- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
Ben de major astım hastasıyım , temmuzda hamile kaldığım ay aşımın 2.dozunu olmuştum biontech. Herhangi bir nefes darlığına sebep olmadı. Bende tek yaptığı yan etki halsizlik ve ateşti yaklaşık 36 saat sürdü etkisi . Ateş 1 gece etkiledi beni 38,6 civarına çıktı . Ertesi gün düzeldim. Ben o zaman olmasam şimdilerde olurdum açıkçası . Virüsü kapmaktansa ölü virüsü aşı olarak almayı tercih ederim Allah korusun çok büyük yıkımlara sebep olabiliyor coronavirüs vücutta. Sinovac aşısının delta ve diğer varyantlara karşı koruyuculuğu , oluşturduğu antikor oranı düşük olduğu icin 3.doz aşılamalar başladı yerinizde olsam bir kere daha düşünürdüm sinovac icinBen de kaç gündür araştırma yapıyorum. Astım bronşiti olanlara sinovac öneriyor çoğu dr.
Araştırma yapmaktan şiştim.
Ya ne kadar güzel hayatımız varmış nedir bu virüs maaf etti herkesi.
Dışarı çıkmaya korkuyorum sevdiklerimle görüştürülen tereddüt ediyorum. Kocama risk gözüyle bakıyorum
Sorma yaa vallahi eskiden maskesiz yaptığımız yürüyüşleri bile özledimBen de kaç gündür araştırma yapıyorum. Astım bronşiti olanlara sinovac öneriyor çoğu dr.
Araştırma yapmaktan şiştim.
Ya ne kadar güzel hayatımız varmış nedir bu virüs maaf etti herkesi.
Dışarı çıkmaya korkuyorum sevdiklerimle görüştürülen tereddüt ediyorum. Kocama risk gözüyle bakıyorum
Merhaba, buralardayım okuyorum arada ama pek yazma fırsatı bulamıyorum. Çok şükür iyiyim, bebiş de iyi çok şükür. Dün ikili teste girdim ense kalınlığı iyi dedi ama diğer bebek hala orda olduğu için kan değerleri doğru çıkmaz dediler ve kan değerlerime bakmadılar. Bu doktor da kız a bnzetti...MeG s bunu yazdığını gördüm canm alıntı yapamadım böyle attim snrasinda takip edemedim bnde ınsallah iyidir
Hakkinizda hayirlisi olsun, gozumuz yolda iyi haberlerinizi bekliyoruzÇok şükür iyiyim, kontroller çok sık şekilde devam ediyor. Büyük ihtimal 24. hafta da tekrar yatışım yapılıp takip edilecek ve erken doğum olmaması ve iç kanama riski artacağından dolayı yatacakmışım. 32. hafta da almayı planlıyorlar..
Çok teşekkür ederim canım, umarım buradaki herkeste güzel haberler alırGözünaydın canım
Hos geldin canımmÇok şükür iyiyim, kontroller çok sık şekilde devam ediyor. Büyük ihtimal 24. hafta da tekrar yatışım yapılıp takip edilecek ve erken doğum olmaması ve iç kanama riski artacağından dolayı yatacakmışım. 32. hafta da almayı planlıyorlar..
Benim eşimde biontech in ikinci dozu oldu geçtiğimiz perşembe çok yan etki yaptı. İlk gün kol ağrısı dışında bişey yaşamadı ama 2 gün sonra şiddetli baş ağrısı ve kusma sikayeti ile acillikolduk ve hastanede aşının yan etkisi olduğu söylenmiş. Bugün de göğüs ağrısı yaşıyorum dedi. Valla bende asi olmayı düşünüyordum kocamı öyle görünce çok korktum açıkçası çünkü kolay kolay hasta olup doktora giden bir insan değilken onu bu hale dusurduyse ben hamile halimle naparim diye kara kara düşünüyorumsizleri korkutmak amaçlı yazmıyorum ama aşı olmak mı iyidir olmamak mi bilemedim fikri olan var mi
12. Haftadan sonra bulantılar geçiyor diyenlere ben de hani nerde geçtiği diye bağırmak istiyorumbenim de bulantılar ilk zamanlarıma göre daha da şiddetlendi bir de doktorum bulantı ilacını bıraktırdı birkaç karaciğer enzimim yüksek çıktığı için bir süre hiçbir ilaç kullanma dedi napıcam bilmiyorum çok kötü bulanıyor
Kız diyorum:)Benim bebe bacak bacak üstüne atmış göstermedisizce?
Amin inşallahhHakkinizda hayirlisi olsun, gozumuz yolda iyi haberlerinizi bekliyoruz
Hos geldin canımmRabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sen nasılsın piskolojin nasıl?
Aynen öyle, resmen mecbur bırakıldık. Aşı olsak bir dert olmasak ayrı bir dertGecen bir doktor ile görüştüm, biz gebelere, yan etki etmediği kanıtlanmış ilaclari bile mümkün olduğunca yazmıyoruz ama şuan etkinliği ne oldugu belli olmayan bir sıvıyı nasil bu kadar kolay yapıyorlar anlamiyorum dedi
Oyy maşallah. Ben de geçen hafta çikolata yemiştim ultrason öncesi gerçekten de maşallah kıpır kipirdi yavrum. Doktor bana da erkek dedi ama ileriki haftalarda yanılma olur mu bilmem.Ikili tarama testi icin kan verdim. Ultrasona gore hersey normal dedi. Buradan edindigim bilgilerle cikolata yiyip oyle gittim, masallah bildiginiz dans ediyordu. Doktor bile epey güldü masallah dediBurada okumustum nub teorisine gore cinsiyet tahmini yapabilenler bana da bakabilir mi
Eki Görüntüle 2928129 Eki Görüntüle 2928130
Galen Hastanesi Ceren hanımı çok duydum, şimdilik tepecik eğitim ve araştırma hastanesi ne gidiyorum, detayli ultrason itibariyle galen e gececegim. Orda yaptıracağım detayliyi daKızlar selamlar,
İzmir de yaşıyorum gittiğim hastane de Tınaztepe Hastanesi orada Fatma Çetiner'di doktorum.
Son kontrol de hastanenin işine son verdiğini söyledi.
Şimdi yeni bir doktor ve hastane arayışını girdim.
İzmir'de kimler hangi doktorlara gidiyor bilgilendirme yapar mısınız
Galen Hastanesi Ceren hanımı çok duydum, şimdilik tepecik eğitim ve araştırma hastanesi ne gidiyorum, detayli ultrason itibariyle galen e gececegim. Orda yaptıracağım detayliyi da
canım erkeğe benziyor.)Ikili tarama testi icin kan verdim. Ultrasona gore hersey normal dedi. Buradan edindigim bilgilerle cikolata yiyip oyle gittim, masallah bildiginiz dans ediyordu. Doktor bile epey güldü masallah dediBurada okumustum nub teorisine gore cinsiyet tahmini yapabilenler bana da bakabilir mi
Eki Görüntüle 2928129 Eki Görüntüle 2928130
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?