Bence arana mesafe koy, böyle düşüncesizlik yapılmaz ya kime ne yani, insanlar nerde ne söyleyeceğini hiç bilmiyor gerçekten.Merhaba kızlar nasılsınız? Dün çok moralim bozuldu. Bir arkadaşım ziyaretime geldi. Hamile olduğumu biliyor ama boş boş konuştu. Yok yaşlanmak istiyorsan çocuk dogurmali insan. Bir çocuk insanın hayatından 3 yıl götürüyor vücudu bozuluyor falan. Eve geldim oturdum ağladım zaten bu ara çok yoğun bir süreç geçiriyorum. İki çocuğum hep hasta işim aşırı yoğun. Allah biliyor kalbim kırıldı hak bu yapılan bu nasıl rahatlık ben herkese hassas davranirken
Çok güzel bilgiler canım kaydetmek lazım bunları.Bebeklerimizin ihtiyaci oyuncaktan ziyade evde kendimizin uretebilecegi mobiller. Burada ilk 3 aylik oneriler belki fikir olur.
Çok guzel tarif etmişsin çıtçıtlı badi, ikili takım yada tulum da aldığınızda 58 -yada 60 bedenden aşağı olmasin olsun yoksa çok çabuk küçülüyor 1 kere giyiyor çocuk o kadar.Arkadaslar nisan ayında hava hala soğuk oluyor bizim peteklerin hala yandığını hatırlıyorum, biliyorsunuz bebekler yetişkinlerden 1 kat daha fazla giymesi gerekir, icine kisa kollu zibin üstünde uzun kollu yenidogan zibini giydirmek en mantıklısı. Haziranda yavas yavas bebekte büyümüş olur ve yaşadığınız yerin sıcaklığına göre kıyafetini ayarlayabilirsinizben cok fazla tulum giydiremedim pek kullanışlı olmadi, bir de ilk aylar çabuk büyüdükleri icin bi gi8ydiğini iki yada üçüncüye zor giydi tabi akillandigim icin ilki gibi onceden bol bol kiyafet almadim, lazim oldukça aldim, zaten kargoyla geliyor 2 gune
Cok gecmis olsun . Kas ağrın, ateşin var mı?Ya sizi yerimMalesef cok hastayim kizlar.. Zaten oksurugum vardi ama aksama dogru daha da kotulestim halsizim ve cok oksuruyorum Belcikadan ayrilirken abimler hastaydi covid olma ihtimalleri yuksekti gorustuk.. Evde hizli test vardi dun yaptim negatif cikti ama ne kadar dogru bilmiyorum. Hic halim olmadigi icin acmadik bebegimin cinsiyetini ogrenemedik o halde.. Bu aksam burda ki doktorumda randevum var ondan sonra insallah ogrenecegiz.
saol canim, atesim yok sukur sadece oksuruk ve halsizlik vardi birde burun eklendi bugun. Ihlamura elma da atayim iyi oldu soyledigin saol canim. Doktora gittim canim cinsiyeti ogrendik esimle :) Bi sonra ki yazida geliyoooorÇok guzel tarif etmişsin çıtçıtlı badi, ikili takım yada tulum da aldığınızda 58 -yada 60 bedenden aşağı olmasin olsun yoksa çok çabuk küçülüyor 1 kere giyiyor çocuk o kadar.
Cok gecmis olsun . Kas ağrın, ateşin var mı?
Ateşinin 38,5 geçmemesi çok önemli yanında ateş ölçer bulundur. Ihlamur kaynatın içine de elmadan doğra çekirdeklerinden de içine at öksürüğü iyi gelir. 2 gün sonra tekrar test yap yada yarın yap. Isallah yakalanmamissindir. Aşı olmuş muydun?
