O şekilde değilde ,benimde hapşırma sırasında kasıklarıma bıçak saplanıyo bi süre düzelmiyo çok korkunç
Ahhh biz anneciklerben de bulantı kusma sorunu yaşıyorum sürekli kilo veriyorum çok zorlandığımda prilam ı sabah akşam ikişer tane içiyorum bence zoferden iyidir. O sayede çabuk toparlıyorum. Doktoruma da sormadım ikişer içme meselesini buralardaki arkadaşlardan öğrendim böyle kullanan çok kişi var. Tedirgin oluyorum tabi ki ama başka da çarem yok zofer kullanmak istemiyorum. Sen yine de doktoruna danış. Allah yardımcımız olsun
ikili test yaptıran oldumu acaba özel hastanede ücretler nekadar
Ay o bende de oluyo canim hemen gobegimi tutuyorum iki elimle bastiriyorum o biraz engelliyo gibi, yatarken de bacaklarimi kaldiriyorum yine elimle bastiriyorum :))O şekilde değilde ,benimde hapşırma sırasında kasıklarıma bıçak saplanıyo bi süre düzelmiyo çok korkunç
Ben yaptirdim canim hic sigortam olmadigi icin (yurtdisi sigortasi nedeniyle) 350 tl muayene + 240 tl ikili teste odedikikili test yaptıran oldumu acaba özel hastanede ücretler nekadar
Hayırlı uğurlu olsun , sağlıkla gelsin inşallahAllah nasip ederse kızım oluyor arkadaşlarrabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin.
550tl muayene ücreti + 62 tl ikili taramaya ödedim. 62tl ye dahil idrar kültürü de var.ikili test yaptıran oldumu acaba özel hastanede ücretler nekadar
Düşük riski olanlara önerilmiyormus. Yine de kontrollü yemek gerekiyor belki de. Bana doktorum tavsiye etmişti.Ben hurmayı gebeliğin son haftalarında doğumu kolaylaştırsın diye yendiğini biliyorum yoksa düşük riski yapabiliyor araştırın bence
Hurmayı demistim ama düşük riski varsa sakıncaliymis. Doğuma yakın tuketilmesi gerekiyor yazmis arkadaşlar siz yine doktora danışmadan yemeyin isterseniz.Merhaba kizlar. Farkli bi sehire tasindik. Evin temizligi, duzenlenmesiyle eşim ilgilendi. Buna ragmen cok yorudum. Ustune pek izin almadan calismaya devam ettim, home office diye bosuna cok izin istemeyeyim zaten farkli sehirden calismama hamileligimi de bilerek izin verdiler suistimal etmeyeyim dedim. Psikolojik olarak cok yorgun hissediyorum. Ve canim inanilmaz sekilde cikolata ve jelibon istiyor. Gunde 2 tane cikolata ve 1 paket haribo ile kisitlamaya calisiyorum kendimi ama bu bile cooook. Enerjim yok diye mi bunlari canim istiyor sizce ? Tum hamilelik boyle devam etmez umarim.Yarin da ikili testim var, yeni doktor, yeni sehir biraz huzunluyum...
Ben dün yaptırdım Bodrum Özel Acıbadem hastanesine gidiyorum 168 TL ödedim canımikili test yaptıran oldumu acaba özel hastanede ücretler nekadar
Tesekkurler insallahİyi olmuş bence en azından aklında soru işareti kalmazİnşallah sonuç da tertemiz gelir Ben de cuma gidicem günler geçmek bilmiyor
Riskli bir gebeliğim yok çok şükür ama doktorum 10 günde bir çağırıyor bir muayene bir kontrol o yüzden çok iyi oldu benim içinde 10 günde bir görüyorum bebişi yoksa zaman bana da hiç geçmezdi :)Tesekkurler insallahkontrol gunleri gercekten geçmek bilmiyor ben dayanamadım, 2 hafta sonra gittim ilk aylar genelde böyle endişe daha cok oluyor
Evt orda ben cok memnunum, normalde birinciye gidiyordum daha önce oradaydı, hatta ozel saglik sigortası yaptircaktim ama abatta geçmediği için yaptırmadım. Tek endişem yogun bakim ünitesi olmamasiydi, doktorum medilife ile anlaşmalı olduğunu söyledi ve istersek baska hastaneye de doguma geliyormuş, iki seçenek olmasi benim icin cok iyi oldu, bir once ki doğumumu onda yaptim, takibi cok iyi, hic birseyi atlamamaya çalışıyor. Makinasida iyiydi renklide vardi hemde 11.haftada bile renkli olarak gösterdi bebisi bize. Böyle cok canimli cicimli bir doktor degil mesafelidir ama ben çok memnunum, önceki gebeligimde ondan önce belki 6-7 doktora gitmistim, yanimda ablamla beraber o da doktor ve ablamda cok beğenmişti, ona karar kilmistik. Tip merkezi oldugu icin fiyatlarda cok uygun muayenesi 100 tlCanım merhaba doktorundan memnunsun peki ultrason cihazları iyi mi abat tıp merkezinde sanırım doktorunuz?
