2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Esim görevde canm aralıkta gelecekti 1 sene daha idare edelim dedi kendi evimiz var sadece esim geldikçe gidip kalıyoruz orda snrasinda ben kendi annem ve kv kalıyorum

Insallah canm bebek yokken kesindi gelecekti iste bebek olunca sorumluluk arttı galiba böyle olmaz onun için falan diye 1 sene daha idare edelim diyor izne gelirse yuzyuze konuşcam artk

Teşekkür ediyorum ben de inşallah 14. Haftamı tamamlayınca 2. Doz biontech aşımı olacağım

Merhaba kızlar bir şey sormak istiyorum. Ben ikili testimi devlet hastanesinde yaptırdım. Sonucunu özeldeki doktoruma göstermek istiyorum E nabızda detaylı sonucu gözükmüyor acaba hastaneye gittiğimde çıktısını verirler mi daha önce böyle yapan oldu mu?

En azından doğumdan snra 2 ay kendi evimde kalmayı planlıyorum kv kalır 1 ay annem gelir 1 ayda snra ben onlara giderim öyle böyle 9 ay idare ederim doğumdan snra zaten 45 günde esimin izni var raporla falan oda gelir arada kaldım iş yok birikim yok açıkçası olan birikimle düğün yaptık esya aldık ev araba aldık derken hepsi bitti bebek için birikim yapmak istiyor eşimde hayırlısı artk kararına mecburen saygı duymak zorundayim

14. Haftada artık dayanamayıp prilam kullanmaya başladım. 4 gündür daha iyiyim çok şükür heyecanla 2 haftanın geçmesini ve cinsiyet öğrenmeyi bekliyorum
12.haftadan snra çoğumuzun bulantısı geçiyor galiba sukur❤

Biraz zorlanicaksin, yalnız hissediceksin, cok bunaldigin anlarda olucak ama hepsinin geçici olacağını dusun, hersey daha guzel olucak inşallah

Benim de ultrasonda çıkıntı gördü doktor erkek dedi ama nifty sonucunu bekliyoruz.
Nifty sonucundan önce öğrendin cinsiyeti bakalım test sonucuna göre doktorun doğru bilmiş mi?
Bu nifty testi kaçıncı haftaya kadar yapılıyor?
Öyle bir hafta kısıtlaması var mı?
Hemde aslan cok şaşırdım suan ama masallah diyeyim, Allah nazardan sakınsın, görmeden sevdim prensesi, cokk opuyorumm Amin insallah Rabbin hepimize nasip etsin
sagol canim . Aminn Rabbım hepimizin evladını korusun. Gelecek olan bebeklerimiz de sağlıkla selametle gelsin. Biz plan yapmadık ama plan yapmış gibi iki çocuğumuz da aynı ay ve aynı gün doğum tarihli olacak. Isallah

Merhabalar sizi alintilamak istedim ben de hic aktif bir uye degilim ama birsey sorunca yazinca cevapliyor arkadaslar sagolsunlar, sizinki arada kaynamistir nasilsiniz iyi misiniz??

Ben bugun ikili test icin gittim, doktorum fetal dna testi onerdi. Sonuc benim icin birseyi degistirmeyecegi icin yaptirmak istemedim ve fiyati da cok pahali geldi acikcasi 3250 tl. Ikili test icin kan verdim 110 tl odedim, sonucu pazartesi gunu cikacakmis. Burun kemigi ve ense kalinligi normal dedi cok sukur. Cinsiyet icin de erkege benziyor ama sakin evi mavi boyayip cinsiyet partisi falan yapmayin belli olmaz dedi

Gözün aydın canım onlar 12den sonra inşallah
Kuzum afiyet olsun ama hurma çok yeme onu doğum yaklaşırken öneriyorlar doğumu kolaylaştırması için. Diyetisyen de bana çok aşırı canın çekerse hani aş erme gibi bir tane ye ama onun dışında kaçın demişti.

10. Haftada başlar ve doğumdan bir süre sonraya kadar anne kanında bebek DNAsı bulunurmuş. Ben o gün 11+2ydim hemen kan verdim.

Cok guzel bir tevafuk bakalim huyu suyuna benzeyecek mi

10. Haftada başlar ve doğumdan bir süre sonraya kadar anne kanında bebek DNAsı bulunurmuş. Ben o gün 11+2ydim hemen kan verdim.
Tesekkur ederim bilgi için. Ben koronaya yakalanınca pazartesi günü olan randevum iptal oldu bebeğimi göremedim ikili test 14 günlük karantina sürecinden dolayı iptal oldu. Bakalım önümüzdeki gelecek testlere.

Benim 5 haftadır her gün kusuyorum. 12 haftada geçer azalır diye bekledim ama aksine günde 2ye çıktı son haftada artık dayanamadım. İlaca başladım bakalım 2 hafta kullanıcam bırakmadan çünkü kullanırken bile ağzımda acı tat hafif bulantı hissi oluyo. İlaç bitince eğer geçmediyse devam edicem çünkü çok halsiz kalıyordum işimi yapamıyordum.

Süt içmeyi unutuyorum ben ya aslında içmem lazım dimi süt nişastayı da okudum salep gibi oluyor diyolardı denemek lazım

Merhaba bana da doktorum 16.haftadan sonra ol dedi

Muhtemelen ben de 15-16. Haftayı bekleyecek gibiyim aşı olursam burda paylaşıcam inşallah sağlıkla geçiririz hamilelik sürecimizi
Bende 16. Haftayı bekliyorum inşallah bi aksilik olmazsa 15 güne olacağım özellikle delta gebeleri cok etkiliyormuş, bi aksilik olmadan ikinci dozumu da olayım diyorum nasip

Kızlar yaklaşık 2 aydır tavuk ve haşlanmış yumurta yiyemiyordum kokusu ve görüntüsü bile beni iyice tiksindirmisti. Simdi bunlara balık ve et özellikle kuşbaşı eklendi. Yine köfte belki yiyorum ama diğerleri mümkün değil içim almıyor. Kuru baklagillerden vs alıyorum besin olarak esdegerini ama benim gibi olan var mı? Hic bunalti kusma vs yaşamadım sadece bunlardan igreti geldi

12.haftadan snra çoğumuzun bulantısı geçiyor galiba sukur❤
Ay yok ben ilaç kullanmaya başlamasam daha devam ediyordu 14. Haftayı doldurdum bugün azalacak diye sabrettim de artınca dayanamayıp prilam başladım da 4 gündür rahatladım

Kızlar tekrar yazıyorum ama ikili testini devlet hastanesinde yaptıran oldu mu çıktısını veriyorlar mı

Ay yok ben ilaç kullanmaya başlamasam daha devam ediyordu 14. Haftayı doldurdum bugün azalacak diye sabrettim de artınca dayanamayıp prilam başladım da 4 gündür rahatladım
Ben de 12. Haftayı bitiriyorum bir iki gün bulantım geçti sanıp prilamı bırakma hatası yaşadım bulantı yine şiddetli bir şekilde ortaya çıkınca prilama tekrar dönüş yaptım. 1 ay daha kullanırım herhalde

Afiyet olsuuunnn Bugün ben de iyiyim bi tatlı yaptım yanına filtre kahve . Şerefe mi diyelim ne diyelim o zaman
Saol canimm valla serefe diyelimm Ne tatlisi yaptinn?
Saol kuzum aynen aynen gunde 1 tane sadece yiyordum ama simdi hafta 2-3 e dusururum saol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…