2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Merhaba arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum yaklaşık 3 gündür göbek deliğimin üst kısmında gülerken, öksürürken, hapşırırken ağrı oluyor bunu yaşayanlar var mı acaba

Merhaba arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum yaklaşık 3 gündür göbek deliğimin üst kısmında gülerken, öksürürken, hapşırırken ağrı oluyor bunu yaşayanlar var mı acaba
O şekilde değilde ,benimde hapşırma sırasında kasıklarıma bıçak saplanıyo bi süre düzelmiyo çok korkunç

O şekilde değilde ,benimde hapşırma sırasında kasıklarıma bıçak saplanıyo bi süre düzelmiyo çok korkunç
O bendede oldu 11. Haftalarımda normal dedi doktorum ama şuan göbek deliğimin üstü baya baya ağrıyor gerçi göbeğimde baya çıktı ona yoruyorum inşallah öyledir

O bendede oldu 11. Haftalarımda normal dedi doktorum ama şuan göbek deliğimin üstü baya baya ağrıyor gerçi göbeğimde baya çıktı ona yoruyorum inşallah öyledir
Şimdi jeton düşüyo bende, önceki hamileliiğimde çok kilo aldığımdan göbek fıtığı oluştu ve o dediğin kısım bariz batıyo acıyo doğum sonrasıda devam etti. Fazla kilo almak vs etkiliyor . Sizin öyle bşy değildir inş ama ilerleyen aylarda daha net anlaşılır

Rica ederim :) ben yaptırmayı düşünmüyordum ama bugün eski doktoruma gitmeye karar verdim, yapalım mutlaka dedi, bugun yaptik ikili testi, bilgiler cok taze
İyi olmuş bence en azından aklında soru işareti kalmaz İnşallah sonuç da tertemiz gelir Ben de cuma gidicem günler geçmek bilmiyor

İnşallah öyle değildir gerçekten

Ben de aynı durumdayım canm. Havalar birden soğudu burda ben de ona bağlamıştım

Ahhh biz anneciklerben de bulantı kusma sorunu yaşıyorum sürekli kilo veriyorum çok zorlandığımda prilam ı sabah akşam ikişer tane içiyorum bence zoferden iyidir. O sayede çabuk toparlıyorum. Doktoruma da sormadım ikişer içme meselesini buralardaki arkadaşlardan öğrendim böyle kullanan çok kişi var. Tedirgin oluyorum tabi ki ama başka da çarem yok zofer kullanmak istemiyorum. Sen yine de doktoruna danış. Allah yardımcımız olsun

Hanımlar iki gündür karnım sert gergin ve kasılma hissediyorum. Korona oldum. Habire bitkisel bir seyler içiyorum ve öksürmekten mi acaba dedim. Yaşayan var mi bu şekilde kasılma ne iyi gelir acaba?

Zeytinyag iyi geliyor cilt hemen emiyor bacaklariniza sürebilirsiniz

Burnunuza susam yağı sürebilirsinizCeyda Düvencinin videolarinda görmüştüm doktor önerdi. Dediginiz gibi hormon artışından oluyormus. Bir bardak suya birkaç damla okaliptus yagi damlatin odada tutun o da nefesi açar.

Kuru dut çayı için sabah aksam içebilirsiniz. Yoksa vücutta ates, halsizlik yapıyor. Ben oyle atlatttim elhamdülillah

Dinlenmissinizdir inşallah şikayetleriniz azalmıştır Hurma yiyin hem folik asit deposu hem tatli ihtiyacinizi karsilar. Tahin pekmez de şifa tahin doğal antioksidan

Dinlenmissinizdir inşallah şikayetleriniz azalmıştır Hurma yiyin hem folik asit deposu hem tatli ihtiyacinizi karsilar. Tahin pekmez de şifa tahin doğal antioksidan
Dun bebisimi saglikli hareketli gorunce tum yorgunlugum gitti. Anne olmak boyle bisey sanirim. O iyi olunca sen de iyi oluyorsun, unutuyorsun herseyi.

Ben hurmayı gebeliğin son haftalarında doğumu kolaylaştırsın diye yendiğini biliyorum yoksa düşük riski yapabiliyor araştırın bence

Öncelik sağlıklı olsunlar canım gerisi hiç önemli değil. Çikolata olayı benim de aklıma yattı hep yicem ne ilginç dimi ne anlıyor minnacık bebe çikolata dan ama onu yiyince sanki seviniyorlar
Çikolata endorfin salgılatıyor bize nasıl mutluluk veriyosa bebişte de aynısı oluyor. Ben de her ultrason öncesi cocostar yiyip giderim maşallah bizimki içerde halaya tutuşur

Ben hurmayı gebeliğin son haftalarında doğumu kolaylaştırsın diye yendiğini biliyorum yoksa düşük riski yapabiliyor araştırın bence
Aynen canım ben de öyle biliyorum. Pekmez de mesela demir hapına başlandıysa haptan en az iki saat sonra tüketilmeli diye biliyorum aynı yumurta ve süt ürünleri gibi. Demir hapına başladığım ilk gün kahvaltıda tahin pekmez yemiştim de eşim uyarmıştı

Hapşırırken eğer yatıyorsanız cenin pozisyonu alırsanız rahat edersiniz. Bende uzun süredir bel fıtığı olduğu için ben öyle çözüm buldum da.
Aynen kendimi iki büklüm yapabilcek pozisyondaysam öyle daha rahat oluyor rahim geriliyormuş ondan mış o bıçak saplanması öyle okumuştum sanki.

Canım merhaba doktorundan memnunsun peki ultrason cihazları iyi mi abat tıp merkezinde sanırım doktorunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…