Evet katılıyorum malesef öyle. 16 hafta bitti hala cinsiyeti bilmiyorum ya kime nereye gideceğimi şaşırmış durumdayımIyi denecek doktorlar hastaneyi birakip klinik aciyorlar, geriye kalanlar ya yeni uzmanlar ya da dediginiz gibi usg, yeni dogan yogun bakim gibi eksikler olan hastanelerde...
Sakarya bu anlamda civar illerin en gerisinde, Seah bile Kou ile farkli kulvarlarda(
Benim doktorum çay sadece 2 bardak dedi. Filtre kahve, nescafe yasak dedi. Türk kahvesinin sınırı yok istediğin kadar içebilirsin dedi şaşırdım hep bende içilmez diye duymuştum.kızlar çay kahve gibi kafeinli şeyleri bıraktınız değil mi?
oğlumda ağzıma sürmemiştim, hamilelikte ve emzirirken, çok sakindi çok güzel uyuyodu hep, sürekli kahve çikolata yiyen arkadaşın çocuk günde 3-4 saat uykuyla duruyordu, aklınızda olsun ben direk onlara bağlamıştım tabi atıyo da olabilirim ama
ah ah hasret kaldım aslında ama içemiyorum uyumaz diye korkudan :))Benim doktorum çay sadece 2 bardak dedi. Filtre kahve, nescafe yasak dedi. Türk kahvesinin sınırı yok istediğin kadar içebilirsin dedi şaşırdım hep bende içilmez diye duymuştum.
Lierac kullanıcaktım ama doktorum mustela nın ürünlerini tavsiye etti , krem serum ve yağ olarak ayrı biçimleri var çatlak için . Bebekler için de çok güzel ürünleri var şampuan , bakım yağı,nemlendirici, pişik kremi falan . Henüz yeni başladım çatlak kremine . Sen de bi araştır istersen canımHerkese selamlar,
Çatlak kremi yada catlamayi önleyen bir şeye başladınız mı? Ben bugün internetten biooil siparişi verdim. Lierac çok övüluyordu ama fiyatı çok fazla şuan ondan almadım. Siz neler yapıyorsunuz/yapacaksınız? :))
Şimdiden başlamak lazım mı acaba bende çatlak olsun hiç istememHerkese selamlar,
Çatlak kremi yada catlamayi önleyen bir şeye başladınız mı? Ben bugün internetten biooil siparişi verdim. Lierac çok övüluyordu ama fiyatı çok fazla şuan ondan almadım. Siz neler yapıyorsunuz/yapacaksınız? :))
Aa ben gunde 1 tane bol sutlu iciyordum canim ya, nette de baktim sorun olmaz yaziyor eger siniri asmassaniz. Keseyim ozaman bende mademkızlar çay kahve gibi kafeinli şeyleri bıraktınız değil mi?
oğlumda ağzıma sürmemiştim, hamilelikte ve emzirirken, çok sakindi çok güzel uyuyodu hep, sürekli kahve çikolata yiyen arkadaşın çocuk günde 3-4 saat uykuyla duruyordu, aklınızda olsun ben direk onlara bağlamıştım tabi atıyo da olabilirim ama
Ben bio oil basladim canim 1 haftadir aklima geldikce bacaklarima ve gobegime suruyorum. Tuhaf bi yapisi var yagli cok cabuk emilmiyor ama guzel yaniHerkese selamlar,
Onu da araştırayım ben bı canım teşekkür ederimmLierac kullanıcaktım ama doktorum mustela nın ürünlerini tavsiye etti , krem serum ve yağ olarak ayrı biçimleri var çatlak için . Bebekler için de çok güzel ürünleri var şampuan , bakım yağı,nemlendirici, pişik kremi falan . Henüz yeni başladım çatlak kremine . Sen de bi araştır istersen canım
Ya ben zaten 80 kilo iken hamile kaldım zaten göbeğim vardı Heheh şuan o göbek biraz yukarı çıkmış gibi ve sert şekilde ama rahat edemiyorum pantolonla, kendime yeni hamilelik pantolonu alacağımda kaç beden almalıyım emin olamiyorum şuanŞimdiden başlamak lazım mı acaba bende çatlak olsun hiç istememseninle aynı görünüyor tarihlerimiz karnın çıktı mı peki benim varda
Bende gelince ona başlayacağım ya çatlamak istemiyorum açıkçası üzülüyorumAa ben gunde 1 tane bol sutlu iciyordum canim ya, nette de baktim sorun olmaz yaziyor eger siniri asmassaniz. Keseyim ozaman bende madem
Ben bio oil basladim canim 1 haftadir aklima geldikce bacaklarima ve gobegime suruyorum. Tuhaf bi yapisi var yagli cok cabuk emilmiyor ama guzel yani
Hadi gözün aydın diyeceğim ama bir sonraki randevu da hersey değişebilirSelam kizlar. Bugun bebis bacak arasini acti pipi gorduk. Tarama testinde %70kiz gibi demisti. Bugunde bacak arasini gosterdi bu ne dedi.Aa ama 2 hafta sonra yine goruselim o zaman %100 erkek oldugunu netlestiririz. Su an %90 erkek diyorum dedi.
