Gittiğim dr perinatologdu canım. Başka bir perinatologla görüştüm prof. Durumumu anlattım Bugün bana dönüş yapcak bakalım ne dicek. İnşallah ben erken gitmişimdir de yanlış yorumlama olmuşturIcini ferah tut, benim doktor 22 haftadan once detayli ultrasonda yapilan yorumlamalar yanlis eksik olabiliyor bu nedenle 22.hafta tercihim demisti. Bence 22.haftanda baska bi doktora hatta mumkunse bi perinatologa gorun.
Allah’ın izniyle iki haftaya görürsün canım bir sıkıntı olmadığınıKızlar hepinize merhaba. Bugün ayrıntılı ultrasona girdim. 19+3üm. Doktor bebeğimin sağ böbreğini net olarak gördü ama sol böbreği ya daha aşağıda kalmış ya da bebeğiniz tek böbrek olacak dedi. Böyle bi durumu yaşayıp da sonucu normale dönen var mı aranızda acaba? Ya da tek böbrek olcak deyip de çift böbrek ile doğan bebekleriniz var mı? Etrafınızda duyduğunuz falan? Moralim biraz bozuldu bu duruma da
Aynen canım emin de değildi. Ğozisyonda kaynaklı olabilir diyo. Böbrek karında başka bir yerde olabilir diyo ya da hiç olmayabilir diyo. İnsanda kuşku bırakıyor. İnşallah bu 2 haftaya diğer böbreğini de görmüş olurum yaAllah’ın izniyle iki haftaya görürsün canım bir sıkıntı olmadığını
Erken haftalarda genelde birşeyler çıkıyor gelişim tamamlanmadığı için. Ki doktor kendi de emin konuşamamış bence bu yüzden.
Bir kaç haftaya tekrar bakılınca rahat edeceksin inşallah
Insallah canim. Dualarim seninle.Gittiğim dr perinatologdu canım. Başka bir perinatologla görüştüm prof. Durumumu anlattım Bugün bana dönüş yapcak bakalım ne dicek. İnşallah ben erken gitmişimdir de yanlış yorumlama olmuştur
Gule gule saglikli gunlerde kullansin minnoş.Bende indirimden beşik aldım büyük ahşap besigimiz var zaten bu ne kadar kullanışlı olur bilemiyorum başka hicbirsey almadım henüz
Ederiz canım iyi düşün iyi olsun inşallahİnşallah canım inşallah. Dua edin olur mu
Bi sabah aile hekiminde aclik sekerini kontrol ettir ama seker belirtisi olmayabilir. Asermedir belki de.Kızlar benim canım sürekli tatlı istiyor.
Çok fazla yiyorum. Acaba bu şeker belirtisi mi oluyor.?
Bende buna benzer alicam oradan oraya sürüklemek için iyi hafif bişeyBende indirimden beşik aldım büyük ahşap besigimiz var zaten bu ne kadar kullanışlı olur bilemiyorum başka hicbirsey almadım henüz
Doktor benim icin cok önemli her gebeligimde 5 -6 tane gezmisimdir iyisini bulmak için riskli gebe kategorisinde oldugum icinBende aynısını kullanıyorum. Kabızlık yapıyor bana da.
Ay ne şanslısın içine sinen bir doktor bulmuşsun. Yolu nerdeyse yarıladık hala düzenli bir doktorum yok. Kime gitsem antipatik geliyor tam güzel bir doktor buldum o da başka bi hastaneye gitti
Çok erken gitmişsiniz. Detaylı ultrason benimde bi kaç hafta sonra olacak öyle korkuyorum ki gereksiz streslere sokulmaktan. Perinatolog dedim mi irite oluyorum resmen. Olur olmaz herşeyi söyleyip anneleri perişan ediyorlar. Çoğu da yanılıyor çok şükür ki. Doğumda bebekler sapasağlam doğuyor anneleri perişan ettikleriyle kalıyorlar. Sizde üzmeyin kendinizi bişey çıkmaz allahın izniyle.
Hic kan tahlilinde açlık kan sekerine bakıldı mi? Yada evde parmaktan olcme aletin varsa bakabilirsin?Kızlar benim canım sürekli tatlı istiyor.
Çok fazla yiyorum. Acaba bu şeker belirtisi mi oluyor.?
Bende de suyun biraz az böbrek ile sorun olabilir dedi detayliyi bekliyorum bendeHayır canım dedi ki suyu normal demek ki diğer böbreği çalışıyor dedi ama ikinci yok gibi dedi
Altan cebeciyi oneririm canim detaylı ultrason icin bir bak istersenGittiğim dr perinatologdu canım. Başka bir perinatologla görüştüm prof. Durumumu anlattım Bugün bana dönüş yapcak bakalım ne dicek. İnşallah ben erken gitmişimdir de yanlış yorumlama olmuştur
Ne zaman gideceksin canım detaylıya. Randevunu aldın mıBende de suyun biraz az böbrek ile sorun olabilir dedi detayliyi bekliyorum bende
Nerede doktorunuz acaba? Muayene ücreti nedir sakıncası yoksa.Doktor benim icin cok önemli her gebeligimde 5 -6 tane gezmisimdir iyisini bulmak için riskli gebe kategorisinde oldugum icinbu doktorumda aslinda gittigim hastaneden ayrılmışti, yeni yeri tip merkezi aslinda ilk basta tereddüt ettim baska doktora gittim sonra yine ona dondum, kimi yonlendirdiysem memnun kaldi, oyle cok canımı cicimli değildir ama isini iyi yapıyor, icin rahat çıkıyorsun yanından
Canım izmirdeyim ben maalesefAltan cebeciyi oneririm canim detaylı ultrason icin bir bak istersen
Doktorlarıda lütfen hala düzenli bir doktorum yok :) Avrupa yakasındayım.Istanbuldaki gittiğiniz yada randevu aldığınız perinatolog lari paylaşırmisiniz (Altan cebeciyi biliyorum) fiyatları ile birlikte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?