2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Bence arana mesafe koy, böyle düşüncesizlik yapılmaz ya kime ne yani, insanlar nerde ne söyleyeceğini hiç bilmiyor gerçekten.

Çok guzel tarif etmişsin çıtçıtlı badi, ikili takım yada tulum da aldığınızda 58 -yada 60 bedenden aşağı olmasin olsun yoksa çok çabuk küçülüyor 1 kere giyiyor çocuk o kadar.
Cok gecmis olsun . Kas ağrın, ateşin var mı?
Ateşinin 38,5 geçmemesi çok önemli yanında ateş ölçer bulundur. Ihlamur kaynatın içine de elmadan doğra çekirdeklerinden de içine at öksürüğü iyi gelir. 2 gün sonra tekrar test yap yada yarın yap. Isallah yakalanmamissindir. Aşı olmuş muydun?

saol canim, atesim yok sukur sadece oksuruk ve halsizlik vardi birde burun eklendi bugun. Ihlamura elma da atayim iyi oldu soyledigin saol canim. Doktora gittim canim cinsiyeti ogrendik esimle :) Bi sonra ki yazida geliyoooor

Canım çok geçmiş olsun. Ateşin yokmuş şükür. İnşallah geçer gider biran önce

Selam teyzeleriii, bugun doktora gittim sonra oyuncakciya gidip kasada ki calisana rica ettim zarfta yazan rengi paketleyebilir ki diye kizimiz olacakmis insallahhh

Sağlıkla gelsin inşallah cimcime

Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah bebek arabasını alırken 550 yi fiyattan mı düştüler yoksa bi dahaki alışveriş için mi hediye çeki verdiler ?
Cok tesekkur ederim bir sonraki alisveris icin hediye ceki verdiler kasim ayi icerisinde kullanilabiliyormus.
Merhaba. Bebek arabanız hayırlı olsun. Güle güle kullanın inşallah acaba ne kadara aldınız arabayı?
Merhabalaar tesekkur ederim. 2700 tl ye aldik

Haklisiniz okuyunca cok sinirlendim. Bayiliyoruz herkesin hayatina burnumuzu sokmaya, saygisizliga.. Allah kalbine iyilik guzellik versin o arkadasin. Ben sizin yerinizde olsam mesafe koyarim. Kendimizi uzmememiz gereken bir donemdeyiz isten gucten kalan kiymetli vaktimizi neden bu tarz insanlarla harcayalim ki.. Ayrica soylediklerine de hic katilmiyorum.

Canım bile bile bu yaptığı kıskançlık bence. Bozulma mutlu ol. Şükür ehli olan kanaatkar oluyor ama bazı insan kendinde daha güzelleri olsa da illa başkalarında özenecek şey buluyor. Beğeniyor ki kıskanıyor. Hayatına bak. O kişiyle de fazla muhatap olma

Merhabalar covid aşısı oldunuz mu? Olduysanız hangi aşıyı kaçıncı hafta da oldunuz acaba ?
Kuzum ben dün oldum ikincimi.ilki biontech olunca zaten ikincide öyle oluyor, doktorlarinda istedigi önerdiği biontech zaten. Kontrolum vardi ayni zamanda, hersey uyumlu olabilirsin artık diyince oldum. 17+4 dum dün. Aşırı kol agrisindan uyuyamadim hala da devam ediyor birde gece uçuk çıkmış dudağımda ateş yaptı sanırım, bugun daha iyiyim cok şükür. Yarina tamamen geçer diye umut ediyorum

Kızlarr bizim ufaklık cinsiyet değiştirdi Şaka bi yana çok enteresan bişey oldu. Nifty testinde cinsiyet kız dediler. Bugun doktor kontrolüm vardı doktor %100 erkek dedi kendiside çok şaşırdı. Cinsiyet önemli değilde testin güvenirliliğinden şüpheye düştüm çünkü ikili testim riskli çıkmıştı biliyosunuz. Yarın tekrar kan alıp gönderecekler. Hiç çevrenizden böyle birşey duymuşmuydunuz nifty de cinsiyet yanlış çıkan

saol canim, atesim yok sukur sadece oksuruk ve halsizlik vardi birde burun eklendi bugun. Ihlamura elma da atayim iyi oldu soyledigin saol canim. Doktora gittim canim cinsiyeti ogrendik esimle :) Bi sonra ki yazida geliyoooor
Ayva bulabilirseniz ihlamuru ayvalı ve elmalı olarak mutlaka çekirdekleri de kullan iki çeşit olarak bol bol iç öksürük geçer. Öksürük varken karabiber, zencefil, zerdecal, tarçın gibi tozlar ekleme öksürük artar
Selam teyzeleriii, bugun doktora gittim sonra oyuncakciya gidip kasada ki calisana rica ettim zarfta yazan rengi paketleyebilir ki diye kizimiz olacakmis insallahhh
Ooo hoş gelmiş
Sağlıkla, zamanında gelsin kızın inşallah
Koronaya yakalandigim için ikili testi yaptiramadik. Yarin dörtlü teste gideceğim. Bir arkadaşımla nifty testi konuştuk ve testin sapma yapabildigini söyledi, bu testi yaptıran risk oranı düşük çıkan bir kadinin çocuğu down sendromlu doğmuş. Bu düşük bir oran ama insanın aklına şüphe düşürüyor. Dörtlü test sonrasında galiba amniyosentez yaptıracağım kesin emin olmak istiyorum.

Aa aa çok şaşırdım valla. Ben okumuştum cinsyet yanlış olanları ama nerede hiç hatırlamıyorum. Yorumlarda yurt içinde yapılanların hata payının çok yüksek olduğunu yazanlar vardı bir de onu hatırlıyorum. Sen nerede yaptırdın bilmiyorum ama

Kızlar dun doktorum D vitamini bide Ferrum hausman verdi. Ferrumu kullanan varmı? Yan etkileri varmış galiba ya..

Allah allahh bu nasıl oldu kii :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…