Esim görevde canm aralıkta gelecekti 1 sene daha idare edelim dedi kendi evimiz var sadece esim geldikçe gidip kalıyoruz orda snrasinda ben kendi annem ve kv kalıyorumkonuyu tam olarak bilmiyorum ama şunu biliyorum ki ev ev üstüne olmuyor. sadece eş ile belki evet iyi kötü olmuştur sabretmişsindir ama cocuk olunca olaylar değişiyor. görümcem boşanınca 2çocukla 7yıl kv ile kaldı.. ve hiç mutlu değildi çocuklar büyüdükçe işler zorlaşıyor. hakkınızda hayrılısı olsun eşinle karar verirseniz daha iyi olur
Insallah canm bebek yokken kesindi gelecekti iste bebek olunca sorumluluk arttı galiba böyle olmaz onun için falan diye 1 sene daha idare edelim diyor izne gelirse yuzyuze konuşcam artkKendi evinde kendi düzeninde bu dönemi geçirmen en mantıklısı gibi geliyor banaÇok iyi düşünüp alınması gereken bir karar canım , ev ev üstünde çok zor herkesin düzeni ayrı olur gün geliyor kendi annemizle bile ters düşebiliyoruz ki kayınvalide faktörü daha farklı . Hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah , eşinle beraber artısını eksisini düşünüp en iyi kararı alırsınız mutlaka
Teşekkür ediyorumPerinatoloğum dedi ki aslında bebekle hiç bağlantısı yok. Sadece ilk 3 ay düşük yaşanma ihtimali daha yüksek ve insanlar düşüğü aşıya bağlamasınlar diye olmayın diyoruz. İstersen hemen aşılarını tamamla dedi. 11+2’ydim o zaman. Haftaya 4. aşımı olacağım sanırım
En azından doğumdan snra 2 ay kendi evimde kalmayı planlıyorum kv kalır 1 ay annem gelir 1 ayda snra ben onlara giderim öyle böyle 9 ay idare ederim doğumdan snra zaten 45 günde esimin izni var raporla falan oda gelir arada kaldım iş yok birikim yok açıkçası olan birikimle düğün yaptık esya aldık ev araba aldık derken hepsi bitti bebek için birikim yapmak istiyor eşimde hayırlısı artk kararına mecburen saygı duymak zorundayimSaol canim Allah razı olsun, insallah hakkınızda hayırlısı oluraslinda esin bi yandan hakli olabilir, suan isini biraksa yeni bir is bulmak zor, korona yuzunden kapatmalar olabilir ilerleyen zamanlarda ve zorlanabilirsiniz, bebisin doğumuna daha cok var, küçükken çalışsa bebek icin zaten fark eden birsey olmaz tek zorlanicak olan sensin, idare edebilirim dersen ailenin ailesine bebege bakmakta sana yardim ederlerse çalışması mantıklı geliyor bana. Benim eşimde mesela cok yogun çalışıyor, biz uyuduktan sonra geliyor genelde ve sabah erkenden cikiyor ama elinden geldiğince cok çalışmaya çalisiyor, insaat sektörunde, cok inişli çıkışlı oluyor, bende o yuzden birsey diyemiyorum sonucta bizim için çalisiyor
12.haftadan snra çoğumuzun bulantısı geçiyor galiba sukur❤14. Haftada artık dayanamayıp prilam kullanmaya başladım. 4 gündür daha iyiyim çok şükürheyecanla 2 haftanın geçmesini ve cinsiyet öğrenmeyi bekliyorum
Biraz zorlanicaksin, yalnız hissediceksin, cok bunaldigin anlarda olucak ama hepsinin geçici olacağını dusun, hersey daha guzel olucak inşallahEn azından doğumdan snra 2 ay kendi evimde kalmayı planlıyorum kv kalır 1 ay annem gelir 1 ayda snra ben onlara giderim öyle böyle 9 ay idare ederim doğumdan snra zaten 45 günde esimin izni var raporla falan oda gelir arada kaldım iş yok birikim yok açıkçası olan birikimle düğün yaptık esya aldık ev araba aldık derken hepsi bitti bebek için birikim yapmak istiyor eşimde hayırlısı artk kararına mecburen saygı duymak zorundayim
Nifty sonucundan önce öğrendin cinsiyeti bakalım test sonucuna göre doktorun doğru bilmiş mi?Benim de ultrasonda çıkıntı gördü doktor erkek dediama nifty sonucunu bekliyoruz.
Hemde aslan cok şaşırdım suanama masallah diyeyim, Allah nazardan sakınsın, görmeden sevdim prensesi, cokk opuyorumm Amin insallah Rabbin hepimize nasip etsin
Merhabalar sizi alintilamak istedim ben de hic aktif bir uye degilim ama birsey sorunca yazinca cevapliyor arkadaslar sagolsunlar, sizinki arada kaynamistirbu hamileliğimde burda daha önceki kadar aktif değilim ve maalesef kimseyi tanımıyorum.
kimsede beni görmüyor üzülüyorum aktif olmaya çalışıyorum ama kendi kendime konuşuyormuşum gibi hissedince giresim gelmiyor
Gözün aydın canımSelam kızlar ben geldim :)
Doktor 9+5 olduğumu ve artık şekillenmeye başladığını söyledi. Herşey yolunda dedi çok şükür bir sonraki gidişim üç hafta sonra olacak ve ikili test yapacakmış. Bulantılarım için prilam devam et dedi ben folik asit kullanıyorum sormayı unuttum bunun yanında demir vs başka bir takviye alacak miyim diye eve geldim tüh sorsaydim keske dedim
Kuzum afiyet olsunSelam kizlaaar ben geldimHaftalar sonra bi kac gundur iyiyim cok sukurrr Doktorun verdigi vitaminden mi bilmiyorum (iMom) ama dinc hissediyorum Hatta oyle ki kalktim once bir iki bisey utuledim pesine de bi kahve yaptim Varmi benimle icecek olaaan
10. Haftada başlar ve doğumdan bir süre sonraya kadar anne kanında bebek DNAsı bulunurmuş. Ben o gün 11+2ydim hemen kan verdim.Nifty sonucundan önce öğrendin cinsiyeti bakalım test sonucuna göre doktorun doğru bilmiş mi?
