2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Benim doktorumuza göre 01 Mayıs o yüzden eklenemiyorum üzgünüm ama bence Nisan çocuğu olacak

Selam kizlar. Ben de bugün 13+3 de sağlık ocağına gittim çiplendim geldim Şaka bir tarafa korka korka biontech aşısı oldum Allah a sığındım doktoruma güvendim inşallah doğru bişey yapmisimdir. Sizlerde de olan var mı nasıl geçti yan etki filan yaptı mı hic?

İyi düşünmüşsün canım
Benim tahmini doğum tarihim değişti. 01.04.22 oldu. 1. Çocuk. Yaş 26. Sakarya. Cinsiyet söyledi ama kesin demediği için yazmayalım inşallah yakında onu da yazarız

Beni de bilgilendirir misiniz
Devam ediyor. Bizim okulda da bir öğretmen arkadaş 24. Haftasında izne ayrıldı geçen hafta.

Devam ediyor cnm. Okuldan ayrılan başka arkadaş da var.

afferin yormamis sizi
evet devam ediyor, yeni yazı geldi hatta 3-4 hafta önce tekrar bununla ilgili ^^
Herkese cok tesekkur ederim, cok zamanimiz kalmadi o zaman 2-3 ay calisip ayriliyoruz insallah

Şifa olsun , iyi yapmışsınız . Ben de 2 doz oldum bünyeden bünyeye değişiyor etkileri , ben biraz zayıf ve alerjik bir bünyeye sahip olduğum icin birazcık halsizlik ve ateş yapmıştı ama çok uzun sürmemişti etkisi . İyiki yaptırmışım diyorum şimdi, en azından kafam bir nebze daha rahat

Benim doktorumuza göre 01 Mayıs o yüzden eklenemiyorum üzgünüm ama bence Nisan çocuğu olacak

Benimki de 1 nisan dedi mart sonu olacak büyük ihtimalle ama bu gruba devam ediyorum mart grubuna yazmadım hiç

Benim de nisanın ilk haftası belki Mart sonu gibi doğar diye arada Mart grubunu gizli gizli takip ediyorum
Benim de mayısın başı belki nisan bebeği olur diye ben de burayı da okuyorum hep gizli gizli takip ediyorum Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Beni de listeye ekler misiniz
Yaş 31
İlk hamilelik
Cinsiyet 11. Haftada yüzde 80 erkek dendi ama belli de olmaz
Şehir Bursa

Maşallah adınıza çok sevindim, inşallah bende sıkıntısız atlatırım 2. Dozu da.

Ekledim ben en sona olsun
Şifa olsun canım. Ben de pazartesi oldum çok şükür sadece iki gün kol ağrım oldu başka birşey olmadı

Canım tahmini doğum zamanı ne zamandı?

Eline sağlık güzel olmuş tablo. Ben İstanbul Avrupa'dayım. Cinsiyet de erkek. Eklerseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…