2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
O şekilde değilde ,benimde hapşırma sırasında kasıklarıma bıçak saplanıyo bi süre düzelmiyo çok korkunç

evet benimde öyle oluyor. hamilellikten sonra hapşıırınca bir zelzele yaşıyorum sanki ve kasığıma ağrı girip kısa süre sonra geçiyor şükür

canım bende prilam içiyorum doktor yatmadan önce 2 tane iç daha etkili demişti. sabah için birşey demedi

ikili test yaptıran oldumu acaba özel hastanede ücretler nekadar

avrasya hastanesinde muayne 200 tl + 2 li test te 170 tl ödemiştim.

güngören de ilgi hastanesi var onun muayne ücretleri 120tl . 2 li test fiyatını bilmiyorum ama diğerlerine göre daha uygundur diye düşünüyorum

O şekilde değilde ,benimde hapşırma sırasında kasıklarıma bıçak saplanıyo bi süre düzelmiyo çok korkunç
Ay o bende de oluyo canim hemen gobegimi tutuyorum iki elimle bastiriyorum o biraz engelliyo gibi, yatarken de bacaklarimi kaldiriyorum yine elimle bastiriyorum :))
ikili test yaptıran oldumu acaba özel hastanede ücretler nekadar
Ben yaptirdim canim hic sigortam olmadigi icin (yurtdisi sigortasi nedeniyle) 350 tl muayene + 240 tl ikili teste odedik

Ben hurmayı gebeliğin son haftalarında doğumu kolaylaştırsın diye yendiğini biliyorum yoksa düşük riski yapabiliyor araştırın bence
Düşük riski olanlara önerilmiyormus. Yine de kontrollü yemek gerekiyor belki de. Bana doktorum tavsiye etmişti.

Hurmayı demistim ama düşük riski varsa sakıncaliymis. Doğuma yakın tuketilmesi gerekiyor yazmis arkadaşlar siz yine doktora danışmadan yemeyin isterseniz.

İyi olmuş bence en azından aklında soru işareti kalmaz İnşallah sonuç da tertemiz gelir Ben de cuma gidicem günler geçmek bilmiyor
Tesekkurler insallah kontrol gunleri gercekten geçmek bilmiyor ben dayanamadım, 2 hafta sonra gittim ilk aylar genelde böyle endişe daha cok oluyor

Tesekkurler insallah kontrol gunleri gercekten geçmek bilmiyor ben dayanamadım, 2 hafta sonra gittim ilk aylar genelde böyle endişe daha cok oluyor
Riskli bir gebeliğim yok çok şükür ama doktorum 10 günde bir çağırıyor bir muayene bir kontrol o yüzden çok iyi oldu benim içinde 10 günde bir görüyorum bebişi yoksa zaman bana da hiç geçmezdi :)

Canım merhaba doktorundan memnunsun peki ultrason cihazları iyi mi abat tıp merkezinde sanırım doktorunuz?
Evt orda ben cok memnunum, normalde birinciye gidiyordum daha önce oradaydı, hatta ozel saglik sigortası yaptircaktim ama abatta geçmediği için yaptırmadım. Tek endişem yogun bakim ünitesi olmamasiydi, doktorum medilife ile anlaşmalı olduğunu söyledi ve istersek baska hastaneye de doguma geliyormuş, iki seçenek olmasi benim icin cok iyi oldu, bir once ki doğumumu onda yaptim, takibi cok iyi, hic birseyi atlamamaya çalışıyor. Makinasida iyiydi renklide vardi hemde 11.haftada bile renkli olarak gösterdi bebisi bize. Böyle cok canimli cicimli bir doktor degil mesafelidir ama ben çok memnunum, önceki gebeligimde ondan önce belki 6-7 doktora gitmistim, yanimda ablamla beraber o da doktor ve ablamda cok beğenmişti, ona karar kilmistik. Tip merkezi oldugu icin fiyatlarda cok uygun muayenesi 100 tl

Cok iyi, haftaya bende kontrole giderim herhlde, sonra ya 3 hafta yada 4 hafta sonra çağırır ama gerekirse ben baska yerlerede gidiyorum

