Teşekkür ederim darısı bekleyenlerin başınaÇok sevindim maşallah. Hangi firmaya yaptırdınız acaba nifty testini? Aynı firma sma da yapıyor mu? Doktorunuzun yönlendirdiği bir firma mı? Her firma cinsiyet söylemiyormuş çünkü. Yazabilirseniz çok sevinirim .
Cok saol canim, Ayni duyguyu paylaşanlar ile konuşmak iyi oluyor bence, Rabbim hepimize hakkımızda hayırlı olanı nasip etsinKaybın için çok ama çok üzüldüm. Allah evlatlarınla neşe dolu sağlıklı günler nasip etsin. Teşekkür ederim yazdığın için… Bazen insan çok yalnız hissediyor çünkü
Cinsiyet belli olunca esimin ilk izninde başlayacağız canm biz büyük bi ihtimalle Aralık ayı gibi başlarım galibaKizlarr biz alisverise ne zaman baslayacagiz ya? Bide nereden baslamak gerek ceyiz gibi bunun da listesi varmidir acabaBen ceyiz listesinden yeni kurtulmustum ama bu daha zevkli olacak kesin
Internette yardimci listeler oluyor ama cok gereksiz seylerde oluyorKizlarr biz alisverise ne zaman baslayacagiz ya? Bide nereden baslamak gerek ceyiz gibi bunun da listesi varmidir acabaBen ceyiz listesinden yeni kurtulmustum ama bu daha zevkli olacak kesin
Sizin tecrübelerinizden faydalanabilir miyizz acabaInternette yardimci listeler oluyor ama cok gereksiz seylerde oluyorzamani geldikçe alip paylaşırız ilk çocuk için çok şey alınıyor, sonrasi daha kolay, ben gecen gün 4. Bebek arabasını aldim bazen istedigin gibi iyisini kullanislisini bulmak zaman alabiliyor, simdiye kadar 4-5 tane besik aldim mesela sallanir, sabit, elektrikli vs liste uzuyor. Kiyafet gibi seyler en kolayi bence
Yazdığın için çok teşekkür ederimSeni çok iyi anlıyorum. 5 yıl hiç hamile kalamadım aşılama rahim filmi ilalar iğneler gitmediğim dr hast.kalamdı. ama olmadı dr değiştirdim 3ay tedaviden sonra bu ay da olmazsa tüp bebek deneyelim ama bu sırada biraz kilo ver dedi. Dr bırakp diyetisyne gittim. 6ay sonra adet kanamam bitmedi 10 kadar kimyasal gebelikmiş. Soraki ay hamile kaldım rahimim tersmiş ve birşey olucak diye hiç birşey yapmadım çok koruyordm çok şükür bişey olmadı kızım şimdi 3 yaşında. Ona kavuşana kadar yaşadıklarım umut edip umutsuzluğa düşüşlerim her ay yeniden başlamak çok zordu. 1bucuk yıl sonra yine gelişeyen bir gebeliğim oldu ve kürtaj oldum. Şimdi bebeğim 1hafta geriden geliyor yine içimde bir korku var ama bu defa bebeğim büyüyor hareket ediyor o yüzden kendimi strese sokmamak için dua ediyorum sağlıkla kavuşmak için.
Kayıp yaşamak o korku ne demek biliyorum ve sadece kendini başka şeye vermeni tavsiye edebilirim. Bi hobi olabilir daha iyi hissedersin
Yüreğinizdeki acıyı kelimeler anlatamaz biliyorum. Allah size bu acıyı unutturacak kadar büyük mutluluklar yaşatsın, en kısa zamanda sağlıkla kucağınızı da doldursun inşallahGunaydinlar
Sonraki gun kanamam arttı, hastaneye gittim onca iğne soruma rağmen bebegim gözlerimin önünde düştü.. iki gündür hayalet gibiyim, boşluğa düştüm.. sagsalim kavuşunca yavrulariniza benden buraya kadar
Beni birakti minicik yavrum
Ben de 3. dozu Biontech olmak istiyorum ama en azından bir dört aylık olsa diyorum. Korkuyorum da bir taraftan… ama çalışıyorum ve ortamım da riskli. Hamileyken Biontech olan var mı acaba?Tekrar geçmiş olsun canım. Bende iki doz sinovaclıyım 3.doz biontech i haftaya olucam sanırım. Başka olucak olan varmı acaba?
Benim de okula giden iki çocuğum var beklemek için çok vaktim yokBen de 3. dozu Biontech olmak istiyorum ama en azından bir dört aylık olsa diyorum. Korkuyorum da bir taraftan… ama çalışıyorum ve ortamım da riskli. Hamileyken Biontech olan var mı acaba?
Doktorlar 16. Haftadan sonra oneriyor genelde kuzum. Bikaçımız ben dahil 16 hafta dolmasini bekliyoruz aşı içinBen de 3. dozu Biontech olmak istiyorum ama en azından bir dört aylık olsa diyorum. Korkuyorum da bir taraftan… ama çalışıyorum ve ortamım da riskli. Hamileyken Biontech olan var mı acaba?
