2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Coledan -d3 verdi bana doktor

kızlar aranızda decavit kullanan varmı kocaman birşey bu ya nasıl yutucaz :)

bu hamileliğimde burda daha önceki kadar aktif değilim ve maalesef kimseyi tanımıyorum.
kimsede beni görmüyor üzülüyorum aktif olmaya çalışıyorum ama kendi kendime konuşuyormuşum gibi hissedince giresim gelmiyor

Merhaba bana da doktorum 16.haftadan sonra ol dedi

Cok mutlu oldum bunu duyunca benimki sezeryan olacağı için o günlere denk geliyor hadi bakalim hayirlisi peki saat kaclarda doğmuştu
14.15 de dogdu
Isallah benim kızım gibi size arkadaş can yoldaşı olacak evlatlarınız olur. Cok merhametli harika bir çocuktur. Çikolata yese son lokmasını bile paylaşır o kadar merhametli,azıcık kendini koru bu kadar düşünceli olma diyorum.
Demekki sakin koçlar da varmış yukseleni balık veya boğa falandir muhtemelen
Yükseleni aslan

Dediğin gibi bi yandan oyle diyorum bi yandan da ne bilim bebek baba bilmeden büyüyecek açıkçası kendi evimizde olursak sorun yok kv 6 kişi evde tam bir senedir esim için sustum ama bebek farklı kendim bir göz odaya küçük bi çekmeceye sigdim ama bebeğe yapamam bunu gelince de dediğiniz gibi is olmazsa bana sararsa sen biraktirdin diye o yüzden de çok karışmak istemiyorum 5 senedir bekliyorum zaten 1 yıl daha sabredebilir miyim gücüm var mi emin degilim

Muhtemelen ben de 15-16. Haftayı bekleyecek gibiyim aşı olursam burda paylaşıcam inşallah sağlıkla geçiririz hamilelik sürecimizi
Doktorunuz önerdi mi canm asi? Ben Nisan ayında virus olmuştum tam asi olacağım var hamile olduğumu öğrendim doktor evdesin gerek yok dedi ağır geçince hamileligim vitamin bile oneremiyoruz aşıyı nasıl öneririm deyince kararaiz kaldm bnde

konuyu tam olarak bilmiyorum ama şunu biliyorum ki ev ev üstüne olmuyor. sadece eş ile belki evet iyi kötü olmuştur sabretmişsindir ama cocuk olunca olaylar değişiyor. görümcem boşanınca 2çocukla 7yıl kv ile kaldı.. ve hiç mutlu değildi çocuklar büyüdükçe işler zorlaşıyor. hakkınızda hayrılısı olsun eşinle karar verirseniz daha iyi olur

Kendi evinde kendi düzeninde bu dönemi geçirmen en mantıklısı gibi geliyor bana Çok iyi düşünüp alınması gereken bir karar canım , ev ev üstünde çok zor herkesin düzeni ayrı olur gün geliyor kendi annemizle bile ters düşebiliyoruz ki kayınvalide faktörü daha farklı . Hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah , eşinle beraber artısını eksisini düşünüp en iyi kararı alırsınız mutlaka

Selam kızlar ben geldim :)

Doktor 9+5 olduğumu ve artık şekillenmeye başladığını söyledi. Herşey yolunda dedi çok şükür bir sonraki gidişim üç hafta sonra olacak ve ikili test yapacakmış. Bulantılarım için prilam devam et dedi ben folik asit kullanıyorum sormayı unuttum bunun yanında demir vs başka bir takviye alacak miyim diye eve geldim tüh sorsaydim keske dedim

Ben iki doktora sordum biri devlette biri özel ikisi de olabilirsin dedi. Özeldeki doktorum 12. Haftadan sonra olmanda sakınca yok dedi devlet hastanesindeki ise 14. Haftayı bekle dedi. Ben ilk aşımı hamilelikten önce olmuştum ikinciyi de önümüzdeki haftalarda olucam inşallah. Çalıştığım için çok tedirgin oluyorum o yüzden aşı olmak istiyorum açıkçası

Merhaba canımDemir ve d vitaminini 12. Haftadan sonra başlatıyorlar. Bana sağlık ocağında ücretsiz vermişlerdi bittikçe gelip alabilirsin dediler bir de özeldeki doktorum ek bi vitamin yazmıştı(innate)
Bi sonraki randevunda istersen sorabilirsin. Kan tahlili yaptılarsa eksik değerlerine göre de bir şeyler verebilirler

Ay masallah hep öyle devam etsinamin oyle olur belki bizimkiler de

Selam kizlaaar ben geldim Haftalar sonra bi kac gundur iyiyim cok sukurrr Doktorun verdigi vitaminden mi bilmiyorum (iMom) ama dinc hissediyorum Hatta oyle ki kalktim once bir iki bisey utuledim pesine de bi kahve yaptim Varmi benimle icecek olaaan

Eklentiler

• EF23028E-C9E2-4874-AF34-09873092F66F.webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 55
Afiyet olsuuunnn Bugün ben de iyiyim bi tatlı yaptım yanına filtre kahve . Şerefe mi diyelim ne diyelim o zaman

Perinatoloğum dedi ki aslında bebekle hiç bağlantısı yok. Sadece ilk 3 ay düşük yaşanma ihtimali daha yüksek ve insanlar düşüğü aşıya bağlamasınlar diye olmayın diyoruz. İstersen hemen aşılarını tamamla dedi. 11+2’ydim o zaman. Haftaya 4. aşımı olacağım sanırım

Saol canim Allah razı olsun, insallah hakkınızda hayırlısı olur aslinda esin bi yandan hakli olabilir, suan isini biraksa yeni bir is bulmak zor, korona yuzunden kapatmalar olabilir ilerleyen zamanlarda ve zorlanabilirsiniz, bebisin doğumuna daha cok var, küçükken çalışsa bebek icin zaten fark eden birsey olmaz tek zorlanicak olan sensin, idare edebilirim dersen ailenin ailesine bebege bakmakta sana yardim ederlerse çalışması mantıklı geliyor bana. Benim eşimde mesela cok yogun çalışıyor, biz uyuduktan sonra geliyor genelde ve sabah erkenden cikiyor ama elinden geldiğince cok çalışmaya çalisiyor, insaat sektörunde, cok inişli çıkışlı oluyor, bende o yuzden birsey diyemiyorum sonucta bizim için çalisiyor

Hemde aslan cok şaşırdım suan ama masallah diyeyim, Allah nazardan sakınsın, görmeden sevdim prensesi, cokk opuyorumm Amin insallah Rabbin hepimize nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…