2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Teşekkür ederim darısı bekleyenlerin başına doktorum yönlendirmedi ben direkt araştırıp yaptırdım sadece sekreterden genelde tercih edilen firmanın numarasını aldım kendim görüştüm herşeyi. İntergen firmasında babyseq test yapıldı. Geniş panel bakılan bu testte tüm hastalıklar var yapısal bozukluk olan mikrodelesyonlarda dahil. Yurtdışı istemedik özellikle abd çok pahallı gereksiz ingiltere ve tr arasında fiyat farkı az fakat bu yapısal hastalıklara bakmıyordu ondan istemedim. 3.300 niftye verdim aynı yer sma testi de yapıyor ona da 1.100 verdik. 1 haftada geldi sonuçlar cinsiyet raporda yazmıyordu ister doktorunuz isterseniz de firmadaki aracı kişi size bunun bilgisi veriyor.

Sma testinde de şöyle bir şey var annedeki taşıyıcılığa bakıyor negatif çıktığı takdirde babadan kan almaya gerek kalmıyor. Eğer pozitif çıkarsa babadan da test alınıp bakılıyor bu da bebekte olma şansı %25 olarak değerlendiriliyormuş. Onu da aile izniyle sanırım amniyosentez ile tespit ediyorlar. Şimdilik bildiklerim bunlar eğer isterseniz görüştüğüm firmanın numarasını özelden paylaşabilirim.

Kaybın için çok ama çok üzüldüm. Allah evlatlarınla neşe dolu sağlıklı günler nasip etsin. Teşekkür ederim yazdığın için… Bazen insan çok yalnız hissediyor çünkü
Cok saol canim, Ayni duyguyu paylaşanlar ile konuşmak iyi oluyor bence, Rabbim hepimize hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin

Kizlarr biz alisverise ne zaman baslayacagiz ya? Bide nereden baslamak gerek ceyiz gibi bunun da listesi varmidir acaba Ben ceyiz listesinden yeni kurtulmustum ama bu daha zevkli olacak kesin
Cinsiyet belli olunca esimin ilk izninde başlayacağız canm biz büyük bi ihtimalle Aralık ayı gibi başlarım galiba
Ama Cinsiyet belli olunca battaniye falan örmeye başlarız annemle ❤

Kizlarr biz alisverise ne zaman baslayacagiz ya? Bide nereden baslamak gerek ceyiz gibi bunun da listesi varmidir acaba Ben ceyiz listesinden yeni kurtulmustum ama bu daha zevkli olacak kesin
Internette yardimci listeler oluyor ama cok gereksiz seylerde oluyor zamani geldikçe alip paylaşırız ilk çocuk için çok şey alınıyor, sonrasi daha kolay, ben gecen gün 4. Bebek arabasını aldim bazen istedigin gibi iyisini kullanislisini bulmak zaman alabiliyor, simdiye kadar 4-5 tane besik aldim mesela sallanir, sabit, elektrikli vs liste uzuyor. Kiyafet gibi seyler en kolayi bence

Sizin tecrübelerinizden faydalanabilir miyizz acaba Mesela en kullanışlı memnun kaldığınız beşik hangisiydi , bebek arabasında en cok nelere dikkat etmemiz gerekir gibi . Önümüzde daha çok zaman var kriterleri bilirsek karar vermek de daha kolay olur

Yazdığın için çok teşekkür ederim Bebeğini sağlıkla kucağına al, mutlulukla büyüt dilerim. Kayıpların için çok üzgünüm keşke hayatta hiç böyle bir acı olmasa

Yüreğinizdeki acıyı kelimeler anlatamaz biliyorum. Allah size bu acıyı unutturacak kadar büyük mutluluklar yaşatsın, en kısa zamanda sağlıkla kucağınızı da doldursun inşallah Yürekten çok güzel günler görmenizi diliyorum

Tekrar geçmiş olsun canım. Bende iki doz sinovaclıyım 3.doz biontech i haftaya olucam sanırım. Başka olucak olan varmı acaba?
Ben de 3. dozu Biontech olmak istiyorum ama en azından bir dört aylık olsa diyorum. Korkuyorum da bir taraftan… ama çalışıyorum ve ortamım da riskli. Hamileyken Biontech olan var mı acaba?

