Canım aynı durumdayız bir ay önce dolgu dişim kırıldı bir hafta sonra içindeki dolgu düştü. Doktor izin vermedi . Şimdi şişti ağrıyor sabah iyot içtim . Daha önce esimdede denedik iltihabi kurutuyor.Kızlar dişi ağrıyan var mi ? Yada çözüm önerisi olan disim çok kötü oldu dolgu vardı düştü büyük bi ihtimalle çekilecek artık ne zamandır vardı ama özelde hastanelerde pandemi yüzünden yasaktı olmadı açıldığı sıra hamilelik şüphem vardi cektirmedim ama artk dayanacak halim kalmadı ne yapsam iyi gelir ki
İltihap yok canım bnde çürümüş gibi geliyor bakalm ne olacakCanım aynı durumdayız bir ay önce dolgu dişim kırıldı bir hafta sonra içindeki dolgu düştü. Doktor izin vermedi . Şimdi şişti ağrıyor sabah iyot içtim . Daha önce esimdede denedik iltihabi kurutuyor.
Biontech oldum canimHangisini oldun cnm?
Merhaba canım umarım her şey senin için çok daha güzel olur yeni şehrin sana yaşadığın yorgunlukları unutturacak güzellikler getirsin inşallahMerhaba kizlar. Farkli bi sehire tasindik. Evin temizligi, duzenlenmesiyle eşim ilgilendi. Buna ragmen cok yorudum. Ustune pek izin almadan calismaya devam ettim, home office diye bosuna cok izin istemeyeyim zaten farkli sehirden calismama hamileligimi de bilerek izin verdiler suistimal etmeyeyim dedim. Psikolojik olarak cok yorgun hissediyorum. Ve canim inanilmaz sekilde cikolata ve jelibon istiyor. Gunde 2 tane cikolata ve 1 paket haribo ile kisitlamaya calisiyorum kendimi ama bu bile cooook. Enerjim yok diye mi bunlari canim istiyor sizce ? Tum hamilelik boyle devam etmez umarim.Yarin da ikili testim var, yeni doktor, yeni sehir biraz huzunluyum...
Benim eşimde biontech in ikinci dozu oldu geçtiğimiz perşembe çok yan etki yaptı. İlk gün kol ağrısı dışında bişey yaşamadı ama 2 gün sonra şiddetli baş ağrısı ve kusma sikayeti ile acillikolduk ve hastanede aşının yan etkisi olduğu söylenmiş. Bugün de göğüs ağrısı yaşıyorum dedi. Valla bende asi olmayı düşünüyordum kocamı öyle görünce çok korktum açıkçası çünkü kolay kolay hasta olup doktora giden bir insan değilken onu bu hale dusurduyse ben hamile halimle naparim diye kara kara düşünüyorumBiontech oldum canim
12. Haftadan sonra bulantılar geçiyor diyenlere ben de hani nerde geçtiği diye bağırmak istiyorumKızlar bu bebe beni 13+2 de bulantı ilacına başlattı ya ne diyem şimdi ona benherkes gider Mersin’e biz gidiyoruz tersine
Oo senin daha zormuş canım ya ilacı bıraktıysan12. Haftadan sonra bulantılar geçiyor diyenlere ben de hani nerde geçtiği diye bağırmak istiyorumbenim de bulantılar ilk zamanlarıma göre daha da şiddetlendi bir de doktorum bulantı ilacını bıraktırdı birkaç karaciğer enzimim yüksek çıktığı için bir süre hiçbir ilaç kullanma dedi napıcam bilmiyorum çok kötü bulanıyor
Sana da yarasın kuzum afiyet olsun
cok gecmis olsun canim.. bende 2. doz konusunda korktugum icin olmayabilirim en azindan 1 doz olayim da biraz da olsa korur dedim. Esimde dun 2. asisni oldu biontech insallah yarindan sonra bi sıkıntı yaşamayız da o da atlatır. Sizin yazınızdan snra korktum vallaBenim eşimde biontech in ikinci dozu oldu geçtiğimiz perşembe çok yan etki yaptı. İlk gün kol ağrısı dışında bişey yaşamadı ama 2 gün sonra şiddetli baş ağrısı ve kusma sikayeti ile acillikolduk ve hastanede aşının yan etkisi olduğu söylenmiş. Bugün de göğüs ağrısı yaşıyorum dedi. Valla bende asi olmayı düşünüyordum kocamı öyle görünce çok korktum açıkçası çünkü kolay kolay hasta olup doktora giden bir insan değilken onu bu hale dusurduyse ben hamile halimle naparim diye kara kara düşünüyorumsizleri korkutmak amaçlı yazmıyorum ama aşı olmak mı iyidir olmamak mi bilemedim fikri olan var mi
