2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
O kadar çok su tüketmeye çalışıyorum ki tuvaletle kanka oldum daha şimdiden ama anlamadım suylamı alakalı yoksa vücuttanmı. Unutmazsam doktora sorarım cuma

Aynı hastanede Aylin barbaros var ben ilk cocugumda ona gittim. Memnundum normal doğum İstiyordum ve bunun için yardımcı oldu 41+2 de suni sancı ile normal doğum yaptım. Cok yoğun bir doktor ama gece gündüz tatil demez gecesini kendi dogurtur. Diğer hastanelerdeki doktorlar hep nöbetçi doktora bırakıyor.
Şimdiki hamileligim riskli bunda da izmir özel sağlık hastanesi alsancak ta doc. Ali akdemir e gidiyorum. Sigorta geçerli değil 600 TL ücreti

Kızlar bişey sorucam , Türkiye’de down sendromu icin ikili taramaya gittiğinizde aynı gün detaylı ultrasonla da bakılıyor mu yoksa farklı bir yere mi yönlendiriyorlar nasıl oluyor ?

Evet bu sabah kuafore gittim kuafordeki kadin Aylin Barbaros ile takibini ve dogumunu yapmis. Cok memnun kaldigini anlatti. Hatta bana da onerdi. Ama maalesef kadin doktorlarla yildizim barismiyor. Illa erkek doktor istedim

Meraba kizlar
Nasilsiniz
Benim iltihabim cikti fitil verdi doktor.. düşükten sonra kontrolde..
Bir kaç tahlil istedi toksoplazma tiroid vesaire tsh hormonu yüksek cikti bir kaç tahlil daha yapti.. bu konuda bilginiz var mi

Meraba kizlar
Nasilsiniz
Bir kaç tahlil istedi toksoplazma tiroid vesaire tsh hormonu yüksek cikti bir kaç tahlil daha yapti.. bu konuda bilginiz var mi
Dusuk icin cok uzgunum. Allah sabir versin. Tsh yuksekligi maalesef dusuge ve bebekte zeka geriligine sebep olabilmekte. Ben 3 seneden fazladir tsh icin ilac kullaniyorum. Ve dahiliye doktorum ileride bebek dusunursen ilacin dozunu artirmak gerekir dedi. Ve oyle de oldu. Hatta 8.haftamda yine yukseldi yine doz artirmak zorunda kaldi. Bu cuma tekrar kontrol yapilacak. Yani tsh cok hassas bi hormon sık sık kontrol edilmeli..

Meraba kizlar
Nasilsiniz
Rubella, toxoplazma vb. enfeksiyon testleri; 2 farkli sekilde kontrol ediliyor biri daha once gecirip gecirmediginizi digeri ise su an enfekte olup olmadiginiza bakiyor. Genelde negatif gelir.
Tsh yuksekse t3 t4 bakilir onlarin degerine gore gestasyonel (gebelige bagli) hipotirodi tanisi konur. Cok yuksekse hemen ilaca baslanir kontrol altina alinir. Gebelikte yaygin bir durum, tiroid ilk baslarda sapitiyor, dusuk yapmis olsaniz bile olsa normal, korkacak birsey yok. Ilacla duzeltmek elzem olabilir sonraki gebelikten once (Sizin tam tersi durumunuzla muşerrefim ben de)

Ayy aradığım cevap bu işte ya.
Ben Tınaztepe'ye devam etmek istiyorum ama diğer doktorları bilemedim.
Giden birisinden duymak istedim sende gitmişsin.

Bende Aylin Hanım'a gideyim o zaman hem evime de yakın zaten çok iyi olacak.

İyiyim canım çok şükür Kol ağrısı dışında bişeyim yok. Biraz halsizim normal bi güne göre ama uykusuzluktan da olabilir bilmiyorum
Ben de olacaktım bugün cesaret edemedim bi türlü. Çok korkıyorum ya.
Sıkıldım da bi yere çıkamamaktan olup kurtulayım rahatlıyım diyorum
Ama alerjik yapım var dr ol bişi çok olmaz dio.

Ben de olacaktım bugün cesaret edemedim bi türlü. Çok korkıyorum ya.
Sıkıldım da bi yere çıkamamaktan olup kurtulayım rahatlıyım diyorum
Ama alerjik yapım var dr ol bişi çok olmaz dio.
Valla bende cok pimpirikliyimdir canim ama deli cesareti oldum gitti iste simdilik pisman degilim iyi ki olmusum diyorum Halsizligim hala devam tansiyonda da sknti var ama onun disinda iyi hissediyorum canim

Hangi hastane ve doktor acaba. Ne güzel iyi bir doktora denk gelmeniz.
Doktorum beylikduzunde daha önceden birinci hastanesindeydi, suan abat cerrahi tip merkezine geçmiş, açıkçası buyuk hastane olmadigi icin basta gitmiycektim ama yinede bi kontrol olayım dedim ama gittiğimde buyuk hastanelerle anlaşmalı olduğunu ve disarda dogum yaptırdığını soyledi ve cok mutlu oldum. Diger doktora gitmem artık. Simdiki doktorum yüksek risk gebelik takibinde yapiyor ve cok detayli inceliyor, mukemmelliyetci oldugu icin ici rahat etmiyor benim de aklımda soru işareti kalmıyor daha önce ki hastalarından sezeryan da cok başarılı olduğunu duymuştum, sonra bende oldum ve cidden cok memnun kaldım, dikiş izim yok gibi, ne ağrı ne baska bir sorun yaşamadım. Yine sezeryan olacağı için emin ellerde olmak insanın içini rahatlatıyor. Cokta uzun yazmisim farkinda olmadan adi ilknur adanir atabay

Kızlar bişey sorucam , Türkiye’de down sendromu icin ikili taramaya gittiğinizde aynı gün detaylı ultrasonla da bakılıyor mu yoksa farklı bir yere mi yönlendiriyorlar nasıl oluyor ?
Normal muayene gibi oluyor aslında, burun kemiği oluşmuş mu, ense kalınlığı nasil vs onlara bakiyor doktor, cok ekstra detayli olmuyor ama cok nadir bazi doktorlar radyolojiye vs gonderebiliyor makinalari iyi olmadığı yada başka bir gozde baksin diye

Anladım , çok teşekkür ederim cevap icin

Bana çok uzakmış ya keşke yakın olsaydı. Bende mecburen medipol esenlere devam edicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…