- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
Kuzum bende 20+0 da girdim detayliya, bobrekte az büyümeye var takip gerekebilir dedi. Bugun kendi doktoruma gittim sınır 4 seninki 4.3 ve 5 kötü degil ama yine de takip gerekli dedi. Detayliya bilerek düşük haftada yollamıştı doktorum normalde genelde 22/23 haftalarda gidiliyor biliyorsun, küçük olduğundan da oyle cikmis olabilir dedi. İcini ferah tut, ben oyle yapıyorum keza. Tevekkül etmekten başka bisey gelmiyor elimizdenKızlar hepinize merhaba. Bugün ayrıntılı ultrasona girdim. 19+3üm. Doktor bebeğimin sağ böbreğini net olarak gördü ama sol böbreği ya daha aşağıda kalmış ya da bebeğiniz tek böbrek olacak dedi. Böyle bi durumu yaşayıp da sonucu normale dönen var mı aranızda acaba? Ya da tek böbrek olcak deyip de çift böbrek ile doğan bebekleriniz var mı? Etrafınızda duyduğunuz falan? Moralim biraz bozuldu bu duruma da
İnşallah öyledir canım. Doktor diğer böbreği yok deyince öyle kötü oldum ki. Ağlamak da çare değil bu duruma ama insan ister istemez üzülüyor. Beni bir de 19 haftalıkken gönderdi. İnşallah küçük olduğu için böyle bi durumu olduğunu söylemiştir. Zaten pek de açıklama yapmadı doktor. Direk böbreği yok deyip bilmem ne testi yaptırmanı isterim biraz pahalı ama falan filan dedi hemen para muhabbetine girdi. Hiç duymadım bile o söyledikleriniKuzum bende 20+0 da girdim detayliya, bobrekte az büyümeye var takip gerekebilir dedi. Bugun kendi doktoruma gittim sınır 4 seninki 4.3 ve 5 kötü degil ama yine de takip gerekli dedi. Detayliya bilerek düşük haftada yollamıştı doktorum normalde genelde 22/23 haftalarda gidiliyor biliyorsun, küçük olduğundan da oyle cikmis olabilir dedi. İcini ferah tut, ben oyle yapıyorum keza. Tevekkül etmekten başka bisey gelmiyor elimizden
Bende aynısını kullanıyorum. Kabızlık yapıyor bana da.Kizlar siz kan ilacı kullaniyo musunuz? Geçen enfeksiyon yüzünden ağrım vardı gittik test yapıldı hem idrar hem kan.sonuclarda biraz kansızlık çıktı diye ilaç verdi gynefron ismi.ama bana acaip gaz sancısı yapiyo ishal ağrısı gibi kivrandiriyo.yan etkisi mi acaba ya kullanmicam yarın bakalım aynı ağrılar olacak mı..doğum sancısı gibi kivrandirdi beni ya
Ay ne şanslısın içine sinen bir doktor bulmuşsun. Yolu nerdeyse yarıladık hala düzenli bir doktorum yok. Kime gitsem antipatik geliyor tam güzel bir doktor buldum o da başka bi hastaneye gittiEvt zaten tam olarak bilmese söylemezdi, ben sormamistim cunkuama cok detayci ve mükemmeliyetçi oldugu icin değişeceğine ihtimal vermiyordum zaten
Çok erken gitmişsiniz. Detaylı ultrason benimde bi kaç hafta sonra olacak öyle korkuyorum ki gereksiz streslere sokulmaktan. Perinatolog dedim mi irite oluyorum resmen. Olur olmaz herşeyi söyleyip anneleri perişan ediyorlar. Çoğu da yanılıyor çok şükür ki. Doğumda bebekler sapasağlam doğuyor anneleri perişan ettikleriyle kalıyorlar. Sizde üzmeyin kendinizi bişey çıkmaz allahın izniyle.Kızlar hepinize merhaba. Bugün ayrıntılı ultrasona girdim. 19+3üm. Doktor bebeğimin sağ böbreğini net olarak gördü ama sol böbreği ya daha aşağıda kalmış ya da bebeğiniz tek böbrek olacak dedi. Böyle bi durumu yaşayıp da sonucu normale dönen var mı aranızda acaba? Ya da tek böbrek olcak deyip de çift böbrek ile doğan bebekleriniz var mı? Etrafınızda duyduğunuz falan? Moralim biraz bozuldu bu duruma da
Doktor gidebilirsin bu ara deyince bende bilmedim randevuyu aldım gittim. Ama insanın içinde kuşku bıraktı. Gitmemek mi daha iyi bilemedim artık. İnsan çok üzülüyor doktor ise gayet rahat söylüyorBende aynısını kullanıyorum. Kabızlık yapıyor bana da.
