11. haftadan bilen doktorda süpermiş valla, haftasıyla uyumlu olmasıda çok güzel sağlıkla gelsin inşallahKizlar bende bugun kontrole gittim, hersey yolundaydı cok sukur, doktor bu aylarda tüm organlarına detaylı bakiyorum dedi, haftası ile uyumluydu, artik bacak, karin ve baş olarak ölçümler yapiliyor, bundan sonra gram kilo üzerinden devam edicez dedi, benim ki 180 gr olmusbirde artik mumkun olduğunca sirt ustu yatma, sol yada sag yana yat dedi, 4 hafta sonraya detaylı için randevu alicam daha sonrada doktoruma gidicem insallah, bizde durumlar böyledi ve cinsiyeti icin kesin kız dedi, 11.haftadan beri değişmedi masallah
Kizlar bende bugun kontrole gittim, hersey yolundaydı cok sukur, doktor bu aylarda tüm organlarına detaylı bakiyorum dedi, haftası ile uyumluydu, artik bacak, karin ve baş olarak ölçümler yapiliyor, bundan sonra gram kilo üzerinden devam edicez dedi, benim ki 180 gr olmusbirde artik mumkun olduğunca sirt ustu yatma, sol yada sag yana yat dedi, 4 hafta sonraya detaylı için randevu alicam daha sonrada doktoruma gidicem insallah, bizde durumlar böyledi ve cinsiyeti icin kesin kız dedi, 11.haftadan beri değişmedi masallah
Çok şükür, böyle güzel haberler alırız inşallah hepKizlar bende bugun kontrole gittim, hersey yolundaydı cok sukur, doktor bu aylarda tüm organlarına detaylı bakiyorum dedi, haftası ile uyumluydu, artik bacak, karin ve baş olarak ölçümler yapiliyor, bundan sonra gram kilo üzerinden devam edicez dedi, benim ki 180 gr olmusbirde artik mumkun olduğunca sirt ustu yatma, sol yada sag yana yat dedi, 4 hafta sonraya detaylı için randevu alicam daha sonrada doktoruma gidicem insallah, bizde durumlar böyledi ve cinsiyeti icin kesin kız dedi, 11.haftadan beri değişmedi masallah
teşekkür ederiz teyzesimaşallah hepsi çok güzelelr. kızında senin gibi pembe manolya olmuş
Dikkat edeyim bende . Ilk 2 buçuk ay çok yaniyordum soğuk sular içerek rahtliyordum şimdide üşüyorum ama koruyalım kendimiBende çok üşüyen bir tipim nerdeyse kaynar su ile dus almaya bayılırımama gebelikte ıliktan az sıcak su ile yikaniyorum, tansiyon icin onemli, artik baska ne önemi var bilmiyorum ama bana doktorlarim uyarıda bulunmustu, malesef kotu de bir anım var, o yuzden suan banyo yapmaya korkuyorum, dayanabildigim kadar dayaniyorum
Üstten bakıyor ancak net ölçüm için alttan muayene ile tam ölçü alıyor.Senin vajinal muayene o zaman. Ben ultrasondan yakin gordu sanmistim canim. Allahin izniyle birsey olmayacak insallah.
