2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ben şimdi netten zıbın falan bakıyorum da 0-3 ay.
Nasıl almalı kısa kollu mu uzun kollu mu.?
Düz beyaz alıcam içe giydirmek için.

Zaten içe giydiriliyor genelde kısa kollu mantıklı geliyor bana da aslında. Ama tecrübesiz olunca bilemedim üşür mü
Deneyimli bi anne lazım su an bize bence üşümez ben burda görüyorum incecik giydiriyorlar bebekleri kat kat dolamıyorlar bağışıklıkları daha da sağlam oluyor

Nisan ayında uzun kollu sıcak gelmez mi ben de bilemedim nasıl alacağımı

Arkadaslar nisan ayında hava hala soğuk oluyor bizim peteklerin hala yandığını hatırlıyorum, biliyorsunuz bebekler yetişkinlerden 1 kat daha fazla giymesi gerekir, icine kisa kollu zibin üstünde uzun kollu yenidogan zibini giydirmek en mantıklısı. Haziranda yavas yavas bebekte büyümüş olur ve yaşadığınız yerin sıcaklığına göre kıyafetini ayarlayabilirsiniz ben cok fazla tulum giydiremedim pek kullanışlı olmadi, bir de ilk aylar çabuk büyüdükleri icin bi giydiğini iki yada üçüncüye zor giydi tabi akillandigim icin ilki gibi onceden bol bol kiyafet almadim, lazim oldukça aldim, zaten kargoyla geliyor 2 gune

Çok teşekkür ederim canım ben yazmıştım inşallah benim de sorunsuz geçer

Tatlı rahatsız ettiğinde biraz tuzlu bir seyler yiyorum. Baş ağrısı yapıyor fazla tatlı o yüzden ac karnina yemek iyi oluyor

Herkese merhaba umarim herkes iyidir biz de bebek arabamizi aldik zaten biliyorsunuzdur ama yine de soyleyeyim e bebekte 250 tlye 50 tl hediye ceki var. Bebek arabasi alarak degerlendirdik 550 tl lik hediye ceki verdiler. Joie litetrax 3 aldik biz.
Merhaba. Bebek arabanız hayırlı olsun. Güle güle kullanın inşallah acaba ne kadara aldınız arabayı?

Bulundugun bölgeye göre degısır ben Ankaradayım nısan mayıs hazıran sabahları ve aksamları serın olur 3 ayım uzun kollularla gececek ama Antalyada oturan bırı daha yazlık kıyafetler bakabılır. 0-3 ay cok alma 3-6 ay al bezle vs cok cabuk kuculuyor zıbınlar... Varsa e bebek magazasında tanesı 7,9 tl 6 al 1 öde var ben aldım 6 tane canım

Benim de pai genim heterezigot,kadin dogum doktorum,perinatologum pai geninin pihtilasmayla alakasi olmadigini,vucudun B12 ve folik asit emilimini iyi yapamadigini gosterir dediler.Gebelikte folik asit ve B12 kullanmamin yeterli oldugunu soylediler ikisi de

Kızlar çok sağolun gerçekten çok iyi geldi sizle dertleşmek. Kıskançlık mi gerçekte ne hissediyorsa görüşmeye eğim bu insanla nasıl bir insan böyle davranır aklım almıyor kimsenin kalbini kırmamak için çok ugrasirim. Dediğiniz gibi ailem çocuklar onlara sarilacahim inadına mutlu olacagim

Kızlar patpat uygulamasindan alisveris yaptim,5 parca urunu 85 tl ye aldim kampanya vardi.Bekliyorum simdi sıkıntısız gelirse isterseniz sureci paylasirim.Belki aramizda daha once alisveris yapan vardir,varsa bilgilendirirse sevinirim

Çok teşekkür ederim canım ben yazmıştım inşallah benim de sorunsuz geçer
Insallah canim, gonlunu ferah tut, detayli ultrason zamani, bakan doktora yine soylersin, onunda incelemesi iyi olur, istanbuldaysan Altan cebeci yi öneririm, süperdir

Kızlar patpat uygulamasindan alisveris yaptim,5 parca urunu 85 tl ye aldim kampanya vardi.Bekliyorum simdi sıkıntısız gelirse isterseniz sureci paylasirim.Belki aramizda daha once alisveris yapan vardir,varsa bilgilendirirse sevinirim
Onu hiç denemedim ama alibabadan cok şey almistim zamanında tabi gümrük vergisi eklenince ve doların yüksekliği avantajlı olmasını cok etkiledi. Sag salim gelcek mi bakalim, paylaşımını bekliyorum

Onu hiç denemedim ama alibabadan cok şey almistim zamanında tabi gümrük vergisi eklenince ve doların yüksekliği avantajlı olmasını cok etkiledi. Sag salim gelcek mi bakalim, paylaşımını bekliyorum
Kampanya oldugu icin sanirim kargo ve vergi yok yaziyor.Bakalim ben de merakla bekliyorum.Alanlardan bazilari vergi odemedim diyor bazilari odedim diyor tam bi muamma bekleyip gorecez bakalim.Tabi ki bilgilendiririm

Nerelerdesiiiiinn çok merak ediyorum cinsiyet ne oldu

MissPeaceful senin için girip bakıyorum valla söyledin mi acaba diye

MissPeaceful Vallahi bende çok merak ettim Ne yaptınnn
Ya sizi yerim Malesef cok hastayim kizlar.. Zaten oksurugum vardi ama aksama dogru daha da kotulestim halsizim ve cok oksuruyorum Belcikadan ayrilirken abimler hastaydi covid olma ihtimalleri yuksekti gorustuk.. Evde hizli test vardi dun yaptim negatif cikti ama ne kadar dogru bilmiyorum. Hic halim olmadigi icin acmadik bebegimin cinsiyetini ogrenemedik o halde.. Bu aksam burda ki doktorumda randevum var ondan sonra insallah ogrenecegiz.

Evet bir de o mevzu var. Bizim hücrelerin emebilmesi için B12 ve folik asitin metil formu olmalıymış. Yani Metilkobalamin ve Metilfolat. Ben ikisini bir ilaçta buldum. "OSENDE 2M" 2. kutusunu kullanırken hamile kalmışım

Bebeklerimizin ihtiyaci oyuncaktan ziyade evde kendimizin uretebilecegi mobiller. Burada ilk 3 aylik oneriler belki fikir olur.

Eklentiler

• Screenshot_20211026-160755_Office.webp
    50 KB · Görüntüleme: 91
  • Screenshot_20211026-160804_Office.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_20211026-160814_Office.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_20211026-160824_Office.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_20211026-160842_Office.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 79
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…