Ay ne şanslısın içine sinen bir doktor bulmuşsun. Yolu nerdeyse yarıladık hala düzenli bir doktorum yok. Kime gitsem antipatik geliyor tam güzel bir doktor buldum o da başka bi hastaneye gitti
Çok erken gitmişsiniz. Detaylı ultrason benimde bi kaç hafta sonra olacak öyle korkuyorum ki gereksiz streslere sokulmaktan. Perinatolog dedim mi irite oluyorum resmen. Olur olmaz herşeyi söyleyip anneleri perişan ediyorlar. Çoğu da yanılıyor çok şükür ki. Doğumda bebekler sapasağlam doğuyor anneleri perişan ettikleriyle kalıyorlar. Sizde üzmeyin kendinizi bişey çıkmaz allahın izniyle.
Kendi Dr unuz hiç organlarına bakarken böyle bişey dedi mi size.hani göremiyorum yada küçük gibisinden.baska bı Dr dan dah fikir alsanız içiniz rahatlar bence..geçmiş.olsunKızlar hepinize merhaba. Bugün ayrıntılı ultrasona girdim. 19+3üm. Doktor bebeğimin sağ böbreğini net olarak gördü ama sol böbreği ya daha aşağıda kalmış ya da bebeğiniz tek böbrek olacak dedi. Böyle bi durumu yaşayıp da sonucu normale dönen var mı aranızda acaba? Ya da tek böbrek olcak deyip de çift böbrek ile doğan bebekleriniz var mı? Etrafınızda duyduğunuz falan? Moralim biraz bozuldu bu duruma da
Bebegin erkek mi benim ilk oglumdada büyük dediler.hatta iki uzman bir prof dedi büyükte büyük sünnet olacak doğunca hemen dediler..hatta down belirtisi dediler.ben ağla zirla.yarinsi özel bı hastaneye başka bı Dr a gittim olctu kadın olması gerekenden de küçükmüşKuzum bende 20+0 da girdim detayliya, bobrekte az büyümeye var takip gerekebilir dedi. Bugun kendi doktoruma gittim sınır 4 seninki 4.3 ve 5 kötü degil ama yine de takip gerekli dedi. Detayliya bilerek düşük haftada yollamıştı doktorum normalde genelde 22/23 haftalarda gidiliyor biliyorsun, küçük olduğundan da oyle cikmis olabilir dedi. İcini ferah tut, ben oyle yapıyorum keza. Tevekkül etmekten başka bisey gelmiyor elimizden
Kuzum asla stres olma, suan sen stres olsan bi ise yaramicak daha da kasacaksin kendini, belki stresten etkilenecek. Aglasak sizlasak ne olacak, olanla ölene care yokİnşallah öyledir canım. Doktor diğer böbreği yok deyince öyle kötü oldum ki. Ağlamak da çare değil bu duruma ama insan ister istemez üzülüyor. Beni bir de 19 haftalıkken gönderdi. İnşallah küçük olduğu için böyle bi durumu olduğunu söylemiştir. Zaten pek de açıklama yapmadı doktor. Direk böbreği yok deyip bilmem ne testi yaptırmanı isterim biraz pahalı ama falan filan dedi hemen para muhabbetine girdi. Hiç duymadım bile o söylediklerini
Aynen kuzum bana da öyle belirti olabilir dediler. Benim kız Allah nasip ederseBebegin erkek mi benim ilk oglumdada büyük dediler.hatta iki uzman bir prof dedi büyükte büyük sünnet olacak doğunca hemen dediler..hatta down belirtisi dediler.ben ağla zirla.yarinsi özel bı hastaneye başka bı Dr a gittim olctu kadın olması gerekenden de küçükmüşDr un dediği ya hatalı ölçüm yada bebekler de çiş tutabiliyoms ölçüm o ana denk gelmiş olabilir demişti.tabi ben bı 10 yıl daha yaslanmistim o ara kısaca erkek çocuklarda olabiliyormuş böle şeyler inşallah seninde oyledir
Amin sağolasın hepimizin inşallahAynen kuzum bana da öyle belirti olabilir dediler. Benim kız Allah nasip edersedetayliyi yapan doktor çiş olayini söylemişti, ondan da büyük olcmus olabilirim yine de yaziyorum bakilsin deyince bugün kendi doktoruma geçtim. Onlarda önemli değil artış az dedi, ne güzel Allah bağışlasın oglunu sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallah herkesin evladının
Valla canım ben korktuguma uğramadım cok sukur darısı sana..benim sadece bir iki gün tansiyonum yükseldi ama zaten daha sonra o da düştü. Bir de 3 gün sonra burun akıntısı oldu nezle olmuşum gibi o da bir gün sürdü sadece. Yani çok şükür minimum yan etkiyle atlattım ben 1 hafta oldu aşı olalı. İnşallah sende atlatırsın.Merhaba kizlar, 2. doz biontech oldum biraz once.
