2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Merhaba bi guncelleme de benden oyleyse;

13+1 deyiz Regemesis max,Feramat,magosit(magnezyum)ve Ocean d3k2 kullaniyorum
Kilo+2
Bebisim Kiz(%90)

Pregnavit'e de bakin mutlaka, gunde 2 farkli doz sabah 3 farkli kaynaktan omega (hap formunda), aksam ise idrarla atilan vitaminleri suda eriyen sachet formunda verip vucutta kalma suresini de ayarliyor. Ben de hic balik yemedigim icin ozellikle kullaniyorum

Doktoruna sor canim sende bu vitaminlerle degistirebilir miyim diye Valla Imom bana cok iyi geldi okadar dinc hissettim ki kendimi.
Aa olsun canim yaa niye hayal kirikligi olsun ona da alisirlar :) erkek olursa evde giydirirsin pembisleri hicbisey olmaz :) Ayy beklemek cok zordu yaa zaman gecmiyor demii Az kaldi insallah hemen bize de yaz ogrenir ogrenmezz

Merhaba bi guncelleme de benden oyleyse;

13+1 deyiz Regemesis max,Feramat,magosit(magnezyum)ve Ocean d3k2 kullaniyorum
Kilo+2
Bebisim Kiz(%90)
Oo harikaa bu kadar erken cinsiyeti ogrenmeniz Sizde guzel gidiyorsunuz masallahh

Böyle marketlerde fiş atılmadıysa 7 gün içinde iade ve değişim oluyor. Çarşamba öğrenirseniz cinsiyeti değiştirmeye imkan olur

Hayırlı uğurlu olsun bir oğluşumuz daha geliyor gelişimi önde gidenler daha çok erkek oluyormuş diye bir şey duymuştum . Sağlıkla gelsin inşallah canım

Kızlar doğum yapan bi arkadaşım lansinoh markasının göğüs ucu çatlak kremini önerdi. Çok memnun kalmış . Hamileliğin ilerleyen dönemlerinde 30.haftadan başlanıp kullanılması öneriliyormuş . Hem göğüs ucu yaralarına, çatlaklarına hem de emzirme döneminde göğüs ucu ağrılarına iyi geliyormuş . Aklınızda bulunsun zamanı geldiğinde alıcam ben , siz de bakarsınız isterseniz

Fransada 3 kere ultrason yapiliyor. Her ay ultrason bebegin beyin ve gozune zarar veriyor dusuncesindeler. Ne kadar dogru bilemem. Ama sadece 3 kere bebegi gormekte konulabilecek teshisler icin yetersiz gibime geliyor..
Evt baska Avrupa ulkeleride oyle, aslinda kanıtlanmış hic bir zarari yok ama yinede tercih etmiyorlar, ben görmeden rahat edemezdim

Insallah gönlünden gectigi gibi olur hersey

Bende bi kac gun once cok hassastim, esime biraz fazla yüklenmiş olabilirim oluyor oyle arada, bir de saçma sapan rüyalar kabuslar oluyor, onlari da hic sevmiyorum

Incia markasıni da öneririm temiz içerikli

Aldım canım ben de başlıyorum bugün, çok sağol
38 yas tahmini tarih 16 nisan
Ekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…