2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Icini ferah tut, benim doktor 22 haftadan once detayli ultrasonda yapilan yorumlamalar yanlis eksik olabiliyor bu nedenle 22.hafta tercihim demisti. Bence 22.haftanda baska bi doktora hatta mumkunse bi perinatologa gorun.
Gittiğim dr perinatologdu canım. Başka bir perinatologla görüştüm prof. Durumumu anlattım Bugün bana dönüş yapcak bakalım ne dicek. İnşallah ben erken gitmişimdir de yanlış yorumlama olmuştur

Kızlar benim oğlan önden 1 hafta önden gidiyor böyle şu an 20.haftanın içindeyim hareketlerini çok güzel hisseymeye başladım isim bulamıyorum siz neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor

Allah’ın izniyle iki haftaya görürsün canım bir sıkıntı olmadığını
Erken haftalarda genelde birşeyler çıkıyor gelişim tamamlanmadığı için. Ki doktor kendi de emin konuşamamış bence bu yüzden.
Bir kaç haftaya tekrar bakılınca rahat edeceksin inşallah

Aynen canım emin de değildi. Ğozisyonda kaynaklı olabilir diyo. Böbrek karında başka bir yerde olabilir diyo ya da hiç olmayabilir diyo. İnsanda kuşku bırakıyor. İnşallah bu 2 haftaya diğer böbreğini de görmüş olurum ya

Insallah canim. Dualarim seninle.

Bende indirimden beşik aldım büyük ahşap besigimiz var zaten bu ne kadar kullanışlı olur bilemiyorum başka hicbirsey almadım henüz
Bende buna benzer alicam oradan oraya sürüklemek için iyi hafif bişey iyi günlerde kullansın yavrunuz

Doktor benim icin cok önemli her gebeligimde 5 -6 tane gezmisimdir iyisini bulmak için riskli gebe kategorisinde oldugum icin bu doktorumda aslinda gittigim hastaneden ayrılmışti, yeni yeri tip merkezi aslinda ilk basta tereddüt ettim baska doktora gittim sonra yine ona dondum, kimi yonlendirdiysem memnun kaldi, oyle cok canımı cicimli değildir ama isini iyi yapıyor, icin rahat çıkıyorsun yanından

Altan cebeciyi oneririm canim detaylı ultrason icin bir bak istersen

Nerede doktorunuz acaba? Muayene ücreti nedir sakıncası yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…