Ateş ölçer hangi marka model düşünüyorsunuz. Ben de aşı öncesi almak istiyorum. Almışken çocuk için uygun birşey alayım istiyorum. Bir kaç hemşire arkadaşım hep kulak içi almamı söyledi. Kimisi de temassız da iyi dedi. Kararsız kaldımBen hicbirsey almadim daha. Bi oncem düşük oldugundan sanirim korkarak ilerliyorumyilbasindan sonra baslarim gibime geliyor ama buhar makinesi ve ateş ölçeri alacağız bu ay. İkinci aşı öncesi hele ateş ölçer elimin altinda olsun nolur nolmaz
Kuzum elektronik herşeyi evlenmeden önce dahi eşime bırakmıştım kendi baya araştırıyor fiyat karşılaştırıyor çünkü, ondan öğrenip almadan yazarım burayaAteş ölçer hangi marka model düşünüyorsunuz. Ben de aşı öncesi almak istiyorum. Almışken çocuk için uygun birşey alayım istiyorum. Bir kaç hemşire arkadaşım hep kulak içi almamı söyledi. Kimisi de temassız da iyi dedi. Kararsız kaldım
Ay aslında bizde de öyledir hepKuzum elektronik herşeyi evlenmeden önce dahi eşime bırakmıştım kendi baya araştırıyor fiyat karşılaştırıyor çünkü, ondan öğrenip almadan yazarım burayaöyle makinasyon seyleri yılbaşı öncesi almak istiyorum aslında yeni yıl diye zam falan oluyor malum, şuan sanırım en pahalı şey bebek arabası, onu ve başka seyleri araştırıp buraya yazarım öğrenip
Ateş ölçer buhar makinesi biberon emzik dezenfeksiyon (belki) kendi baksın, beni cinsiyet belli olunca kıyafetlere boğunAy aslında bizde de öyledir hepama konu bebek eşyası olunca müdahil olmak istiyorum sanırım ben de ondan neler araştırmış öğrenir paylaşırım, haberleşiriz
Çok teşekkür ederim detaylı yazmışsınız. Benim pazartesi kontrolüm, tam 12+0 olacağım. Doktoruma nifty yaptırmak istiyorum demiştim o da 12 olunca ben bir usg bakayım göreyim, nifty için de seni yönlendiricem dedi. Bakalım o hangi firmayı söyleyecek. İntergeni biliyorum eşimle kromozom analizimiz orda yapılmıştı. Doktora sorarım olmazsa. Kendi muayenehanesi olan bir profa gidiyorum belki bir yerle anlaşmalıdır. Çok sevgilerTeşekkür ederim darısı bekleyenlerin başınadoktorum yönlendirmedi ben direkt araştırıp yaptırdım sadece sekreterden genelde tercih edilen firmanın numarasını aldım kendim görüştüm herşeyi. İntergen firmasında babyseq test yapıldı. Geniş panel bakılan bu testte tüm hastalıklar var yapısal bozukluk olan mikrodelesyonlarda dahil. Yurtdışı istemedik özellikle abd çok pahallı gereksiz ingiltere ve tr arasında fiyat farkı az fakat bu yapısal hastalıklara bakmıyordu ondan istemedim. 3.300 niftye verdim aynı yer sma testi de yapıyor ona da 1.100 verdik. 1 haftada geldi sonuçlar cinsiyet raporda yazmıyordu ister doktorunuz isterseniz de firmadaki aracı kişi size bunun bilgisi veriyor.
Sma testinde de şöyle bir şey var annedeki taşıyıcılığa bakıyor negatif çıktığı takdirde babadan kan almaya gerek kalmıyor. Eğer pozitif çıkarsa babadan da test alınıp bakılıyor bu da bebekte olma şansı %25 olarak değerlendiriliyormuş. Onu da aile izniyle sanırım amniyosentez ile tespit ediyorlar. Şimdilik bildiklerim bunlar eğer isterseniz görüştüğüm firmanın numarasını özelden paylaşabilirim.
Sanırım ben de öyle yapacağım.Doktorlar 16. Haftadan sonra oneriyor genelde kuzum. Bikaçımız ben dahil 16 hafta dolmasini bekliyoruz aşı için
Ateş ölçer Braun kulaktan ateş ölçerden ablam çok memnun hep doktordakiyle aynı çıkıyormuş baya hassasmış.ben de daha hamile kalmadan önce korona döneminde ondan aldım bebiş gelince de kullanırz diyeAteş ölçer hangi marka model düşünüyorsunuz. Ben de aşı öncesi almak istiyorum. Almışken çocuk için uygun birşey alayım istiyorum. Bir kaç hemşire arkadaşım hep kulak içi almamı söyledi. Kimisi de temassız da iyi dedi. Kararsız kaldım
Ben de şuan Braun kulaktan alacağım gibi görünüyor. Eşim de bir araştırıyor o da bir sonuca varırsa karar veririz inşallahAteş ölçer Braun kulaktan ateş ölçerden ablam çok memnun hep doktordakiyle aynı çıkıyormuş baya hassasmış.ben de daha hamile kalmadan önce korona döneminde ondan aldım bebiş gelince de kullanırz diye
Hakısın canım biraz beklemekte fayda var.. Allah hepsini korusun inşallahBen hicbirsey almadim daha. Bi oncem düşük oldugundan sanirim korkarak ilerliyorumyilbasindan sonra baslarim gibime geliyor ama buhar makinesi ve ateş ölçeri alacağız bu ay. İkinci aşı öncesi hele ateş ölçer elimin altinda olsun nolur nolmaz
Evet :)İlk bebek çok heyecanlısın almak icin 6. Ayı beklemek iyidir. Bahardan yaza geçiş bebegi olacağı için kıyafetler çabuk değişecek. 2-3 Zıbın yetiyor giyeceği zaten 2-3 hafta oluyor. Sonra çıtçıtlı badiler daha kullanışlı oluyor. Sen merak etme tecrübeliler tüm bilgileri döker burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?