2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Evet katılıyorum malesef öyle. 16 hafta bitti hala cinsiyeti bilmiyorum ya kime nereye gideceğimi şaşırmış durumdayım

Herkese selamlar,

Çatlak kremi yada catlamayi önleyen bir şeye başladınız mı? Ben bugün internetten biooil siparişi verdim. Lierac çok övüluyordu ama fiyatı çok fazla şuan ondan almadım. Siz neler yapıyorsunuz/yapacaksınız? :))

Benim doktorum çay sadece 2 bardak dedi. Filtre kahve, nescafe yasak dedi. Türk kahvesinin sınırı yok istediğin kadar içebilirsin dedi şaşırdım hep bende içilmez diye duymuştum.

Benim doktorum çay sadece 2 bardak dedi. Filtre kahve, nescafe yasak dedi. Türk kahvesinin sınırı yok istediğin kadar içebilirsin dedi şaşırdım hep bende içilmez diye duymuştum.
ah ah hasret kaldım aslında ama içemiyorum uyumaz diye korkudan :))

Lierac kullanıcaktım ama doktorum mustela nın ürünlerini tavsiye etti , krem serum ve yağ olarak ayrı biçimleri var çatlak için . Bebekler için de çok güzel ürünleri var şampuan , bakım yağı,nemlendirici, pişik kremi falan . Henüz yeni başladım çatlak kremine . Sen de bi araştır istersen canım

Şimdiden başlamak lazım mı acaba bende çatlak olsun hiç istemem seninle aynı görünüyor tarihlerimiz karnın çıktı mı peki benim varda

Aa ben gunde 1 tane bol sutlu iciyordum canim ya, nette de baktim sorun olmaz yaziyor eger siniri asmassaniz. Keseyim ozaman bende madem
Ben bio oil basladim canim 1 haftadir aklima geldikce bacaklarima ve gobegime suruyorum. Tuhaf bi yapisi var yagli cok cabuk emilmiyor ama guzel yani

Onu da araştırayım ben bı canım teşekkür ederimm
Şimdiden başlamak lazım mı acaba bende çatlak olsun hiç istemem seninle aynı görünüyor tarihlerimiz karnın çıktı mı peki benim varda
Ya ben zaten 80 kilo iken hamile kaldım zaten göbeğim vardı Heheh şuan o göbek biraz yukarı çıkmış gibi ve sert şekilde ama rahat edemiyorum pantolonla, kendime yeni hamilelik pantolonu alacağımda kaç beden almalıyım emin olamiyorum şuan Bende gelince ona başlayacağım ya çatlamak istemiyorum açıkçası üzülüyorum

Selam kizlar. Bugun bebis bacak arasini acti pipi gorduk. Tarama testinde %70kiz gibi demisti. Bugunde bacak arasini gosterdi bu ne dedi. Aa ama 2 hafta sonra yine goruselim o zaman %100 erkek oldugunu netlestiririz. Su an %90 erkek diyorum dedi.
Hadi gözün aydın diyeceğim ama bir sonraki randevu da hersey değişebilir
Allah gönlüne göre versin. Sağlıklı, Hayırlı evlat olsun.
Hayırlı olsun sağlıkla, vaktinde gelsin.

Ben kaldım öğrenemedim doktora da gidemedim pazartesiye randevu aldım isallah gidip öğreneceğim.
Allah yardım eder
En çok sakin çocuklar olması için dua ediyorum hepimize. Güzel yiyen, güzel uyuyan çocuğa bakması kolaydır. Bizimkiler de en sakinlerinden olur inşallah.
Aminn

Ablasıyla aynı gün doğumlu olacak ablası gibi olsun diye dua ediyorum. Bakması, büyutmesi çok kolay bir çocuktu hala daha öyledir.

Ben kilo almadım ama karnım büyüdü ve gerilemeye başladı kaşınmalar oluyor ondan dolayı hergun bebe yağı ve bebek losyonu kullanıyorum.

Canım, benm yaş 35
3. Çocuk tahmini doğum tarihi 23. 04.2022
İl diyarbakır cinsiyet belli değil.
Ben bir yıldır burdayım burda oturan varsa ben de doktor önerisi almayı isterim

A benim cinsiyeti yazmışsın, şehrimide ekliyim, İstanbul

Bende bio-oil aldım şimdilik, ileride mustela alırım diye düşündüm

Hadi gözün aydın diyeceğim ama bir sonraki randevu da hersey değişebilir
Allah gönlüne göre versin. Sağlıklı, Hayırlı evlat olsun

Kesinlikle degisebilir ama ultrasonda yakaladigi poz bacak açik bildigin testisler ve pipi var. Benim icime erkek doguyordu ilk gunden beri. Ama kiz istiyordum, anneye en buyuk arkadas kiz evlat.. Saglikli olsun da gerisi onemli degil.

Ben şimdilik evde Hindistan cevizi yağım vardı duş sonrası bütün vücuduma onu sürüyorum. O kremi ben de almayı düşünüyorum

Merhabalar. Grupta daha önce bahsedilmiş miydi bilemiyorum ancak hamileliğinde hipertiroid teşhisi konan ve "propycil" adlı ilaçtan kullanmaya başlayan var mı?

Merhabalar. Grupta daha önce bahsedilmiş miydi bilemiyorum ancak hamileliğinde hipertiroid teşhisi konan ve "propycil" adlı ilaçtan kullanmaya başlayan var mı?
Tsh kac cikti? Ben bugun itibariyle ucundan döndum propycil'in, en son 0.02 idi, sukurler olsun T3, T4 sinir icinde kaldigi icin gestasyonel oldugunu dusunuyordu endokrinologum ve bu hafta itibariyle 0.33 deger ile geri donus basladi. Doguma kadar yakin takip devam edecek..

Hipertiroid tasigardi yapiyor, sinirlilik, kilo alamamak vb. Her iki yondeki tiroid problemleri engel olunmazsa bebekte zeka sorununa yol acabiliyor, o nedenle ilaci Kullanin. Ilk once orta alt duzeyde bir doz veriyorlar, tiroid bezinizin tepkisine gore aylik doz ayarlamasi yapiliyor gebelikte. Gecmis olsun.

Benimde sert ve yuvarlak oldu resmen pantolonlar olmuyor maalesef aldım Beli lastikli rahat pantolonlardan çevirip çevirip giyeceğim artık

Ben şimdilik evde Hindistan cevizi yağım vardı duş sonrası bütün vücuduma onu sürüyorum. O kremi ben de almayı düşünüyorum
Hindistan cevizi yağını saça kaslara alan bakim için uyguluyorum ben. Hindistan cevizi yağının vücuda suruldugunden emin misin istersen araştır sonra tuglenme sorunu yaşama. Hamileliğin sonlarına doğru zaten göbekte tuglenmeler olacak ama sonra dökülüyor geçiyor onlar ama bu yag ile onları besleyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…