Merhaba bi guncelleme de benden oyleyse;Merhaba kizlarNasilsiniz bugun bi guncelleme yapsak mi ?
Benim hastaligim cok sukur ki bitmek uzere artik uyuyup rahat nefes alabiliyorum
#16+6 dayiz Imom, demir ilaci ve d vitamini iciyorum
#gripp disinda bi sikayetim yok cok sukur
#kilom +3
#bebisimizz de kiz
Pregnavit'e de bakin mutlaka, gunde 2 farkli doz sabah 3 farkli kaynaktan omega (hap formunda), aksam ise idrarla atilan vitaminleri suda eriyen sachet formunda verip vucutta kalma suresini de ayarliyor. Ben de hic balik yemedigim icin ozellikle kullaniyorumBende daha önceki gebelikte vitafemin kullandım içinde hersey vardı balık yağı bile vardı şimdi böyle ayrı ayrı verdi. Bir arkadaşımla d vit kullanmış bebeğin bingildak kapalı doğmuş. Bunu da duyunca bende bunları kullanmayıp vitafemin mi alsam. Balık yiyemiyorum çünkü pisiremiyorum balık yağı vermedi kafam karıştı bende bu vitaminlerden istiyorum
Doktoruna sor canim sende bu vitaminlerle degistirebilir miyim diyeBende daha önceki gebelikte vitafemin kullandım içinde hersey vardı balık yağı bile vardı şimdi böyle ayrı ayrı verdi. Bir arkadaşımla d vit kullanmış bebeğin bingildak kapalı doğmuş. Bunu da duyunca bende bunları kullanmayıp vitafemin mi alsam. Balık yiyemiyorum çünkü pisiremiyorum balık yağı vermedi kafam karıştı bende bu vitaminlerden istiyorum
Aa olsun canim yaa niye hayal kirikligi olsun ona da alisirlar :) erkek olursa evde giydirirsin pembisleri hicbisey olmaz :) Ayy beklemek cok zordu yaa zaman gecmiyor demiiİnsallah canım benimDün annem bim e gelenlere bakmaya gitmiş bi dünya şey almış kameradan bi gösterdi baktım her şey pembe erkek olursa da içine giydirirsin görünmez benim gönlümden kız geçiyor dedi . Eyvah dedim erkek olursa hayal kırıklığı olcak heralde herkeste
Oo harikaa bu kadar erken cinsiyeti ogrenmenizMerhaba bi guncelleme de benden oyleyse;
13+1 deyiz Regemesis max,Feramat,magosit(magnezyum)ve Ocean d3k2 kullaniyorum
Kilo+2
Bebisim Kiz(%90)
Böyle marketlerde fiş atılmadıysa 7 gün içinde iade ve değişim oluyor. Çarşamba öğrenirseniz cinsiyeti değiştirmeye imkan olurİnsallah canım benimDün annem bim e gelenlere bakmaya gitmiş bi dünya şey almış kameradan bi gösterdi baktım her şey pembe erkek olursa da içine giydirirsin görünmez benim gönlümden kız geçiyor dedi . Eyvah dedim erkek olursa hayal kırıklığı olcak heralde herkeste
İnsallah hiç değiştirmeye gerek kalmazBöyle marketlerde fiş atılmadıysa 7 gün içinde iade ve değişim oluyor. Çarşamba öğrenirseniz cinsiyeti değiştirmeye imkan olur
Hayırlı uğurlu olsun bir oğluşumuz daha geliyorMerhaba herkese,
Bugün kontrolüm vardı başta benim ısrarım üzerine 10+6 da kıza benzeten doktorum bugün 13+6 da erkek olduğunu söyledi bebekte 14+4 görünüyormuş kesin dedi doktor pipisini bile gördük paşamın
38 yas tahmini tarih 16 nisanDaha öncede yazmıştım ama gözden kaçtı galiba ben listede yokum. İstanbul dan 16 haftalığına 2. Gebeliğin 2 .doz sinovac oldum cinsiyet nasip olursa 12 kasimda insallah
Amin teşekkür ederim canım bende öyle duydum demek ki doğruymuşHayırlı uğurlu olsun bir oğluşumuz daha geliyorgelişimi önde gidenler daha çok erkek oluyormuş diye bir şey duymuştum . Sağlıkla gelsin inşallah canım
Kanitlanmis bir zarari yok ama hala uygulamayan cok var malesefAy o biraz saçmaymış ultrason zararlı bir şey değil 3 haftada bir ya da her ay yapılmasında bir sakınca yok . Mezura ile takip ne ya hangi devirde yaşıyoruz
Evt baska Avrupa ulkeleride oyle, aslinda kanıtlanmış hic bir zarari yok ama yinede tercih etmiyorlar, ben görmeden rahat edemezdimFransada 3 kere ultrason yapiliyor. Her ay ultrason bebegin beyin ve gozune zarar veriyor dusuncesindeler. Ne kadar dogru bilemem. Ama sadece 3 kere bebegi gormekte konulabilecek teshisler icin yetersiz gibime geliyor..
Insallah gönlünden gectigi gibi olur herseyBaktirmak istemedigimi soylemekte sorun yok fakat rutinde yapilmasi gereken birseyse mecbur yaptiririm diye geriliyordum biraz, sevindim rutin olmadiginacok sukur vesveseli bir hamile degilim tadini cikarmaya calisiyorum. Burada herkesin birbirini pozitif yonlendirmesi de ayrica cok hosuma gidiyor soylemeden gecemedim
Bende bi kac gun once cok hassastim, esime biraz fazla yüklenmiş olabilirimHamilelik depresyonu yaşayan var mı ya2 gündür hiç çekilecek gibi değilim dipteyim. Mazeret dönemim ondandır inşallah. Her şeye kırılmalar, kafaya takmalar ben kendime tahammül edemez oldum. İnşallah böyle gitmez
Incia markasıni da öneririm temiz içerikliKızlar doğum yapan bi arkadaşım lansinoh markasının göğüs ucu çatlak kremini önerdi. Çok memnun kalmış . Hamileliğin ilerleyen dönemlerinde 30.haftadan başlanıp kullanılması öneriliyormuş . Hem göğüs ucu yaralarına, çatlaklarına hem de emzirme döneminde göğüs ucu ağrılarına iyi geliyormuş . Aklınızda bulunsun zamanı geldiğinde alıcam ben , siz de bakarsınız isterseniz
Aldım canım ben de başlıyorum bugün, çok sağolJohnsons baba pembe kullanıyorum kokusu çok güzel. Tüm vücuda sürüyorum topuk catlagimi bile düzeltti. Hem çatlak artmasın diye hemde bu kesintisi önlemek için günde 2-3 kere krem, yag, bebe losyonu farklı farklı sürüyorum rahatlatiyor
Ekliyorum38 yas tahmini tarih 16 nisan
Merhaba şimdi baktım da listede varsınız, 37 yaş, tahmini tarih 17 Nisan olarak38 yas tahmini tarih 16 nisan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?