- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
Çünkü ben eğitim ve araştırma hastanesi ne gidiyorum, doktorum prof, burda isteniyor dedi. Bende tabiki tamam dedim. Detayli burda yok sadece onu ozelede yaptıracağım. Hamilelikte ilaç kullanmaya karşıyım, cok şükür bulantım dahi olmadi ilaca gerek duyacak. Demir ilacı nin yan etkisi demistim, kan ilaci degil. Kabızlık için bitkisel sebze meyve vs çözüm buldum zaten, ben arkadaş için demistim2li testten sonra 3lu ve 4lu cogu doktorun istemedigi, gereksiz bulduğu testler aslinda. Detayli ultrason zaten en önemlisi olmazsa olmaz ama niye 4lu istedi ilginc. Kan ilaci olarak geçenlerde paylaşmıştım, organik bir ilaç vardi kabızlık yapmayan onu da dusunebilirsinjz
Bugün 12+3 aslında ama dün benim bebe kambur uyumuş bir kaç gün küçük çıktıAy evet oyleymis canimBenim son usg de 13+0 bugun. Sizin kac oldu canim?
Test sonucu 1 haftaya cikar dediler ama 2 gune cikti canim sende bi hastaneyi arayip sorabilirsin cikmis mi diye. Insallah senin de sonuclarin temiz cikar canim dua ediyorum hepinize
Hii anladim canimAy allah razi olsun darisi da hepinizin basina insallah Seninle de nerdeyse ayniymisiz senin de sonuclarin cikti mi?
Hayırlı uğurlu olsun canım benim, benimde üçlü tarama testi yapmayacağız dortlu ve detayli test olacak bundan sonraki asamalar dedi . Üçlüyü sürekli yapmıyorlarmis galiba risk duzeyine gore gerek goruyorlarmis.
Demir ilacı ben uzun süredir kullanıyorum kabizlik yasayabilirsin ilacin yan etkisi maalesef, simdiden ona göre beslenmeye bak kuzum
Ocean D3+K2 verdi bnm doktorum,vinalac vitaminin yanı sıraKızlar dün itibariyle doktorum demir hapı ve d vitaminini başlattı. Demir hapı tamam da d vitaminini devit damla verdi klasik. Onun da gebelikte çok faydalı olmadığını okumuştum burada biryerlerde. Başlayan arkadaşlar sizler ne kullanıyorsunuz d vitamini olarak
Kuzum oturmaktan senin devamli olmasiAH ah kabızlık benım omrum boyu sorunum oldu DUPHALAC surup kullanıyorum kayısı yıyorum ama ısyerınde masa bası calıstıgım için hareket hıc yok karnım hep şiş halde... 3 lu tarama yerıne 4 lu yapıyoruz dedı yaptıralım bakalım sağolasın canım
Vinalac içinde d vitamini var diye biliyorum, yeterli değil miymiş? Gerçi onda da k vitamini yok.Ocean D3+K2 verdi bnm doktorum,vinalac vitaminin yanı sıra
Kuzum oturmaktan senin devamli olmasibol su ve hareket diyorlar ya işte sırf bundan. Bak youtube da pelvik kaslarini çalıştırma için videolar. Yattigin yerden bile yapıyorsun hemde ilerde normal doğum icin faydali. O hareketlere bak bide, allah yardımcın olsun cok zor ya kabızlık
Aynen kuzum 4luye kadar tarama yok baska.
Ne zaman gideceksin en yakin, cinsiyete bisey dedi mi
Pek yeterli degil sanirim sanirim cunku cok az o yuzden digerini de verdi zaten sizin de dediginiz gibi K vitqmini olmadan D vitamini kullanmak biraz riskli sanirim onla alakaliVinalac içinde d vitamini var diye biliyorum, yeterli değil miymiş? Gerçi onda da k vitamini yok.
