Annemdeyim ya bende yaptırmadısosmivida nın dediği bende şu yönden doğru olabilir. Ekşi hangi eksiğin yansımasıdır bilemedim ama gerçekten psikolojik olarak midemi bastırmak için canım istiyor olabilir. Benim de son günlerde mide bulantım arttı. Yemek yedikten hemen sonra baya kötü oluyorum ama bu ekşi olayı iyi geliyor gerçekten öneririm. Bunu da eşim geçen salatayı aşırı ekşi yapmıştı hatta sen yiyemezsin falan dedi masaya koyarken. Bir hoşuma gitti sonuç: çay bardağında salata sosu hazırlayıp direk içiyorum
Ben de de çok oluyor yapmasam olmaz yapsan olmaz ne yapacağım bilmiyorumBenim midem çok şişiyor geğirme hissi oluyor geğirmek istiyorum ama çok affederseniz bir türlü geğiremiyorumsürekli soda içiyorum az bir şey iyi geliyor
İnşallah iyi gelir canım. Ben şükür son bir iki haftaya kadar çok mide bulantısı kusma yaşamadım. Sadece sürekli midem ağzımda oluyordu. Ama iki haftadır günde bir kere çıkarıyorum yoksa rahat edemiyorum. Bu bile bu kadar rahatsız ediyorsa seni haftalardır düşünemiyorumAnnemdeyim ya bende yaptırmadıekşi elma vardı yesil onu dilimlemiş üzerine limon biraz tuz yaptı yedim onu artk ınsallah faydasını görürüm ya ne güzel iyiydim yine kötü oldum maşallah dediğim 3 gün yaşamıyor derler ya bnde o hesap oldum artk 3 gün iyi oluyorum en fazla
Hic bilmiyorum malesef ama agzim sulandı resmen salata yapıp ekmek banasim geldisosmivida nın dediği bende şu yönden doğru olabilir. Ekşi hangi eksiğin yansımasıdır bilemedim ama gerçekten psikolojik olarak midemi bastırmak için canım istiyor olabilir. Benim de son günlerde mide bulantım arttı. Yemek yedikten hemen sonra baya kötü oluyorum ama bu ekşi olayı iyi geliyor gerçekten öneririm. Bunu da eşim geçen salatayı aşırı ekşi yapmıştı hatta sen yiyemezsin falan dedi masaya koyarken. Bir hoşuma gitti sonuç: çay bardağında salata sosu hazırlayıp direk içiyorum
Ekşi hangi eksiğin yansıması acaba
Asidite ihtiyacı diyeceğim ama düne kadar gavisconsuz yapamıyordum mide asiti sorunundan. O da ayrı korkutuyor beni bu kadar ekşi midemi daha da kötü yapacak sonunda diye
Ay yap da ye hemen aklında kalmasın üzülürüm vallaHic bilmiyorum malesef ama agzim sulandı resmen salata yapıp ekmek banasim geldi
Yiyebildigin herseyi ye canım benim yerime de ye bol bol bebise sana yarasınHic bilmiyorum malesef ama agzim sulandı resmen salata yapıp ekmek banasim geldi
Kimyonu nasıl yaptınız acaba? Normal toz kimyon muKumbara yaptık babamız haftalık oraya ufak bir meblağ atıyor, kızımda bozuk paralarını falan atıyorcebinde paran olduktan sonra her şeyi alıyorsun ama Nisan bebekleri yaza geçiş bebegi olduğu için çoğu kıyafet mevsim geçişine maruz kalıyor ve kullanılamıyor. Ayrıca bebek o kadar hızlı büyüyor ki benim kızımda öyle oldu 1 kere giydi ve kaldırdım bazı kıyafetlerini. Araştırma yapın bebek beslenmesi veya bebek arabası çeşitlerine bakın kullanıcı yorumlarını okuyun.
Kimyon benim burada Öğrendiğim ve hayatımı kurtaran birseydi kızım hiç gaz sancısı çekmedi. Bunlar gibi bol bol yazıları okuyun. Her bebek farklıdır ve en iyi şeyleri de annesi bilir, annesi anlar. Kızımın ateşinin 2 saat sonra çıkacağını gözünden anlarım diğer annelerde öyledir.
Gaz sancısı bende çok yaşadım ve düzenli bir şekilde hergun kimyon kaynatıp, sogutup, suyunu süzüp içtim bir süre sonra o sıkışma geçiyor. Ve yemeklerinin içerisine kimyon hepsine koy o da yine sindirimi ve gazi düzenler.
Teşekkür ederim denicem. Rezene çayı okudum ama cesaret edemedim bitki çayları hamilelikte zararlı olduğu için. Bir de bebeğe bi zararı olur mu acaba ben daha önce 2 kayıp yaşadım o yüzden her belirtiden korkuyorum.Kumbara yaptık babamız haftalık oraya ufak bir meblağ atıyor, kızımda bozuk paralarını falan atıyorcebinde paran olduktan sonra her şeyi alıyorsun ama Nisan bebekleri yaza geçiş bebegi olduğu için çoğu kıyafet mevsim geçişine maruz kalıyor ve kullanılamıyor. Ayrıca bebek o kadar hızlı büyüyor ki benim kızımda öyle oldu 1 kere giydi ve kaldırdım bazı kıyafetlerini. Araştırma yapın bebek beslenmesi veya bebek arabası çeşitlerine bakın kullanıcı yorumlarını okuyun.
