Yaa cok tatli olmus bu aniSelam teyzeleriii, bugun doktora gittim sonra oyuncakciya gidip kasada ki calisana rica ettim zarfta yazan rengi paketleyebilir ki diyekizimiz olacakmis insallahhh 
A çok şaşırdım, hangi firmada yaptırmıştınız? Şikayetvar da böyle bir şey okumuştum genoks firmasıyla ilgiliydi cinsiyeti yanlış söylemişler. İnşallah diğer sonuç doğrudurKızlarr bizim ufaklık cinsiyet değiştirdiŞaka bi yana çok enteresan bişey oldu. Nifty testinde cinsiyet kız dediler. Bugun doktor kontrolüm vardı doktor %100 erkek dedi kendiside çok şaşırdı. Cinsiyet önemli değilde testin güvenirliliğinden şüpheye düştüm çünkü ikili testim riskli çıkmıştı biliyosunuz. Yarın tekrar kan alıp gönderecekler. Hiç çevrenizden böyle birşey duymuşmuydunuz nifty de cinsiyet yanlış çıkan 
Cok ilginc, belki doktor yanlış bakmıştır, ultrasonda da yanlış çıkan cok fazla oluyorKızlarr bizim ufaklık cinsiyet değiştirdiŞaka bi yana çok enteresan bişey oldu. Nifty testinde cinsiyet kız dediler. Bugun doktor kontrolüm vardı doktor %100 erkek dedi kendiside çok şaşırdı. Cinsiyet önemli değilde testin güvenirliliğinden şüpheye düştüm çünkü ikili testim riskli çıkmıştı biliyosunuz. Yarın tekrar kan alıp gönderecekler. Hiç çevrenizden böyle birşey duymuşmuydunuz nifty de cinsiyet yanlış çıkan 
Cok tesekkur ederizz, insallahYaa cok tatli olmus bu aniSaglikla gelsin kizçe insAllah 
Yok canım yurt dışına gönderilmişti. Bugun tekrar kan aldılar bakalım bunda ne çıkacak yine başladı 10 gün bekleme süreciAa aa çok şaşırdım valla. Ben okumuştum cinsyet yanlış olanları ama nerede hiç hatırlamıyorum. Yorumlarda yurt içinde yapılanların hata payının çok yüksek olduğunu yazanlar vardı bir de onu hatırlıyorum. Sen nerede yaptırdın bilmiyorum ama
Bende çok şaşkınım ama baya erkek yani :) inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalımAllah allahh bu nasıl oldu kii :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallahh
Evet bende okudum genoksla ilgili şikayetleri zaten doktorum nereye yaptırırsan yaptır genoksa yaptırma demişti. Biz macrogene yaptırmıştık. Cinsiyet hiç önemli değil sağlıklı olsunda.A çok şaşırdım, hangi firmada yaptırmıştınız? Şikayetvar da böyle bir şey okumuştum genoks firmasıyla ilgiliydi cinsiyeti yanlış söylemişler. İnşallah diğer sonuç doğrudur
İlk önce bende öyle düşündüm ama çok emin konuştu bizede gösterdi bakalım pazartesi kontrolüm var ne olacak :) Sağlıklı olsunda kız erkek önemli değilCok ilginc, belki doktor yanlış bakmıştır, ultrasonda da yanlış çıkan cok fazla oluyor
Öyle çok haklısın cinsiyet hiç önemli değil, sonuçların güzel gelsin inşallahEvet bende okudum genoksla ilgili şikayetleri zaten doktorum nereye yaptırırsan yaptır genoksa yaptırma demişti. Biz macrogene yaptırmıştık. Cinsiyet hiç önemli değil sağlıklı olsunda.
İnşallah canımÖyle çok haklısın cinsiyet hiç önemli değil, sonuçların güzel gelsin inşallah
Neyse kuzum ya cinsiyet önemli değil sağlıklı olsun daYok canım yurt dışına gönderilmişti. Bugun tekrar kan aldılar bakalım bunda ne çıkacak yine başladı 10 gün bekleme süreci
İnşallah canımNeyse kuzum ya cinsiyet önemli değil sağlıklı olsun dagüzel sonuçlar gelecek inşallah yine 
Evet oncelik tabiki saglik ama testlerin yanıltıcı olmasi şaşırtıcıİlk önce bende öyle düşündüm ama çok emin konuştu bizede gösterdi bakalım pazartesi kontrolüm var ne olacak :) Sağlıklı olsunda kız erkek önemli değil
Hadi bakalim insallah, bizde bekliyoruz sonucuKızlar eşimden gizli cinsiyet öğrenmeye gidiyorum şuaninşallah bu sefer gösterir de haftasonu evlilik yıldönümümüzde bir sürpriz yapabilirim hamileliğimde olmadı bari bu konuda bir sürpriz yapabileyim dua edin de 
Aynen sandivic yapıyorum akşam da yemek yiyorum ama çikolata tarzı şeyleri yiyorumZeytin, yemek tarzi seyler yani. En iyisi. Ben de pek yemiyorum katkılı gida
Belli oldu muu ay ne güzel her gün bir cinsiyet haberiKızlar eşimden gizli cinsiyet öğrenmeye gidiyorum şuaninşallah bu sefer gösterir de haftasonu evlilik yıldönümümüzde bir sürpriz yapabilirim hamileliğimde olmadı bari bu konuda bir sürpriz yapabileyim dua edin de 
Semt olarak neredesiniz bahcesehir ve fatihte önerebilirimYarın kontrolüm vardı. Doktorum 2. kez aniden ameliyat planlıyor ve randevuyu erteliyor. Zaten fotoğrafları hep sezaryen doğumlar. Bende şüphe oluşturmaya başladı. Ben de aniden başka doktordan randevu aldım :)
İstanbul Avrupa yakası normal doğum yanlısı, sabırla ve özenle normal doğumu bekleyecek doktor arayışım var
Bu arada tarihlerimiz aynı sizinleYarın kontrolüm vardı. Doktorum 2. kez aniden ameliyat planlıyor ve randevuyu erteliyor. Zaten fotoğrafları hep sezaryen doğumlar. Bende şüphe oluşturmaya başladı. Ben de aniden başka doktordan randevu aldım :)
İstanbul Avrupa yakası normal doğum yanlısı, sabırla ve özenle normal doğumu bekleyecek doktor arayışım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?