Bende ikizlere hamileyim aynı durumdayız. Benim son 3 gündür bulantılar kusmaya dönüştü üstelik nexium ve prilam almama rağmen. Perinatolog ile yürütüyorum süreci o 20.haftaya kadar beslenmenin önemli olmadığını sürekli vurguluyor. Yiyemedigin hiç bisey için kendini zorlama diyor ama resmen ac kalıyorumBen yumurta yiyemiyorum, sut icmiyorum, musilajdan bu yana deniz mahsulunun sokagina ugramadim. Izgara kokusu rahatsiz ediyor, kofte kokuyor vb. Gene de istifranin bulanti formuna donusmesi bile iyi en azindan ac degilim. 12 hafta, ikiz, hala -3kg'dayim; kilolu oldugum icin bu durum cok iyi, 8 hafta daha boyle gidebilmeliyim, malum 18.hafta itibariyle istah cok acilacak
Bu hafta bahceden kendi yetistirdigim ilacsiz elma, armut ve ceviz topladim seve seve onlari yiyebiliyorum. Bol bol yogurt yiyorum, ara ogunde peynir dilimleri ve zeytin atistiriyorum. yuksek doz omega3 icerikli multivitamin kullaniyorum. Bu aralar bol yumurtali bir kek tarifi yaparim esansiyel aminoasitleri de oyle aliriz ne yapalim, bazen ancak seklini degistirince tuketebiliyoruz.
Benim doktorum 1.biontechte yan etki cok olduysa 2.yi olma dediBen de aynı durumdayım. Perinatolog olmamı söyledi. 13. Haftamda olmayı planlıyorum. Çünkü hastanede çalışıyorum. 2 sinovac olalı çoook oldu zaten etkisi çok yoktu, artık hiç kalmamıştır diye düşünüyorum. Yani tek aşılı gibiyiz. Ben mutlaka olacağım. Önümüzde çokça doktor kontrolü ve doğum var. Aşılı ve hazır olmalıyız
Yüzük,küpe,bilezik gordugum hamileligimde kızım olacağını öğrenmiştim.Sizin de ruyanız hayirlara çıksınGünaydın kızlar , ben yine rüyamda bilezikleri üst üste takıyordumçok sık aynı rüyayı görmeye başladım
Ben devletten randevu alamadigim icin ozelde yaptirdim mecburenMerhabalar kızlar, 2li testi devlet hastanesinde yaptırmak istiyorum daha önce hiç gitmedim. Hiçbir muayene olmadanda randevu alıp gidebiliyomuyum acaba
Yaşadığım şehirde özel hastane fiyatları makul Allahtan, 8 ekimde randevum var bilgi alayım en iyisi. Dediğiniz gibi yapıp randevu almakla falan uğraşmayayım teşekkür ederimBen devletten randevu alamadigim icin ozelde yaptirdim mecburenResmen uygulamada yok diyor randevu icin.. Ozelde fiyati ucuk sandim ama gayet iyi aslinda, benim sigortam olmamasina ragmen 240 odedik, yani sigortali olunca 100 liraya falan duser gucunuz varsa hic devletle ugrasmayin bence
Benim 2. Bebek olduğu için çok rahatımKizlarr biz alisverise ne zaman baslayacagiz ya? Bide nereden baslamak gerek ceyiz gibi bunun da listesi varmidir acabaBen ceyiz listesinden yeni kurtulmustum ama bu daha zevkli olacak kesin
Merhaba canım ben de hiç devlete gitmemiştim randevu alıp gittim zaten 12. Haftayı doldurduğun için onlar hemen ikili test için kan tahlili falan istiyor. Ben de sadece ikili testimi devlette yaptırdım ama daha sonucuna gidemedimMerhabalar kızlar, 2li testi devlet hastanesinde yaptırmak istiyorum daha önce hiç gitmedim. Hiçbir muayene olmadanda randevu alıp gidebiliyomuyum acaba
Teşekkür ederimMerhaba canım ben de hiç devlete gitmemiştim randevu alıp gittim zaten 12. Haftayı doldurduğun için onlar hemen ikili test için kan tahlili falan istiyor. Ben de sadece ikili testimi devlette yaptırdım ama daha sonucuna gidemedim
Ben daha hiç bişi almadım. Sadece heves edip ip aldım battaniye başlıcam inşallahKizlarr biz alisverise ne zaman baslayacagiz ya? Bide nereden baslamak gerek ceyiz gibi bunun da listesi varmidir acabaBen ceyiz listesinden yeni kurtulmustum ama bu daha zevkli olacak kesin
Yok yok hangi doktora gittiyseniz ondan sonuc almaya geldim diye gidip aliyorsunuz ,açıklamayı yapıyor ciktiyi veriyor imza atiyorsunuz bu kadarÇok teşekkür ediyorum canımbir şey daha sorabilir miyim çıktıyı doktor mu veriyor yoksa hastanenin laboratuvarından ben alabiliyor muyum
Ben hicbirsey almadim daha. Bi oncem düşük oldugundan sanirim korkarak ilerliyorumKizlarr biz alisverise ne zaman baslayacagiz ya? Bide nereden baslamak gerek ceyiz gibi bunun da listesi varmidir acabaBen ceyiz listesinden yeni kurtulmustum ama bu daha zevkli olacak kesin
Kucağına sağlıkla al inşallah güzel bebeğini sen deBeni anlattın sanki aynı şeyleri yaşıyorum. Ben de de adenomyozis var beni çok endişelendiriyor.
