Tecrubene dayanarak o zaman tadini cikartmaya calisayimBebek gelince sürekli uyanıp uyumak rutin olacak alışıyoruz bir şekilde uyuyabildiğin kadar uyu canım tembellik yap hakkın
Benim oğlum 21 aylık, 6 buçukta uyanıyo halen sağolsun şu an uyumayı çok isterdim
Kuzum buna takilma ya her erkek biraz oyledir. Eşimde erkek olsun istiyor ama kız gelirse çok mutlu olacağını da söylüyor. Üzülmee senKızlar sanki eşimle konuşurken ( daha izne gelmedi) sanki bebeğimiz erkekmiş gibi konuşuyor surekli anlam veremiyorum cinsiyet daha belli değil tabi ki önceliğimiz sağlıklı olsun ama o boyle yapınca istemsizce üzülüyorumbelki kiz belki erkek hayırlısı neyse o olsun neden öyle konuşuyor ki hatta bir kaç kez sordum cinsiyet belli değil neden böyle diyorsun hayırlısı sağlıklı olsun cinsiyet önemli değil dedi ama her konuşmada mesajda bu imayi yapıyor gibi geliyor bana istemsiz üzülüyorum
Evet bunu diyenler oldu. Halk dilinde annelik ic gudusu, kucagina aldigin an basliyormus. Gercekten buyuk bi nimet lutuf.Beyinde bir bolge var dogumdan sonra 2 yil aktif kaliyor, her tur uyku halinde bile uyanmani, cok uzaktan da bebegini duyabilmeni sagliyor. 3.trimester sonuna dogru gece uykulari daha cok bolunerek uyku kesintilerine hazirlaniyorsun vb. Kimbilir daha bilmedigimiz neler var, Rabbimin nimeti iste...
Bence hiç üzülüp kafana takma canım belki erkek olacak gibi hissediyordur o yüzden erkekmiş gibi konuşuyordurKızlar sanki eşimle konuşurken ( daha izne gelmedi) sanki bebeğimiz erkekmiş gibi konuşuyor surekli anlam veremiyorum cinsiyet daha belli değil tabi ki önceliğimiz sağlıklı olsun ama o boyle yapınca istemsizce üzülüyorumbelki kiz belki erkek hayırlısı neyse o olsun neden öyle konuşuyor ki hatta bir kaç kez sordum cinsiyet belli değil neden böyle diyorsun hayırlısı sağlıklı olsun cinsiyet önemli değil dedi ama her konuşmada mesajda bu imayi yapıyor gibi geliyor bana istemsiz üzülüyorum
Üzülme boşver, bizim de genelde içimizden kız geçer, ben kendi oğlumun detaylı ultrasonda pipisini görene kadar ikna olmamıştım erkek olduğunaKızlar sanki eşimle konuşurken ( daha izne gelmedi) sanki bebeğimiz erkekmiş gibi konuşuyor surekli anlam veremiyorum cinsiyet daha belli değil tabi ki önceliğimiz sağlıklı olsun ama o boyle yapınca istemsizce üzülüyorumbelki kiz belki erkek hayırlısı neyse o olsun neden öyle konuşuyor ki hatta bir kaç kez sordum cinsiyet belli değil neden böyle diyorsun hayırlısı sağlıklı olsun cinsiyet önemli değil dedi ama her konuşmada mesajda bu imayi yapıyor gibi geliyor bana istemsiz üzülüyorum
Hayırlısı artk cinsiyeti o gelince öğreneceğiz artk canm ay sonunda gelecek gibi o vakte kadar gitmem kontrole beklerimKuzum buna takilma ya her erkek biraz oyledir. Eşimde erkek olsun istiyor ama kız gelirse çok mutlu olacağını da söylüyor. Üzülmee sen
Oyle de ne bilim bide uzakta ya onunda etkisi var galiba insanlar herseye kusur bulur ya o hesap kocamla konuşuyorm kv duyuyor iste ayıp diyo biz bebek hakkında hiç konuşmazdık söylenmezdi böyle şeyler diyo sacma sapan kendiyle yaş sanıyor esim gelse evimde olsam hersey geçer gibi geliyor artkÜzülme boşver, bizim de genelde içimizden kız geçer, ben kendi oğlumun detaylı ultrasonda pipisini görene kadar ikna olmamıştım erkek olduğunakayınvalidem hele erkek dediğimizde ağladı hıçkıra hıçkıra kız istiyodum ben diye o zaman çok kızdım ama hepsi geçiyo, doğduktan sonra herkesin gözbebeği oluyo üzülme boşuna hepimiz yaşadık biraz az biraz fazla