Etkilerinden korkuyorum insallah bir sorun cikmaz..
insallah senin gibi hafif gecer canim, suan sadece asiri derecede kolum agriyor hicbisey yapamiyorum. Ama buna da sukurValla canım ben korktuguma uğramadım cok sukur darısı sana..benim sadece bir iki gün tansiyonum yükseldi ama zaten daha sonra o da düştü. Bir de 3 gün sonra burun akıntısı oldu nezle olmuşum gibi o da bir gün sürdü sadece. Yani çok şükür minimum yan etkiyle atlattım ben 1 hafta oldu aşı olalı. İnşallah sende atlatırsın.
Ben kasım indiriminden aldım. Dün geldi kargom. Gerçekten öyle övdüler ki umarım memnun kalırım. Doğal pompalama hissiyatı nedeniyle göğüs ucu da rahatsız olmuyormuş. Makinede bile yıkanabiliyor. Hiç kaba değil çok tatlı :) İçi de bol bol süt dolsunKızlar mochi diye bir göğüs sağma aparatı var bana kullanan biri önermişti almadım ama fikir olması icin sizde incelemek isterseniz diye paylaşmak istedim.MOCHi I Türkiye on Instagram: "#repost • @gebebeksukran Mochi doğru kullanıldığında tam bir kurtarıcı ama yanlış takıyorsunuz söylemek isterim . Meme başının tam ortalanması şart diğer türlü meme başı hiç istemediğimiz şekillere bürünebiliyor ki so
667 likes, 214 comments - mochiturkey on November 13, 2021: "#repost • @gebebeksukran Mochi doğru kullanıldığında tam bir kurtarıcı ama yanlış takıyorsunuz söylemek isterim . Meme başının tam ortalanması şart diğer türlü meme başı hiç istemediğimiz şekillere bürünebiliyor ki sonrasında bebek...www.instagram.com
inşallah bu doktor yanılmıştır. Başka bi doktora daha gidelim dedik. Kendi doktoruma haber verdim hemen ben böyle bir şey çıkacağını düşünmüyorum dediKendi Dr unuz hiç organlarına bakarken böyle bişey dedi mi size.hani göremiyorum yada küçük gibisinden.baska bı Dr dan dah fikir alsanız içiniz rahatlar bence..geçmiş.olsun
İnşaah canım ya. İnşallah pozisyondan kaynaklı bi durumdur ya da doktor tam görememiştir de bu yaşadığım geçer gider. Doktor öyle deyince o an anneliği dibine kadar hissettim. Bebeğime bir şey olacak diye ödüm koptuKuzum asla stres olma, suan sen stres olsan bi ise yaramicak daha da kasacaksin kendini, belki stresten etkilenecek. Aglasak sizlasak ne olacak, olanla ölene care yokinşallah en sağlıklı şekilde kucağımıza alırız, emin ol ilerde normale döndüğünde okuyup gecti bak dicez
Peki dr suyunuzun az olması hakkında birnsey dedimi böbrek anomilerinde suyu az olurmuş birde nerde kime gittiniz inslalah yanılıyordur sagliklan alin kucaginizaKızlar hepinize merhaba. Bugün ayrıntılı ultrasona girdim. 19+3üm. Doktor bebeğimin sağ böbreğini net olarak gördü ama sol böbreği ya daha aşağıda kalmış ya da bebeğiniz tek böbrek olacak dedi. Böyle bi durumu yaşayıp da sonucu normale dönen var mı aranızda acaba? Ya da tek böbrek olcak deyip de çift böbrek ile doğan bebekleriniz var mı? Etrafınızda duyduğunuz falan? Moralim biraz bozuldu bu duruma da
Yani inşallah yanilmistir..insan bu sonucunda Dr larda yanilabiliyoinşallah bu doktor yanılmıştır. Başka bi doktora daha gidelim dedik. Kendi doktoruma haber verdim hemen ben böyle bir şey çıkacağını düşünmüyorum dedi
Icini ferah tut, benim doktor 22 haftadan once detayli ultrasonda yapilan yorumlamalar yanlis eksik olabiliyor bu nedenle 22.hafta tercihim demisti. Bence 22.haftanda baska bi doktora hatta mumkunse bi perinatologa gorun.Kızlar hepinize merhaba. Bugün ayrıntılı ultrasona girdim. 19+3üm. Doktor bebeğimin sağ böbreğini net olarak gördü ama sol böbreği ya daha aşağıda kalmış ya da bebeğiniz tek böbrek olacak dedi. Böyle bi durumu yaşayıp da sonucu normale dönen var mı aranızda acaba? Ya da tek böbrek olcak deyip de çift böbrek ile doğan bebekleriniz var mı? Etrafınızda duyduğunuz falan? Moralim biraz bozuldu bu duruma da
Hayır canım dedi ki suyu normal demek ki diğer böbreği çalışıyor dedi ama ikinci yok gibi dediPeki dr suyunuzun az olması hakkında birnsey dedimi böbrek anomilerinde suyu az olurmuş birde nerde kime gittiniz inslalah yanılıyordur sagliklan alin kucaginiza
İnşallah canım inşallah. Dua edin olur muYani inşallah yanilmistir..insan bu sonucunda Dr larda yanilabiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?