- 8 Ağustos 2016
- 96
- 115
- 93
- 40
O şekilde değilde ,benimde hapşırma sırasında kasıklarıma bıçak saplanıyo bi süre düzelmiyo çok korkunçMerhaba arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum yaklaşık 3 gündür göbek deliğimin üst kısmında gülerken, öksürürken, hapşırırken ağrı oluyor bunu yaşayanlar var mı acaba
O bendede oldu 11. Haftalarımda normal dedi doktorum ama şuan göbek deliğimin üstü baya baya ağrıyor gerçi göbeğimde baya çıktı ona yoruyorum inşallah öyledirO şekilde değilde ,benimde hapşırma sırasında kasıklarıma bıçak saplanıyo bi süre düzelmiyo çok korkunç
Şimdi jeton düşüyo bende, önceki hamileliiğimde çok kilo aldığımdan göbek fıtığı oluştu ve o dediğin kısım bariz batıyo acıyo doğum sonrasıda devam etti. Fazla kilo almak vs etkiliyor . Sizin öyle bşy değildir inş ama ilerleyen aylarda daha net anlaşılırO bendede oldu 11. Haftalarımda normal dedi doktorum ama şuan göbek deliğimin üstü baya baya ağrıyor gerçi göbeğimde baya çıktı ona yoruyorum inşallah öyledir
İyi olmuş bence en azından aklında soru işareti kalmazRica ederim :) ben yaptırmayı düşünmüyordum ama bugün eski doktoruma gitmeye karar verdim, yapalım mutlaka dedi, bugun yaptik ikili testi, bilgiler cok taze
İnşallah öyle değildir gerçektenŞimdi jeton düşüyo bende, önceki hamileliiğimde çok kilo aldığımdan göbek fıtığı oluştu ve o dediğin kısım bariz batıyo acıyo doğum sonrasıda devam etti. Fazla kilo almak vs etkiliyor . Sizin öyle bşy değildir inş ama ilerleyen aylarda daha net anlaşılır
Hapşırırken eğer yatıyorsanız cenin pozisyonu alırsanız rahat edersiniz. Bende uzun süredir bel fıtığı olduğu için ben öyle çözüm buldum da.O şekilde değilde ,benimde hapşırma sırasında kasıklarıma bıçak saplanıyo bi süre düzelmiyo çok korkunç
Ben de aynı durumdayım canm. Havalar birden soğudu burda ben de ona bağlamıştımMerhaba kızlarcinsiyeti öğrenen arkadaşlar sağlıkla kavuşuruz inşallah bebeklerimize, bende cuma öğreneceğim gösterirse tabi ki
Ellerimde ve bacaklarımda aşırı kuruluk oluyo bi kaç gündür. Nemlendirici kullandığım halde baya baya kaşıntı oluyo yaşayan var mı?
Ahhh biz anneciklerPrilam Dr kullanan var mı kızlar aranızda , 1 haftadır kullanıyorum , doktor zaman vermedi geceleri iki tane iç dedi. Bırakırsam yine kötü olucam biyorum çünkü içtiğim halde bile arada bulantım oluyor özellikle akşama doğru ilacın etkisi geçince . Kullanan varsa aranızda uzun süre kullanmanın zararı yoktur dimi A grubuymuş bebeğe zarar vermiyormuş ama insan tedirgin oluyo yine de
Zeytinyag iyi geliyor cilt hemen emiyor bacaklariniza sürebilirsinizMerhaba kızlarcinsiyeti öğrenen arkadaşlar sağlıkla kavuşuruz inşallah bebeklerimize, bende cuma öğreneceğim gösterirse tabi ki
Ellerimde ve bacaklarımda aşırı kuruluk oluyo bi kaç gündür. Nemlendirici kullandığım halde baya baya kaşıntı oluyo yaşayan var mı?
Burnunuza susam yağı sürebilirsinizCeyda Düvencinin videolarinda görmüştüm doktor önerdi. Dediginiz gibi hormon artışından oluyormus. Bir bardak suya birkaç damla okaliptus yagi damlatin odada tutun o da nefesi açar.Benim haftalardır süren burun tıkanıklığım var biliyorsunuz, ilk havalardan değişimden klimadan dedim ama yok, okyanus suyu sprey aldim yok, bugun kbb gittim. Progestan fitil nedeniyle östrojen hormonu vücutta fazla olunca oluyormus boyle. Kontrole gidince soracagim eger fitili bırakmamda sorun yoksa bırakacağım çünkü inanın yemek bile yiyemiyorum. Nefes alamiyorum. Burnum kuru ve boş ama sanki dolu gibi, asla rahat olamıyorum. Bir sürü merdiven çıkmış gibi nefesim yetmiyor. Çok çok iyi anladım özellikle bu son hafta uyku bile yok, Allah korusun bide korona olsam asla nefes alamam. O yüzden zaten hevesliyim aşıya daha da hemen olmak istiyorum artık. Yaşamayan bilemez kızlar gerçekten çok zor. Hepimizi korusun rabbim, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Kuru dut çayı için sabah aksam içebilirsiniz. Yoksa vücutta ates, halsizlik yapıyor. Ben oyle atlatttim elhamdülillahCanım aynı durumdayız bir ay önce dolgu dişim kırıldı bir hafta sonra içindeki dolgu düştü. Doktor izin vermedi . Şimdi şişti ağrıyor sabah iyot içtim . Daha önce esimdede denedik iltihabi kurutuyor.
