2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Annemdeyim ya bende yaptırmadı ekşi elma vardı yesil onu dilimlemiş üzerine limon biraz tuz yaptı yedim onu artk ınsallah faydasını görürüm ya ne güzel iyiydim yine kötü oldum maşallah dediğim 3 gün yaşamıyor derler ya bnde o hesap oldum artk 3 gün iyi oluyorum en fazla

İnşallah iyi gelir canım. Ben şükür son bir iki haftaya kadar çok mide bulantısı kusma yaşamadım. Sadece sürekli midem ağzımda oluyordu. Ama iki haftadır günde bir kere çıkarıyorum yoksa rahat edemiyorum. Bu bile bu kadar rahatsız ediyorsa seni haftalardır düşünemiyorum

Hic bilmiyorum malesef ama agzim sulandı resmen salata yapıp ekmek banasim geldi

Kimyonu nasıl yaptınız acaba? Normal toz kimyon mu

Teşekkür ederim denicem. Rezene çayı okudum ama cesaret edemedim bitki çayları hamilelikte zararlı olduğu için. Bir de bebeğe bi zararı olur mu acaba ben daha önce 2 kayıp yaşadım o yüzden her belirtiden korkuyorum.

1 kupa rezeneden bir sorun olmaz, ben bebeklerime de rezene verdim hep gaza iyi geldiği için ilk aylarından itibaren

Ben hiç bi gebeligimde istah azalması yaşamadım malesef doktorlar hep dikkat et diyorlar genelde bi ağız tadıyla yemek yiyemiyorum
Bakalm benim nasıl olacak bu aydan snra düzelirim insallah 2 haftaya falan
Esim izne gelecekmiş asla kv evinde kalmam kendi evime geccem ınsallah orda iyi olurum bari

şoklardayım eee güle güle isallah kullanın.
Hamilelik sürecinde vucud değişiyor belki migde rahatsızlığın geçer bile. Benim çiçek alerjilerim kızıma hamileyken geçti ve o 3 yaşına gelene kadar alerji ilacı bile kullanmadım benim için inanılmaz güzel birseydi. Isallah seninde ile geçer

Kimyonu nasıl yaptınız acaba? Normal toz kimyon mu

Toz kimyon kullanılıyor mümkünse aktardan alın çok fark ediyor. 1 bardak suya 1 çay kaşığı kimyon kaynatın, soğusun, süzüp için. Yemeklerin hepsinin içerisine kimyon az miktar atın sindirimi düzenliyor. Isallah ise yarar hergun bunu uygulayın

Kızlar kendiniz bilirsiniz ama doktorunuza sormadan kimyon kullanmayın bnce benim doktorum izin vermemişti dusugu tetikler diye belki o zaman bebek daha küçüktü ondan demişti bılmıyorum ama yine de dediğim gibi siz bilirsiniz ınsallah size iyi gelir Fatos3458 windream

İnşallah geçer valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…