2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Benim perinatoloğum söyledi bunu. Kendisi Prof. Dr. Eşi de kadın doğumcum zaten
Ben de sağlıkçı olduğum için bu hafta son dozumu (4. Dozu) olmayı planlıyorum.

Seni yerim birde açıklama yapmış :)) valla bekleyin kuzum madem çokta çıkmıyor muşsun..

Bende doktoruma sordum şimdi çünkü bende fındık alerjisi var acaba bir sorun olurmu diye Geçen sene serum verdiklerinde az daha ölüyordum içinde fındık esansı varmış.. Aşı olmayı düşünmem şuan annem babam yurtdışından geldi sürekli dışardayız aile ziyaretleri.. Dayım hastamede ameliyat olcak birde oyüzden istiyorum. Ben girmiyorum hastaneye ama görüştüğüm herkes giryor

Bende de astım bronşit var o yüzden acele ediyorum olmak için. Herkes laf söylüyor ol artık risk altındasın zaten die.

Kızlar dişi ağrıyan var mi ? Yada çözüm önerisi olan disim çok kötü oldu dolgu vardı düştü büyük bi ihtimalle çekilecek artık ne zamandır vardı ama özelde hastanelerde pandemi yüzünden yasaktı olmadı açıldığı sıra hamilelik şüphem vardi cektirmedim ama artk dayanacak halim kalmadı ne yapsam iyi gelir ki

12. Haftadan itibaren dişe bakılabiliyor canım eğer o dişinde önceden kanal varsa tekrar dolgu yapılabilir diye biliyorum ama yine de doktoruna sorabilirsin geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım
Kekik kaynatıp suyunu pamukla ağrıyan dişinin üstüne koyabilirsin baya rahatlatıyo ama tabiki geçici çözüm. İlk 3 ay dolduktan sonra müdahale edebiliyo diş doktorları diye biliyorum bi görüş bence çünkü hamilelik sonuna kadar bu şekilde dayanman çok zor

12. Haftadan itibaren dişe bakılabiliyor canım eğer o dişinde önceden kanal varsa tekrar dolgu yapılabilir diye biliyorum ama yine de doktoruna sorabilirsin geçmiş olsun canım
Teşekkürler canm 12sinde randevum var gidince soracağım ❤

12sinde randevum var ya o zman gidince sorcam canm 3 ay dolmuş olacak inşallah aynen çok kötü iyice arttı artk

Selam kızlar, benimde nifty test sonucum çıktı, güzel geldi sonuçlar çok şükür
Bilmeden aşı olmuştum insan biraz çekiniyor tabi doktorlar ilk 3 ay önermiyor diye. O yüzden içim rahatladı.
Gözünaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…