2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Insallah Rabbım babanızdan vefat etmiş bebeğinizden kalan ömrü sizlere çocuklarınıza verir sağlıklı bir bebeginiz olur adını koymakta nasip olur inşallah bana da nasip olur eşimle daha konuşmadım cinsiyet belli olmasını bekliyorum
Biraz da kafam karışık eşimin görevi bitecekti 1 sene daha devam edeyim diyor kızlar sizce ne yapmalıyım

Ayrı olmaniz gercekten cok zor ama hayat sartlari da cok fena kuzum ya,halihazirda birakinca yapabileceği bir isi varsa ayrı kalmayin tabi ki ama is arayacaksa piyasa cok kotu durumda.Tabi ki hayat sizin en iyisini siz bilirsiniz ama bebis te geliyor o yuzden iyi dusunmek lazim.Hakkinizda hayirlisi olur insAllah tatlimBulantilarin hafiflemisti simdi nasilsin?

Bulantilarin kaçıncı haftada başladı.. Benim 4 hafta oldu ama hiç bulantı falan yok Bi sorun mu var acaba

Bırakıp geldiğinde devam edebileceği bir iş varsa orası ayrı tabiki ama gerçekten piyasa çok kötü bir halde. Hayat da çok pahalı bir hale geldi o yüzden iyi düşünerek alınması gereken bir karar Ayrı olmak çok zor ama mesela ben de kendimden bir örnek vereyim . Eşim enfeksiyon hastanesinde acil tıp hekimi . Şehirdeki bütün covid vakaları onların çalıştığı bölüme gidiyor ve en ufak temasında biz eşimle evleri ayırmak zorunda kalıyoruz . Gidip arkadaşında kalıyor sonra test yaptırıp negatif olduğunu görünce eve gelebiliyor .Çoğu zaman ödüm patlıyor eve de virüsü getirecek diye . Her mesleğin ayrı zorluğu var, kimisi mesafelerle sınanır, kimisi bu tür sağlık problemleri ile maalesef çok zor bi dönemden geçiyoruz hepimiz . Ben senin yerinde olsam, eğer döndüğünde çalışacak bir iş olacaksa ancak dönmesini isterdim eğer yoksa hazır mesleğinde 1 sene görevini tamamlamasını beklerdim . Ha diyince iş bulmak da çok zor malesef artık . Hele ki şimdi bir de bebiş geliyor masraflar ister istemez artacak .. Zaman çok hızlı geçiyor İnan bana Hakkinızda en hayırlısı neyse o olsun inşallah

Uzaktan bakarak yapabilecegimiz en mantikli yorum bende ayni seyleri soyledim.En basiti plastik bebek kuvetleri bildigimiz plastik,100 tl olmus ya nasil bi zamanda yasiyoruz bilmiyorum insan ileriyi dusunmeye korkuyor artik Allah sonumuzu hayr etsin

Bulantilarin kaçıncı haftada başladı.. Benim 4 hafta oldu ama hiç bulantı falan yok Bi sorun mu var acaba

4 hafta derken canım benım 6. hafta basladı bulantı 13 te bıttı suan ıyıyım hala köfte falan yıyemıyorum ama buna sukur
sorun yoktur bulantı yaşamayan bırsuru hamıle var bana gore cok şanslısınız

Günaydın kızlar
Ben de dün öğleden sonra biraz grip oldum gibi ama gece bir kaç kere terlettim kendimi sabaha daha iyi uyandım şükür bugün daha da toparlarım inşallah
Geçmiş olsun canım ben grip değilim de yaklaşık 2 haftadır devam eden öksürüğüm var. Başlarda hafifti tek tük kusarken zorlamakla başladı ama son birkaç gündür çoğaldı. Çok şükür ilaca başladım kusmuyorum 4 gündür ama öksürük devam ediyor. Sanki öksürürken karnım acıyo gibi geliyo. Gece yatmadan bala limon sıkıp yiyorum bir nebze iyi geliyor gibi. Nane limon ve ıhlamur dışında önerileriniz varsa çok mutlu olurum

Uzaktan bakarak yapabilecegimiz en mantikli yorum bende ayni seyleri soyledim.En basiti plastik bebek kuvetleri bildigimiz plastik,100 tl olmus ya nasil bi zamanda yasiyoruz bilmiyorum insan ileriyi dusunmeye korkuyor artik Allah sonumuzu hayr etsin
Her şey çok pahalı artık 100 liranın bi para değeri kalmadı ne yazık ki . Salgının da çok etkisi oldu insallah tez zamanda biter de bi nebze toparlanma sürecine gireriz

