Kuzum telsiz internette daha uygun diye almadim yoksa aklımdaydı ama baktim fiyatı farklı. Güle güle giysin inşallahBu da benim oglanlarinkiler, azicik heves ettim aliverdim
Evet ilk günlerdeki görüntüler yanıltıcıydı ama her haber böyle olacak değil. Hastanede yaşananları, yatan hastaları, gebe oranlarını gözlerimle gördüğüm için bu şekilde yanıltıcı yazmanız insanların sağlığını, hayatlarını etkileyebilir. Bu teorileriniz aşı olup belki de korunacak insanları yanıltıyor olabilir. Hamile halimle hala hastanede çalışıyorum, korkuyorum ama gurur duyuyorum, çokça arkadaşım ağır geçirdi, bazılarını kaybettim. Zamanında aşılananlar ve kendini iyi koruyanlar hala yakalanmadı. İnsanların canlarını kurtarmak için canla başla çalışan sağlıkçılar için bu kadar ön yargılı olmayın lütfen.Arkadaslar boyle haberlere bakıp kendinizi üzmeyin, ben inanmiyorum hepsi korku propagandasi, Avrupa nin bir kısmı maskeyi tamamen bıraktı, amerikanin bazı kesimlerinde asi zorunluluğu kalkiyor, hala neyin iyi olup olmadigi belli değilken, kendinizi bu tür haberlerle strese sokmayın. İlk korona çıktığında herkes güya sokakta düşüp ölüyordu, kimseyi gormedik oyle cok şükür. Simdi de hamilelere sarmislar, daha etkinliğinin ne oldugu belli olmayan bir sıvıyı nerdeyse zorla yapmak istiyorlar, zaten bir kısım doktor gebelikte ki ilk sorunda hemen sonlandırmak istiyor, bu pandemide bunların ekmeğine yağ sürüyor. Mümkünse TV haberlerini izlemeyin
Bende bütün takvimler tuttuCinsiyetini öğrenen arkadaşlarım acaba sizde Çin takvimi tuttu mu merak ettim
Çok merak ediyorum ya annemle eşim kız bu dediler en son ultrasonda herhangi bi çıkıntı yok diyeBende bütün takvimler tuttu
Bir de Rus takvimi var dediler. İnternetten baktım o da aynı çıktı bende. Perinatolog da kendi doktorum da erkek dedi hatta çıkıntının fotoğrafını çekti :) Geç olsun ama net olsun inşallah sizin de :)))Çok merak ediyorum ya annemle eşim kız bu dediler en son ultrasonda herhangi bi çıkıntı yok diyenub dan kız diyenler oldu, doktor ne diyecek acaba . Bişeyler dese de alışveriş yapsam biraz ben de
Amin, Rabbim bir an önce bu hastalığı kaldırsın insallahAllah herkese yardım etsin inşallah kimse yaşamasın böyle şeyleri. Çok hassas konular herkesin kendi bileceği bisey
içinizden kız geçiyor ama sankiBen de beğendim bişeyler doktor bi söylese başlıcam hemen
haha yaa benim önceki bebeğimin grubunda bi arkadaş ultrasona toka takıp kıza benziyo di mi demiştiO kadar belli oluyor mu
Emin olabilirsin ki sağlıkçılari cok kişiden fazla dusunuyorum, ailemde yakinlarimda doktor hemşire ve farkli saglik kademelerinde çalışan akrabalarım var, o korkulu süreçleri biz hepberaber yaşadık, ayri kaldık aylarca, bu teoriler bana ait seyler degil malesef tek yönlü bakmiyorum sadece, sonucta hangisinin dogru olduğunu bilmiyoruz, yaniltici olan belkide aşıyı savunanlardirEvet ilk günlerdeki görüntüler yanıltıcıydı ama her haber böyle olacak değil. Hastanede yaşananları, yatan hastaları, gebe oranlarını gözlerimle gördüğüm için bu şekilde yanıltıcı yazmanız insanların sağlığını, hayatlarını etkileyebilir. Bu teorileriniz aşı olup belki de korunacak insanları yanıltıyor olabilir. Hamile halimle hala hastanede çalışıyorum, korkuyorum ama gurur duyuyorum, çokça arkadaşım ağır geçirdi, bazılarını kaybettim. Zamanında aşılananlar ve kendini iyi koruyanlar hala yakalanmadı. İnsanların canlarını kurtarmak için canla başla çalışan sağlıkçılar için bu kadar ön yargılı olmayın lütfen.
Gecen sene ilk siradakinin 20 li setini almistim bebegime, kumaşı cok guzeldi ☺ andywawa markasiBen de beğendim bişeyler doktor bi söylese başlıcam hemen
Gecenlerde farkettigim birsey oldu, nisanın ilk yarisi çoğunlukla erkek, ikinci yarisi çoğunlukla kiz, o yuzden bence seninki kiz ☺Çok merak ediyorum ya annemle eşim kız bu dediler en son ultrasonda herhangi bi çıkıntı yok diyenub dan kız diyenler oldu, doktor ne diyecek acaba . Bişeyler dese de alışveriş yapsam biraz ben de
Allah söyletiyor bence bunlarıGecenlerde farkettigim birsey oldu, nisanın ilk yarisi çoğunlukla erkek, ikinci yarisi çoğunlukla kiz, o yuzden bence seninki kiz ☺
haha yaa benim önceki bebeğimin grubunda bi arkadaş ultrasona toka takıp kıza benziyo di mi demiştio geldi aklıma ama çok tatlı bi oğlu oldu sağlıkla gönlünüzdeki olsun inşallah :))
Yaa belli olsun alıcam ben deGecen sene ilk siradakinin 20 li setini almistim bebegime, kumaşı cok guzeldi ☺ andywawa markasi
Benim tuttu, çin rus ikiside. Ve kese şekli, başta kesede nereye yerleştiği filan bütün teorileri doğruladım nerdeyseCinsiyetini öğrenen arkadaşlarım acaba sizde Çin takvimi tuttu mu merak ettim
Bende hiçbiri tutmadı ne çin ne rus nede hissetmemCinsiyetini öğrenen arkadaşlarım acaba sizde Çin takvimi tuttu mu merak ettim
bi sonraki ultrasonda yapayım bende haha hoşuma gitti hepimizinki sağlıkla gelsin zaman da hızlıca aksın gitsin bir an önce kavuşalım minnaklarımıza insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?