- 20 Şubat 2019
- 302
- 282
- 103
Nisan ayında uzun kollu sıcak gelmez mi ben de bilemedim nasıl alacağımıBen şimdi netten zıbın falan bakıyorum da 0-3 ay.
Nasıl almalı kısa kollu mu uzun kollu mu.?
Düz beyaz alıcam içe giydirmek için.
Zaten içe giydiriliyor genelde kısa kollu mantıklı geliyor bana da aslında. Ama tecrübesiz olunca bilemedim üşür müNisan ayında uzun kollu sıcak gelmez mi ben de bilemedim nasıl alacağımı
Deneyimli bi anne lazım su an bizeZaten içe giydiriliyor genelde kısa kollu mantıklı geliyor bana da aslında. Ama tecrübesiz olunca bilemedim üşür mü
Önemli olan ayakları ve göğsünü üşütmemek sanırımDeneyimli bi anne lazım su an bizebence üşümez ben burda görüyorum incecik giydiriyorlar bebekleri kat kat dolamıyorlar bağışıklıkları daha da sağlam oluyor
Ben şimdi netten zıbın falan bakıyorum da 0-3 ay.
Nisan ayında uzun kollu sıcak gelmez mi ben de bilemedim nasıl alacağımı
Çok teşekkür ederim canım ben yazmıştımGecenlerde bir arkadaş doktorunun coraspirin verdigini, direnc oldugu, daha önce bunu yaşayan var mı diye yazmıştı, yorumlara baktım bulamadım, benimde ilk gebeligimde oyle bir direnç sorunu vardı ve aspirin kullandım, cok sukur hic bir sorun olmadan dogdu bebegim
Tatlı rahatsız ettiğinde biraz tuzlu bir seyler yiyorum. Baş ağrısı yapıyor fazla tatlı o yüzden ac karnina yemek iyi oluyorOnlar bende var iş yerimde yarım ekmek sandivic yiyorum tamam sanki bir bütün ekmek yemişim gibi çıkıyor. Birde bende böyle çikolata şekerli şeyler yedim mi ateş basiyor halsizlik oluyor bende ağzımın tadı değişiyor adeta
Merhaba. Bebek arabanız hayırlı olsun. Güle güle kullanın inşallahHerkese merhaba umarim herkes iyidirbiz de bebek arabamizi aldik zaten biliyorsunuzdur ama yine de soyleyeyim e bebekte 250 tlye 50 tl hediye ceki var. Bebek arabasi alarak degerlendirdik 550 tl lik hediye ceki verdiler. Joie litetrax 3 aldik biz.
Ben şimdi netten zıbın falan bakıyorum da 0-3 ay.
Benim de pai genim heterezigot,kadin dogum doktorum,perinatologum pai geninin pihtilasmayla alakasi olmadigini,vucudun B12 ve folik asit emilimini iyi yapamadigini gosterir dediler.Gebelikte folik asit ve B12 kullanmamin yeterli oldugunu soylediler ikisi deMerhaba, benim MTHFR677C Homozigot ve PAİSERPEİNE Heterozigot. Bu iki genin gebelikte direkt bağlantısı yok dediler ısrarla. Ben ilk gebeliğimde tüp bebek nedeniyle kan sulandırıcı kullanıyordum. Yoğun kanamayla düşük yaşadım 2 aylıkken.
Şimdi kendiliğimden hamile kaldım ve gittiğim hiçbir uzman kan sulandırıcı vermedi. Ama sadece genetik testin değil diğer kan sonuçları da önemli. Lupus, homosistein gibi değerlerim temiz çıkmıştı.
Hatırladığım kadarıyla gebelikte riskli olan FAKTÖR 2 ve FAKTÖR 5.
Benim danıştığım genetik uzmanları da gebelikte ve yaşlılıkta sık hareket ve bol sıvı tüketmem gerektiğini söyledi. Kan pıhtılaşma testlerim de normal şuanda sıkıntı yaşamıyorum ama babamın beyin ve bacak damarlarında tıkanıklık var. Muhtemelen ben de yaşlandığımda öyle olacağım. İyi ki sigarayı yıllar önce bırakmışım :))) Senin kadın doğumcun ne dedi bu sonuca?
Insallah canim, gonlunu ferah tut, detayli ultrason zamani, bakan doktora yine soylersin, onunda incelemesi iyi olur, istanbuldaysan Altan cebeci yi öneririm, süperdirÇok teşekkür ederim canım ben yazmıştıminşallah benim de sorunsuz geçer
Onu hiç denemedim ama alibabadan cok şey almistim zamanındaKızlar patpat uygulamasindan alisveris yaptim,5 parca urunu 85 tl ye aldim kampanya vardi.Bekliyorum simdi sıkıntısız gelirse isterseniz sureci paylasirim.Belki aramizda daha once alisveris yapan vardir,varsa bilgilendirirse sevinirim
Kampanya oldugu icin sanirim kargo ve vergi yok yaziyor.Bakalim ben de merakla bekliyorum.Alanlardan bazilari vergi odemedim diyor bazilari odedim diyor tam bi muamma bekleyip gorecez bakalim.Tabi ki bilgilendiririmOnu hiç denemedim ama alibabadan cok şey almistim zamanındatabi gümrük vergisi eklenince ve doların yüksekliği avantajlı olmasını cok etkiledi. Sag salim gelcek mi bakalim, paylaşımını bekliyorum
Nerelerdesiiiiinn çok merak ediyorum cinsiyet ne oldu
Ya sizi yerim
Evet bir de o mevzu var. Bizim hücrelerin emebilmesi için B12 ve folik asitin metil formu olmalıymış. Yani Metilkobalamin ve Metilfolat. Ben ikisini bir ilaçta buldum. "OSENDE 2M" 2. kutusunu kullanırken hamile kalmışımBenim de pai genim heterezigot,kadin dogum doktorum,perinatologum pai geninin pihtilasmayla alakasi olmadigini,vucudun B12 ve folik asit emilimini iyi yapamadigini gosterir dediler.Gebelikte folik asit ve B12 kullanmamin yeterli oldugunu soylediler ikisi de
Tuzlu da yemiyorum canım istemiyor onları çizi çubuk kraker falanTatlı rahatsız ettiğinde biraz tuzlu bir seyler yiyorum. Baş ağrısı yapıyor fazla tatlı o yüzden ac karnina yemek iyi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?