2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Sanirim her kontrol oncesi cikolata yicem, en aIndan her tarafini gosteriyor Saglicakla kucagimiza alalim insallah cinsiyeti pek onemli degil ama doktor bi tık kız gibi dedi.

Ben izmire yeni tasindim. Bugun Serkan Gücluye gittim. Tinaztepe hastanesinin karsisinda ve ayni zamanda tinaztepeyle baglantili. Mesela tarama testi ve idrar kulturu istedi, tinaztepede yaptirabilirsin dedi. Ikisi 62tl tuttu sasirdim. Gerci doktorun kendi ucreti zaten yuksek, sanirim testlerle dengeliyor.

Doğumu nerede yaptıracak sana?

Sanirim her kontrol oncesi cikolata yicem, en aIndan her tarafini gosteriyor Saglicakla kucagimiza alalim insallah cinsiyeti pek onemli degil ama doktor bi tık kız gibi dedi.
Öncelik sağlıklı olsunlar canım gerisi hiç önemli değil. Çikolata olayı benim de aklıma yattı hep yicem ne ilginç dimi ne anlıyor minnacık bebe çikolata dan ama onu yiyince sanki seviniyorlar

Öncelik sağlıklı olsunlar canım gerisi hiç önemli değil. Çikolata olayı benim de aklıma yattı hep yicem ne ilginç dimi ne anlıyor minnacık bebe çikolata dan ama onu yiyince sanki seviniyorlar
Ya cikolata olayini burada okuyunca abartı gibime gelmisti ama bildigin dans ediyordu nasil hareketliydi anlatamam. Ellerini dizlerine koydu sonra yuzune dogru goturdu ardindn bi komple dondu falan ben esim ve doktor oturduk izledik resmen

Doktor bi tık kız gibi dedi ama daha belli olmaz dedi saglikli olsun da
Hayirli olsun canim, seninle günlerimiz ayni sayilir bende bugun gittim doktora, banada tahminde bulunayım mi, kiza benzettim dedi, ama tabi suan cok erken ilerleyen haftalarda daha net belli olur

Merhaba Kizlar benim normalde kontrolüm haftayaydi ama dayanamadım bu hafta bi onceki doktoruma gittim, bi şikayetin var mi dedi, aksine kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum onun icin geldim dedim hep sorun olucak değil cok normal dedi birsey olmamasida 11+4 teyim bugun, bi tahmin yapayim mi, kiza benzettim dedi, içime hep erkek doguyordu ama bakalik değişecek mi merak ediyorum diger doktorum 2li testi cok onemsememisti ama bu doktorum yaptir mutlaka dedi, bende itiraz etmedim, o kadar yaptirmiycam demistim ama cok ilgilendi, sabah aç karina gitmistim normal kontrolleri yapti, biraz biseyler ye, su ic, tatlı şeyler ye yine bakalim dedi 20 dk sonra, 2.gittigimde sanki başka ultrasondan bakıyormuş gibi görüntü cok daha net aldi, bebek kıpır kipirdi, bu haftalarda tum iskeletini inceliyoruz dedi, el ayak baş govdr heryerine bakti gösterdi, ense kalınlığı iyi, burun kemiği oluşmuştu cok sukur. Yine sanirim bu doktoruma devam edicem, herseyi ayrıntılı incelemesi cok hoşuma gidiyor

Hayirli olsun canim, seninle günlerimiz ayni sayilir bende bugun gittim doktora, banada tahminde bulunayım mi, kiza benzettim dedi, ama tabi suan cok erken ilerleyen haftalarda daha net belli olur
Ben son adete gore 11+5'im. Ama ultrasonda hep 2 gun onden giderdi. Bu sefer 5 gun onden gidiyor 12+3 cikti. Erken dollenme sanirim dedim. Iri bebek gibi dedi. Ay benden iri bebek cikmaz minik biseyim ben Saglikli olsun da evlatlarimiz cinsiyeti onemli degil. Icimden hep erkek gecerdi, artik gunumuzde ve ilerleyen donemlerde kadin olmak zor diye. Ama kizlar ailesine daha bi duskun oluyor. Yani ben binlerce km mesafeye ragmen daha duskunum daha duyarliyim. Erkekler kendi ailesini kurunca anne babayi unutabiliyolar. Allahim dusundugum seylere bak

Benimkide 1 gun öndeydi sanirim benim de 2 kizim var, insan bi değişikte olsun istiyorum tabi ama saglikli olsunlar benim icin farketmez bende senin gibi düşünüyorum, kizlar kesinlikle ailesine cok daha düşkün ve hayirli oluyor, bizde erkekler evlenene kadar, kizlar ölene kadar senindir derler çokta dogru bulduğum bir söz rabbim hepimizin yavrularini hayirli saglikli eylesin hep önden gidiyorsa erken döllenme ihtimali var, saglikli olsunlar hic farketmez, ne minikler neler doğuruyor

Çikolata kan şekerini yükselttiği için bebekte hareketlenmeler oluyor. Vücut enerji alıyor o yüzden

Merhaba kızlar cinsiyeti öğrenen arkadaşlar sağlıkla kavuşuruz inşallah bebeklerimize, bende cuma öğreneceğim gösterirse tabi ki
Ellerimde ve bacaklarımda aşırı kuruluk oluyo bi kaç gündür. Nemlendirici kullandığım halde baya baya kaşıntı oluyo yaşayan var mı?

Inanir misin daha 5 dk once bacaklarima bakip ay ne kadar kuru gorunuyolar deeim. Jasinti yok ama Bugun farkettim. Ellerimde pek bi kuruluk farketmedim cunku sık sık nemlendirici surerim gun icerisinde. Acaba az mi su tukettik onun etkisi olabilir mi

Hangi hastane ve doktor acaba. Ne güzel iyi bir doktora denk gelmeniz.

Insallah çok rahat atlatırsın canm benm bu süreci güzel haberler verirsin bizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…