- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
ayyy hadi bekliyoruzzz heycanlaKızlar eşimden gizli cinsiyet öğrenmeye gidiyorum şuaninşallah bu sefer gösterir de haftasonu evlilik yıldönümümüzde bir sürpriz yapabilirim hamileliğimde olmadı bari bu konuda bir sürpriz yapabileyim dua edin de
Hadi bakalimKızlar eşimden gizli cinsiyet öğrenmeye gidiyorum şuaninşallah bu sefer gösterir de haftasonu evlilik yıldönümümüzde bir sürpriz yapabilirim hamileliğimde olmadı bari bu konuda bir sürpriz yapabileyim dua edin de
Oh test guzel gelmis cok sukur canim gozumuz aydinBugun dörtlü testimiz için doktorumuza kontrole gittik cinsiyeti yüzde 90 erkek dediği için tekrar bakar misiniz dedim ama sakladı bacaklariyla göstermedi.
Rahim ağzı boyu ölçümü yaptı doktorum. Alttan muayene ettişükür hersey yolunda dedi. O sırada da oğlumun pipisini gördük emin olduk. Hem rahim ağzı dikisi şimdilik 1 ay yok ona sevindim, hemde oğlumun pipisini gördüm diye sevindim
Darısı cinsiyet öğreneceklerin başına inşallah❤
Valla halsizlik devam ediyor canim bugun ihlamur yaptim elma da koydum icine oksurugume biraz iyi geldi sanki. Burnum bugun durmadan akiyor insallah sona yaklasiyorumdur
Belli oldu muu ay ne güzel her gün bir cinsiyet haberi
ayyy hadi bekliyoruzzz heycanla
Hadi bakalimisallah gösterir cinsiyeti öğrenirsin
Benim gittiğim doktor bu konuda çok iyidir genelde 22.hafta yi en uygun buluyor, senin ki kac haftalik olmus oluyorKızlar ben 10 kasim a detaylı için randevu aldım, doktorum o haftayi uygun gördü. Bakalım inşallah bir sorun çıkmaz herşeyi yolundadırizmir alsancakta gideceğim yer, 400 TL dedi yarim saat sürer dedi.
Oğluş sağlıkla gelsin inşallahBir oğlan pipisi de benden kızlar
Doktor cihazı karnıma koyar koymaz bizim oğlan açtı bacaklarını gösterdisağlıklı ya çok şükür o bile yetiyordu ama cinsiyeti bilmek de güzelmiş
Evlilik yıldönümümüz Cumartesi ama kurtlu ben duramayacağımı anladım, hastane çıkışı gittim direk sürpriz kutumu hazırladım eşim gelir gelmez de verdim, rahatladım
oyyy hadi saglikla gelsin oglusunnBir oğlan pipisi de benden kızlar
Doktor cihazı karnıma koyar koymaz bizim oğlan açtı bacaklarını gösterdisağlıklı ya çok şükür o bile yetiyordu ama cinsiyeti bilmek de güzelmiş
Evlilik yıldönümümüz Cumartesi ama kurtlu ben duramayacağımı anladım, hastane çıkışı gittim direk sürpriz kutumu hazırladım eşim gelir gelmez de verdim, rahatladım
Detayli ultrason icin demi canim? Kac haftalik oluyor 10 kasim daKızlar ben 10 kasim a detaylı için randevu aldım, doktorum o haftayi uygun gördü. Bakalım inşallah bir sorun çıkmaz herşeyi yolundadırizmir alsancakta gideceğim yer, 400 TL dedi yarim saat sürer dedi.
Senin de bu aralar belli olur annesiOğluş sağlıkla gelsin inşallahCinsiyeti bilmek çok güzel dimi en azından insan alışveriş yaparken daha net oluyor , ben şimdi bir şey almaya kalksam kız mı erkek mi ne renk alsam diye on kere düşünüyorum
Kuzum ya şimdi yatağa girdim uyumaya da sabah yollarım sözoyyy hadi saglikla gelsin oglusunn
supriz kutuyu bizde goreliiiiim
Detayli ultrason icin demi canim? Kac haftalik oluyor 10 kasim da
Amin canım çok sağolOğluş sağlıkla gelsin inşallahCinsiyeti bilmek çok güzel dimi en azından insan alışveriş yaparken daha net oluyor , ben şimdi bir şey almaya kalksam kız mı erkek mi ne renk alsam diye on kere düşünüyorum
İçimdeki merak gün geçtikçe artıyor valla :) haftaya kontrolüm var söyler insallah artık doktorSenin de bu aralar belli olur annesiEvet cok zor oluyordu cinsiyeti ogrenmeden once, ogrenir ogrenmez istedigin herseyi alirsin insallah
Sağlıklı olsun da gerçekten kız erkek hiç fark etmez. Ne alacağımı bileyim sadece yeterliAmin canım çok sağol
evet insan rahatlıyor valla ama ben yine alışveriş için azıcık bekleyeceğim
Detaylıdan sonra düşünüyorum. Tüp bebek sürecine başlarken de hep öyle demiştim. Alışveriş yapmayacak olmama rağmen merak ediyordum.
Senin de sıradaki kontrolde belli olur bence artık, içimden de kız geçti senin için nedense
Dikiş rahim ağzını uzunluğunu ölçüp eğer kısa çıksaydı dikecekti. Düşük riskini azaltmak için öyle yapacaktı. Şimdilik dikmeden devam ama dikkat etmem lazım artık çok yoruluyorum ve bebek büyüdükçe aşağıya baskı artıyor.Oh test guzel gelmis cok sukur canim gozumuz aydinErkek geliyor hee bidis saglikla gelsin insallahh
Bu dikis kismini anlamadim ben kacirdim galiba o kismi bir sorun yok ya insallah?
Valla halsizlik devam ediyor canim bugun ihlamur yaptim elma da koydum icine oksurugume biraz iyi geldi sanki. Burnum bugun durmadan akiyor insallah sona yaklasiyorumdur
Bir oğlan pipisi de benden kızlar
Alsancakta nereye yada hangi doktora gideceksin?Kızlar ben 10 kasim a detaylı için randevu aldım, doktorum o haftayi uygun gördü. Bakalım inşallah bir sorun çıkmaz herşeyi yolundadırizmir alsancakta gideceğim yer, 400 TL dedi yarim saat sürer dedi.
Benim gittiğim doktor bu konuda çok iyidir genelde 22.hafta yi en uygun buluyor, senin ki kac haftalik olmus oluyor
oyyy hadi saglikla gelsin oglusunn
supriz kutuyu bizde goreliiiiim
Detayli ultrason icin demi canim? Kac haftalik oluyor 10 kasim da
Detaylı ultrason evet kuzum, 20 haftalık olacağız, Alsancak MR ismiAlsancakta nereye yada hangi doktora gideceksin?
Bende de aynısı çıktı. Ecopirine başladı. Başka bi dr a gittim o yok dedi ama zaten ecopirin kullanmalısın sen dedi. Tüp bebek benim ki ondan da olabilir. Kısacası hiçç takma kafana çünkü sıkıntılı bir durum değil. İlacını aksatma. İçini ferah tutMerhaba kızlar dün kontrolüm vardı. Gelişimi tam haftasına göre gidiyor bebeğimin çok şükür ama doktor bebeği besleyen damarları da bi kontrol edelim dedi bi tanesinde direnç gözüküyordu coraspirine başlattı inşallah düzelir biraz moralim bozuldu bununla ilgili bilgisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?