2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Allah söyletiyor bence bunları Gönlümden kız geçiyor benim de ama şaka bir yana tabiki sağlıklı olsun gerisi önemli değil kız da olsa erkek de olsa canımızın içi oldu şimdiden
Benik 2 kizim var, 3 tane olmasi bana ancak mutluluk verir saglikli olduktan sonra önemi yok gerçekten, Rabbim herkese gonlundekini nasip etsin

Cinsiyetini öğrenen arkadaşlarım acaba sizde Çin takvimi tuttu mu merak ettim
Canım çok sağol valla çok makbule geçti çünkü ben de doktora muayane olamadım bugün geri eve geldim. Çok kötüyüm. Su içsem çıkarıyorum. İlaç falan hiçbirşey yarım saatten fazla kalmıyor içerde

Kızlar aranızda Onzyd tablet kullanan oldu mu? Doktorum prilam yeterli gelmiyor buna geçelim dedi ama bi tedirgin oldum ağır birşey mi acaba diye
Gün boyu içmem gereken hiçbir ilacı vitamini midemde tutamadığım için değiştirmemiz lazım dedi

Aramızda 3 hafta var belki bi atak yapar ikinci 3 ayda artik bebek hızla büyümeye basliyor, belki bende de biraz vardir ama hep geniş giydiğim için farketmiyorum görünüşte
Benim 3 ay bittikten sonra başladı belli olmaya yani göbekten farklı durmaya daha doğrusu

Bugünkü a101 bebek alışverişinden Asya hanıma ilk kıyafetleri alındı giydiği günleri de görmeyi nasip etsin rabbim
Çok güzeller bizim cinsiyet net söylemediği için ben de battaniye, havlu, çorap, patik ve banyo eldiveni aldım

Eklentiler

• 20211014_190246.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 61
Kizlar kamuda 24.haftadan itibaren verilen covid idari izni hala devam ediyor mu bilen var mi? Hersey surekli degisiyor internette guncel bilgi bulamadim. Is yerinde de firsat bulup soramadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…