Evet bu sabah kuafore gittim kuafordeki kadin Aylin Barbaros ile takibini ve dogumunu yapmis. Cok memnun kaldigini anlatti. Hatta bana da onerdi. Ama maalesef kadin doktorlarla yildizim barismiyor. Illa erkek doktor istedim
Serkan bey nasıldı? Önceki bebegimde Aylin hanım detaylı ultrason için ona yonlendirmisti ama gitmek nasip olmadı. Detaylı ultrasona 22. Haftada bakıyor Serkan bey, ama nasıl bir doktor bilmiyorum. Tinaztepe doğum ücreti ne kadar alıyormuş sordun mu acaba?

Benim gittiğim hastane de kontrol sonrası doğum ücretini sordum 13 bin TL dediler. Sonra birgun telefonda randevu alırken sordum 11 bin TL dediler kafalarına göre doğum ücreti çıkarmaları korkutuyor. Yılbaşı sonrası fiyatlar değişir ve son dakika doğum sonrası da fiyatı firlatirlarsa diye tedirgin oluyorum.
Cok memnun oldum. Sen kafana takılan şeyleri sor mutlaka, iyi bir doktordur.

İyiymiş böyle ayrıntılara önem veren ve hastasını en ince ayrıntısına kadar biz sormadan bilgilendiren doktorlara hasret kaldık mumla arıyoruz gerçekten banada yakınmış bir deneyelim doktoru o zaman istediğimiz Hastaneyede geliyorsa harika olur

merhaba bebeğiniz sağlıkla gelsin
kendisnine nasıl randevu aldınız acaba ?

13500 doğum ücreti. Tabi bu 2021 ücreti 2022 nisan ayında ne olur bilemiyorum. Eşimle 15bini gözden çıkardık Açikcasi dogum da, muayene de pahali ama benim durumum biraz ozel. Esimin isleri nedeniyle haziran sonuna kadar izmir bucada olacagiz. Hic kimsem yok buralarda, psikolojik olarak biraz kotu hissettigimden doktorum bari cok ilgili bilgili olsun da kafam rahat etsin dedim. Evime yakin diye tinaztepeyi arastirdim. Yari fiyatina ama bildigin devlet hastanesi kalabalikligi vardi. Hic hosuma gitmedi. Bilmedigim bi yerde evime yakin Serkan Bey gibi bilgili ve ilgili bi doktor varken pahali da olsa onu tercih edeyim dedim ve pisman da olmadim. Ikili tarama testi yapti ama bebegin her yerini tek tek inceledi bize de bilgi verdi. Yaklasimini falan da begendim. Ve hastane ortami yok, kalabalik degil. Temiz sessiz sakin olmasi hosuma gitti. Zaten kuafordeki kadin bile dedi riskli gebelik mi ? Yoo dedim, ee Serkan Guclu'yr riskli gebeler gidiyor, niye bosuna o kadar para veriyorsun Aylin Barbarosa gitsene dedi Hakli aslinda ama suan bilmedigim bi sehirde en azindan kafam rahat. Ayrica mesela son 1 haftadir inanilmaz turşu yedim, adam kontrolde demez mi "tuzlu seyler yiyosunuz galiba biraz azaltalim" dedim ya 1 haftadir oglen aksam tursu yiyorum nasil anladiniz güldü bebegin kan akış hizi biraz yuksek geldi, tursuyu haftada 1e indirin dedi. Baya uzun yazmisim ama imkaniniz varsa gercekten tavsiye ederim. Ayrica kontrol muayeneleri 15 gun ucretsiz. Mesela tarama sonuclari icin 15 ekime randevu verdi, hem sonuclari degerlendiririz hem de bebegin kan akiş hizina bi tekrar bakariz dedi.

Kız da olsa erkek de olsa hiç bir önemi yok ama cinsiyeti çoook merak ediyorum doktor bi tahminde bulunmadı malesef az çok anlayanlar bakabilir mi 12+2

Eklentiler

• 20E97A6C-CD3C-4F55-A1BC-C00A48F5A3C6.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 79
  • 849857A8-E7CC-4C2A-8748-CA038725E928.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…