2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ben de major astım hastasıyım , temmuzda hamile kaldığım ay aşımın 2.dozunu olmuştum biontech. Herhangi bir nefes darlığına sebep olmadı. Bende tek yaptığı yan etki halsizlik ve ateşti yaklaşık 36 saat sürdü etkisi . Ateş 1 gece etkiledi beni 38,6 civarına çıktı . Ertesi gün düzeldim. Ben o zaman olmasam şimdilerde olurdum açıkçası . Virüsü kapmaktansa ölü virüsü aşı olarak almayı tercih ederim Allah korusun çok büyük yıkımlara sebep olabiliyor coronavirüs vücutta. Sinovac aşısının delta ve diğer varyantlara karşı koruyuculuğu , oluşturduğu antikor oranı düşük olduğu icin 3.doz aşılamalar başladı yerinizde olsam bir kere daha düşünürdüm sinovac icin Allah yardımcımız olsun gerçekten zor bir dönemden geçiyoruz

Son düzenleme:
Sorma yaa vallahi eskiden maskesiz yaptığımız yürüyüşleri bile özledim İnşallah az kaldı bu günlerde gececek

Günaydın canlar, iMom içtiğimden beri geceleri doğru düzgün uyuyamıyorum. Ağrım yok ama uyku tutmuyor sanki. Bu gece de döndüm durdum kolum da ağrıyodu zaten Gece yatmadan önce içiyordum vitamini sanirim ondan oldu sabahları deneyeceğim artık. Sizler nasılsınız canlar?

Çok şükür iyiyim, kontroller çok sık şekilde devam ediyor. Büyük ihtimal 24. hafta da tekrar yatışım yapılıp takip edilecek ve erken doğum olmaması ve iç kanama riski artacağından dolayı yatacakmışım. 32. hafta da almayı planlıyorlar..

Hakkinizda hayirlisi olsun, gozumuz yolda iyi haberlerinizi bekliyoruz

Hos geldin canımm Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sen nasılsın piskolojin nasıl?

Bunları söylediğiniz iyi oldu açıkçası bende korkuyorum aşıdan.

canım bende bulantı ilacını içmeden önce limon yalamıştım o iyi geldi gece rahat uyuyordum . ağzın limondan kötü olursa arada şeker ye öyle devam et limona . bende iyi gelmişti ama şimdi uğraşamıyorum ilacı içip yatıyourm

Hakkinizda hayirlisi olsun, gozumuz yolda iyi haberlerinizi bekliyoruz
Amin inşallahh

Hos geldin canımm Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sen nasılsın piskolojin nasıl?

Hoşbuldum Amin inşallah hepimizin.. İyiyim o zor dönemi atlattım hastaneden çıkar çıkmaz iş başı yaptım kafam dağılsın diye malum bir oğlum var ve onun daha fazla etkilenmemesi için güçlü olmam gerekiyordu.. Çok zor süreçler atlattım bu zamana kadar kanser vs. ama bu kadar yıpranmamıştım. Hayırlısı buymuş diyorum karnımdaki bebeğime ve oğluma tutunuyorum

Ikili tarama testi icin kan verdim. Ultrasona gore hersey normal dedi. Buradan edindigim bilgilerle cikolata yiyip oyle gittim, masallah bildiginiz dans ediyordu. Doktor bile epey güldü masallah dedi Burada okumustum nub teorisine gore cinsiyet tahmini yapabilenler bana da bakabilir mi

Aynen öyle, resmen mecbur bırakıldık. Aşı olsak bir dert olmasak ayrı bir dert

Oyy maşallah. Ben de geçen hafta çikolata yemiştim ultrason öncesi gerçekten de maşallah kıpır kipirdi yavrum. Doktor bana da erkek dedi ama ileriki haftalarda yanılma olur mu bilmem.
Sizinkine gelirsek bana sizinki de erkek gibi geldi sanki

Kızlar selamlar,
İzmir de yaşıyorum gittiğim hastane de Tınaztepe Hastanesi orada Fatma Çetiner'di doktorum.
Son kontrol de hastanenin işine son verdiğini söyledi.
Şimdi yeni bir doktor ve hastane arayışını girdim.

İzmir'de kimler hangi doktorlara gidiyor bilgilendirme yapar mısınız

Selam kızlar, az önce haftalık proluton iğnem için hastaneye gittim, gitmişken ikili testimi sordum çıkmış. Ben de aldım sonucu. Kendi kendime anladığım kadarıyla düşük riskli çıkmış çok şükür Doktoruma Cuma gideceğim zaten kontrole, tekrar arayıp darlamayayım adamı dedim
İnşallah doğru anlamışımdır raporu da

Yarın da taaa ikizken zar zor aldığım bir perinatolog randevum vardı devlette ona gideceğim detaylı ultrason için. İnşallah orda da her şey yolunda çıkar

İki gün üst üste göreceğim bebeğimi

Galen Hastanesi Ceren hanımı çok duydum, şimdilik tepecik eğitim ve araştırma hastanesi ne gidiyorum, detayli ultrason itibariyle galen e gececegim. Orda yaptıracağım detayliyi da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…