Tahmini doğum 24 Nisan canım.Canım tahmini doğum zamanı ne zamandı?
Ben de aynisini dusundum. Annem seker hastasi saglik sorunlari vardi 2 senedir tutmuyordu bu sene tutucam diyordu ama zor olacakKızlar şimdi baktım da 2 Nisan'da Ramazan başlıyor, 2 Mayıs'ta bitiyormuş. Ben tutamayacağım ama annem oruçluyken nasıl yardımcı olacak diye düşünmeye başladım. Hepimizin Ramazan çocukları olacak
Aaaa hiç bakmamıştımKızlar şimdi baktım da 2 Nisan'da Ramazan başlıyor, 2 Mayıs'ta bitiyormuş. Ben tutamayacağım ama annem oruçluyken nasıl yardımcı olacak diye düşünmeye başladım. Hepimizin Ramazan çocukları olacak
Aaaa hiç bakmamıştımfarklı olacak gerçekten evde oruçlularla
Allah yardım ederBen de aynisini dusundum. Annem seker hastasi saglik sorunlari vardi 2 senedir tutmuyordu bu sene tutucam diyordu ama zor olacakK.validem de tutacak. Bize kim yardim edecek :)
Yaaaa ama mutlu oldum kiEkledim ben en sona olsun
Şifa olsun canım. Ben de pazartesi oldum çok şükür sadece iki gün kol ağrım oldu başka birşey olmadı
Tamamdır teşekkür edermGece yatmadan önce 2 tane içiyorum
Hayirli olsun canim, cok iyi dusunmussun birde cocuk ismi ekleyebilirsinGünaydın kızlar
Tabloda bilgilerini güncellemek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerini yazabilirse yardımcı olabilirim. Ben ek olarak şehir bilgisi de ekledim. Belki doktor hastane arayışında kendiyle aynı yerdeki arkadaşları bilmek isteyenler olur diye düşündüm
Kizimi ramazanin 1.gunu iftara dogurdum, bizde gelenekselKızlar şimdi baktım da 2 Nisan'da Ramazan başlıyor, 2 Mayıs'ta bitiyormuş. Ben tutamayacağım ama annem oruçluyken nasıl yardımcı olacak diye düşünmeye başladım. Hepimizin Ramazan çocukları olacak
Ay ben de sonradan idrak ettim aslında güzel yanınıKizimi ramazanin 1.gunu iftara dogurdum, bizde gelenekselAlisiklar, sahura kadar uyanik birileri sahane oluyor benden soylemesi
Ekledim canımHayirli olsun canim, cok iyi dusunmussun birde cocuk ismi ekleyebilirsinben İstanbul buarada
Aynen, sabah bir uyaniyorsun dinlenmissin, ve sutler dolmus :)) tek uyarin iftar yemegini fazla yapmalari olsun, ertesi gun oglen yemegin de oluyor, kimseye yukun yok misssAy ben de sonradan idrak ettim aslında güzel yanınıçok mu yorgunsun sağ sütünü sahura kadar iki beslenme zamanını idare etseler yeter zaten dinlenmemize
İlk o yüzden güzel olmaz diye düşünmüştüm oruç oruç benim yeme içmemle ilgilenecekler falan diye ama dediğim gibi akşamdan yemek de ayarlandı mı süperAynen, sabah bir uyaniyorsun dinlenmissin, ve sutler dolmus :)) tek uyarin iftar yemegini fazla yapmalari olsun, ertesi gun oglen yemegin de oluyor, kimseye yukun yok misss
Canım sakaryada hangi hastaneye doktora gidiyorsun acaba? Ben doktorumu değiştirmek istiyorum da karar veremedim
beni de ekleyebilirsinizGünaydın kızlar
Tabloda bilgilerini güncellemek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerini yazabilirse yardımcı olabilirim. Ben ek olarak şehir bilgisi de ekledim. Belki doktor hastane arayışında kendiyle aynı yerdeki arkadaşları bilmek isteyenler olur diye düşündüm
Ikiz oldugu icinbenim doktor ekibi kalabalik biraz :)) Sakaryanin doktorlarini begenmiyorum, tup bebek doktorum Ada Tıp Hst. Prof.Dr.bulent Duran (perinatologtur da- ikizlerde onemli) acil durumlar icin hep yedekte; arada bir ugruyorum kendisine.Canım sakaryada hangi hastaneye doktora gidiyorsun acaba? Ben doktorumu değiştirmek istiyorum da karar veremedim
kızlar çay kahve gibi kafeinli şeyleri bıraktınız değil mi?Allah yardım eder
En çok sakin çocuklar olması için dua ediyorum hepimize. Güzel yiyen, güzel uyuyan çocuğa bakması kolaydır. Bizimkiler de en sakinlerinden olur inşallah.
