2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Saglikla giydikleri gunleri gormeyi nasip etsin Allah darisi cinsiyeti belli olmayanlarin basina, zor duruyorum tulum zibin almadan
Bugun cok guldum dr dedi ki pipi degil testisi gorduk mu kesin erkek deriz; biri elini ensesine koymus hersey meydanda keyifteydi, onu suphesiz gorduk.
Oburu sirtini doner, kafasini doner, bacagini kapatir.. neyse yakaladik gorduk ugraslar sonucu, perinatologun 12.hafta ongorusu de dogrulandi vesile ile...
Carsamba non-invaziv test sonuclari da gelecek bekliyoruz.
Ilk alisverisi yaptim, kizimin esyalarini ayirdim.. simdi beklemek zamani ama dovize cok duyarli urunleri de almak lazim.

Günaydınnnn 14. haftamdayım dün gece çok şiddetli bir karın ağrısı ile uykumdan uyandım midemde de sanki hafif bir baskı vardı yaklaşık 1 saate yakın kıvrandım sonra sızdım kaldım uyumuşum. Sabah işe gelmek için uyandım şimdi de midemde tuhaf birşey var mide ağrısı gibi sanki midemi büküyor sıkıyor bişey anlamlandıramadığım ağrı bu durumu yaşayan var mı çok korktum doktora gitmedim bebeğime birşey olmuşumdur düşüncesi beni üzüyor

Kizlar kamuda 24.haftadan itibaren verilen covid idari izni hala devam ediyor mu bilen var mi? Hersey surekli degisiyor internette guncel bilgi bulamadim. Is yerinde de firsat bulup soramadim.
evet devam ediyor, yeni yazı geldi hatta 3-4 hafta önce tekrar bununla ilgili ^^

Günaydın kızlar
Tabloda bilgilerini güncellemek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerini yazabilirse yardımcı olabilirim. Ben ek olarak şehir bilgisi de ekledim. Belki doktor hastane arayışında kendiyle aynı yerdeki arkadaşları bilmek isteyenler olur diye düşündüm

Nasıl veriyorsunuz kilo ya
Benim 3. Ayım her ay 1 kilo aldım
Engel olamıyorum kendime çok yiyorum özellikle akşamları.

Hiç sorma ben de aynı durumdayım 3 ayda 4 kg aldım bu 1 ayda da 1,5 kg almışım okadar çok yiyorum ki karnım burnumda yaşıyorum. Midem yukarı çıkmış çok gerliyor göbeğim taş gibi sert.

Devam ediyor. Bizim okulda da bir öğretmen arkadaş 24. Haftasında izne ayrıldı geçen hafta.

Devam ediyor cnm. Okuldan ayrılan başka arkadaş da var.
Aynen devam ediyor ben de dört gözle 24. Haftayı bekliyorum

Günaydın
Yaş 28
Şehir sivas
İlk hamilelik kız diye tahminde bulundu doktorumuz
Tahmini doğum 8nisan

Bende sürekli yazıyorum ama tabloya ekletmemişim kendimi
Yaş 31
İlk çocuk
Şehir İstanbul
Tahmini doğum 17 Nisan

Cinsiyet henüz belli değil

Merhaba
Yaş 30
2. Çocuk
Tahmini doğum tarihi 17.04.2022
Cinsiyet kız gibi şimdilik

Günaydın canım , ben de cinsiyetler ne zaman yazılacak diye merak ediyordum ellerine sağlık ☺ Bulgaristan diye yazabilirsin beni de şehir bölümüne

Merhabalar. 32 yaşındayım bir kızım var ikinci bebeğimi bekliyorum.tahmini doğum tarihim 17 nisan.cinsiyeti kız :) şimdiden ekleme için teşekkür ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…