Ben yaptırdım, 250 tl + 100 tl muayeneikili test yaptıran oldumu acaba özel hastanede ücretler nekadar
Cok iyi, haftaya bende kontrole giderim herhlde, sonra ya 3 hafta yada 4 hafta sonra çağırır ama gerekirse ben baska yerlerede gidiyorumRiskli bir gebeliğim yok çok şükür ama doktorum 10 günde bir çağırıyor bir muayene bir kontrol o yüzden çok iyi oldu benim içinde 10 günde bir görüyorum bebişi yoksa zaman bana da hiç geçmezdi :)
Serkan bey nasıldı? Önceki bebegimde Aylin hanım detaylı ultrason için ona yonlendirmisti ama gitmek nasip olmadı. Detaylı ultrasona 22. Haftada bakıyor Serkan bey, ama nasıl bir doktor bilmiyorum. Tinaztepe doğum ücreti ne kadar alıyormuş sordun mu acaba?Evet bu sabah kuafore gittim kuafordeki kadin Aylin Barbaros ile takibini ve dogumunu yapmis. Cok memnun kaldigini anlatti. Hatta bana da onerdi. Ama maalesef kadin doktorlarla yildizim barismiyor. Illa erkek doktor istedim
Cok memnun oldum. Sen kafana takılan şeyleri sor mutlaka, iyi bir doktordur.Ayy aradığım cevap bu işte ya.
Ben Tınaztepe'ye devam etmek istiyorum ama diğer doktorları bilemedim.
Giden birisinden duymak istedim sende gitmişsin.
Bende Aylin Hanım'a gideyim o zaman hem evime de yakın zaten çok iyi olacak.
İyiymiş böyle ayrıntılara önem veren ve hastasını en ince ayrıntısına kadar biz sormadan bilgilendiren doktorlara hasret kaldık mumla arıyoruz gerçekten banada yakınmış bir deneyelim doktoru o zaman istediğimiz Hastaneyede geliyorsa harika olurEvt orda ben cok memnunum, normalde birinciye gidiyordum daha önce oradaydı, hatta ozel saglik sigortası yaptircaktim ama abatta geçmediği için yaptırmadım. Tek endişem yogun bakim ünitesi olmamasiydi, doktorum medilife ile anlaşmalı olduğunu söyledi ve istersek baska hastaneye de doguma geliyormuş, iki seçenek olmasi benim icin cok iyi oldu, bir once ki doğumumu onda yaptim, takibi cok iyi, hic birseyi atlamamaya çalışıyor. Makinasida iyiydi renklide vardi hemde 11.haftada bile renkli olarak gösterdi bebisi bize. Böyle cok canimli cicimli bir doktor degil mesafelidir ama ben çok memnunum, önceki gebeligimde ondan önce belki 6-7 doktora gitmistim, yanimda ablamla beraber o da doktor ve ablamda cok beğenmişti, ona karar kilmistik. Tip merkezi oldugu icin fiyatlarda cok uygun muayenesi 100 tl
OyyAllah nasip ederse kızım oluyor arkadaşlarrabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin.
merhaba bebeğiniz sağlıkla gelsinBen dokuz eylül üni hastanesine gidiyorum tüp bebek tedavi merkezinde başladı serüvenim aşılama ile hamile kaldım. Bir de ms hastası olduğum için açıkcası öncelikle kendi ms doktorumun olduğu hastanede bir doktor buldum herhangi bir olumsuzluk olması durumunda birbirleriyle kolay iletişimde olurlar diye. Doç dr recep emre okyay çok ilgili bir hekim eşi de aynı şekilde kadın doğum uzmanı hastanede çok sıra beklemiyim diye eşinin kliniğe gidiyorum. Özel de bakıyor yani.. Ben memnunum çoğu yorumları da okudum doktor iyi bir doğum doktoru aynı zamanda.. Siz de bir araştırıp ona göre karar verirsiniz.
13500 doğum ücreti. Tabi bu 2021 ücreti 2022 nisan ayında ne olur bilemiyorum. Eşimle 15bini gözden çıkardıkSerkan bey nasıldı? Önceki bebegimde Aylin hanım detaylı ultrason için ona yonlendirmisti ama gitmek nasip olmadı. Detaylı ultrasona 22. Haftada bakıyor Serkan bey, ama nasıl bir doktor bilmiyorum. Tinaztepe doğum ücreti ne kadar alıyormuş sordun mu acaba?
Benim gittiğim hastane de kontrol sonrası doğum ücretini sordum 13 bin TL dediler. Sonra birgun telefonda randevu alırken sordum 11 bin TL dediler kafalarına göre doğum ücreti çıkarmaları korkutuyor. Yılbaşı sonrası fiyatlar değişir ve son dakika doğum sonrası da fiyatı firlatirlarsa diye tedirgin oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?