Canm ben yaptırmadım ama yaptıranlara verdi doktor sonucu hem özele hem devlete gidiyormuş istedi kadın doktorda verdiKızlar tekrar yazıyorum ama ikili testini devlet hastanesinde yaptıran oldu mu çıktısını veriyorlar mı
Bugün kusmadım bakalım. İnşallah böyle devam eder de bu haftadan sonra ilaç içmek zorunda kalmam. Ben de valla sütü aklıma geldikçe içmeye çalışıyorum. Ama evet içmek gerekiyor diyorlar bayaBenim 5 haftadır her gün kusuyorum. 12 haftada geçer azalır diye bekledim ama aksine günde 2ye çıktı son haftada artık dayanamadım. İlaca başladım bakalım 2 hafta kullanıcam bırakmadan çünkü kullanırken bile ağzımda acı tat hafif bulantı hissi oluyo. İlaç bitince eğer geçmediyse devam edicem çünkü çok halsiz kalıyordum işimi yapamıyordum.
Süt içmeyi unutuyorum ben ya aslında içmem lazım dimisüt nişastayı da okudum salep gibi oluyor diyolardı denemek lazım
Çok teşekkür ediyorum canımCanm ben yaptırmadım ama yaptıranlara verdi doktor sonucu hem özele hem devlete gidiyormuş istedi kadın doktorda verdi
Gelin pastası diyorlar adına , nefis yemek tariflerinde gördüm çok hoşuma gitti baya hafif ve lezzetli . Tavsiye ederim soğuk soğuk güzel gidiyorSaol canimm valla serefe diyelimmNe tatlisi yaptinn?
Saol kuzumaynen aynen gunde 1 tane sadece yiyordum ama simdi hafta 2-3 e dusururum saol canim
Bende siz gibi düşünüyordum kimse cevap vermemişKızlar tekrar yazıyorum ama ikili testini devlet hastanesinde yaptıran oldu mu çıktısını veriyorlar mı
Ben de sizin gibiyim kendimi zorluyorum et ve balik yemek icin. Baliktan cok salata yiyerek tadini bastirmaya calisiyorum ama son yedigimde kustum ve daha yiyemiyorum kofte dahil. Bakliyat tuketmeye calisiyorum.Kızlar yaklaşık 2 aydır tavuk ve haşlanmış yumurta yiyemiyordum kokusu ve görüntüsü bile beni iyice tiksindirmisti. Simdi bunlara balık ve et özellikle kuşbaşıeklendi. Yine köfte belki yiyorum ama diğerleri mümkün değil içim almıyor. Kuru baklagillerden vs alıyorum besin olarak esdegerini ama benim gibi olan var mı? Hic bunalti kusma vs yaşamadım sadece bunlardan igreti geldi
Sizin sorunuza ben de ek birsey sormak istiyorum. Hamile olup 4.doz asi olan var mi? Ben gebelikten once 2 sinovac 1 biontech olmustum. Suan 4.doz kararsizligi yasiyorum, henuz bu konuda net veriler yok olun yada olmayin demiyorlar.Kızlar 12. Haftayı dolduranlar covid aşınızı oldunuz mu.?
Dr bana kesinlikle aşı öneriyor. Biontech ol diyor. Ben de çok kararsızım.Sizin sorunuza ben de ek birsey sormak istiyorum. Hamile olup 4.doz asi olan var mi? Ben gebelikten once 2 sinovac 1 biontech olmustum. Suan 4.doz kararsizligi yasiyorum, henuz bu konuda net veriler yok olun yada olmayin demiyorlar.
Özel bi nedeni yada bi eksikliği var mi diye haftaya kontrole gittigimde soracağım bakalım, diğer şeyleri yiyip onlari yiyememek garipBen de sizin gibiyim kendimi zorluyorum et ve balik yemek icin. Baliktan cok salata yiyerek tadini bastirmaya calisiyorum ama son yedigimde kustum ve daha yiyemiyorum kofte dahil. Bakliyat tuketmeye calisiyorum.
Canım bende öğrendiğim günden beri tavuk köfte et haşlanmış yumurta balık yiyemiyorum. Kokusunu geçtim televizyonda reklamlarda denk gelince bile midem kalkıyor. Doktorum çok öenmli değil vitaminlerle destekliyoruz zaten dedi içim rahatladı. Bir daha hiç yiyemeyecekmişim gibi geliyor şuan.Kızlar yaklaşık 2 aydır tavuk ve haşlanmış yumurta yiyemiyordum kokusu ve görüntüsü bile beni iyice tiksindirmisti. Simdi bunlara balık ve et özellikle kuşbaşıeklendi. Yine köfte belki yiyorum ama diğerleri mümkün değil içim almıyor. Kuru baklagillerden vs alıyorum besin olarak esdegerini ama benim gibi olan var mı? Hic bunalti kusma vs yaşamadım sadece bunlardan igreti geldi
Evet tabiki grafik olarak verip bide imza attiriyorlar zaten sonucu aldiginiza dair.Kızlar tekrar yazıyorum ama ikili testini devlet hastanesinde yaptıran oldu mu çıktısını veriyorlar mı
Aynıyız ya benimde öyle reklam resim dahil mahvediyor. İyi bari sen sormussun haftaya benim kontrolum. Bende bi daha istahla yer miyim bilmiyorum, illa gececek ama hic gecmeyecek gibi geliyor. Buna da şükürCanım bende öğrendiğim günden beri tavuk köfte et haşlanmış yumurta balık yiyemiyorum. Kokusunu geçtim televizyonda reklamlarda denk gelince bile midem kalkıyor. Doktorum çok öenmli değil vitaminlerle destekliyoruz zaten dedi içim rahatladı. Bir daha hiç yiyemeyecekmişim gibi geliyor şuan.
