Tabiki seve seve :) herkesin önceliği tabiki farklıdır ama bana kullanışlı gelen ve gelmeyen yönlerini soyliyimSizin tecrübelerinizden faydalanabilir miyizz acabaMesela en kullanışlı memnun kaldığınız beşik hangisiydi , bebek arabasında en cok nelere dikkat etmemiz gerekir gibi . Önümüzde daha çok zaman var kriterleri bilirsek karar vermek de daha kolay olur
Ben 4 tane ates ölçer almistim en çok alindan temassız ölçenden memnun kaldım, omron marka benim ki, genelde aynı markanın ürünlerini tercih ediyorum. Kulak içi rahatsiz ediyor biraz, uyurken vs temassız cok daha kolayAteş ölçer hangi marka model düşünüyorsunuz. Ben de aşı öncesi almak istiyorum. Almışken çocuk için uygun birşey alayım istiyorum. Bir kaç hemşire arkadaşım hep kulak içi almamı söyledi. Kimisi de temassız da iyi dedi. Kararsız kaldım
Hmmm. Deneyimler de önemli işte. Düşününce çocuk huysuzken kulak içi zor olabilir gerçektenBen 4 tane ates ölçer almistim en çok alindan temassız ölçenden memnun kaldım, omron marka benim ki, genelde aynı markanın ürünlerini tercih ediyorum. Kulak içi rahatsiz ediyor biraz, uyurken vs temassız cok daha kolay
O yuzden hep bi kac tane almak zorunda kalıyoruz, biraz da garanticilikHmmm. Deneyimler de önemli işte. Düşününce çocuk huysuzken kulak içi zor olabilir gerçekten
O değil de herşeye karar vermek böyle zor mu oluyoreşim diyorki hangisini alırsak alalım senin aklın almadığımızda kalacak adam haklı ve işin kötü yanı ben de kendimi biliyorum, herşeyde bu böyle olacak
Benim midem çok şişiyor geğirme hissi oluyor geğirmek istiyorum ama çok affederseniz bir türlü geğiremiyorumKizlar hayırlı akşamlar sizde böyle fazla geğirme oluyor mu
Kumbara yaptık babamız haftalık oraya ufak bir meblağ atıyor, kızımda bozuk paralarını falan atıyorHakısın canım biraz beklemekte fayda var.. Allah hepsini korusun inşallah
Evet :)
Eşimde aynısını dedi az önce, biraz bekleyelm sonra bişey olursa daha çok üzülürüz dedi.. Bizde son aylara kadar bişey almamaya karar verdik
Gaz sancısı bende çok yaşadım ve düzenli bir şekilde hergun kimyon kaynatıp, sogutup, suyunu süzüp içtim bir süre sonra o sıkışma geçiyor. Ve yemeklerinin içerisine kimyon hepsine koy o da yine sindirimi ve gazi düzenler.Kızlar 10.haftada gaz sancısı çeken var mı veya o haftalarda yaşayan oldu mu ?
Ben ateş ölçeri alnından ölçer aldım ama boynun da farklı, alninda farklı ölçüyor, koltuk altı farklı ölçüyor. Koltuk altından ölçen 10 TL ye satılan o ateş olcerlerden de bulundurun bence. Daha net ateş ölçüyorO yuzden hep bi kac tane almak zorunda kalıyoruz, biraz da garanticilikama ateş onemli cidden, insan emin olmak istiyor evt kulağına sokmak istemedigi cok zaman oldu gerçekten, bence en kullanışlı olani alindan ölçen
Merhaba, buralardayım okuyorum arada ama pek yazma fırsatı bulamıyorum. Çok şükür iyiyim, bebiş de iyi çok şükür. Dün ikili teste girdim ense kalınlığı iyi dedi ama diğer bebek hala orda olduğu için kan değerleri doğru çıkmaz dediler ve kan değerlerime bakmadılar. Bu doktor da kız a bnzetti...kızlar merhaba ben mayıs annelerine geçtim :) MeG den haberi olan var mı ? sağlık durumları nasıl oldu acaba
sağol yazdığın için anladığım kadarıyla ameliyat olmamış. Allah sağlıklı bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsinMerhaba, buralardayım okuyorum arada ama pek yazma fırsatı bulamıyorum. Çok şükür iyiyim, bebiş de iyi çok şükür. Dün ikili teste girdim ense kalınlığı iyi dedi ama diğer bebek hala orda olduğu için kan değerleri doğru çıkmaz dediler ve kan değerlerime bakmadılar. Bu doktor da kız a bnzetti...MeG s bunu yazdığını gördüm canm alıntı yapamadım böyle attim snrasinda takip edemedim bnde ınsallah iyidir