Ben kahvesiz sut icemem, her gun olmasa (canim istemiyor) da sut icebilmek icin 1 kasik kafeinsiz kahve kullaniyorum.kızlar çay kahve gibi kafeinli şeyleri bıraktınız değil mi?
oğlumda ağzıma sürmemiştim, hamilelikte ve emzirirken, çok sakindi çok güzel uyuyodu hep, sürekli kahve çikolata yiyen arkadaşın çocuk günde 3-4 saat uykuyla duruyordu, aklınızda olsun ben direk onlara bağlamıştım tabi atıyo da olabilirim ama
bana doktorum da içme mutlaka dedi ama zaten içmeyince neden diye sormadım, başka sebepledir mutlaka :)) o kadardan bişey olmaz ya, bahsettiğim arkadaş türk kahvesinin telvesini bile yiyodu engel olamıyodu :))Ben kahvesiz sut icemem, her gun olmasa (canim istemiyor) da sut icebilmek icin 1 kasik kafeinsiz kahve kullaniyorum.
Kizimda her gun 1 kasik kafeinli kahve sut icmistim, uyurdu normal normal. Cikolata zaten hic yemem, cay hic icmem
Prof.Dr bülent duranı körfezde ilk gittiğim doktor önermişti. Ücretini bilmiyorum prof olunca daha yüksek oluyor sanırım o yüzden hiç gitmedik. Annemler izmitte aslında gidip geliyorum en fazla 2 ayda bir ama doğum için adapazarı daha yakın olunca ordan doktor araştırdık. İzmitte yapacak olsam doktor bulmam daha kolay olurdu. Beyhekime sevilay hanıma gidiyorum ama ilgisiz gelmeye başladı ben sormadan hiçbir şey anlatmıyor ve ultrasonu da çok iyi değil bence. Çok kafam karıştı ya içine sinen bir doktor bulmak çok zor işmiş.Ikiz oldugu icinbenim doktor ekibi kalabalik biraz :)) Sakaryanin doktorlarini begenmiyorum, tup bebek doktorum Ada Tıp Hst. Prof.Dr.bulent Duran (perinatologtur da- ikizlerde onemli) acil durumlar icin hep yedekte; arada bir ugruyorum kendisine.
Ama ana takibim ve dogumum medical park kocaelide, Dr.Reyhan Arpaci 3 yildir beraberiz memnunum, esi de eczacidir bulamadigimda ilaclarimi esine buldurur getirtir sagolsun. Her an erisilebilirdir, gece gunduz gelir.
Perinatologum da Prof.Dr Eray Caliskan normalde Okan Universitesinde ama haftada 1 gun Kocaeli Tip Merkezine geliyor. Muhtesem birisidir.
Iyi denecek doktorlar hastaneyi birakip klinik aciyorlar, geriye kalanlar ya yeni uzmanlar ya da dediginiz gibi usg, yeni dogan yogun bakim gibi eksikler olan hastanelerde...Prof.Dr bülent duranı körfezde ilk gittiğim doktor önermişti. Ücretini bilmiyorum prof olunca daha yüksek oluyor sanırım o yüzden hiç gitmedik. Annemler izmitte aslında gidip geliyorum en fazla 2 ayda bir ama doğum için adapazarı daha yakın olunca ordan doktor araştırdık. İzmitte yapacak olsam doktor bulmam daha kolay olurdu. Beyhekime sevilay hanıma gidiyorum ama ilgisiz gelmeye başladı ben sormadan hiçbir şey anlatmıyor ve ultrasonu da çok iyi değil bence. Çok kafam karıştı ya içine sinen bir doktor bulmak çok zor işmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?