2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Biontech ve tetanozların haftalarını nasıl planladınız peki. Biontech arası tetanoz mu olacaksınız yoksa sırayla mı?
Kuzum 8 Kasım asiya cagirdi saglik ocağı 20. Haftalik oluyorum. O gun tetanoz olup sanirim bi oncesi cuma ctesi de biontech olurum diye düşünüyorum. Yine de bu hafta kadin dogum doktoruma da bi sorayim icim rahat etsin. Ama bi aksilik olmazsa planim bu.

Yani sen de 18-19 da oluyorsun biontech i. 14 çok mu erken ya

Yani sen de 18-19 da oluyorsun biontech i. 14 çok mu erken ya
Doktorum ikili tarama sonucunu almaya gittigimde bekletti beni biraz daha büyüsün diye. Bana kalsa ben hemen olurdum bu zamana kadar, korkuyorum çünkü ister istemez insanlarla ic iceyiz. Ama ol diyene kadar beklicem, o haftalarda der diye düşünüyorum bakalım.

S Spagetti bolonez Anladım canım.
Benim doktorum da bu hafta için olabilirsin demişti. Ben de beklemeye beklerim de işte korkuyorum artık iyice hayırlısı bakalım hakkımızda

Sana özelden yazmak istedim ama yazilmiyormus
Aa hic farkinda degilim kiz hayirdir ne diyecektin ki :)))
Ay deme :/ beklesem mi bende yaaa bilemiyorum almistim yarina randevuyu

Ben çok kararsızım ben de cuma ya aldım randevu. Doktor randevusundan sonra. Son bir doktorlara konuşup oluyorum bak hoca diip olcam galiba

Bana da devlet hastanesindeki doktor 14. Haftadan sonra ol demişti ama özeldeki doktorum 12. Haftadan sonra olabilirsin problem olmaz dedi ben de iki hafta içinde olacağım inşallah

Bana da devlet hastanesindeki doktor 14. Haftadan sonra ol demişti ama özeldeki doktorum 12. Haftadan sonra olabilirsin problem olmaz dedi ben de iki hafta içinde olacağım inşallah
Ben de çarşamba olacağım kısmetse. 12. Hafta ol demişti dr
Ben yarin olayim ozaman artik yapcak bisey yok Haber ederim size de kizlar

Teşekkür ederim özeldeki fiyat bana uygun gelmezse aklımda olsun
Tekrar güncelleme yapayım canım ikili testimi devlette yaptırdıktan sonra ordaki laboratuvardan sonucumun çıktısını aldım özeldeki doktoruma gösterdim öyle yapmak istersen aklında bulunsun

Kizlar beni hic asi olmadim bugune kadar ama korkuyorum. Sanirim randevu alcam bugun.. Ne dusunuyosunuz? 13+4 suan
Doktorum 16.haftadan sonra öneriyorum dedi benim, ama çok riskli ortamlara giriyorsanız bazı doktorlar 12.haftadan sonra olunabilceğini de söylüyorBen 16 yı beklemeyi tercih ediyorum bakalım inşallah doğru karardır

MissPeaceful kuzum eşimle konuştum da şimdi veto yedim bu hafta aşı olma konusunda madem 16 diyen de var niye beklemeyesin 3 hafta daha sık dişini kapat kendini dedi
Ama bizim şöyle bir dayanağımız var ben şuan çalışmıyorum evdeyim. Doktor kontrolü ve haftada bir market alışverişi dışında da pek çıkmıyorum. Ailelerden de uzağız. Gelenim gidenim de yok o yüzden
Az önce sana olcam dedim ama şuan olmayacağım gibi daha kaç kere karar değiştiririm bilemedim ama sana haber vereyim istedim direk ayıp olmasın diye

Doktorum 16.haftadan sonra öneriyorum dedi benim, ama çok riskli ortamlara giriyorsanız bazı doktorlar 12.haftadan sonra olunabilceğini de söylüyorBen 16 yı beklemeyi tercih ediyorum bakalım inşallah doğru karardır
Nerde okudum tam olarak bilmiyorum belki dr Burda okumuşumdur.
Ama aslında haftayla bi alakası yokmuş aşının. İlk 3 ay düşük riski fazla olduğu için bunu aşıya bağlamasınlar diye 12. Haftadan sonra öneriyormuş drlar.
Gerçi ben hala olmak istemiyorum ama o kadar çok baskı var ki eşim, ailesi, kendi ailem sürekli olmam gerektiğini söylüyorlar dr da üstüne delta gebelerin etkiliyor deyince bi tırsmadım değil.
Olacağım.
Allah ım şifasını versin inşallah hepimize.

Ben de hep 12.haftadan sonra olunabilir diye duydum bugüne kadar. Ama kendi doktorum da prof güveniyorum ,o öyle söyleyince içime sinmez .amin inşallah hepimize ve hepimizin bebeklerine sağlık versin Allah

S Spagetti bolonez Anladım canım.
Benim doktorum da bu hafta için olabilirsin demişti. Ben de beklemeye beklerim de işte korkuyorum artık iyice hayırlısı bakalım hakkımızda
Aynen öyle korku en büyük faktorumuz zaten inşallah hepimiz hayırlı zamanda en ufak semptomlarla oluruz aşımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…