Ben de sorayım gittiğimde. Daha almadım ama bunu veriyormuş doktorum. İnşallah kan can olur bebişlerePek yeterli degil sanirim sanirim cunku cok az o yuzden digerini de verdi zaten sizin de dediginiz gibi K vitqmini olmadan D vitamini kullanmak biraz riskli sanirim onla alakali
InsAllah probiyotik bile var icinde epey zengin bir vitaminBen de sorayım gittiğimde. Daha almadım ama bunu veriyormuş doktorum. İnşallah kan can olur bebişlere
Sağlıklı olsun da az kalmış öğrenmene5 Gun önce gıttım cınsıyet ıcın erken 15. haftadan önce soyleyemem 3 hafta sonra gel dedı , kendisi garantici sanırım tahmın vs yapmıyor. Allah hepımızın yardımcısı olsun bulantılarım azaldı ya kabızlık vs takmıyorum cozumu var ama bulantının yok maalesef
Tamam canım çok sağol soracağım bir bunu doktora. Devit-3 damlaya hiç güvenemiyorum nedenseOcean D3+K2 verdi bnm doktorum,vinalac vitaminin yanı sıra
Maşallah artık yavaş yavaş cinsiyet öğrenme aşamalarına geliyoruz çok heyecanlıSağlıklı olsun da az kalmış öğrenmenebulanti hiç yaşamadım zormuş okuyorum ama bilemem tabiki Allah yardımcınız olsun. Bende haftaya gideceğim 15 bitmis olacak bakalim dicek mi cinsiyeti
Evet baktım ben de içeriğine, yorumlarına. Probiyotik olması hoşuma gitti özellikle, malum sindirim sistemi biraz sıkıntılı oluyor bu süreçteInsAllah probiyotik bile var icinde epey zengin bir vitamin
Yazdıklarınıza böyle bakıyorumPapp ve hcg ikili testin kan asamasinda bakilan degerler. Test sonucunuz masallah iyi, istatistiksel olarak riskiniz az tekrar masallah :))
Hem ikili hem non-invaziv test Gereksiz masraf gelmisti ama o da biraz evhamdanmis) Hayirlisi olsun.
Abd'de harmony, veritas ve panaroma oldukca fazla kullaniliyor. Gebelik boyunca her trimesterde tek sefer usg kullandiklari, obezite de yaygin oldugu icin fetal dna bakiyorlar. Avrupayi hic bilmiyorum
Aynen canim mart ortasi bile olabilir belki bir balik gelirDoğru dediğin mantıklıDoktor deyince ben de şaşırdım Niye öyle dedi acaba kendi hesabı yanlış yaptı ozaman
Nifty cok kapsamlı baska bir teste gerek yok, diğerleri sadece risk hesaplıyorŞimdi benim kendi doktorum nifty yaptırıyosan bir de sadece detaylı ultrasona girersin yeterli demişti tek tek hepsini anlattı. Bebişi merak edip gittiğim özel doktoru da dün elime bi kağıt sıkıştırdı 4lü tarama testi yapan özel doktorların numaralarını yazmış onlara yaptırabilirsin dedi. Tabii ki kendi doktorumun dediği benim için daha mantıklı ona göre hareket ediyoruz zaten. Yani diğer doktorun verdiği biraz ticaret kafası diye düşünüyorum belki de o sebepten söylenmiş olabilir
Hastanenin protokolü öyleyse bisey diyemem tabi, genelde para icin yapan cok kiside var ama sizinki oyle değildir zatenÇünkü ben eğitim ve araştırma hastanesi ne gidiyorum, doktorum prof, burda isteniyor dedi. Bende tabiki tamam dedim. Detayli burda yok sadece onu ozelede yaptıracağım. Hamilelikte ilaç kullanmaya karşıyım, cok şükür bulantım dahi olmadi ilaca gerek duyacak. Demir ilacı nin yan etkisi demistim, kan ilaci degil. Kabızlık için bitkisel sebze meyve vs çözüm buldum zaten, ben arkadaş için demistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?