Çok teşekkür ederim canım limonu denerim hemenOo senin daha zormuş canım ya ilacı bıraktıysanben ekşiyle baskılayabiliyordum biraz. Limon, nar ekşisi falan. Bir dene istersen
Ben şimdiye kadar da ilaç hiç içmedim. Bulantı hissim hep vardı ama çok sık çıkarmıyordum. 4-5 gündür öğleden sonraları ne yesem mahvoluyorum çıkarmadan rahat edemiyorum. Yemesem hiç duramıyorum. Ekşi dr fayda etmiyor artık. Geçer dedim ama geçmiyor aradım artık doktoru da yazdı ilacı. Bakalım işe yarayacak mı ilk defa kullanacağım
Çok geçmiş olsun. İnşallah çabucak atlatır.Benim eşimde biontech in ikinci dozu oldu geçtiğimiz perşembe çok yan etki yaptı. İlk gün kol ağrısı dışında bişey yaşamadı ama 2 gün sonra şiddetli baş ağrısı ve kusma sikayeti ile acillikolduk ve hastanede aşının yan etkisi olduğu söylenmiş. Bugün de göğüs ağrısı yaşıyorum dedi. Valla bende asi olmayı düşünüyordum kocamı öyle görünce çok korktum açıkçası çünkü kolay kolay hasta olup doktora giden bir insan değilken onu bu hale dusurduyse ben hamile halimle naparim diye kara kara düşünüyorumsizleri korkutmak amaçlı yazmıyorum ama aşı olmak mı iyidir olmamak mi bilemedim fikri olan var mi
Çok teşekkür ederim...Valla canım ilk dozda hiç bir sıkıntı yaşamadık ama ikinci dozda fena yaptı eşimi. Hatta iş yerinde bir arkadaşı daha aynı şikayetleri yaşayıp hastanelik olmuş. Ve gerçektende yan etkileri birebir tutuyor, nette de araştırdım. Zaten acildeki doktoru da teyit etmiş aşıdan olduğunu.cok gecmis olsun canim.. bende 2. doz konusunda korktugum icin olmayabilirim en azindan 1 doz olayim da biraz da olsa korur dedim. Esimde dun 2. asisni oldu biontech insallah yarindan sonra bi sıkıntı yaşamayız da o da atlatır. Sizin yazınızdan snra korktum valla
Sağol canım inşallahÇok geçmiş olsun. İnşallah çabucak atlatır.
Yan etki korkutuyor ama bir yandan da diyorum ki aşıdaki ölü virüs bunu yapıyorsa demek ki yakalansak halimiz ne olur
Aşıdan önce multivitamin ve C vit. takviyesi ile bağışıklığı güçlendirebiliriz. Sonuçta aşı virüse yakalanmaktan daha kötü olamaz.
Ben de kaç gündür araştırma yapıyorum. Astım bronşiti olanlara sinovac öneriyor çoğu dr.Bir update vereyim kızlar :) Aşı oldum sabah 11:00 de şuan sadece cok hafif kol ağrım var korkacak bişey yok gibi şimdilik, inşallah böyle kalır
Gecen bir doktor ile görüştüm, biz gebelere, yan etki etmediği kanıtlanmış ilaclari bile mümkün olduğunca yazmıyoruz ama şuan etkinliği ne oldugu belli olmayan bir sıvıyı nasil bu kadar kolay yapıyorlar anlamiyorum dediBenim eşimde biontech in ikinci dozu oldu geçtiğimiz perşembe çok yan etki yaptı. İlk gün kol ağrısı dışında bişey yaşamadı ama 2 gün sonra şiddetli baş ağrısı ve kusma sikayeti ile acillikolduk ve hastanede aşının yan etkisi olduğu söylenmiş. Bugün de göğüs ağrısı yaşıyorum dedi. Valla bende asi olmayı düşünüyordum kocamı öyle görünce çok korktum açıkçası çünkü kolay kolay hasta olup doktora giden bir insan değilken onu bu hale dusurduyse ben hamile halimle naparim diye kara kara düşünüyorumsizleri korkutmak amaçlı yazmıyorum ama aşı olmak mı iyidir olmamak mi bilemedim fikri olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?