Ben de aynı durumdayım. Perinatolog olmamı söyledi. 13. Haftamda olmayı planlıyorum. Çünkü hastanede çalışıyorum. 2 sinovac olalı çoook oldu zaten etkisi çok yoktu, artık hiç kalmamıştır diye düşünüyorum. Yani tek aşılı gibiyiz. Ben mutlaka olacağım. Önümüzde çokça doktor kontrolü ve doğum var. Aşılı ve hazır olmalıyızSizin sorunuza ben de ek birsey sormak istiyorum. Hamile olup 4.doz asi olan var mi? Ben gebelikten once 2 sinovac 1 biontech olmustum. Suan 4.doz kararsizligi yasiyorum, henuz bu konuda net veriler yok olun yada olmayin demiyorlar.
Bu bulantı ve tiksinmeler doğal oluyor nedense et ürünlerine çok oluyor ama yakında geçmeye başlar. Yemek için kendinizi zorlamayın bu sefer daha fena tiksindiriyor. Ilk kızımda yaşadım.Kızlar yaklaşık 2 aydır tavuk ve haşlanmış yumurta yiyemiyordum kokusu ve görüntüsü bile beni iyice tiksindirmisti. Simdi bunlara balık ve et özellikle kuşbaşıeklendi. Yine köfte belki yiyorum ama diğerleri mümkün değil içim almıyor. Kuru baklagillerden vs alıyorum besin olarak esdegerini ama benim gibi olan var mı? Hic bunalti kusma vs yaşamadım sadece bunlardan igreti geldi
Çok teşekkür ediyorum canımEvet tabiki grafik olarak verip bide imza attiriyorlar zaten sonucu aldiginiza dair.
Bende sadece ızgara olduğu zamn yiyebiliyorum haşlama kavurma yada yemeklerin içinde falan asla yiyemiyorum birde öyle deneyin isterseniz köfte olarakta teyzem kirmizi et yiyemiyorum diye dun beyaz etten tavuk etinden adana gibi yaptı ilk defa akşam yemeği yiyebildm karnım doydu yani öyle deneyin bideBen de sizin gibiyim kendimi zorluyorum et ve balik yemek icin. Baliktan cok salata yiyerek tadini bastirmaya calisiyorum ama son yedigimde kustum ve daha yiyemiyorum kofte dahil. Bakliyat tuketmeye calisiyorum.
Çok teşekkür ediyorum canımEvet tabiki grafik olarak verip bide imza attiriyorlar zaten sonucu aldiginiza dair.
Ayy o neymis oyle kizzz bugun yapayim bende canim cektiGelin pastası diyorlar adına , nefis yemek tariflerinde gördüm çok hoşuma gitti baya hafif ve lezzetli . Tavsiye ederim soğuk soğuk güzel gidiyor
Ben doldurdum ama asi olmaya korkuyorum, yani asinin kendisinden degil de etkilerinden odum kopuyorKızlar 12. Haftayı dolduranlar covid aşınızı oldunuz mu.?
Cok bilinclisiniz ya masallahBen yumurta yiyemiyorum, sut icmiyorum, musilajdan bu yana deniz mahsulunun sokagina ugramadim. Izgara kokusu rahatsiz ediyor, kofte kokuyor vb. Gene de istifranin bulanti formuna donusmesi bile iyi en azindan ac degilim. 12 hafta, ikiz, hala -3kg'dayim; kilolu oldugum icin bu durum cok iyi, 8 hafta daha boyle gidebilmeliyim, malum 18.hafta itibariyle istah cok acilacak
Bu hafta bahceden kendi yetistirdigim ilacsiz elma, armut ve ceviz topladim seve seve onlari yiyebiliyorum. Bol bol yogurt yiyorum, ara ogunde peynir dilimleri ve zeytin atistiriyorum. yuksek doz omega3 icerikli multivitamin kullaniyorum. Bu aralar bol yumurtali bir kek tarifi yaparim esansiyel aminoasitleri de oyle aliriz ne yapalim, bazen ancak seklini degistirince tuketebiliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?