2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
11. haftadan bilen doktorda süpermiş valla, haftasıyla uyumlu olmasıda çok güzel sağlıkla gelsin inşallah

Maşallah canım sağlıkla gelsin inşallah güzellik

Çok şükür, böyle güzel haberler alırız inşallah hep prenses her zaman böyle haftasına uygun bir şekilde gelişimini sürdürür sağlıkla vaktinde doğar inşallah benim muayeneme daha 15 gün var çok özledim çocuğumu

Kızlar mochi diye bir göğüs sağma aparatı var bana kullanan biri önermişti almadım ama fikir olması icin sizde incelemek isterseniz diye paylaşmak istedim.

Dikkat edeyim bende . Ilk 2 buçuk ay çok yaniyordum soğuk sular içerek rahtliyordum şimdide üşüyorum ama koruyalım kendimi
Senin vajinal muayene o zaman. Ben ultrasondan yakin gordu sanmistim canim. Allahin izniyle birsey olmayacak insallah.
Üstten bakıyor ancak net ölçüm için alttan muayene ile tam ölçü alıyor. Insallah güzel olacak hersey

Evet mochi yi ben de listeme yazacaktım mutlaka alıcam kullananlar çok memnun kalmış , sağol canım hatırlattığın için

Evet bunu bi arkadasim mutlaka almami onerdi. Bi gogusu emziriyorken digerinden akanlar bunda toplaniyormus ziyan olmuyormus. Malum sutumuzun her damlasi degerli .Fiyati da uygun mutlaka alacagim.

Evet mochi yi ben de listeme yazacaktım mutlaka alıcam kullananlar çok memnun kalmış , sağol canım hatırlattığın için
cok mutlu oldum işinize yaradigina. Bende alacağım birinden emerken diğerinden de buna doluyor. Göğüsler sagildikca süt de artiyormus.
Evet bunu bi arkadasim mutlaka almami onerdi. Bi gogusu emziriyorken digerinden akanlar bunda toplaniyormus ziyan olmuyormus. Malum sutumuzun her damlasi degerli .Fiyati da uygun mutlaka alacagim.
şahane

cok mutlu oldum işinize yaradigina. Bende alacağım birinden emerken diğerinden de buna doluyor. Göğüsler sagildikca süt de artiyormus.

şahane
Evet okuduğum kadarıyla , emzirdikçe ve kalan sütü göğüsten sağdıkça , tüketim olduğu için beyne daha çok süt üretimi için sinyal gidiyormuş hem mochi sayesinde sütümüz de boşa gitmemiş olur alalım kalsın elimizin altında

Masallah saglicakla gelsin minnoş 11.haftadaki tahmini tutan doktora da masallah saga sola yatmaktan artik omuzum kolum eziliyor ya
Biraz öyle oluyor gercekten, hic uyanmadigim kadar uyanıyorum ama yapcak bisey yok minnoslar icin deger

11. haftadan bilen doktorda süpermiş valla, haftasıyla uyumlu olmasıda çok güzel sağlıkla gelsin inşallah
Evt zaten tam olarak bilmese söylemezdi, ben sormamistim cunku ama cok detayci ve mükemmeliyetçi oldugu icin değişeceğine ihtimal vermiyordum zaten

İnşallah hepimizinki bende aman bi sorun olmasında 1 ay beklerim diyorum zaten kalp atisini istedigimde duyabildigim icin içim rahat oluyor her zaman

Bebisi emziriyorken diger gogustende cok sut akıyor, cogu zaman akan sutler icin de kullanılıyor denenebilir birsey, alanlar cok memnun kalıyor genelde

Merhaba kizlar, 2. doz biontech oldum biraz once.
Etkilerinden korkuyorum insallah bir sorun cikmaz..
Şifa olsun canım , psikolojini aman bişey olacak diye yönlendirme o şekilde etkileri de psikolojik olarak yaşayabilirsin . Çok çok iyi yapmışsın aşı olarak, bundan sonrası için kafan daha rahat olur

Şifa olsun, etkisi 1 gün falan sürüyor ama umarım sende çok yan etki yapmaz
Insallah canim saol
Şifa olsun canım , psikolojini aman bişey olacak diye yönlendirme o şekilde etkileri de psikolojik olarak yaşayabilirsin . Çok çok iyi yapmışsın aşı olarak, bundan sonrası için kafan daha rahat olur
Saol canim benim, deniyorum insallah psikolojik olarakta etkilenmem

Kızlar hepinize merhaba. Bugün ayrıntılı ultrasona girdim. 19+3üm. Doktor bebeğimin sağ böbreğini net olarak gördü ama sol böbreği ya daha aşağıda kalmış ya da bebeğiniz tek böbrek olacak dedi. Böyle bi durumu yaşayıp da sonucu normale dönen var mı aranızda acaba? Ya da tek böbrek olcak deyip de çift böbrek ile doğan bebekleriniz var mı? Etrafınızda duyduğunuz falan? Moralim biraz bozuldu bu duruma da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…