2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
ayyy hadi bekliyoruzzz heycanla

Hadi bakalim isallah gösterir cinsiyeti öğrenirsin

Bugun dörtlü testimiz için doktorumuza kontrole gittik cinsiyeti yüzde 90 erkek dediği için tekrar bakar misiniz dedim ama sakladı bacaklariyla göstermedi.
Rahim ağzı boyu ölçümü yaptı doktorum. Alttan muayene etti şükür hersey yolunda dedi. O sırada da oğlumun pipisini gördük emin olduk. Hem rahim ağzı dikisi şimdilik 1 ay yok ona sevindim, hemde oğlumun pipisini gördüm diye sevindim
Darısı cinsiyet öğreneceklerin başına inşallah

Oh test guzel gelmis cok sukur canim gozumuz aydin Erkek geliyor hee bidis saglikla gelsin insallahh
Bu dikis kismini anlamadim ben kacirdim galiba o kismi bir sorun yok ya insallah?
MissPeaceful sen nasıl oldun öksürük ne durumda?
Iyi misin?
Valla halsizlik devam ediyor canim bugun ihlamur yaptim elma da koydum icine oksurugume biraz iyi geldi sanki. Burnum bugun durmadan akiyor insallah sona yaklasiyorumdur

Belli oldu muu ay ne güzel her gün bir cinsiyet haberi

ayyy hadi bekliyoruzzz heycanla

Hadi bakalim isallah gösterir cinsiyeti öğrenirsin

Bir oğlan pipisi de benden kızlar
Doktor cihazı karnıma koyar koymaz bizim oğlan açtı bacaklarını gösterdi sağlıklı ya çok şükür o bile yetiyordu ama cinsiyeti bilmek de güzelmiş

Evlilik yıldönümümüz Cumartesi ama kurtlu ben duramayacağımı anladım, hastane çıkışı gittim direk sürpriz kutumu hazırladım eşim gelir gelmez de verdim, rahatladım

Eklentiler

• 0E221DC6-B701-46AA-9862-8C468E99B397.webp
    17 KB · Görüntüleme: 89
Kızlar ben 10 kasim a detaylı için randevu aldım, doktorum o haftayi uygun gördü. Bakalım inşallah bir sorun çıkmaz herşeyi yolundadır izmir alsancakta gideceğim yer, 400 TL dedi yarim saat sürer dedi.

Kızlar ben 10 kasim a detaylı için randevu aldım, doktorum o haftayi uygun gördü. Bakalım inşallah bir sorun çıkmaz herşeyi yolundadır izmir alsancakta gideceğim yer, 400 TL dedi yarim saat sürer dedi.
Benim gittiğim doktor bu konuda çok iyidir genelde 22.hafta yi en uygun buluyor, senin ki kac haftalik olmus oluyor

Oğluş sağlıkla gelsin inşallah Cinsiyeti bilmek çok güzel dimi en azından insan alışveriş yaparken daha net oluyor , ben şimdi bir şey almaya kalksam kız mı erkek mi ne renk alsam diye on kere düşünüyorum

oyyy hadi saglikla gelsin oglusunn
supriz kutuyu bizde goreliiiiim
Detayli ultrason icin demi canim? Kac haftalik oluyor 10 kasim da

Senin de bu aralar belli olur annesi Evet cok zor oluyordu cinsiyeti ogrenmeden once, ogrenir ogrenmez istedigin herseyi alirsin insallah

Amin canım çok sağol
evet insan rahatlıyor valla ama ben yine alışveriş için azıcık bekleyeceğim
Detaylıdan sonra düşünüyorum. Tüp bebek sürecine başlarken de hep öyle demiştim. Alışveriş yapmayacak olmama rağmen merak ediyordum.

Senin de sıradaki kontrolde belli olur bence artık, içimden de kız geçti senin için nedense

Sağlıklı olsun da gerçekten kız erkek hiç fark etmez. Ne alacağımı bileyim sadece yeterli

Dikiş rahim ağzını uzunluğunu ölçüp eğer kısa çıksaydı dikecekti. Düşük riskini azaltmak için öyle yapacaktı. Şimdilik dikmeden devam ama dikkat etmem lazım artık çok yoruluyorum ve bebek büyüdükçe aşağıya baskı artıyor.
Hastalığın azalır artık isallah bol bol su ve ıhlamur iç ilik süt iç şifa olsun hepsi

hosgelmis oğluşunuz
Hayırlı olsun , sağlıkla zamanında gelsin isallah

Alsancakta nereye yada hangi doktora gideceksin?

Benim gittiğim doktor bu konuda çok iyidir genelde 22.hafta yi en uygun buluyor, senin ki kac haftalik olmus oluyor

oyyy hadi saglikla gelsin oglusunn
supriz kutuyu bizde goreliiiiim

Detayli ultrason icin demi canim? Kac haftalik oluyor 10 kasim da

Alsancakta nereye yada hangi doktora gideceksin?
Detaylı ultrason evet kuzum, 20 haftalık olacağız, Alsancak MR ismi

Bende de aynısı çıktı. Ecopirine başladı. Başka bi dr a gittim o yok dedi ama zaten ecopirin kullanmalısın sen dedi. Tüp bebek benim ki ondan da olabilir. Kısacası hiçç takma kafana çünkü sıkıntılı bir durum değil. İlacını aksatma. İçini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…