçe de o sakinliği geçmedi ben ona kalk koş hareket et yaramazlık yap derim şimdi kardeşi de 11 Nisan da doğacakayarlasam denk getirmek istesem olmazdı. Ablasına çeksin başka birsey istemem çok sevdim koç burcu çocuklarını ❤
Hadi ya üzüldüm sizin için ne güzel geçti diye sevnmişsinizdir.inşallah bikaç gün içinde tamamen geçer . Kaçncı haftadan beri içiyordunuzBen 12 haftalık oldun 3 4 gündür de normal halime döndüm diye dün bıraktım ilacı ve çok pişman oldum akşama kadar kustum gece hemen kullandım ilacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?