Dinlenmissinizdir inşallah şikayetleriniz azalmıştırMerhaba kizlar. Farkli bi sehire tasindik. Evin temizligi, duzenlenmesiyle eşim ilgilendi. Buna ragmen cok yorudum. Ustune pek izin almadan calismaya devam ettim, home office diye bosuna cok izin istemeyeyim zaten farkli sehirden calismama hamileligimi de bilerek izin verdiler suistimal etmeyeyim dedim. Psikolojik olarak cok yorgun hissediyorum. Ve canim inanilmaz sekilde cikolata ve jelibon istiyor. Gunde 2 tane cikolata ve 1 paket haribo ile kisitlamaya calisiyorum kendimi ama bu bile cooook. Enerjim yok diye mi bunlari canim istiyor sizce ? Tum hamilelik boyle devam etmez umarim.Yarin da ikili testim var, yeni doktor, yeni sehir biraz huzunluyum...
Dun bebisimi saglikli hareketli gorunce tum yorgunlugum gitti. Anne olmak boyle bisey sanirim. O iyi olunca sen de iyi oluyorsun, unutuyorsun herseyi.Dinlenmissinizdir inşallah şikayetleriniz azalmıştırHurma yiyin hem folik asit deposu hem tatli ihtiyacinizi karsilar. Tahin pekmez de şifa tahin doğal antioksidan
Ben hurmayı gebeliğin son haftalarında doğumu kolaylaştırsın diye yendiğini biliyorum yoksa düşük riski yapabiliyor araştırın benceDinlenmissinizdir inşallah şikayetleriniz azalmıştırHurma yiyin hem folik asit deposu hem tatli ihtiyacinizi karsilar. Tahin pekmez de şifa tahin doğal antioksidan
Çikolata endorfin salgılatıyorÖncelik sağlıklı olsunlar canım gerisi hiç önemli değil. Çikolata olayı benim de aklıma yattı hep yicemne ilginç dimi ne anlıyor minnacık bebe çikolata dan ama onu yiyince sanki seviniyorlar
Aynen canım ben de öyle biliyorum. Pekmez de mesela demir hapına başlandıysa haptan en az iki saat sonra tüketilmeli diye biliyorum aynı yumurta ve süt ürünleri gibi. Demir hapına başladığım ilk gün kahvaltıda tahin pekmez yemiştim de eşim uyarmıştıBen hurmayı gebeliğin son haftalarında doğumu kolaylaştırsın diye yendiğini biliyorum yoksa düşük riski yapabiliyor araştırın bence
Aynen kendimi iki büklüm yapabilcek pozisyondaysam öyle daha rahat oluyor rahim geriliyormuş ondan mış o bıçak saplanması öyle okumuştum sanki.Hapşırırken eğer yatıyorsanız cenin pozisyonu alırsanız rahat edersiniz. Bende uzun süredir bel fıtığı olduğu için ben öyle çözüm buldum da.
Canım merhaba doktorundan memnunsun peki ultrason cihazları iyi mi abat tıp merkezinde sanırım doktorunuz?Doktorum beylikduzunde daha önceden birinci hastanesindeydi, suan abat cerrahi tip merkezine geçmiş, açıkçası buyuk hastane olmadigi icin basta gitmiycektim ama yinede bi kontrol olayım dedim ama gittiğimde buyuk hastanelerle anlaşmalı olduğunu ve disarda dogum yaptırdığını soyledi ve cok mutlu oldum. Diger doktora gitmem artık. Simdiki doktorum yüksek risk gebelik takibinde yapiyor ve cok detayli inceliyor, mukemmelliyetci oldugu icin ici rahat etmiyorbenim de aklımda soru işareti kalmıyor daha önce ki hastalarından sezeryan da cok başarılı olduğunu duymuştum, sonra bende oldum ve cidden cok memnun kaldım, dikiş izim yok gibi, ne ağrı ne baska bir sorun yaşamadım. Yine sezeryan olacağı için emin ellerde olmak insanın içini rahatlatıyor. Cokta uzun yazmisim farkinda olmadan adi ilknur adanir atabay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?