Tamam canim o kadar normal birsey olmaz güle güle kullan isallah ne kadara aldın ben trendyolda 5444 tl fiyat gördümBaya yatiyor alt ama sifir dumduz olmuyor bi tik yukarida ama onu arti olarak gorduk rahat uzanir diye. Hersey tecrubeye sabit iste
Seni ayakta alkışlıyorumSelam kizlarBiz istanbula babamizin yaninda donduk sukur Aksammm cinsiyete bakacagiz birlikteee cok heycanliyim Sizler de ne var ne yok nasilsiniiz?
Aaa trendyolda o fiyatmiymisTamam canim o kadar normal birsey olmaz güle güle kullan isallah ne kadara aldın ben trendyolda 5444 tl fiyat gördümşok oldum iyi ki elimde araba var dedim ama kontrol edeceğim sağlamlığına bir bakacagim
Ben gebelikten önce gittiğim uzman Dr um gebelikte iğneye başlıcaz demişti sadece çok ayrıntılı anlatmadı 8 kasıma prf perinatoloji uzmanına gideceğim onun takip hastası olacağım ondan ayrıntılı şekilde dinleyeceğim fakat bana hemotoloji dr u sende diğer insanlara göre pıhtı atma riski yüksek bu gebelikte da ha da fazla olacak dedi ve bana da mutlaka yürüyüş bol su ve kilo kesinlikle alma dedi … benim bir arkadaşımın kuzeni normal hamile kaldı ve doğum yaptı fakat doğumdan sonra bacağında pıhtı attı ve Dr ları ailesine vedalaşın bile demişti fakat çok yoğun tedavi gördü kurtuldu ve 1 yıl boyunca hamilelik yasaklandı tedavisi devam etti şimdi hamile kalabilir sin diyorlar … Dr u öncesinde pıhtılaşmama testi yapılsaydı bu şekilde olmazdı ona göre tedavi görürdü demiş … bende onun için bu aralar çok araştırmaya başladım … peki hamilelikte hareket ettin mi yani az da yürüyüş felan yaptın mı ?Merhaba, benim MTHFR677C Homozigot ve PAİSERPEİNE Heterozigot. Bu iki genin gebelikte direkt bağlantısı yok dediler ısrarla. Ben ilk gebeliğimde tüp bebek nedeniyle kan sulandırıcı kullanıyordum. Yoğun kanamayla düşük yaşadım 2 aylıkken.
Şimdi kendiliğimden hamile kaldım ve gittiğim hiçbir uzman kan sulandırıcı vermedi. Ama sadece genetik testin değil diğer kan sonuçları da önemli. Lupus, homosistein gibi değerlerim temiz çıkmıştı.
Hatırladığım kadarıyla gebelikte riskli olan FAKTÖR 2 ve FAKTÖR 5.
Benim danıştığım genetik uzmanları da gebelikte ve yaşlılıkta sık hareket ve bol sıvı tüketmem gerektiğini söyledi. Kan pıhtılaşma testlerim de normal şuanda sıkıntı yaşamıyorum ama babamın beyin ve bacak damarlarında tıkanıklık var. Muhtemelen ben de yaşlandığımda öyle olacağım. İyi ki sigarayı yıllar önce bırakmışım :))) Senin kadın doğumcun ne dedi bu sonuca?
Neredeyse 4 ayı bitirmek üzereyim. 2 kere hafif kanamam oldu diye bir süre raporluydum evde. Ama şimdilerde eski hayatıma devam ediyorum. Bana doktorlarımın söylediği de şu; test yapsak bende de çıkar ama 2 çocuk doğurdum. Bu genlerde mutasyon çok yaygın. Böyle deyince kendimi onlara bıraktım. Çok şükür şimdilik bir sıkıntım olmadı. Çalışıyorum, ev işleri falan hareketli bir hayatım var zaten :)Ben gebelikten önce gittiğim uzman Dr um gebelikte iğneye başlıcaz demişti sadece çok ayrıntılı anlatmadı 8 kasıma prf perinatoloji uzmanına gideceğim onun takip hastası olacağım ondan ayrıntılı şekilde dinleyeceğim fakat bana hemotoloji dr u sende diğer insanlara göre pıhtı atma riski yüksek bu gebelikte da ha da fazla olacak dedi ve bana da mutlaka yürüyüş bol su ve kilo kesinlikle alma dedi … benim bir arkadaşımın kuzeni normal hamile kaldı ve doğum yaptı fakat doğumdan sonra bacağında pıhtı attı ve Dr ları ailesine vedalaşın bile demişti fakat çok yoğun tedavi gördü kurtuldu ve 1 yıl boyunca hamilelik yasaklandı tedavisi devam etti şimdi hamile kalabilir sin diyorlar … Dr u öncesinde pıhtılaşmama testi yapılsaydı bu şekilde olmazdı ona göre tedavi görürdü demiş … bende onun için bu aralar çok araştırmaya başladım … peki hamilelikte hareket ettin mi yani az da yürüyüş felan yaptın mı ?
Onlar bende var iş yerimde yarım ekmek sandivic yiyorum tamam sanki bir bütün ekmek yemişim gibi çıkıyor. Birde bende böyle çikolata şekerli şeyler yedim mi ateş basiyor halsizlik oluyor bende ağzımın tadı değişiyor adetaBu ara ben de yemek yiyince alttan değil ama karnimdan patlayıp cikivercek gibi geliyorNefes zor alıyorum bir süre. Sonra geciyor. Bu dönem de böyle demekki. Burada belirtilerin benzediğini görmek iyi geliyor demekki dönem dönem başka şeyler yaşanıyor diyorum rahatliyorum
Nerelerdesiiiiinn çok merak ediyorum cinsiyet ne olduSelam kizlarBiz istanbula babamizin yaninda donduk sukur Aksammm cinsiyete bakacagiz birlikteee cok heycanliyim Sizler de ne var ne yok nasilsiniiz?
Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallahHerkese merhaba umarim herkes iyidirbiz de bebek arabamizi aldik zaten biliyorsunuzdur ama yine de soyleyeyim e bebekte 250 tlye 50 tl hediye ceki var. Bebek arabasi alarak degerlendirdik 550 tl lik hediye ceki verdiler. Joie litetrax 3 aldik biz.
Kıskançlık yapmış olamaz mı sanki bana öyle geldi . Hayat aileyle çocukla güzel , yalnız başınayken mi genç kalıyormuş insan yoksa sevdikleriyle mutlu bir hayat geçirirken mi ? Eşimle ikimiz de sağlıkçıyız,yoğun bir hayatımız var buna rağmen 26 yaşımda evlendim su an 27 yim hamileyim ve de çok mutluyum . Ben yalnız büyüyen bir çocuktum annesi babası ayrı . Babam da vefat etti sonra.. O yüzden kalabalık aile hep hayalimdi . Vücudum bozulmuş bir yerlerim sarkmış bunlar gerçekten umrumda değil , huzur önemli , aile olabilmek önemli . Keza buna sahip olamayan çok insan var . Senin canını sıkacağın hiçbir şey yok , bu tür insanların kalbini kırmaya gücü yetmemeli .. sahip olduklarımız o kadar değerli kiMerhaba kızlar nasılsınız? Dün çok moralim bozuldu. Bir arkadaşım ziyaretime geldi. Hamile olduğumu biliyor ama boş boş konuştu. Yok yaşlanmak istiyorsan çocuk dogurmali insan. Bir çocuk insanın hayatından 3 yıl götürüyor vücudu bozuluyor falan. Eve geldim oturdum ağladım zaten bu ara çok yoğun bir süreç geçiriyorum. İki çocuğum hep hasta işim aşırı yoğun. Allah biliyor kalbim kırıldı hak bu yapılan bu nasıl rahatlık ben herkese hassas davranirken
Canim bu hayatta herkesin beklentisi, bakis acisi farkli olabilir. Bunu sana bu sekilde soylemesi cok kirici ve cok cirkin. Ayni sekilde ben kalkip bekar evlenmemis veya cocuk sahibi olmayan birine bu sozlerin tam tersini soyledigimi dusunsene.. Ayni cirkinlik ve kiricilik. Kim nasil mutluysa oyle yasasin, siniflara ayirmaya doyamayan bi milletiz. Ben yerinde olsam kirmadan sahsi dusuncemi soylerdim. Esim ve benden bi parca bu dunyaya getirmek, ona birseyler katma dusuncesi beni cok heyecanlandiriyor, vucudumun degismesiyse beni hic korkutmuyor derdim. Ama bazi insanlar oyle manupule ediciki seni bi guzel manupule edip diyecek bisey demene firsat vermiyor. Sen hic canini sıkma biz tum anne adaylari ve anneler seninle ayni surecleri yasayacagiz.Merhaba kızlar nasılsınız? Dün çok moralim bozuldu. Bir arkadaşım ziyaretime geldi. Hamile olduğumu biliyor ama boş boş konuştu. Yok yaşlanmak istiyorsan çocuk dogurmali insan. Bir çocuk insanın hayatından 3 yıl götürüyor vücudu bozuluyor falan. Eve geldim oturdum ağladım zaten bu ara çok yoğun bir süreç geçiriyorum. İki çocuğum hep hasta işim aşırı yoğun. Allah biliyor kalbim kırıldı hak bu yapılan bu nasıl rahatlık ben herkese hassas davranirken
Böyle insanlarla mumkun olduğunca görüşmemeli aslinda, bu tarz insanların bir cok versiyonu var, cocugu olmayanların yaninda ballandira ballandira hemen hamile kaldığını cocuk sahibi olduğunu anlatır, kizi olmayanın yaninda kiz cocuk överler, erkek çocuğu olmayana erkek çocuğu olmayanda cocuk büyüttüm demesin derler, yani seni üzecek ne varsa gidip bulup söylerler. Sen ne güzel cocuk sahibisin ve bunun sana verdiği mutluluğu biliyorsun, elbette zorluğu var, hayatta güzel olan neyin zorluğu yok ki, coluk çocuğun verdigi sevgiyle yaslanmak en güzeli zaten, hep böyle genç kalacak degiliz, bu süreçleri kendimizi cok yipratmadan gecirirsek ilerde daha rahat ederiz, yaşlılık hayattan bezmislik insanin kendi elinde olan içinden gelen birsey, 20 yasinda olup yaşlı ruhlu olanda var, 60 yasinda olup genç ruhlu olanda, önemli olan senin hayatında hangisini seçtiğinMerhaba kızlar nasılsınız? Dün çok moralim bozuldu. Bir arkadaşım ziyaretime geldi. Hamile olduğumu biliyor ama boş boş konuştu. Yok yaşlanmak istiyorsan çocuk dogurmali insan. Bir çocuk insanın hayatından 3 yıl götürüyor vücudu bozuluyor falan. Eve geldim oturdum ağladım zaten bu ara çok yoğun bir süreç geçiriyorum. İki çocuğum hep hasta işim aşırı yoğun. Allah biliyor kalbim kırıldı hak bu yapılan bu nasıl rahatlık ben herkese hassas davranirken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?