Ben ilaç içip etki etmeyenlerdendim 4 gündür yani 12.haftada azaldi gibi şükür oyle kusma falan da olursa 1 kez oluyor eskisi gibi devamlı değil yani ama ilaca devam ediyorum 7.haftadan den beri kullanıyorum ilac
Ne olcaz biz böyle yaa normal sütyenler de olmuyo sporcu sütyenlerine geçtim mecbur büyüme hızına yetişemiyorum ama ayrı bi egemenlik gibi oldular vücudumda
Ne olcaz biz böyle yaa normal sütyenler de olmuyo sporcu sütyenlerine geçtim mecbur büyüme hızına yetişemiyorum ama ayrı bi egemenlik gibi oldular vücudumda
O kistten bende de vardı ya 3,5-4 cm sağ göğsümde göğüs ucuna yakın yerde . Doktor hamile kalınca süt üretimi de olunca kaybolacak demişti dediği gibi de oldu . Şimdi yokluyorum bulamıyorum Göğüsler de bi sakin olup sönse çok hoş olacak
Kizlar merhaba Ikili tarama sonuclari geldi doktorum guzel dusuk riskli dedi, “Bunlar kesin sonuç vermez her zaman risk var düşükte olsa para sorununuz yoksa yaptırın iyi olur hastanemizde 3800 tl gibi” dedi. Siz bisey anladiniz mi bu degerlerden
Hamileler kullanmasın yazınca endişelendim acıkcası. Ama kullanacağım büyük ihtimalle. Çünkü enfeksiyonun rahme gitme durumundan korkuyorum. Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim
Hamileler kullanmasın yazınca endişelendim acıkcası. Ama kullanacağım büyük ihtimalle. Çünkü enfeksiyonun rahme gitme durumundan korkuyorum. Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim
Doktora danışmadan kullanılmasın yazıyor benimkinde. Doktorum yazdı zaten denenmiş kabul görmüş reçeteli bir ilaç neden kullanmayım. Hamilelerin kullandığı bir çok ilaçta yazıyor o ibare zaten. Siz gönül rahatlığıyla kullanın çünkü mantar ciddi yaşam kalitesini düşürüyor. Dişlerimi ısırıyorum inan kaşıntı gelince.
Lekelenmem yok goguslerim fena şişmiş durumda ve uçlarina dokunamiyorum ama sanki kasikta hissettigim sertlik,gerginlik yok olduyumusacik oldu sanki bomboşinsAllah bosuna evham yapiyorumdur dedigin gibi.Randevuma da daha 10 gun var
Gunaydın kızlar benımde 2 lı tarama sonucum cıktı cok sukur rısklı degılım. Dr 17. haftada 4 lu tarama yapacagız dedı gerek varmı dedım yapmak ıstedı bu testlerın devamı dedı bende dıretmedım... Dün demir ilacına başladım erkenden uyuyup kalıyorum belkı bıraz enerjı verir yani umarım :)