Ben hep hayırlısı dedim canm asla kız erkek demedim Rabbım hayırlısı neyse onu verir inşallah 2 haftayı geçer öğrenmem galiba eşimle gideceğim o yüzden 17.haftayi geçeceğiz kesinleşir iyiceBence hiç üzülüp kafana takma canım belki erkek olacak gibi hissediyordur o yüzden erkekmiş gibi konuşuyordur
Aynen öyle canım önemli olan hayırlı ve sağlıklı olmasıBen hep hayırlısı dedim canm asla kız erkek demedim Rabbım hayırlısı neyse onu verir inşallah 2 haftayı geçer öğrenmem galiba eşimle gideceğim o yüzden 17.haftayi geçeceğiz kesinleşir iyice
Hiç üzülme canımKızlar sanki eşimle konuşurken ( daha izne gelmedi) sanki bebeğimiz erkekmiş gibi konuşuyor surekli anlam veremiyorum cinsiyet daha belli değil tabi ki önceliğimiz sağlıklı olsun ama o boyle yapınca istemsizce üzülüyorumbelki kiz belki erkek hayırlısı neyse o olsun neden öyle konuşuyor ki hatta bir kaç kez sordum cinsiyet belli değil neden böyle diyorsun hayırlısı sağlıklı olsun cinsiyet önemli değil dedi ama her konuşmada mesajda bu imayi yapıyor gibi geliyor bana istemsiz üzülüyorum
Bende eşime kızardım ilk hamileliğimde kızsa hisseder derdim hep genelde her baba adayı erkek çocuk istiyor ondan galibaKızlar sanki eşimle konuşurken ( daha izne gelmedi) sanki bebeğimiz erkekmiş gibi konuşuyor surekli anlam veremiyorum cinsiyet daha belli değil tabi ki önceliğimiz sağlıklı olsun ama o boyle yapınca istemsizce üzülüyorumbelki kiz belki erkek hayırlısı neyse o olsun neden öyle konuşuyor ki hatta bir kaç kez sordum cinsiyet belli değil neden böyle diyorsun hayırlısı sağlıklı olsun cinsiyet önemli değil dedi ama her konuşmada mesajda bu imayi yapıyor gibi geliyor bana istemsiz üzülüyorum
Onceden ogrenip geldiginde supriz yapabilirsinGünaydııın annelerrDün annemlerin yanına geldim yurtdışındayım. Eşim kaldı istanbulda Hem burda ki doktoruma göstercem bebişimi hemde burda sigorta işlerim vardı onları halledicem. 1 hafta sonra döncem kızlar çünkü istanbulda kontrolum var. Şimdi sizce burda ki doktorumdan cinsiyeti öğrenirm büyük ihtimal 15+3 çünkü ama eşim olmayacak. Ne yapayım 1 hafta daha mi bekleyeyim eşimle beraber öğreneyiimm
Şimdi izliyorum çok teşekkür ederimKonudan bagimsiz olarak "life before birth" diye bir belgesel var her gebeye tavsiye ederim, bir fetusun dogana kadarki gelisimi ve yolculugu gercek bir gebe uzerinden usg ve 3d animasyon destekli anlatiliyor, sonu da dogumla bitiyor.
Mesela hep merak ederdim, bebek ve rahim dogacagi zamani fizyolojik olarak nasil biliyor (tabi ki Allahin isi de bunu bedende tetikleyen sey nedir gibi...) bu vesileyle bunu da ogrenmis oldum ve ikizler neden erken doguyor sorusu da ayni sekilde cevaplandi mesela...
Izleyin, izletin (not: dogumu acikca, alttan cekimle tum anlariyla goreceksiniz cekinen sonunu izlemeyebilir)
Hiiiç üzme kendini yahu . Herkesin gönlünden geçen bir cinsiyet oluyor eminim ki kız olsa senden daha çok eşin sevinir ,babalar için kız çocuk çok daha ayrı bir olay benceKızlar sanki eşimle konuşurken ( daha izne gelmedi) sanki bebeğimiz erkekmiş gibi konuşuyor surekli anlam veremiyorum cinsiyet daha belli değil tabi ki önceliğimiz sağlıklı olsun ama o boyle yapınca istemsizce üzülüyorumbelki kiz belki erkek hayırlısı neyse o olsun neden öyle konuşuyor ki hatta bir kaç kez sordum cinsiyet belli değil neden böyle diyorsun hayırlısı sağlıklı olsun cinsiyet önemli değil dedi ama her konuşmada mesajda bu imayi yapıyor gibi geliyor bana istemsiz üzülüyorum
Benim de aynı iki grup arasında mekik dokuyorumBenim de nisanın ilk haftası belki Mart sonu gibi doğar diye arada Mart grubunu gizli gizli takip ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?