Hayırlı olsun sağlıkla, vaktinde gelsin.Merhaba kızlar bugun bızde ogrendık 1 kızım vardı 1 de oglum olacakmıs bugun net olarak gorundu. Öğrenmiş olmanın verdıgı rahatlık var artık onumu gorebılıyorum darısı oğrenemeyen arkadaslara :)
AminnAllah yardım eder
En çok sakin çocuklar olması için dua ediyorum hepimize. Güzel yiyen, güzel uyuyan çocuğa bakması kolaydır. Bizimkiler de en sakinlerinden olur inşallah.
Ben kilo almadım ama karnım büyüdü ve gerilemeye başladı kaşınmalar oluyor ondan dolayı hergun bebe yağı ve bebek losyonu kullanıyorum.Herkese selamlar,
Canım, benm yaş 35Günaydın kızlar
Tabloda bilgilerini güncellemek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerini yazabilirse yardımcı olabilirim. Ben ek olarak şehir bilgisi de ekledim. Belki doktor hastane arayışında kendiyle aynı yerdeki arkadaşları bilmek isteyenler olur diye düşündüm
A benim cinsiyeti yazmışsın, şehrimide ekliyim, İstanbulGünaydın kızlar
Tabloda bilgilerini güncellemek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerini yazabilirse yardımcı olabilirim. Ben ek olarak şehir bilgisi de ekledim. Belki doktor hastane arayışında kendiyle aynı yerdeki arkadaşları bilmek isteyenler olur diye düşündüm
Bende bio-oil aldım şimdilik, ileride mustela alırım diye düşündümHerkese selamlar,
Hadi gözün aydın diyeceğim ama bir sonraki randevu da hersey değişebilir
Allah gönlüne göre versin. Sağlıklı, Hayırlı evlat olsun
Ben şimdilik evde Hindistan cevizi yağım vardı duş sonrası bütün vücuduma onu sürüyorum. O kremi ben de almayı düşünüyorumHerkese selamlar,
Tsh kac cikti? Ben bugun itibariyle ucundan döndum propycil'in, en son 0.02 idi, sukurler olsun T3, T4 sinir icinde kaldigi icin gestasyonel oldugunu dusunuyordu endokrinologum ve bu hafta itibariyle 0.33 deger ile geri donus basladi. Doguma kadar yakin takip devam edecek..Merhabalar. Grupta daha önce bahsedilmiş miydi bilemiyorum ancak hamileliğinde hipertiroid teşhisi konan ve "propycil" adlı ilaçtan kullanmaya başlayan var mı?
Benimde sert ve yuvarlak oldu resmenOnu da araştırayım ben bı canım teşekkür ederimm
Ya ben zaten 80 kilo iken hamile kaldım zaten göbeğim vardı Heheh şuan o göbek biraz yukarı çıkmış gibi ve sert şekilde ama rahat edemiyorum pantolonla, kendime yeni hamilelik pantolonu alacağımda kaç beden almalıyım emin olamiyorum şuan
Bende gelince ona başlayacağım ya çatlamak istemiyorum açıkçası üzülüyorum
Hindistan cevizi yağını saça kaslara alan bakim için uyguluyorum ben. Hindistan cevizi yağının vücuda suruldugunden emin misin istersen araştır sonra tuglenme sorunu yaşama. Hamileliğin sonlarına doğru zaten göbekte tuglenmeler olacak ama sonra dökülüyor geçiyor onlar ama bu yag ile onları besleyebilirsin.Ben şimdilik evde Hindistan cevizi yağım vardı duş sonrası bütün vücuduma onu sürüyorum. O kremi ben de almayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?