Evet mochi yi ben de listeme yazacaktım mutlaka alıcam kullananlar çok memnun kalmış , sağol canım hatırlattığın içinKızlar mochi diye bir göğüs sağma aparatı var bana kullanan biri önermişti almadım ama fikir olması icin sizde incelemek isterseniz diye paylaşmak istedim.MOCHi I Türkiye on Instagram: "#repost • @gebebeksukran Mochi doğru kullanıldığında tam bir kurtarıcı ama yanlış takıyorsunuz söylemek isterim . Meme başının tam ortalanması şart diğer türlü meme başı hiç istemediğimiz şekillere bürünebiliyor ki so
667 likes, 214 comments - mochiturkey on November 13, 2021: "#repost • @gebebeksukran Mochi doğru kullanıldığında tam bir kurtarıcı ama yanlış takıyorsunuz söylemek isterim . Meme başının tam ortalanması şart diğer türlü meme başı hiç istemediğimiz şekillere bürünebiliyor ki sonrasında bebek...www.instagram.com
Evet bunu bi arkadasim mutlaka almami onerdi. Bi gogusu emziriyorken digerinden akanlar bunda toplaniyormus ziyan olmuyormus. Malum sutumuzun her damlasi degerli .Fiyati da uygun mutlaka alacagim.Kızlar mochi diye bir göğüs sağma aparatı var bana kullanan biri önermişti almadım ama fikir olması icin sizde incelemek isterseniz diye paylaşmak istedim.MOCHi I Türkiye on Instagram: "#repost • @gebebeksukran Mochi doğru kullanıldığında tam bir kurtarıcı ama yanlış takıyorsunuz söylemek isterim . Meme başının tam ortalanması şart diğer türlü meme başı hiç istemediğimiz şekillere bürünebiliyor ki so
667 likes, 214 comments - mochiturkey on November 13, 2021: "#repost • @gebebeksukran Mochi doğru kullanıldığında tam bir kurtarıcı ama yanlış takıyorsunuz söylemek isterim . Meme başının tam ortalanması şart diğer türlü meme başı hiç istemediğimiz şekillere bürünebiliyor ki sonrasında bebek...www.instagram.com
Evet mochi yi ben de listeme yazacaktım mutlaka alıcam kullananlar çok memnun kalmış , sağol canım hatırlattığın için
Evet bunu bi arkadasim mutlaka almami onerdi. Bi gogusu emziriyorken digerinden akanlar bunda toplaniyormus ziyan olmuyormus. Malum sutumuzun her damlasi degerli .Fiyati da uygun mutlaka alacagim.
Evet okuduğum kadarıyla , emzirdikçe ve kalan sütü göğüsten sağdıkça , tüketim olduğu için beyne daha çok süt üretimi için sinyal gidiyormuş hem mochi sayesinde sütümüz de boşa gitmemiş olur alalım kalsın elimizin altındacok mutlu oldum işinize yaradigina. Bende alacağım birinden emerken diğerinden de buna doluyor. Göğüsler sagildikca süt de artiyormus.
şahane
Biraz öyle oluyor gercekten, hic uyanmadigim kadar uyanıyorum ama yapcak bisey yok minnoslar icin degerMasallah saglicakla gelsin minnoş11.haftadaki tahmini tutan doktora da masallah saga sola yatmaktan artik omuzum kolum eziliyor ya
Evt zaten tam olarak bilmese söylemezdi, ben sormamistim cunku11. haftadan bilen doktorda süpermiş valla, haftasıyla uyumlu olmasıda çok güzel sağlıkla gelsin inşallah
Saol canimMaşallah canımsağlıkla gelsin inşallah güzellik
İnşallah hepimizinkiÇok şükür, böyle güzel haberler alırız inşallah hepprenses her zaman böyle haftasına uygun bir şekilde gelişimini sürdürür sağlıkla vaktinde doğar inşallah benim muayeneme daha 15 gün var çok özledim çocuğumu
Bebisi emziriyorken diger gogustende cok sut akıyor, cogu zaman akan sutler icin de kullanılıyor denenebilir birsey, alanlar cok memnun kalıyor geneldeKızlar mochi diye bir göğüs sağma aparatı var bana kullanan biri önermişti almadım ama fikir olması icin sizde incelemek isterseniz diye paylaşmak istedim.MOCHi I Türkiye on Instagram: "#repost • @gebebeksukran Mochi doğru kullanıldığında tam bir kurtarıcı ama yanlış takıyorsunuz söylemek isterim . Meme başının tam ortalanması şart diğer türlü meme başı hiç istemediğimiz şekillere bürünebiliyor ki so
Şifa olsun, etkisi 1 gün falan sürüyor ama umarım sende çok yan etki yapmazMerhaba kizlar, 2. doz biontech oldum biraz once.
Etkilerinden korkuyorum insallah bir sorun cikmaz..
Şifa olsun canım , psikolojini aman bişey olacak diye yönlendirme o şekilde etkileri de psikolojik olarak yaşayabilirsin . Çok çok iyi yapmışsın aşı olarak, bundan sonrası için kafan daha rahat olurMerhaba kizlar, 2. doz biontech oldum biraz once.
Etkilerinden korkuyorum insallah bir sorun cikmaz..
Insallah canim saolŞifa olsun, etkisi 1 gün falan sürüyor ama umarım sende çok yan etki yapmaz
Saol canim benim, deniyorum insallah psikolojik olarakta etkilenmemŞifa olsun canım , psikolojini aman bişey olacak diye yönlendirme o şekilde etkileri de psikolojik olarak yaşayabilirsin . Çok çok iyi yapmışsın aşı olarak, bundan sonrası için kafan daha rahat olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?