Bu nifty testi kaçıncı haftaya kadar yapılıyor?
Öyle bir hafta kısıtlaması var mı?
sagol canim . Aminn Rabbım hepimizin evladını korusun. Gelecek olan bebeklerimiz de sağlıkla selametle gelsin. Biz plan yapmadık ama plan yapmış gibi iki çocuğumuz da aynı ay ve aynı gün doğum tarihli olacak. Isallah
Cok guzel bir tevafukNifty sonucundan önce öğrendin cinsiyeti bakalım test sonucuna göre doktorun doğru bilmiş mi?
Bu nifty testi kaçıncı haftaya kadar yapılıyor?
Öyle bir hafta kısıtlaması var mı?
sagol canim . Aminn Rabbım hepimizin evladını korusun. Gelecek olan bebeklerimiz de sağlıkla selametle gelsin. Biz plan yapmadık ama plan yapmış gibi iki çocuğumuz da aynı ay ve aynı gün doğum tarihli olacak. Isallah
Tesekkur ederim bilgi için. Ben koronaya yakalanınca pazartesi günü olan randevum iptal oldu bebeğimi göremedim ikili test 14 günlük karantina sürecinden dolayı iptal oldu. Bakalım önümüzdeki gelecek testlere.10. Haftada başlar ve doğumdan bir süre sonraya kadar anne kanında bebek DNAsı bulunurmuş. Ben o gün 11+2ydim hemen kan verdim.
Benim 5 haftadır her gün kusuyorum. 12 haftada geçer azalır diye bekledim ama aksine günde 2ye çıktı son haftada artık dayanamadım. İlaca başladım bakalım 2 hafta kullanıcam bırakmadan çünkü kullanırken bile ağzımda acı tat hafif bulantı hissi oluyo. İlaç bitince eğer geçmediyse devam edicem çünkü çok halsiz kalıyordum işimi yapamıyordum.Aaa yalnız değilmişimkimse yoktur benim gibi herkesinki geçmeye başladı diye yazmadım bile. Benim de şimdiye kadar ciddi bulantım olmamıştı. Son 10 gündür öğleden sonra başlıyor yatana kadar. Ne yesem o garip bulantı. Çıkarmadan rahat edemiyorum. Bazen tutuyorum kendimi ama günüm mahvoluyor. İştahım da açıldı bir yandan yiyorum. Yedikçe daha kötü oluyorum. Doktora söyledim bir iki hafta daha dayan geçer dedi. Peki dedim.
Teşekkürler
Canım hiç boğazımla ilgili sorunum olmadı birşey denemedim o yüzden. Sadece bir kere benim de kusarken tahriş olmuştu ılık sütle bal içip yumuşatmıştım.
Burda sanki süt ve nişasta demişlerdi boğaz ağrısı için ama tam emin değilim. Belki yazarlar yine
Merhaba bana da doktorum 16.haftadan sonra ol dedi
Bende 16. Haftayı bekliyorum inşallah bi aksilik olmazsa 15 güne olacağımMuhtemelen ben de 15-16. Haftayı bekleyecek gibiyimaşı olursam burda paylaşıcam inşallah sağlıkla geçiririz hamilelik sürecimizi
Ay yok ben ilaç kullanmaya başlamasam daha devam ediyordu 14. Haftayı doldurdum bugün12.haftadan snra çoğumuzun bulantısı geçiyor galiba sukur❤
Kızlar tekrar yazıyorum ama ikili testini devlet hastanesinde yaptıran oldu mu çıktısını veriyorlar mıMerhaba kızlar bir şey sormak istiyorum. Ben ikili testimi devlet hastanesinde yaptırdım. Sonucunu özeldeki doktoruma göstermek istiyorum E nabızda detaylı sonucu gözükmüyor acaba hastaneye gittiğimde çıktısını verirler mi daha önce böyle yapan oldu mu?
Ben de 12. Haftayı bitiriyorum bir iki gün bulantım geçti sanıp prilamı bırakma hatası yaşadım bulantı yine şiddetli bir şekilde ortaya çıkınca prilama tekrar dönüş yaptım. 1 ay daha kullanırım herhaldeAy yok ben ilaç kullanmaya başlamasam daha devam ediyordu 14. Haftayı doldurdum bugünazalacak diye sabrettim de artınca dayanamayıp prilam başladım da 4 gündür rahatladım
Saol canimm valla serefe diyelimmAfiyet olsuuunnnBugün ben de iyiyim bi tatlı yaptım yanına filtre kahve . Şerefe mi diyelim ne diyelim o zaman
Saol kuzumGözün aydın canımonlar 12den sonra inşallah
Kuzum afiyet olsunama hurma çok yeme onu doğum yaklaşırken öneriyorlar doğumu kolaylaştırması için. Diyetisyen de bana çok aşırı canın çekerse hani aş erme gibi bir tane ye ama onun dışında kaçın demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?