Aaaa hemen görünüyor mu bu haftada pipisi yahu, göbek bağı da pipiyle çok karıştırılıyormuş ama direk söylediğine göre doktor emin oldu heralde sağlıkla gelsin inşallah

Aaaa hemen görünüyor mu bu haftada pipisi yahu, göbek bağı da pipiyle çok karıştırılıyormuş ama direk söylediğine göre doktor emin oldu heralde sağlıkla gelsin inşallah
aynen bende çok şaşırdım direk gördüm deyince :) ilk baktı erkek dedi ama yanılma payı olabiliyor dedi sonra evet evet pipisini gördüm dedi :) amin cümlemizinkiler sağlıkla kolaylıkla gelsinler inş. amin.

Sukur bulantim cok cok azaldi hafif mide yanmalarim ve diş ağrım var maalesef halihazırda iş yok canm aralığa kadar alacağı para ve tazminat borca gidecek sıfır para ile gelecek buda devam edeyim bir sene birikim yapayım bebek için diyor onada hak veriyorum kv ile oturuyorum ama kendi evim var en azından doğumla birlikte 2 ay evimde kalmk istiyorum annem kv falan kalsn yanımda snrasinda 7 ay kalacak nasıl olur bilmiyorum

Bi yandan oyle düşünüyorum bi yandan evleneli 14 ay olacak toplam 5 ay görmedim eşimi o vakte 2.5 senelik evli olcam kv yanındayım asıl orda olmak istemiyorum kendi evim var oraya geçmek istiyorum bende bunu söyleyeceğim eğer kabul ederse oyle yapcam biraz onun ailesi biraz kendi ailemde evimde kalcam 1 sene o zamn idare ederim
Is yok birikim de yok maalesef 1 sene birikim olacak bide yurtdisi (katar) görevi parası cok yüksek o yüzden istiyor esim hayatımız kurtulur bizim değil bebeğin hayatı kurtulur diye

Geçmiş olsun canım dikkat et
Çok sağol canım
Geçmiş olsun inşallah çabucak toparlarsın
Çok teşekkürler inşallah
14. Haftada artık dayanamayıp prilam kullanmaya başladım. 4 gündür daha iyiyim çok şükür heyecanla 2 haftanın geçmesini ve cinsiyet öğrenmeyi bekliyorum
Aaa yalnız değilmişim kimse yoktur benim gibi herkesinki geçmeye başladı diye yazmadım bile. Benim de şimdiye kadar ciddi bulantım olmamıştı. Son 10 gündür öğleden sonra başlıyor yatana kadar. Ne yesem o garip bulantı. Çıkarmadan rahat edemiyorum. Bazen tutuyorum kendimi ama günüm mahvoluyor. İştahım da açıldı bir yandan yiyorum. Yedikçe daha kötü oluyorum. Doktora söyledim bir iki hafta daha dayan geçer dedi. Peki dedim.

Teşekkürler
Canım hiç boğazımla ilgili sorunum olmadı birşey denemedim o yüzden. Sadece bir kere benim de kusarken tahriş olmuştu ılık sütle bal içip yumuşatmıştım.
Burda sanki süt ve nişasta demişlerdi boğaz ağrısı için ama tam emin değilim. Belki yazarlar yine

Evet bak ne güzel olur , insan kendi evinde çok daha rahat ediyor . Sana yardım etmek için kayınvaliden , kendi ailen de gelir . Hem zaten bebek olunca günler nasıl geçecek anlamayacaksın bile . Eşin de görevini tamamlayıp döndüğünde hayatınızda birçok şeyi oturtmuş olursunuz Birikimsiz iş olmadan döndüğünde , şimdi ne yapacağız düşüncesi huzursuzluk yaratabilir , doğum da yapacaksın zaten hassas bir dönemindesin, bir de maddiyat düşünmemiş olursunuz bu dönemde

Benim bundan önceki hamileliğimde ikizlerim karnımda ölmüştü ve hiç fark etmemiştim belirtilerin hiç biri azalmamıstı doktor da demiştikanama olmadıkça anlayamazsın diye kötü düşünmeyin inşallah sağlıklıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…