Çok tatlı yaa çok güzel fikirmiş bayıldım sağlıkla gelsin inşallah kızlarda çoğalıyor artıkSelam teyzeleriii, bugun doktora gittim sonra oyuncakciya gidip kasada ki calisana rica ettim zarfta yazan rengi paketleyebilir ki diyekizimiz olacakmis insallahhh
Ya sizi yerimMalesef cok hastayim kizlar.. Zaten oksurugum vardi ama aksama dogru daha da kotulestim halsizim ve cok oksuruyorum Belcikadan ayrilirken abimler hastaydi covid olma ihtimalleri yuksekti gorustuk.. Evde hizli test vardi dun yaptim negatif cikti ama ne kadar dogru bilmiyorum. Hic halim olmadigi icin acmadik bebegimin cinsiyetini ogrenemedik o halde.. Bu aksam burda ki doktorumda randevum var ondan sonra insallah ogrenecegiz.
Selam teyzeleriii, bugun doktora gittim sonra oyuncakciya gidip kasada ki calisana rica ettim zarfta yazan rengi paketleyebilir ki diyekizimiz olacakmis insallahhh
Sağlıkla gelsin , uzun mutlu bir ömrü olsun prensesin inşallahSelam teyzeleriii, bugun doktora gittim sonra oyuncakciya gidip kasada ki calisana rica ettim zarfta yazan rengi paketleyebilir ki diyekizimiz olacakmis insallahhh
Çok tatlı yaa çok güzel fikirmiş bayıldım sağlıkla gelsin inşallah kızlarda çoğalıyor artık
Canım çok geçmiş olsun. Ateşin yokmuş şükür. İnşallah geçer gider biran önce
Sağlıkla gelsin inşallah cimcime
Saolun canlarimmm amin insallahSağlıkla gelsin , uzun mutlu bir ömrü olsun prensesin inşallah
Cok tesekkur ederimHayırlı olsun güle güle kullanın inşallahbebek arabasını alırken 550 yi fiyattan mı düştüler yoksa bi dahaki alışveriş için mi hediye çeki verdiler ?
Merhabalaar tesekkur ederim. 2700 tl ye aldikMerhaba. Bebek arabanız hayırlı olsun. Güle güle kullanın inşallahacaba ne kadara aldınız arabayı?
Haklisiniz okuyunca cok sinirlendim. Bayiliyoruz herkesin hayatina burnumuzu sokmaya, saygisizliga.. Allah kalbine iyilik guzellik versin o arkadasin. Ben sizin yerinizde olsam mesafe koyarim. Kendimizi uzmememiz gereken bir donemdeyiz isten gucten kalan kiymetli vaktimizi neden bu tarz insanlarla harcayalim ki.. Ayrica soylediklerine de hic katilmiyorum.Merhaba kızlar nasılsınız? Dün çok moralim bozuldu. Bir arkadaşım ziyaretime geldi. Hamile olduğumu biliyor ama boş boş konuştu. Yok yaşlanmak istiyorsan çocuk dogurmali insan. Bir çocuk insanın hayatından 3 yıl götürüyor vücudu bozuluyor falan. Eve geldim oturdum ağladım zaten bu ara çok yoğun bir süreç geçiriyorum. İki çocuğum hep hasta işim aşırı yoğun. Allah biliyor kalbim kırıldı hak bu yapılan bu nasıl rahatlık ben herkese hassas davranirken
Zeytin, yemek tarzi seyler yani. En iyisi. Ben de pek yemiyorum katkılı gidaTuzlu da yemiyorum canım istemiyor onları çizi çubuk kraker falan
Canım bile bile bu yaptığı kıskançlık bence. Bozulma mutlu ol. Şükür ehli olan kanaatkar oluyor ama bazı insan kendinde daha güzelleri olsa da illa başkalarında özenecek şey buluyor. Beğeniyor ki kıskanıyor. Hayatına bak. O kişiyle de fazla muhatap olmaMerhaba kızlar nasılsınız? Dün çok moralim bozuldu. Bir arkadaşım ziyaretime geldi. Hamile olduğumu biliyor ama boş boş konuştu. Yok yaşlanmak istiyorsan çocuk dogurmali insan. Bir çocuk insanın hayatından 3 yıl götürüyor vücudu bozuluyor falan. Eve geldim oturdum ağladım zaten bu ara çok yoğun bir süreç geçiriyorum. İki çocuğum hep hasta işim aşırı yoğun. Allah biliyor kalbim kırıldı hak bu yapılan bu nasıl rahatlık ben herkese hassas davranirken
Kuzum ben dün oldum ikincimi.ilki biontech olunca zaten ikincide öyle oluyor, doktorlarinda istedigi önerdiği biontech zaten. Kontrolum vardi ayni zamanda, hersey uyumlu olabilirsin artık diyince oldum. 17+4 dum dün. Aşırı kol agrisindan uyuyamadim hala da devam ediyor birde gece uçuk çıkmış dudağımda ateş yaptı sanırım, bugun daha iyiyim cok şükür. Yarina tamamen geçer diye umut ediyorumMerhabalar covid aşısı oldunuz mu? Olduysanız hangi aşıyı kaçıncı hafta da oldunuz acaba ?
