2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Günaydın kızlarr ekşi yemeler başlamış :) Bende 1 hafta boyunca yedıgım lımonun mandalının hesabı yok ınsan sabah 9 da lımon yermı yer :) bulantım gectı ama iştahım açılmadı köfte kebap sucuk gıbı yemekler yiyemıyorum. Haftasonu e bebegi turladım şöyle bir fiyatlara baktım maşallah herşey almış başını gitmiş indirimleri takıp edecegız mecburen

12. Haftadan sonra artık yediklerimize daha dikkat etmemiz gerekiyormuş.
Ne yiyeceğim hiç bilmiyorum.
Canım hiç yararlı şeyler istemiyor
Hep makarna patates kahvaltılık.
Mercimek, fasulye, sebze, meyve, kuruyemiş yemem lazım ama nasıl

Bakalm benim nasıl olacak bu aydan snra düzelirim insallah 2 haftaya falan
Esim izne gelecekmiş asla kv evinde kalmam kendi evime geccem ınsallah orda iyi olurum bari
Insallah simdide bizde çocuğumuzu görelim diye yine burda kalın derslerde şaşırmam

Benimde canım hic yemedigim şeyleri cekiyor bazen en azından gunde 1 ogun iyi biseyler yemek lazım ama yiyemiyorsan zorlama kendini yakında vitamin takviyeli basliycak

Yok canım ben kendim için sormadım eltimin ikizleri oldu da bebişler gazlı onlar için sormuştum.

Anamm hayirli olsun biz bekleyecegiiz
Allah iyiligini versin guldurdun beni Afiyet bal seker olsunn Zararli olacagini dusunmem ama sen yinede abartiya kacma canim :)))

Geçen hafta kaşıntı ve akıntı için gittiğimde mantar için fitil ve merhem vermişti doktorum. Kaşıntım geçti ama akıntı devam ediyordu bugün tekrar gittim ve doktor akıntı kültürü aldı tahlile gönderdi bakalım sonuç 5 gün sonra filan çıkıcak. Aynı sıkıntıları yaşayanlar vardı onlar için yazayım dedim. Bugün 12+0 ız ve cinsiyeti tam göremiyorum ama erkeğe benziyor çıkıntı gördüm sanki dedi 2 oğlandan son 3.oğlan geliyor galiba. Neyse üzülmiycem rabbim sağlıkla versin de gerisi başımın üstüne.

Anamm hayirli olsun biz bekleyecegiiz

Allah iyiligini versin guldurdun beni Afiyet bal seker olsunn Zararli olacagini dusunmem ama sen yinede abartiya kacma canim :)))
Ay çok güzeldi ama su içer gibi kana kana
Kizlar beni hic asi olmadim bugune kadar ama korkuyorum. Sanirim randevu alcam bugun.. Ne dusunuyosunuz? 13+4 suan
Ben de aynıyım ve olacağım canım. 13+1 im bugün. Geçen hafta çarşamba doktordaydım. Haftaya kontrole geldiğinde al randevunu onu da ol dedi. Biontech önerdi hatta. 13+5 te gideceğim tekrar.
Ama burada arkadaşlar genelde 14. 16. haftayı doldurmayı bekliyorlar. Benim de kafam karıştı beklesem mi acaba diye. Ama korkuyorum da iyice arttı etrafta.
Bir de tetanoz olacağım ben iki doz ilk çocuk olduğu için. Onunla da iki hafta olmalı diyorlar arada. Planım 14 ve 18 biontech, 20 ve 24 de tetanoz du

Bugun aile hekimine gittim 20. Haftamda aşı için cagirmistiniz dedim, ayni hafta yada bi oncesi biontech olabilir miyim dedim. Aynı gün bile olabilirsin sorun yok dedi. Birer hafta arayla yaptirmayi düşünüyordum bende, baya ust uste gelecek çünkü, detayli kan biontech tetanoz detayli ultrason hepsi peş peşe. Ay sonu baslicam yapmaya

Rabbim hayırlısını nasip etsin, bende 2 kızdan sonra merakla bekliyorum çünkü 3 çocuktan fazla dusunmuyorum, artik kismetimize ne gelirse o diyorum, yeterli saglikli sıhhatli olsunlar

Biontech ve tetanozların haftalarını nasıl planladınız peki. Biontech arası tetanoz mu olacaksınız yoksa sırayla mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…