Ondan da var evde ama zaten ates olce derecelerine baktiginizda her yerin ateş değerleri farkli olur, onu göz önünde bulundurmak gerekirBen ateş ölçeri alnından ölçer aldım ama boynun da farklı, alninda farklı ölçüyor, koltuk altı farklı ölçüyor. Koltuk altından ölçen 10 TL ye satılan o ateş olcerlerden de bulundurun bence. Daha net ateş ölçüyor
Ben bir çılgınlık yapıp bebek arabası ve puset seti aldım. İndirimden yarı fiyatına aldım. Şimdi yine eski fiyatına dönmüş. Kutu kapalı kalırsa 3 ay içinde iade için yardımcı oluruz dediler.Kizlarr biz alisverise ne zaman baslayacagiz ya? Bide nereden baslamak gerek ceyiz gibi bunun da listesi varmidir acabaBen ceyiz listesinden yeni kurtulmustum ama bu daha zevkli olacak kesin
Bende sizinle aynı durumdayım 3 aylıkken kaybetmiştim şimdi korkuyorum yılbaşından sonra alırım diye düşünüyorum bendeBen hicbirsey almadim daha. Bi oncem düşük oldugundan sanirim korkarak ilerliyorumyilbasindan sonra baslarim gibime geliyor ama buhar makinesi ve ateş ölçeri alacağız bu ay. İkinci aşı öncesi hele ateş ölçer elimin altinda olsun nolur nolmaz
Yılbaşından sonra başlarız herşeyi almaya o zamana kadar araştırmaya devamBende sizinle aynı durumdayım 3 aylıkken kaybetmiştim şimdi korkuyorum yılbaşından sonra alırım diye düşünüyorum bende
Ayy bnde korkudan yiyemiyorum bulantılarım başladı bugün bnde deneyeceğim limon yicem böyle hafif tuzla canm istedi ınsallah bndede bulantiyi keserKızlar hatırlayan var mıdır bilmiyorum bir kaç hafta önceki kornişon turşu isteğimi, bir oturuşta bir kavanoza yakın turşuyu yemiştim
Son durumumu şöyle anlatmak istiyorum. Bir haftadır yediğim tüm salataları acayip ekşi sosla yemeye başladım. Yemeğin üstüne çok canım istiyordu ekşi ekşi.
Az önce bildiğiniz bir çay bardağı azcık zeytin yağı, bol limon ve nar ekşisi ile bir sos hazırladım ve onu içtimeşim şokta ben de şoktayım çünkü ekşiyle pek aram yoktu
Ekşi Ayşe muhabbeti bir yana, bu kadar ekşi tüketmem bir sorun yaratmaz değil mi? Şuan yemek sonrası bulantı hissimi bastırıyor hep iyi geliyor gibi ama sonradan kötü yapmaz inşallah
Boyle anlamsiz bir şekilde insanin cani birseyi cok çekiyorsa genelde vucudun ihtiyaci olduğu söyleniyorKızlar hatırlayan var mıdır bilmiyorum bir kaç hafta önceki kornişon turşu isteğimi, bir oturuşta bir kavanoza yakın turşuyu yemiştim
Son durumumu şöyle anlatmak istiyorum. Bir haftadır yediğim tüm salataları acayip ekşi sosla yemeye başladım. Yemeğin üstüne çok canım istiyordu ekşi ekşi.
Az önce bildiğiniz bir çay bardağı azcık zeytin yağı, bol limon ve nar ekşisi ile bir sos hazırladım ve onu içtimeşim şokta ben de şoktayım çünkü ekşiyle pek aram yoktu
Ekşi Ayşe muhabbeti bir yana, bu kadar ekşi tüketmem bir sorun yaratmaz değil mi? Şuan yemek sonrası bulantı hissimi bastırıyor hep iyi geliyor gibi ama sonradan kötü yapmaz inşallah
Ayy bnde korkudan yiyemiyorum bulantılarım başladı bugün bnde deneyeceğim limon yicem böyle hafif tuzla canm istedi ınsallah bndede bulantiyi keser
Boyle anlamsiz bir şekilde insanin cani birseyi cok çekiyorsa genelde vucudun ihtiyaci olduğu söyleniyorbenim mesela cok başıma geldi canim bazen aşırı tuzlu yemek ister saldiririm böyle, o zamanlarda kan tahlili yaptirmissam hemen bakarim ki sodyumum düşük cikmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?