Kimyon benim burada Öğrendiğim ve hayatımı kurtaran birseydi kızım hiç gaz sancısı çekmedi. Bunlar gibi bol bol yazıları okuyun. Her bebek farklıdır ve en iyi şeyleri de annesi bilir, annesi anlar. Kızımın ateşinin 2 saat sonra çıkacağını gözünden anlarım diğer annelerde öyledir.
Gaz sancısı bende çok yaşadım ve düzenli bir şekilde hergun kimyon kaynatıp, sogutup, suyunu süzüp içtim bir süre sonra o sıkışma geçiyor. Ve yemeklerinin içerisine kimyon hepsine koy o da yine sindirimi ve gazi düzenler.
Hemen yaptim yedimAy yap da ye hemen aklında kalmasın üzülürüm valla
Ben hiç bi gebeligimde istah azalması yaşamadım malesef doktorlar hep dikkat et diyorlar genelde bi ağız tadıyla yemek yiyemiyorumYiyebildigin herseyi ye canım benim yerime de ye bol bol bebise sana yarasın❤
1 kupa rezeneden bir sorun olmaz, ben bebeklerime de rezene verdim hep gaza iyi geldiği için ilk aylarından itibarenTeşekkür ederim denicem. Rezene çayı okudum ama cesaret edemedim bitki çayları hamilelikte zararlı olduğu için. Bir de bebeğe bi zararı olur mu acaba ben daha önce 2 kayıp yaşadım o yüzden her belirtiden korkuyorum.
Bakalm benim nasıl olacak bu aydan snra düzelirim insallah 2 haftaya falanBen hiç bi gebeligimde istah azalması yaşamadım malesef doktorlar hep dikkat et diyorlar genelde bi ağız tadıyla yemek yiyemiyorum
Teşekkür ederim o zman rezene ile kimyonu deneyim hangisi iyi gelirse ona devam ederim1 kupa rezeneden bir sorun olmaz, ben bebeklerime de rezene verdim hep gaza iyi geldiği için ilk aylarından itibaren
Afiyet olsun canım bebişe yarasınHemen yaptim yedim
Ben bir çılgınlık yapıp bebek arabası ve puset seti aldım. İndirimden yarı fiyatına aldım. Şimdi yine eski fiyatına dönmüş. Kutu kapalı kalırsa 3 ay içinde iade için yardımcı oluruz dediler.
Hamilelik sürecinde vucud değişiyor belki migde rahatsızlığın geçer bile. Benim çiçek alerjilerim kızıma hamileyken geçti ve o 3 yaşına gelene kadar alerji ilacı bile kullanmadım benim için inanılmaz güzel birseydi. Isallah seninde ile geçerKızlar hatırlayan var mıdır bilmiyorum bir kaç hafta önceki kornişon turşu isteğimi, bir oturuşta bir kavanoza yakın turşuyu yemiştim
Son durumumu şöyle anlatmak istiyorum. Bir haftadır yediğim tüm salataları acayip ekşi sosla yemeye başladım. Yemeğin üstüne çok canım istiyordu ekşi ekşi.
Az önce bildiğiniz bir çay bardağı azcık zeytin yağı, bol limon ve nar ekşisi ile bir sos hazırladım ve onu içtimeşim şokta ben de şoktayım çünkü ekşiyle pek aram yoktu
Ekşi Ayşe muhabbeti bir yana, bu kadar ekşi tüketmem bir sorun yaratmaz değil mi? Şuan yemek sonrası bulantı hissimi bastırıyor hep iyi geliyor gibi ama sonradan kötü yapmaz inşallah
Kimyonu nasıl yaptınız acaba? Normal toz kimyon mu
Toz kimyon kullanılıyor mümkünse aktardan alın çok fark ediyor. 1 bardak suya 1 çay kaşığı kimyon kaynatın, soğusun, süzüp için. Yemeklerin hepsinin içerisine kimyon az miktar atın sindirimi düzenliyor. Isallah ise yarar hergun bunu uygulayınTeşekkür ederim denicem. Rezene çayı okudum ama cesaret edemedim bitki çayları hamilelikte zararlı olduğu için. Bir de bebeğe bi zararı olur mu acaba ben daha önce 2 kayıp yaşadım o yüzden her belirtiden korkuyorum.
Ay inşallahYılbaşından sonra başlarız herşeyi almaya o zamana kadar araştırmaya devam
İnşallah geçer vallaşoklardayım eee güle güle isallah kullanın.
Hamilelik sürecinde vucud değişiyor belki migde rahatsızlığın geçer bile. Benim çiçek alerjilerim kızıma hamileyken geçti ve o 3 yaşına gelene kadar alerji ilacı bile kullanmadım benim için inanılmaz güzel birseydi. Isallah seninde ile geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?