2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Evet ilk günlerdeki görüntüler yanıltıcıydı ama her haber böyle olacak değil. Hastanede yaşananları, yatan hastaları, gebe oranlarını gözlerimle gördüğüm için bu şekilde yanıltıcı yazmanız insanların sağlığını, hayatlarını etkileyebilir. Bu teorileriniz aşı olup belki de korunacak insanları yanıltıyor olabilir. Hamile halimle hala hastanede çalışıyorum, korkuyorum ama gurur duyuyorum, çokça arkadaşım ağır geçirdi, bazılarını kaybettim. Zamanında aşılananlar ve kendini iyi koruyanlar hala yakalanmadı. İnsanların canlarını kurtarmak için canla başla çalışan sağlıkçılar için bu kadar ön yargılı olmayın lütfen.

Çok merak ediyorum ya annemle eşim kız bu dediler en son ultrasonda herhangi bi çıkıntı yok diye nub dan kız diyenler oldu, doktor ne diyecek acaba . Bişeyler dese de alışveriş yapsam biraz ben de
Bir de Rus takvimi var dediler. İnternetten baktım o da aynı çıktı bende. Perinatolog da kendi doktorum da erkek dedi hatta çıkıntının fotoğrafını çekti :) Geç olsun ama net olsun inşallah sizin de :)))

Ben de beğendim bişeyler doktor bi söylese başlıcam hemen

Eklentiler

• 48B189FB-2197-48D0-BA1D-DE91C23B713E.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 61
  • ED83614E-85CF-454B-87EA-231D8568597B.webp
    73,1 KB · Görüntüleme: 51
  • B9343143-ED88-403B-9D9A-55BDCF8136EF.webp
    65,8 KB · Görüntüleme: 54
Emin olabilirsin ki sağlıkçılari cok kişiden fazla dusunuyorum, ailemde yakinlarimda doktor hemşire ve farkli saglik kademelerinde çalışan akrabalarım var, o korkulu süreçleri biz hepberaber yaşadık, ayri kaldık aylarca, bu teoriler bana ait seyler degil malesef tek yönlü bakmiyorum sadece, sonucta hangisinin dogru olduğunu bilmiyoruz, yaniltici olan belkide aşıyı savunanlardir bunu ilerleyen zamanlarda gorucez, insallah gormek zorunda kalmayız bir an önce biter

Çok merak ediyorum ya annemle eşim kız bu dediler en son ultrasonda herhangi bi çıkıntı yok diye nub dan kız diyenler oldu, doktor ne diyecek acaba . Bişeyler dese de alışveriş yapsam biraz ben de
Gecenlerde farkettigim birsey oldu, nisanın ilk yarisi çoğunlukla erkek, ikinci yarisi çoğunlukla kiz, o yuzden bence seninki kiz ☺

Gecenlerde farkettigim birsey oldu, nisanın ilk yarisi çoğunlukla erkek, ikinci yarisi çoğunlukla kiz, o yuzden bence seninki kiz ☺
Allah söyletiyor bence bunları Gönlümden kız geçiyor benim de ama şaka bir yana tabiki sağlıklı olsun gerisi önemli değil kız da olsa erkek de olsa canımızın içi oldu şimdiden

haha yaa benim önceki bebeğimin grubunda bi arkadaş ultrasona toka takıp kıza benziyo di mi demişti o geldi aklıma ama çok tatlı bi oğlu oldu sağlıkla gönlünüzdeki olsun inşallah :))
bi sonraki ultrasonda yapayım bende haha hoşuma gitti hepimizinki sağlıkla gelsin zaman da hızlıca aksın gitsin bir an önce kavuşalım minnaklarımıza insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…