- 16 Eylül 2020
- 28
- 69
- 8
- 35
Kizlar kamuda 24.haftadan itibaren verilen covid idari izni hala devam ediyor mu bilen var mi? Hersey surekli degisiyor internette guncel bilgi bulamadim. Is yerinde de firsat bulup soramadim.
Devam ediyor. Bizim okulda da bir öğretmen arkadaş 24. Haftasında izne ayrıldı geçen hafta.Beni de bilgilendirir misiniz bu konuda
Devam ediyor cnm. Okuldan ayrılan başka arkadaş da var.Kizlar kamuda 24.haftadan itibaren verilen covid idari izni hala devam ediyor mu bilen var mi? Hersey surekli degisiyor internette guncel bilgi bulamadim. Is yerinde de firsat bulup soramadim.
Amin inşallah canım sağlıkla doğsunlar miniklerimiz❤Sağlıkla giydirdigimiz günlerde gelsin inşallah,iyi yapmışsın kuzum
Bugun cok guldum dr dedi ki pipi degil testisi gorduk mu kesin erkek deriz; biri elini ensesine koymus hersey meydanda keyifteydi, onu suphesiz gorduk.Saglikla giydikleri gunleri gormeyi nasip etsin Allahdarisi cinsiyeti belli olmayanlarin basina, zor duruyorum tulum zibin almadan
evet devam ediyor, yeni yazı geldi hatta 3-4 hafta önce tekrar bununla ilgili ^^Kizlar kamuda 24.haftadan itibaren verilen covid idari izni hala devam ediyor mu bilen var mi? Hersey surekli degisiyor internette guncel bilgi bulamadim. Is yerinde de firsat bulup soramadim.
Brokoli de çok iyi geliyorKizlar herkese hayırlı günler bana kabızlık önereceğiniz birseyler var mi
Teşekkür ederizkonuya anket eklenmiştir.
Nasıl veriyorsunuz kilo ya
Benim 3. Ayım her ay 1 kilo aldım
Engel olamıyorum kendime çok yiyorum özellikle akşamları.
Hiç sorma ben de aynı durumdayım 3 ayda 4 kg aldım bu 1 ayda da 1,5 kg almışımokadar çok yiyorum ki karnım burnumda yaşıyorum. Midem yukarı çıkmış çok gerliyor göbeğim taş gibi sert.
Hiçbir şey bebeğimden önemli değil ama sanki kasıtlı söylemiş gibi hissettim canımı sıkmak için . Ona moralim bozuldu sadece . Ne yesem göbeğime gidiyor gibi zaten aldığım kilo göbekte toplanıyor başka bi yerde kilom yok , olsa da önemli değil
Ben de öyleyim sabah kahvaltıda avokado yiyip sağlıklı beslendiğimi sanıp öğlen ve akşamı bunlarla bitiriyorum sonradan pişman oluyorum ama napalım can isteyince yeniyorben de hep diyorum çınar istiyomuş çınarın canı çekmiş oğlumun üstüne atıyorum.
Devam ediyor. Bizim okulda da bir öğretmen arkadaş 24. Haftasında izne ayrıldı geçen hafta.
Aynen devam ediyor ben de dört gözle 24. Haftayı bekliyorumDevam ediyor cnm. Okuldan ayrılan başka arkadaş da var.
GünaydınGünaydın kızlar
Tabloda bilgilerini güncellemek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerini yazabilirse yardımcı olabilirim. Ben ek olarak şehir bilgisi de ekledim. Belki doktor hastane arayışında kendiyle aynı yerdeki arkadaşları bilmek isteyenler olur diye düşündüm
Aaa Sivas mıGünaydın
Yaş 28
Şehir sivas
İlk hamilelik kız diye tahminde bulundu doktorumuz
Tahmini doğum 8nisan
Ne güzel aynı şehirden çıktıkAaa Sivas mıben de
Tüp bebek zamanı denk gelememiştim hiç, o yüzden şimdi sevindim vallaNe güzel aynı şehirden çıktıkhep merak ediyordum Sivas’tan birileri var mı diye
Ben de siteyi hep takip ediyordum ama daha yakın zamanda üye oldumTüp bebek zamanı denk gelememiştim hiç, o yüzden şimdi sevindim valla
Bende sürekli yazıyorum ama tabloya ekletmemişim kendimiGünaydın kızlar
Tabloda bilgilerini güncellemek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerini yazabilirse yardımcı olabilirim. Ben ek olarak şehir bilgisi de ekledim. Belki doktor hastane arayışında kendiyle aynı yerdeki arkadaşları bilmek isteyenler olur diye düşündüm
MerhabaGünaydın kızlar
Günaydın canım , ben de cinsiyetler ne zaman yazılacak diye merak ediyordum ellerine sağlık ☺ Bulgaristan diye yazabilirsin beni de şehir bölümüneGünaydın kızlar
Merhabalar. 32 yaşındayım bir kızım var ikinci bebeğimi bekliyorum.tahmini doğum tarihim 17 nisan.cinsiyeti kız :) şimdiden ekleme için teşekkür ederim...Günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?