2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Çünkü ben eğitim ve araştırma hastanesi ne gidiyorum, doktorum prof, burda isteniyor dedi. Bende tabiki tamam dedim. Detayli burda yok sadece onu ozelede yaptıracağım. Hamilelikte ilaç kullanmaya karşıyım, cok şükür bulantım dahi olmadi ilaca gerek duyacak. Demir ilacı nin yan etkisi demistim, kan ilaci degil. Kabızlık için bitkisel sebze meyve vs çözüm buldum zaten, ben arkadaş için demistim

Bugün 12+3 aslında ama dün benim bebe kambur uyumuş bir kaç gün küçük çıktı çok şükür ense kalınlığı iyi, burun kemiği de oluşmuş. Bizim burda ikili testler Ankara ya gidiyor. O yüzden bir hafta sürebilir gerçekten

AH ah kabızlık benım omrum boyu sorunum oldu DUPHALAC surup kullanıyorum kayısı yıyorum ama ısyerınde masa bası calıstıgım için hareket hıc yok karnım hep şiş halde... 3 lu tarama yerıne 4 lu yapıyoruz dedı yaptıralım bakalım sağolasın canım

Kızlar dün itibariyle doktorum demir hapı ve d vitaminini başlattı. Demir hapı tamam da d vitaminini devit damla verdi klasik. Onun da gebelikte çok faydalı olmadığını okumuştum burada biryerlerde. Başlayan arkadaşlar sizler ne kullanıyorsunuz d vitamini olarak

Ocean D3+K2 verdi bnm doktorum,vinalac vitaminin yanı sıra

Kuzum oturmaktan senin devamli olmasi bol su ve hareket diyorlar ya işte sırf bundan. Bak youtube da pelvik kaslarini çalıştırma için videolar. Yattigin yerden bile yapıyorsun hemde ilerde normal doğum icin faydali. O hareketlere bak bide, allah yardımcın olsun cok zor ya kabızlık
Aynen kuzum 4luye kadar tarama yok baska.
Ne zaman gideceksin en yakin, cinsiyete bisey dedi mi

5 Gun önce gıttım cınsıyet ıcın erken 15. haftadan önce soyleyemem 3 hafta sonra gel dedı , kendisi garantici sanırım tahmın vs yapmıyor. Allah hepımızın yardımcısı olsun bulantılarım azaldı ya kabızlık vs takmıyorum cozumu var ama bulantının yok maalesef

Pek yeterli degil sanirim sanirim cunku cok az o yuzden digerini de verdi zaten sizin de dediginiz gibi K vitqmini olmadan D vitamini kullanmak biraz riskli sanirim onla alakali
Ben de sorayım gittiğimde. Daha almadım ama bunu veriyormuş doktorum. İnşallah kan can olur bebişlere

Sağlıklı olsun da az kalmış öğrenmene bulanti hiç yaşamadım zormuş okuyorum ama bilemem tabiki Allah yardımcınız olsun. Bende haftaya gideceğim 15 bitmis olacak bakalim dicek mi cinsiyeti

Sağlıklı olsun da az kalmış öğrenmene bulanti hiç yaşamadım zormuş okuyorum ama bilemem tabiki Allah yardımcınız olsun. Bende haftaya gideceğim 15 bitmis olacak bakalim dicek mi cinsiyeti
Maşallah artık yavaş yavaş cinsiyet öğrenme aşamalarına geliyoruz çok heyecanlı

Yazdıklarınıza böyle bakıyorum Tıp alanına ilginizmi var yoksa işin içindemisiniz anlayamadım. Bu kadar tıbbi terimi aklınızda nasıl tutuyorsunuz maşallah

Doğru dediğin mantıklı Doktor deyince ben de şaşırdım Niye öyle dedi acaba kendi hesabı yanlış yaptı ozaman
Aynen canim mart ortasi bile olabilir belki bir balik gelir
Nifty cok kapsamlı baska bir teste gerek yok, diğerleri sadece risk hesaplıyor diger doktoru cok onemseme bence, benim doktorumda ozelde ama 2li, 3li, 4lu aslinda ayni seyler risk hesapliyor sadece, bu riskleri ogrenmek isteyen yaptırabilir dedi ama bize birakti, bi risk çıktığında aldırmayı düşünmuyorsan gerek yok dedi. Bana da mantıklı geldi. Detayli ultrason icin mesela cok iyi bir doktora gidiyorum, herkes memnun diyebilirim

Hastanenin protokolü öyleyse bisey diyemem tabi, genelde para icin yapan cok kiside var ama sizinki oyle değildir zaten kan ilacından kastim demir ilaciydi aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…