- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
Kuzum 8 Kasım asiya cagirdi saglik ocağı 20. Haftalik oluyorum. O gun tetanoz olup sanirim bi oncesi cuma ctesi de biontech olurum diye düşünüyorum. Yine de bu hafta kadin dogum doktoruma da bi sorayim icim rahat etsin. Ama bi aksilik olmazsa planim bu.Biontech ve tetanozların haftalarını nasıl planladınız peki. Biontech arası tetanoz mu olacaksınız yoksa sırayla mı?
Yani sen de 18-19 da oluyorsun biontech i. 14 çok mu erken yaKuzum 8 Kasım asiya cagirdi saglik ocağı 20. Haftalik oluyorum. O gun tetanoz olup sanirim bi oncesi cuma ctesi de biontech olurum diye düşünüyorum. Yine de bu hafta kadin dogum doktoruma da bi sorayim icim rahat etsin. Ama bi aksilik olmazsa planim bu.
Doktorum ikili tarama sonucunu almaya gittigimde bekletti beni biraz daha büyüsün diye. Bana kalsa ben hemen olurdum bu zamana kadar, korkuyorum çünkü ister istemez insanlarla ic iceyiz. Ama ol diyene kadar beklicem, o haftalarda der diye düşünüyorum bakalım.Yani sen de 18-19 da oluyorsun biontech i. 14 çok mu erken ya
Aa hic farkinda degilim kiz hayirdir ne diyecektin ki :)))Sana özelden yazmak istedim ama yazilmiyormus
Ay deme :/ beklesem mi bende yaaa bilemiyorum almistim yarina randevuyuAy çok güzeldi ama su içer gibi kana kana
Ben de aynıyım ve olacağım canım. 13+1 im bugün. Geçen hafta çarşamba doktordaydım. Haftaya kontrole geldiğinde al randevunu onu da ol dedi. Biontech önerdi hatta. 13+5 te gideceğim tekrar.
Ama burada arkadaşlar genelde 14. 16. haftayı doldurmayı bekliyorlar. Benim de kafam karıştı beklesem mi acaba diye. Ama korkuyorum da iyice arttı etrafta.
Bir de tetanoz olacağım ben iki doz ilk çocuk olduğu için. Onunla da iki hafta olmalı diyorlar arada. Planım 14 ve 18 biontech, 20 ve 24 de tetanoz du
Ben çok kararsızımAa hic farkinda degilim kiz hayirdir ne diyecektin ki :)))
Ay deme :/ beklesem mi bende yaaa bilemiyorum almistim yarina randevuyu
Bana da devlet hastanesindeki doktor 14. Haftadan sonra ol demişti ama özeldeki doktorum 12. Haftadan sonra olabilirsin problem olmaz dedi ben de iki hafta içinde olacağım inşallahAa hic farkinda degilim kiz hayirdir ne diyecektin ki :)))
İnşallah canım yaaİnşallah 16. Haftadan sonra mide problemlerimiz azalır canımtek umudum o
Ben de çarşamba olacağım kısmetse. 12. Hafta ol demişti drAa hic farkinda degilim kiz hayirdir ne diyecektin ki :)))
Asi hakkındaydiAa hic farkinda degilim kiz hayirdir ne diyecektin ki :)))
Bana da devlet hastanesindeki doktor 14. Haftadan sonra ol demişti ama özeldeki doktorum 12. Haftadan sonra olabilirsin problem olmaz dedi ben de iki hafta içinde olacağım inşallah
Ben yarin olayim ozaman artik yapcak bisey yokBen de çarşamba olacağım kısmetse. 12. Hafta ol demişti dr
Tekrar güncelleme yapayım canım ikili testimi devlette yaptırdıktan sonra ordaki laboratuvardan sonucumun çıktısını aldım özeldeki doktoruma gösterdim öyle yapmak istersen aklında bulunsunTeşekkür ederimözeldeki fiyat bana uygun gelmezse aklımda olsun
Şimdiden hayırlı olsun canım sana da bebişe de bol bol antikor olsun İnşallahBen yarin olayim ozaman artik yapcak bisey yokHaber ederim size de kizlar
yaz kizz acmayla ugrasmiyimAsi hakkındaydi
tesekkur ederiz canimm insallahhŞimdiden hayırlı olsun canım sana da bebişe de bol bol antikor olsun İnşallah
Doktorum 16.haftadan sonra öneriyorum dedi benim, ama çok riskli ortamlara giriyorsanız bazı doktorlar 12.haftadan sonra olunabilceğini de söylüyorKizlar beni hic asi olmadim bugune kadar ama korkuyorum. Sanirim randevu alcam bugun.. Ne dusunuyosunuz? 13+4 suan
Nerde okudum tam olarak bilmiyorum belki dr Burda okumuşumdur.Doktorum 16.haftadan sonra öneriyorum dedi benim, ama çok riskli ortamlara giriyorsanız bazı doktorlar 12.haftadan sonra olunabilceğini de söylüyorBen 16 yı beklemeyi tercih ediyorum bakalım inşallah doğru karardır
Ben de hep 12.haftadan sonra olunabilir diye duydum bugüne kadar. Ama kendi doktorum da prof güveniyorum ,o öyle söyleyince içime sinmez .amin inşallah hepimize ve hepimizin bebeklerine sağlık versin AllahNerde okudum tam olarak bilmiyorum belki dr Burda okumuşumdur.
Ama aslında haftayla bi alakası yokmuş aşının. İlk 3 ay düşük riski fazla olduğu için bunu aşıya bağlamasınlar diye 12. Haftadan sonra öneriyormuş drlar.
Gerçi ben hala olmak istemiyorum ama o kadar çok baskı var ki eşim, ailesi, kendi ailem sürekli olmam gerektiğini söylüyorlar dr da üstüne delta gebelerin etkiliyor deyince bi tırsmadım değil.
Olacağım.
Allah ım şifasını versin inşallah hepimize.
Aynen öyle korku en büyük faktorumuz zatenS Spagetti bolonez Anladım canım.
Benim doktorum da bu hafta için olabilirsin demişti. Ben de beklemeye beklerim de işte korkuyorum artık iyicehayırlısı bakalım hakkımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?