2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Maşallah saglikla gelsinler insallah, erkekler daha önceden kendini belli ediyorlar genelde ama bazen kordonu bacak arasına girdiği için erkekte sanilabiliyormus

Bana iMom omega verdi canim gordugum kadariyla hepsi icinde var

Ocean d3k2 kullaniyorum ben

Sonuc noldu peki
Valla bılmıyorum ne burnumu kaşıdim ne yüzümü babaanneme göre olsun bebekte ne olursa olsun aslında canm ben babam vefat ettiğinde çok kucukmusum ve hastalanmışim(2yas) onlar büyüttü beni annem ve babaannem deniz in bebeği olsun da ne olursa olsun modunda kadın nasıl heyecanlı ama içinden oglan geçiyor onun sırf babamın adını koymam icin

Cok kucukmussun, Allah razı olsun hepsinden, guzel bir temenni bende 2.gebeligimi ogrendigimde esim hemen anneme söylemişti, ben söylemeyelim hemen demistim, sonra babam arayıp cok mutlu olduğunu sevindiğini söylemişti, tebrik etmişti, eşimde telefonu kapatinca, bebek erkek olursa senin babanın adı olsun dedi, bu olaydan 3 gun sonra hiç bir hastalığı yokken oturduğu yerde babam vefat etti, bebeğinize erkekti ama sonradan onuda kaybettik, simdi ki erkek olursa bende yine babamın adı olsun istiyorum, artik kismet diyelim

Ben de en başından beri onu kullanıyorum canım. Ekstradan bunları ekledi bu hafta

Genel olarak hep bu verilmişz Doktoruma soracağım uygun görürse bunla değişmek istiyorum ben de
Ben doktor vermeden kullanıyordum, sorunca ne kullanıyorsun, bunu söyledim, cok begendi, oceani severim dedi

Bende iyiyim tesekkur ederim sabah acliktan oyulan bir mideyle kalktiğımı saymazsak
Günaydınlarrr sabah sabah uykudan mercimek çorbası sayıklayarak uyanmam dışında her şey yolunda sizler nasılsınız

Günaydınmidemin sürekli şiş olması durumu dışında biz de iyiyiz bebişimle inşallah siz nasılsınız

Günaydın kızlar
Ben de dün öğleden sonra biraz grip oldum gibi ama gece bir kaç kere terlettim kendimi sabaha daha iyi uyandım şükür bugün daha da toparlarım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…