2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kuzum bende 20+0 da girdim detayliya, bobrekte az büyümeye var takip gerekebilir dedi. Bugun kendi doktoruma gittim sınır 4 seninki 4.3 ve 5 kötü degil ama yine de takip gerekli dedi. Detayliya bilerek düşük haftada yollamıştı doktorum normalde genelde 22/23 haftalarda gidiliyor biliyorsun, küçük olduğundan da oyle cikmis olabilir dedi. İcini ferah tut, ben oyle yapıyorum keza. Tevekkül etmekten başka bisey gelmiyor elimizden

İnşallah öyledir canım. Doktor diğer böbreği yok deyince öyle kötü oldum ki. Ağlamak da çare değil bu duruma ama insan ister istemez üzülüyor. Beni bir de 19 haftalıkken gönderdi. İnşallah küçük olduğu için böyle bi durumu olduğunu söylemiştir. Zaten pek de açıklama yapmadı doktor. Direk böbreği yok deyip bilmem ne testi yaptırmanı isterim biraz pahalı ama falan filan dedi hemen para muhabbetine girdi. Hiç duymadım bile o söylediklerini

Kızlar benim canım sürekli tatlı istiyor.
Çok fazla yiyorum. Acaba bu şeker belirtisi mi oluyor.?

Bende aynısını kullanıyorum. Kabızlık yapıyor bana da.
Evt zaten tam olarak bilmese söylemezdi, ben sormamistim cunku ama cok detayci ve mükemmeliyetçi oldugu icin değişeceğine ihtimal vermiyordum zaten
Ay ne şanslısın içine sinen bir doktor bulmuşsun. Yolu nerdeyse yarıladık hala düzenli bir doktorum yok. Kime gitsem antipatik geliyor tam güzel bir doktor buldum o da başka bi hastaneye gitti
Çok erken gitmişsiniz. Detaylı ultrason benimde bi kaç hafta sonra olacak öyle korkuyorum ki gereksiz streslere sokulmaktan. Perinatolog dedim mi irite oluyorum resmen. Olur olmaz herşeyi söyleyip anneleri perişan ediyorlar. Çoğu da yanılıyor çok şükür ki. Doğumda bebekler sapasağlam doğuyor anneleri perişan ettikleriyle kalıyorlar. Sizde üzmeyin kendinizi bişey çıkmaz allahın izniyle.

Doktor gidebilirsin bu ara deyince bende bilmedim randevuyu aldım gittim. Ama insanın içinde kuşku bıraktı. Gitmemek mi daha iyi bilemedim artık. İnsan çok üzülüyor doktor ise gayet rahat söylüyor

Kendi Dr unuz hiç organlarına bakarken böyle bişey dedi mi size.hani göremiyorum yada küçük gibisinden.baska bı Dr dan dah fikir alsanız içiniz rahatlar bence..geçmiş.olsun

Bebegin erkek mi benim ilk oglumdada büyük dediler.hatta iki uzman bir prof dedi büyükte büyük sünnet olacak doğunca hemen dediler..hatta down belirtisi dediler.ben ağla zirla.yarinsi özel bı hastaneye başka bı Dr a gittim olctu kadın olması gerekenden de küçükmüş Dr un dediği ya hatalı ölçüm yada bebekler de çiş tutabiliyoms ölçüm o ana denk gelmiş olabilir demişti.tabi ben bı 10 yıl daha yaslanmistim o ara kısaca erkek çocuklarda olabiliyormuş böle şeyler inşallah seninde oyledir

Kuzum asla stres olma, suan sen stres olsan bi ise yaramicak daha da kasacaksin kendini, belki stresten etkilenecek. Aglasak sizlasak ne olacak, olanla ölene care yok inşallah en sağlıklı şekilde kucağımıza alırız, emin ol ilerde normale döndüğünde okuyup gecti bak dicez

Aynen kuzum bana da öyle belirti olabilir dediler. Benim kız Allah nasip ederse detayliyi yapan doktor çiş olayini söylemişti, ondan da büyük olcmus olabilirim yine de yaziyorum bakilsin deyince bugün kendi doktoruma geçtim. Onlarda önemli değil artış az dedi, ne güzel Allah bağışlasın oglunu sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallah herkesin evladının

Amin sağolasın hepimizin inşallah

Merhaba kizlar, 2. doz biontech oldum biraz once.
Etkilerinden korkuyorum insallah bir sorun cikmaz..
Valla canım ben korktuguma uğramadım cok sukur darısı sana..benim sadece bir iki gün tansiyonum yükseldi ama zaten daha sonra o da düştü. Bir de 3 gün sonra burun akıntısı oldu nezle olmuşum gibi o da bir gün sürdü sadece. Yani çok şükür minimum yan etkiyle atlattım ben 1 hafta oldu aşı olalı. İnşallah sende atlatırsın.

insallah senin gibi hafif gecer canim, suan sadece asiri derecede kolum agriyor hicbisey yapamiyorum. Ama buna da sukur

Ben kasım indiriminden aldım. Dün geldi kargom. Gerçekten öyle övdüler ki umarım memnun kalırım. Doğal pompalama hissiyatı nedeniyle göğüs ucu da rahatsız olmuyormuş. Makinede bile yıkanabiliyor. Hiç kaba değil çok tatlı :) İçi de bol bol süt dolsun

Kendi Dr unuz hiç organlarına bakarken böyle bişey dedi mi size.hani göremiyorum yada küçük gibisinden.baska bı Dr dan dah fikir alsanız içiniz rahatlar bence..geçmiş.olsun
inşallah bu doktor yanılmıştır. Başka bi doktora daha gidelim dedik. Kendi doktoruma haber verdim hemen ben böyle bir şey çıkacağını düşünmüyorum dedi

İnşaah canım ya. İnşallah pozisyondan kaynaklı bi durumdur ya da doktor tam görememiştir de bu yaşadığım geçer gider. Doktor öyle deyince o an anneliği dibine kadar hissettim. Bebeğime bir şey olacak diye ödüm koptu

Peki dr suyunuzun az olması hakkında birnsey dedimi böbrek anomilerinde suyu az olurmuş birde nerde kime gittiniz inslalah yanılıyordur sagliklan alin kucaginiza

Icini ferah tut, benim doktor 22 haftadan once detayli ultrasonda yapilan yorumlamalar yanlis eksik olabiliyor bu nedenle 22.hafta tercihim demisti. Bence 22.haftanda baska bi doktora hatta mumkunse bi perinatologa gorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…