- 18 Eylül 2020
- 188
- 277
- 53
- 28
Canım bence üzülme,benim de ilk gebeeliğimde içimden erkek geçiyordu eşimin kız bende ona sinir olmuştmKızlar sanki eşimle konuşurken ( daha izne gelmedi) sanki bebeğimiz erkekmiş gibi konuşuyor surekli anlam veremiyorum cinsiyet daha belli değil tabi ki önceliğimiz sağlıklı olsun ama o boyle yapınca istemsizce üzülüyorumbelki kiz belki erkek hayırlısı neyse o olsun neden öyle konuşuyor ki hatta bir kaç kez sordum cinsiyet belli değil neden böyle diyorsun hayırlısı sağlıklı olsun cinsiyet önemli değil dedi ama her konuşmada mesajda bu imayi yapıyor gibi geliyor bana istemsiz üzülüyorum
Çok merak ettim not ettim izleyeceğim teşekkürlerKonudan bagimsiz olarak "life before birth" diye bir belgesel var her gebeye tavsiye ederim, bir fetusun dogana kadarki gelisimi ve yolculugu gercek bir gebe uzerinden usg ve 3d animasyon destekli anlatiliyor, sonu da dogumla bitiyor.
Mesela hep merak ederdim, bebek ve rahim dogacagi zamani fizyolojik olarak nasil biliyor (tabi ki Allahin isi de bunu bedende tetikleyen sey nedir gibi...) bu vesileyle bunu da ogrenmis oldum ve ikizler neden erken doguyor sorusu da ayni sekilde cevaplandi mesela...
Izleyin, izletin (not: dogumu acikca, alttan cekimle tum anlariyla goreceksiniz cekinen sonunu izlemeyebilir)
Onceden ogrenmek icime sinmedi canim yaa sanirim doktora bi zarfa koymasini isticem gider gitmez havaalaninda acalim diye beraberOnceden ogrenip geldiginde supriz yapabilirsin
Ben devlet hastanesinde yaptırmıştım bir hafta demişlerdi ama 2-3 gün sonra çıkmıştıKızlar merhaba nasılsınız? İkili test sonucunuz ne kadar zaman sonra belli oldu?
Ben özelde yaptırdım 8 gün oldu biz sizi arayacagiz dediler aramadilar ins olumsuz değildir.Ben devlet hastanesinde yaptırmıştım bir hafta demişlerdi ama 2-3 gün sonra çıkmıştı
Benim sonuc tam 1 haftada cikti. Doktorum da degerlendirme yapmak icin 10gun sonrasina randevu vermisti.Kızlar merhaba nasılsınız? İkili test sonucunuz ne kadar zaman sonra belli oldu?
Ay oh acaba dedim bir sıkıntı mı var. O zaman benim de çıkmıştır ins belki pazartesi ararlar.Benim sonuc tam 1 haftada cikti. Doktorum da degerlendirme yapmak icin 10gun sonrasina randevu vermisti.
Ben de burada 2-3 gune cikanlari okuyunca bi endiselenmistim. Icin rahat olsun yani her hastane laboratuvar ayni olmuyor. :)Ay oh acaba dedim bir sıkıntı mı var. O zaman benim de çıkmıştır ins belki pazartesi ararlar.
Yok canım sıkıntı olduğunu düşünme ne zamana çıkacağı hastanenin laboratuvarıyla ve yoğunlukla alakalı bir durum.Ay oh acaba dedim bir sıkıntı mı var. O zaman benim de çıkmıştır ins belki pazartesi ararlar.
Artık devir değişti o zaman öyleymiş şimdi böyle deseydin :)) gerçekten bazen duymamak en iyisi sanırım :/ az kalmıştır gelmesine umarımOyle de ne bilim bide uzakta ya onunda etkisi var galiba insanlar herseye kusur bulur ya o hesap kocamla konuşuyorm kv duyuyor iste ayıp diyo biz bebek hakkında hiç konuşmazdık söylenmezdi böyle şeyler diyo sacma sapan kendiyle yaş sanıyor esim gelse evimde olsam hersey geçer gibi geliyor artk
Çıkmıştır ama olumsuz olmadığı için geri dönüş yapmamışlardır, ilk oğlumda da öyle olmuştu neden aramadiniz diye ben aramıştım böyle demişlerdir.Ben özelde yaptırdım 8 gün oldu biz sizi arayacagiz dediler aramadilar ins olumsuz değildir.
Hiç canını sıkma kuzum bi şey olmamıştır Allah’ın izniyle arada bir unutup ben de uzanıyorum ama için rahat etmezse doktorunla bir görüş bencekızlaar bir konuda fikrinizi alıcam,mağazada çalışıyorum temizlik yaparken üst rafa uzandım sağ tarfımda bir batma hissi hissediyorum psikolajik mi anlamadım.. korkuyorum bir şey olmuşmmudur sizce
Canım sabah çok korkmuştum ama geçti çok şükür hatta demin tatlı yedim hafif kıpırdamaalar bile hissettim eğer doğru hissetmişsem :))Hiç canını sıkma kuzum bi şey olmamıştır Allah’ın izniyle arada bir unutup ben de uzanıyorum ama için rahat etmezse doktorunla bir görüş bence
İns canım ins Allah razı olsun için ferahladi.Çıkmıştır ama olumsuz olmadığı için geri dönüş yapmamışlardır, ilk oğlumda da öyle olmuştu neden aramadiniz diye ben aramıştım böyle demişlerdir.
Malesef bazi erkekler oyle erkekci oluyor ama sonuçta veren Rabbim, biz seçmiyoruz ki, eşimin aileside oyle çok erkekci, kizi olucagini duyunca üzülüp ağlayanlar bile oluyordu, 2.kizimda görümcem beni arayıp cok üzgün olduğunu söylemişti kiz olacağı içinKızlar sanki eşimle konuşurken ( daha izne gelmedi) sanki bebeğimiz erkekmiş gibi konuşuyor surekli anlam veremiyorum cinsiyet daha belli değil tabi ki önceliğimiz sağlıklı olsun ama o boyle yapınca istemsizce üzülüyorumbelki kiz belki erkek hayırlısı neyse o olsun neden öyle konuşuyor ki hatta bir kaç kez sordum cinsiyet belli değil neden böyle diyorsun hayırlısı sağlıklı olsun cinsiyet önemli değil dedi ama her konuşmada mesajda bu imayi yapıyor gibi geliyor bana istemsiz üzülüyorum
Merak etme kötü bişey olsa hemen ararlardı, sen yine için rahat etsin diye pazartesi kendin ara bi sor istersen beklemeİns canım ins Allah razı olsun için ferahladi.
Beni bıraksalar uyuyucam ama malesef, kucuk kizim bu ara gece uyaniyor 4,5lerde sonra 7 de ablasi okula gidicek diye kalkıyorum bir daha uyuyamıyorumYaw sabah uyku yok, saat 4te uyaniyorum, sonra aksam koltukta dusup kaliyorum. Kahvaltim saat 6'da
Sizde uyku duzeni ne alem, var mi benim gibi??
Benimki 2 gunde cikti ama sıkıntı olsa mutlaka ararlardi, icin rahat olsunAy oh acaba dedim bir sıkıntı mı var. O zaman benim de çıkmıştır ins belki pazartesi ararlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?