2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Bende ikizlere hamileyim aynı durumdayız. Benim son 3 gündür bulantılar kusmaya dönüştü üstelik nexium ve prilam almama rağmen. Perinatolog ile yürütüyorum süreci o 20.haftaya kadar beslenmenin önemli olmadığını sürekli vurguluyor. Yiyemedigin hiç bisey için kendini zorlama diyor ama resmen ac kalıyorum 12.haftadan umutluydum olmadi daha da arttı şimdi ki hedefim 16 sürekli onlar iyi en azından diye teselli ediyorum kendimi. Beklediğimiz şey bu kadar güzel olmasa dayanmak ne kadar zor olurmus. Allah neyse ki veriyor sabrını

Benim doktorum 1.biontechte yan etki cok olduysa 2.yi olma dedi tamamen sifir degildir sinovac antikorlarimiz ama yine de icim rahat etmiyor haklisiniz agirlasip karnim burnumda bir hale gelmeden once ben de olmayi planliyorum.

Merhabalar kızlar, 2li testi devlet hastanesinde yaptırmak istiyorum daha önce hiç gitmedim. Hiçbir muayene olmadanda randevu alıp gidebiliyomuyum acaba

Merhabalar kızlar, 2li testi devlet hastanesinde yaptırmak istiyorum daha önce hiç gitmedim. Hiçbir muayene olmadanda randevu alıp gidebiliyomuyum acaba
Ben devletten randevu alamadigim icin ozelde yaptirdim mecburen Resmen uygulamada yok diyor randevu icin.. Ozelde fiyati ucuk sandim ama gayet iyi aslinda, benim sigortam olmamasina ragmen 240 odedik, yani sigortali olunca 100 liraya falan duser gucunuz varsa hic devletle ugrasmayin bence

Yaşadığım şehirde özel hastane fiyatları makul Allahtan, 8 ekimde randevum var bilgi alayım en iyisi. Dediğiniz gibi yapıp randevu almakla falan uğraşmayayım teşekkür ederim

Kizlarr biz alisverise ne zaman baslayacagiz ya? Bide nereden baslamak gerek ceyiz gibi bunun da listesi varmidir acaba Ben ceyiz listesinden yeni kurtulmustum ama bu daha zevkli olacak kesin
Benim 2. Bebek olduğu için çok rahatım ilk oğlumla doğum ayı aynı zamanlama yaptım ki mevsimler ayak numaraları birbirine uysun o kadar eşya kalmasın. şimdi cinsiyeti bekliyorum ilk bebekte baya yoğun bi alışveriş gerekiyo. internetteki listeleri kendi ihtiyaçlarınıza göre sadeleştirebilir yada ürün ekleyebilirsiniz. Toplu almaktansa beğendikçe almanızı tavsiye ederim. Birikmiş ayrılan bi para yoksa, maddi açıdan daha rahat oluyo azar azar gördükçe alıp biriktirmek.

Merhaba canım ben de hiç devlete gitmemiştim randevu alıp gittim zaten 12. Haftayı doldurduğun için onlar hemen ikili test için kan tahlili falan istiyor. Ben de sadece ikili testimi devlette yaptırdım ama daha sonucuna gidemedim

Teşekkür ederim özeldeki fiyat bana uygun gelmezse aklımda olsun

Keşke whatsap grubumuz olabilse,ileri dogru kiyafetler,emzikler havada ucusacak ordan foto gondermek iletisim kurmak daha kolay olurdu

Alisveriste 467. Sayfaya ulastik, buyrun bekleriz )

Çok teşekkür ediyorum canım bir şey daha sorabilir miyim çıktıyı doktor mu veriyor yoksa hastanenin laboratuvarından ben alabiliyor muyum
Yok yok hangi doktora gittiyseniz ondan sonuc almaya geldim diye gidip aliyorsunuz ,açıklamayı yapıyor ciktiyi veriyor imza atiyorsunuz bu kadar

Kizlarr biz alisverise ne zaman baslayacagiz ya? Bide nereden baslamak gerek ceyiz gibi bunun da listesi varmidir acaba Ben ceyiz listesinden yeni kurtulmustum ama bu daha zevkli olacak kesin
Ben hicbirsey almadim daha. Bi oncem düşük oldugundan sanirim korkarak ilerliyorum yilbasindan sonra baslarim gibime geliyor ama buhar makinesi ve ateş ölçeri alacağız bu ay. İkinci aşı öncesi hele ateş ölçer elimin altinda olsun nolur nolmaz

Kucağına sağlıkla al inşallah güzel bebeğini sen de Yalnız olmadığını bilmek insanı biraz da olsa rahatlatıyor, sen de rahatla, hakkımızda en hayırlısı olsun

Kaybın için çok ama çok üzüldüm. Allah evlatlarınla neşe dolu sağlıklı günler nasip etsin. Teşekkür ederim yazdığın için… Bazen insan çok yalnız hissediyor çünkü

İlk bebek çok heyecanlısın almak icin 6. Ayı beklemek iyidir. Bahardan yaza geçiş bebegi olacağı için kıyafetler çabuk değişecek. 2-3 Zıbın yetiyor giyeceği zaten 2-3 hafta oluyor. Sonra çıtçıtlı badiler daha kullanışlı oluyor. Sen merak etme tecrübeliler tüm bilgileri döker burda

Kızlar nifty + sma testlerinin saonuçları geldi bugün çok şükür tertemiz hepsi herşey normal cinsiyetide öğrendik derin bir oh çektim valla darısı bütün annelerin başına inşallah
Çok sevindim maşallah. Hangi firmaya yaptırdınız acaba nifty testini? Aynı firma sma da yapıyor mu? Doktorunuzun yönlendirdiği bir firma mı? Her firma cinsiyet söylemiyormuş çünkü. Yazabilirseniz çok sevinirim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…