Benim doktorumuza göre 01 MayısGünaydın kızlar
Tabloda bilgilerini güncellemek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerini yazabilirse yardımcı olabilirim. Ben ek olarak şehir bilgisi de ekledim. Belki doktor hastane arayışında kendiyle aynı yerdeki arkadaşları bilmek isteyenler olur diye düşündüm
İyi düşünmüşsün canımGünaydın kızlar
Tabloda bilgilerini güncellemek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerini yazabilirse yardımcı olabilirim. Ben ek olarak şehir bilgisi de ekledim. Belki doktor hastane arayışında kendiyle aynı yerdeki arkadaşları bilmek isteyenler olur diye düşündüm
Benimki de 1 nisan dedi mart sonu olacak büyük ihtimalle ama bu gruba devam ediyorum mart grubuna yazmadım hiçBenim doktorumuza göre 01 Mayıso yüzden eklenemiyorum üzgünüm ama bence Nisan çocuğu olacak
Beni de bilgilendirir misiniz
Devam ediyor. Bizim okulda da bir öğretmen arkadaş 24. Haftasında izne ayrıldı geçen hafta.
Devam ediyor cnm. Okuldan ayrılan başka arkadaş da var.
Bugun cok guldum dr dedi ki pipi degil testisi gorduk mu kesin erkek deriz; biri elini ensesine koymus hersey meydanda keyifteydi, onu suphesiz gorduk.
Oburu sirtini doner, kafasini doner, bacagini kapatir.. neyse yakaladik gorduk ugraslar sonucu, perinatologun 12.hafta ongorusu de dogrulandi vesile ile...
Carsamba non-invaziv test sonuclari da gelecek bekliyoruz.
Ilk alisverisi yaptim, kizimin esyalarini ayirdim.. simdi beklemek zamani ama dovize cok duyarli urunleri de almak lazim.
Herkese cok tesekkur ederim, cok zamanimiz kalmadi o zaman 2-3 ay calisip ayriliyoruz insallahevet devam ediyor, yeni yazı geldi hatta 3-4 hafta önce tekrar bununla ilgili ^^
Günaydın
Yaş 28
Şehir sivas
İlk hamilelik kız diye tahminde bulundu doktorumuz
Tahmini doğum 8nisan
Ben de istanbuldayım ama has SİVASLIYIMAaa Sivas mıben de
Benim de nisanın ilk haftası belki Mart sonu gibi doğar diye arada Mart grubunu gizli gizli takip ediyorumBenimki de 1 nisan dedi mart sonu olacak büyük ihtimalle ama bu gruba devam ediyorum mart grubuna yazmadım hiç
Ben orayada yazıyorum ama Nisan grubunda daha çok aktifim bakalım ne zaman gelmek isterseBenimki de 1 nisan dedi mart sonu olacak büyük ihtimalle ama bu gruba devam ediyorum mart grubuna yazmadım hiç
Şifa olsun , iyi yapmışsınız . Ben de 2 doz oldum bünyeden bünyeye değişiyor etkileri , ben biraz zayıf ve alerjik bir bünyeye sahip olduğum icin birazcık halsizlik ve ateş yapmıştı ama çok uzun sürmemişti etkisi . İyiki yaptırmışım diyorum şimdi, en azından kafam bir nebze daha rahatSelam kizlar. Ben de bugün 13+3 de sağlık ocağına gittim çiplendim geldimŞaka bir tarafa korka korka biontech aşısı oldum Allah a sığındım doktoruma güvendim inşallah doğru bişey yapmisimdir. Sizlerde de olan var mı nasıl geçti yan etki filan yaptı mı hic?
Benim doktorumuza göre 01 Mayıso yüzden eklenemiyorum üzgünüm ama bence Nisan çocuğu olacak
Benimki de 1 nisan dedi mart sonu olacak büyük ihtimalle ama bu gruba devam ediyorum mart grubuna yazmadım hiç
Benim de mayısın başı belki nisan bebeği olur diye ben de burayı da okuyorum hep gizli gizli takip ediyorumBenim de nisanın ilk haftası belki Mart sonu gibi doğar diye arada Mart grubunu gizli gizli takip ediyorum
evet o zamana kadar iptal olmazsa umarım :))afferin yormamis sizi
Herkese cok tesekkur ederim, cok zamanimiz kalmadi o zaman 2-3 ay calisip ayriliyoruz insallah
Maşallah adınıza çok sevindim, inşallah bende sıkıntısız atlatırım 2. Dozu da.Şifa olsun , iyi yapmışsınız . Ben de 2 doz oldum bünyeden bünyeye değişiyor etkileri , ben biraz zayıf ve alerjik bir bünyeye sahip olduğum icin birazcık halsizlik ve ateş yapmıştı ama çok uzun sürmemişti etkisi . İyiki yaptırmışım diyorum şimdi, en azından kafam bir nebze daha rahat
Ekledim ben en sona olsunBenim doktorumuza göre 01 Mayıso yüzden eklenemiyorum üzgünüm ama bence Nisan çocuğu olacak
Şifa olsun canım. Ben de pazartesi oldum çok şükür sadece iki gün kol ağrım oldu başka birşey olmadıSelam kizlar. Ben de bugün 13+3 de sağlık ocağına gittim çiplendim geldimŞaka bir tarafa korka korka biontech aşısı oldum Allah a sığındım doktoruma güvendim inşallah doğru bişey yapmisimdir. Sizlerde de olan var mı nasıl geçti yan etki filan yaptı mı hic?
Canım tahmini doğum zamanı ne zamandı?Beni de listeye ekler misiniz
Yaş 31
İlk hamilelik
Cinsiyet 11. Haftada yüzde 80 erkek dendi ama belli de olmaz
Şehir Bursa
Maşallah adınıza çok sevindim, inşallah bende sıkıntısız atlatırım 2. Dozu da.
Eline sağlık güzel olmuş tablo. Ben İstanbul Avrupa'dayım. Cinsiyet de erkek. Eklerseniz sevinirimGünaydın kızlar
İnşallahBeni de listeye ekler misiniz
Yaş 31
İlk hamilelik
Cinsiyet 11. Haftada yüzde 80 erkek dendi ama belli de olmaz
Şehir Bursa
Maşallah adınıza çok sevindim, inşallah bende sıkıntısız atlatırım 2. Dozu da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?