- 29 Kasım 2010
- 611
- 1.204
- 313
İnşallah 16. Haftadan sonra mide problemlerimiz azalır canımBen de de çok oluyor yapmasam olmaz yapsan olmaz ne yapacağım bilmiyorum
InsallahBakalm benim nasıl olacak bu aydan snra düzelirim insallah 2 haftaya falan
Esim izne gelecekmiş asla kv evinde kalmam kendi evime geccem ınsallah orda iyi olurum bari
Saol canimAfiyet olsun canım bebişe yarasın
Kimyonuda yiyebildiginiz seylere katabilirsiniz cok fazla olmadan icemiyorsanizTeşekkür ederim o zman rezene ile kimyonu deneyim hangisi iyi gelirse ona devam ederim
Benimde canım hic yemedigim şeyleri cekiyor bazen en azından gunde 1 ogun iyi biseyler yemek lazım12. Haftadan sonra artık yediklerimize daha dikkat etmemiz gerekiyormuş.
Ne yiyeceğim hiç bilmiyorum.
Canım hiç yararlı şeyler istemiyor
Hep makarna patates kahvaltılık.
Mercimek, fasulye, sebze, meyve, kuruyemiş yemem lazım ama nasıl
Yok canım ben kendim için sormadım eltimin ikizleri oldu da bebişler gazlı onlar için sormuştum.
Insallah demezler ortalık karışır o zmanInsallahsimdide bizde çocuğumuzu görelim diye yine burda kalın derslerde şaşırmam
Ayy tmm canm o zman ben kendin için diyorsun sandmYok canım ben kendim için sormadım eltimin ikizleri oldu da bebişler gazlı onlar için sormuştum.
Anamm hayirli olsunBen bir çılgınlık yapıp bebek arabası ve puset seti aldım. İndirimden yarı fiyatına aldım. Şimdi yine eski fiyatına dönmüş. Kutu kapalı kalırsa 3 ay içinde iade için yardımcı oluruz dediler.
Allah iyiligini versin guldurdun beniKızlar hatırlayan var mıdır bilmiyorum bir kaç hafta önceki kornişon turşu isteğimi, bir oturuşta bir kavanoza yakın turşuyu yemiştim
Son durumumu şöyle anlatmak istiyorum. Bir haftadır yediğim tüm salataları acayip ekşi sosla yemeye başladım. Yemeğin üstüne çok canım istiyordu ekşi ekşi.
Az önce bildiğiniz bir çay bardağı azcık zeytin yağı, bol limon ve nar ekşisi ile bir sos hazırladım ve onu içtimeşim şokta ben de şoktayım çünkü ekşiyle pek aram yoktu
Ekşi Ayşe muhabbeti bir yana, bu kadar ekşi tüketmem bir sorun yaratmaz değil mi? Şuan yemek sonrası bulantı hissimi bastırıyor hep iyi geliyor gibi ama sonradan kötü yapmaz inşallah
Sana şimdiden kolaylıklarInsallah demezler ortalık karışır o zmandeniz kalkamaz yemek yapamaz burda kalın neler neler şimdiden tahmin ediyorum yani
Ben cay kasigi ile veriyordum, ilk haftalarından itibaren, birde mama kullaniyorlarsa, aptamil conformil cok iyi geliyor.Yok canım ben kendim için sormadım eltimin ikizleri oldu da bebişler gazlı onlar için sormuştum.
Sana özelden yazmak istedim ama yazilmiyormusKizlar beni hic asi olmadim bugune kadar ama korkuyorum. Sanirim randevu alcam bugun.. Ne dusunuyosunuz? 13+4 suan
Ay çok güzeldi ama su içer gibi kana kanaAnamm hayirli olsunbiz bekleyecegiiz
Allah iyiligini versin guldurdun beniAfiyet bal seker olsunn Zararli olacagini dusunmem ama sen yinede abartiya kacma canim :)))
Ben de aynıyım ve olacağım canım. 13+1 im bugün. Geçen hafta çarşamba doktordaydım. Haftaya kontrole geldiğinde al randevunu onu da ol dedi. Biontech önerdi hatta. 13+5 te gideceğim tekrar.Kizlar beni hic asi olmadim bugune kadar ama korkuyorum. Sanirim randevu alcam bugun.. Ne dusunuyosunuz? 13+4 suan
Bugun aile hekimine gittim 20. Haftamda aşı için cagirmistiniz dedim, ayni hafta yada bi oncesi biontech olabilir miyim dedim. Aynı gün bile olabilirsin sorun yok dedi. Birer hafta arayla yaptirmayi düşünüyordum bende, baya ust uste gelecek çünkü, detayli kan biontech tetanoz detayli ultrason hepsi peş peşe. Ay sonu baslicam yapmayaAy çok güzeldi ama su içer gibi kana kana
Ben de aynıyım ve olacağım canım. 13+1 im bugün. Geçen hafta çarşamba doktordaydım. Haftaya kontrole geldiğinde al randevunu onu da ol dedi. Biontech önerdi hatta. 13+5 te gideceğim tekrar.
Ama burada arkadaşlar genelde 14. 16. haftayı doldurmayı bekliyorlar. Benim de kafam karıştı beklesem mi acaba diye. Ama korkuyorum da iyice arttı etrafta.
Bir de tetanoz olacağım ben iki doz ilk çocuk olduğu için. Onunla da iki hafta olmalı diyorlar arada. Planım 14 ve 18 biontech, 20 ve 24 de tetanoz du
Rabbim hayırlısını nasip etsin, bende 2 kızdan sonra merakla bekliyorum çünkü 3 çocuktan fazla dusunmuyorum, artik kismetimize ne gelirse o diyorum, yeterli saglikli sıhhatli olsunlarGeçen hafta kaşıntı ve akıntı için gittiğimde mantar için fitil ve merhem vermişti doktorum. Kaşıntım geçti ama akıntı devam ediyordu bugün tekrar gittim ve doktor akıntı kültürü aldı tahlile gönderdi bakalım sonuç 5 gün sonra filan çıkıcak. Aynı sıkıntıları yaşayanlar vardı onlar için yazayım dedim. Bugün 12+0 ız ve cinsiyeti tam göremiyorum ama erkeğe benziyor çıkıntı gördüm sanki dedi2 oğlandan son 3.oğlan geliyor galiba. Neyse üzülmiycem rabbim sağlıkla versin de gerisi başımın üstüne.
Biontech ve tetanozların haftalarını nasıl planladınız peki. Biontech arası tetanoz mu olacaksınız yoksa sırayla mı?Bugun aile hekimine gittim 20. Haftamda aşı için cagirmistiniz dedim, ayni hafta yada bi oncesi biontech olabilir miyim dedim. Aynı gün bile olabilirsin sorun yok dedi. Birer hafta arayla yaptirmayi düşünüyordum bende, baya ust uste gelecek çünkü, detayli kan biontech tetanoz detayli ultrason hepsi peş peşe. Ay sonu baslicam yapmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?