Ben de 3. dozu Biontech olmak istiyorum ama en azından bir dört aylık olsa diyorum. Korkuyorum da bir taraftan… ama çalışıyorum ve ortamım da riskli. Hamileyken Biontech olan var mı acaba?
Doktorlar 16. Haftadan sonra oneriyor genelde kuzum. Bikaçımız ben dahil 16 hafta dolmasini bekliyoruz aşı için

Ateş ölçer hangi marka model düşünüyorsunuz. Ben de aşı öncesi almak istiyorum. Almışken çocuk için uygun birşey alayım istiyorum. Bir kaç hemşire arkadaşım hep kulak içi almamı söyledi. Kimisi de temassız da iyi dedi. Kararsız kaldım

Kuzum elektronik herşeyi evlenmeden önce dahi eşime bırakmıştım kendi baya araştırıyor fiyat karşılaştırıyor çünkü, ondan öğrenip almadan yazarım buraya öyle makinasyon seyleri yılbaşı öncesi almak istiyorum aslında yeni yıl diye zam falan oluyor malum, şuan sanırım en pahalı şey bebek arabası, onu ve başka seyleri araştırıp buraya yazarım öğrenip

Ay aslında bizde de öyledir hep ama konu bebek eşyası olunca müdahil olmak istiyorum sanırım ben de ondan neler araştırmış öğrenir paylaşırım, haberleşiriz

Ay aslında bizde de öyledir hep ama konu bebek eşyası olunca müdahil olmak istiyorum sanırım ben de ondan neler araştırmış öğrenir paylaşırım, haberleşiriz
Ateş ölçer buhar makinesi biberon emzik dezenfeksiyon (belki) kendi baksın, beni cinsiyet belli olunca kıyafetlere boğun
Haberlesiriz kuzum

Çok teşekkür ederim detaylı yazmışsınız. Benim pazartesi kontrolüm, tam 12+0 olacağım. Doktoruma nifty yaptırmak istiyorum demiştim o da 12 olunca ben bir usg bakayım göreyim, nifty için de seni yönlendiricem dedi. Bakalım o hangi firmayı söyleyecek. İntergeni biliyorum eşimle kromozom analizimiz orda yapılmıştı. Doktora sorarım olmazsa. Kendi muayenehanesi olan bir profa gidiyorum belki bir yerle anlaşmalıdır. Çok sevgiler

Ateş ölçer Braun kulaktan ateş ölçerden ablam çok memnun hep doktordakiyle aynı çıkıyormuş baya hassasmış.ben de daha hamile kalmadan önce korona döneminde ondan aldım bebiş gelince de kullanırz diye

Ben de şuan Braun kulaktan alacağım gibi görünüyor. Eşim de bir araştırıyor o da bir sonuca varırsa karar veririz inşallah

Benimde 2. Hamileligim keske alsaydim veya almasaydim dediklerim var. Bana cok cabuk buyuyorlar zibin vs alt pijama cok alma dediler bende cok almadim. Fakat bebek kakasi kati degil ve bezden fiskiriyor ta enseye cikiyor. Yikanmaz bu deyip cope bile attim yetmediler...bu sefer daha cok zibin ve alt alacagim. Bu ilk aklima gelendi dsha yazsam ohoo zamanla insallah

Hakısın canım biraz beklemekte fayda var.. Allah hepsini korusun inşallah
Evet :)
Eşimde aynısını dedi az önce, biraz bekleyelm sonra bişey olursa daha çok üzülürüz dedi.. Bizde son aylara kadar bişey almamaya karar verdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…