Ayva bulabilirseniz ihlamuru ayvalı ve elmalı olarak mutlaka çekirdekleri de kullan iki çeşit olarak bol bol iç öksürük geçer. Öksürük varken karabiber, zencefil, zerdecal, tarçın gibi tozlar ekleme öksürük artarsaol canim, atesim yok sukur sadece oksuruk ve halsizlik vardi birde burun eklendi bugun. Ihlamura elma da atayim iyi oldu soyledigin saol canim. Doktora gittim canim cinsiyeti ogrendik esimle :) Bi sonra ki yazida geliyoooor
Ooo hoş gelmişSelam teyzeleriii, bugun doktora gittim sonra oyuncakciya gidip kasada ki calisana rica ettim zarfta yazan rengi paketleyebilir ki diyekizimiz olacakmis insallahhh
Koronaya yakalandigim için ikili testi yaptiramadik. Yarin dörtlü teste gideceğim. Bir arkadaşımla nifty testi konuştuk ve testin sapma yapabildigini söyledi, bu testi yaptıran risk oranı düşük çıkan bir kadinin çocuğu down sendromlu doğmuş. Bu düşük bir oran ama insanın aklına şüphe düşürüyor. Dörtlü test sonrasında galiba amniyosentez yaptıracağım kesin emin olmak istiyorum.Kızlarr bizim ufaklık cinsiyet değiştirdiŞaka bi yana çok enteresan bişey oldu. Nifty testinde cinsiyet kız dediler. Bugun doktor kontrolüm vardı doktor %100 erkek dedi kendiside çok şaşırdı. Cinsiyet önemli değilde testin güvenirliliğinden şüpheye düştüm çünkü ikili testim riskli çıkmıştı biliyosunuz. Yarın tekrar kan alıp gönderecekler. Hiç çevrenizden böyle birşey duymuşmuydunuz nifty de cinsiyet yanlış çıkan
Aa aa çok şaşırdım valla. Ben okumuştum cinsyet yanlış olanları ama nerede hiç hatırlamıyorum. Yorumlarda yurt içinde yapılanların hata payının çok yüksek olduğunu yazanlar vardı bir de onu hatırlıyorum. Sen nerede yaptırdın bilmiyorum amaKızlarr bizim ufaklık cinsiyet değiştirdiŞaka bi yana çok enteresan bişey oldu. Nifty testinde cinsiyet kız dediler. Bugun doktor kontrolüm vardı doktor %100 erkek dedi kendiside çok şaşırdı. Cinsiyet önemli değilde testin güvenirliliğinden şüpheye düştüm çünkü ikili testim riskli çıkmıştı biliyosunuz. Yarın tekrar kan alıp gönderecekler. Hiç çevrenizden böyle birşey duymuşmuydunuz nifty de cinsiyet yanlış çıkan
Allah allahh bu nasıl oldu kii :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallahhKızlarr bizim ufaklık cinsiyet değiştirdiŞaka bi yana çok enteresan bişey oldu. Nifty testinde cinsiyet kız dediler. Bugun doktor kontrolüm vardı doktor %100 erkek dedi kendiside çok şaşırdı. Cinsiyet önemli değilde testin güvenirliliğinden şüpheye düştüm çünkü ikili testim riskli çıkmıştı biliyosunuz. Yarın tekrar kan alıp gönderecekler. Hiç çevrenizden böyle birşey duymuşmuydunuz nifty de cinsiyet yanlış çıkan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?