Benim de aynı gece uyurken kısa sürekli kasılma aynı dediğin gibi orgazm gibi oldu. Çok korkuttu beni.
Yani bunları yaşamayan birine de anlatamıyorsun herkes normal eee tabi gebelik bu olacak o kadar vs. Geçiştiriyor.
Ben de 0 belirti göğüslerde bile yok.
Arada kasık batması var sadece.
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Kaybın için çok ama çok üzüldüm. Allah evlatlarınla neşe dolu sağlıklı günler nasip etsin. Teşekkür ederim yazdığın için… Bazen insan çok yalnız hissediyor çünküİlk gebeligimde 4haftadan baslayarak 26.haftaya kadar kanamalı gecti ve 28.hafta suyum gelmeye başladı, 35.haftada dogum oldu, dogum olana kadar her günü tek tek saydım nerdeyse riskli oldugum icin sık gidiyordum doktora, bi kere 3 hafta gitmemiştim nasil bi merak noldu nasil bi sorun var mi vs, zor bir süreçti gecti cok sukur. 2.gebeligimde bu sefer 10.haftada kanama başladı, artik psikolojisi bozuluyor insanin oyle bir stres ki cunku nolcak düşüncesi, bazen gunde 2 defa bile doktora gittigim olmuştur, 20.haftada aniden suyun gelmesiyle kaybettim bebegimi, suni sanci ile dogum oldu, cok yiprandigim bir süreçti. 3.gebeligimde yine kontrol amaçlı hep yattım cok sukur 38.haftada dogdu bebegim. Simdi de 4.gebelikteyim, hala acaba nasil, 3 hafta nasil dayanicamz bi baska doktora gitsem mi diye düşünüyorum aradabu endiseler genelde bebek hareketlendigi zaman azalıyor, insallah bu gunler saglikla huzurla geçiririz ve bebislerimizi kucagimiza aliriz bende uzun yazdım biraz evet endiselenmek cok doğal ama artık çok iyi biliyorum ki nasipte ne varsa onu yasiyicaz
İlk bebek çok heyecanlısın almak icin 6. Ayı beklemek iyidir. Bahardan yaza geçiş bebegi olacağı için kıyafetler çabuk değişecek. 2-3 Zıbın yetiyor giyeceği zaten 2-3 hafta oluyor. Sonra çıtçıtlı badiler daha kullanışlı oluyor. Sen merak etme tecrübeliler tüm bilgileri döker burdaKizlarr biz alisverise ne zaman baslayacagiz ya? Bide nereden baslamak gerek ceyiz gibi bunun da listesi varmidir acabaBen ceyiz listesinden yeni kurtulmustum ama bu daha zevkli olacak kesin
Çok sevindim maşallah. Hangi firmaya yaptırdınız acaba nifty testini? Aynı firma sma da yapıyor mu? Doktorunuzun yönlendirdiği bir firma mı? Her firma cinsiyet söylemiyormuş çünkü. Yazabilirseniz çok sevinirim .Kızlar nifty + sma testlerinin saonuçları geldi bugün çok şükür tertemiz hepsi herşey normalcinsiyetide öğrendik derin bir oh çektim valla darısı bütün annelerin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?