2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
A çok şaşırdım, hangi firmada yaptırmıştınız? Şikayetvar da böyle bir şey okumuştum genoks firmasıyla ilgiliydi cinsiyeti yanlış söylemişler. İnşallah diğer sonuç doğrudur

Cok ilginc, belki doktor yanlış bakmıştır, ultrasonda da yanlış çıkan cok fazla oluyor

Yok canım yurt dışına gönderilmişti. Bugun tekrar kan aldılar bakalım bunda ne çıkacak yine başladı 10 gün bekleme süreci

A çok şaşırdım, hangi firmada yaptırmıştınız? Şikayetvar da böyle bir şey okumuştum genoks firmasıyla ilgiliydi cinsiyeti yanlış söylemişler. İnşallah diğer sonuç doğrudur
Evet bende okudum genoksla ilgili şikayetleri zaten doktorum nereye yaptırırsan yaptır genoksa yaptırma demişti. Biz macrogene yaptırmıştık. Cinsiyet hiç önemli değil sağlıklı olsunda.

Evet bende okudum genoksla ilgili şikayetleri zaten doktorum nereye yaptırırsan yaptır genoksa yaptırma demişti. Biz macrogene yaptırmıştık. Cinsiyet hiç önemli değil sağlıklı olsunda.
Öyle çok haklısın cinsiyet hiç önemli değil, sonuçların güzel gelsin inşallah

Hadi bakalim insallah, bizde bekliyoruz sonucu

Yarın kontrolüm vardı. Doktorum 2. kez aniden ameliyat planlıyor ve randevuyu erteliyor. Zaten fotoğrafları hep sezaryen doğumlar. Bende şüphe oluşturmaya başladı. Ben de aniden başka doktordan randevu aldım :)
İstanbul Avrupa yakası normal doğum yanlısı, sabırla ve özenle normal doğumu bekleyecek doktor arayışım var

Belli oldu muu ay ne güzel her gün bir cinsiyet haberi

Semt olarak neredesiniz bahcesehir ve fatihte önerebilirim

Bu arada tarihlerimiz aynı sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…