- 20 Şubat 2019
- 302
- 282
- 103
Evet 6. Haftamda bakılmıştı normaldi o zaman.Hic kan tahlilinde açlık kan sekerine bakıldı mi? Yada evde parmaktan olcme aletin varsa bakabilirsin?
Ben Zeki Şahinoğlu’ya randevu aldım haftaya gideceğim, 600 tl fiyatı.Istanbuldaki gittiğiniz yada randevu aldığınız perinatolog lari paylaşırmisiniz (Altan cebeciyi biliyorum) fiyatları ile birlikte...
Izmir de hangi perinatologa gittin canim ? Ben de izmirdeyim takibimi perinatolog pr serkan guclu yapiyor.Canım izmirdeyim ben maalesef
Cenk gezer diye birine gittim canım. Sadece detaylı için ona gittim. Normalde başka doktorda takipliyimIzmir de hangi perinatologa gittin canim ? Ben de izmirdeyim takibimi perinatolog pr serkan guclu yapiyor.
Anladim canim. Profesor serkan guclu'den cok memnunum ben. Takipte oldugum icin her gittigimde detayli bakiyor ama genel olarak yorum yapabilmek icin 22.haftayi beklemeyi tercih eden biri. Detayli ultrason icin 600lira ucreti var. Belki bi fikir olur sana da.Cenk gezer diye birine gittim canım. Sadece detaylı için ona gittim. Normalde başka doktorda takipliyim
22 den önce bir daha gitcek misin canım doktorunaAnladim canim. Profesor serkan guclu'den cok memnunum ben. Takipte oldugum icin her gittigimde detayli bakiyor ama genel olarak yorum yapabilmek icin 22.haftayi beklemeyi tercih eden biri. Detayli ultrason icin 600lira ucreti var. Belki bi fikir olur sana da.
Evet benim plasenta rahim agzina yakin sayilacak seviyede o yuzden ayda 2 kere gidiyorum. Onumuzdeki ay 3 aralikta tekrar kontrolum var.22 den önce bir daha gitcek misin canım doktoruna
Canım ya gittiğinde sorabilir misin doktoruna mümkünse tabiki böbrek gelişimi bebeklerde ne zaman tamamlanır falan diye senin doktorun ne yorum yapcak acaba?Evet benim plasenta rahim agzina yakin sayilacak seviyede o yuzden ayda 2 kere gidiyorum. Onumuzdeki ay 3 aralikta tekrar kontrolum var.
10 Aralık yeditepe üniversitesine aldimNe zaman gideceksin canım detaylıya. Randevunu aldın mı
Tabi sorarim ama insallah unutmam. Cunku bebegi gorfukten sonra sormam gereken cogu seyi unutuyorum yaCanım ya gittiğinde sorabilir misin doktoruna mümkünse tabiki böbrek gelişimi bebeklerde ne zaman tamamlanır falan diye senin doktorun ne yorum yapcak acaba?
Ayyy çok teşekkür ederimTabi sorarim ama insallah unutmam. Cunku bebegi gorfukten sonra sormam gereken cogu seyi unutuyorum yaama bunu unutmamaya calisacagim
Bugün Medipol Mega için sordum. Ben prof. dr. gökhan bey'den çok memnun kalmıştım. 23 Kasım son günüymüş. Kendi muayenehanesine geçecekmiş Bakırköy'de. Fiyatı daha uygun olacakmış. Bir de onun yetiştirdiği doç. dr. başak hanım var yine Medipol Mega'da ikisinin fiyatı da 1200 dediler. ekstra indirimleri oluyor, sorgulamak lazım.Istanbuldaki gittiğiniz yada randevu aldığınız perinatolog lari paylaşırmisiniz (Altan cebeciyi biliyorum) fiyatları ile birlikte...
Abat cerrahi tip merkezi, ilknur adanir, 100 tl ucreti, ilk duyunca şok oldum bence cok uygunNerede doktorunuz acaba? Muayene ücreti nedir sakıncası yoksa.
Hmm inşallah bir sorun olmaz canim, genelde böyle şeyler ilerleyen zamanlarda halloluyor kendindenCanım izmirdeyim ben maalesef
Ama cok zaman gecmis yine bakılması lazim, ben nerdeyse her ay kan tahlili yaptırıyorum, doktor takip ediyor, aile hekimide yapabiliyor, şüphen varsa bi baktir canimEvet 6. Haftamda bakılmıştı normaldi o zaman.
Ayyy tabi ki çok uygunmuş nerde peki? Detaylı ultrasonda yapıyormu, acaba? Ay nerden çıktı perinatologlar zaten önceden gittiğimiz doktorlar herşeyine bakardı gerekli, şeyleri söylerlerdi bu perinatologlar olur olmadık en ufak bir ihtimali riski bile söylüyor. Çok gereksiz buluyorum.Abat cerrahi tip merkezi, ilknur adanir, 100 tl ucreti, ilk duyunca şok oldum bence cok uygun
Bu konuda hem fikirim ya. Perinatologlar cok detayli inceliyolar ve en ufak ihtimali bilr soyluyolar. Insan ister istemez tedirgin oluyor. Mesela benim plesantam rahime yakin. Bi tanidigim kadin doktor asistanligi yapiyor. Ona ultrason goruntusu ve olculerini attim, calistigi doktorunun fikrini almak icin ve doktor "hicbir sorun yok agir is yapmadigi surece ki hic bir hamile agir is yapmamali" demis. "Arkadasinin gittigi doktor perinatolog diye bu kadarina takilmis. Normal kadin doguma gitse soylemezdi bile" demis.Ayyy tabi ki çok uygunmuş nerde peki? Detaylı ultrasonda yapıyormu, acaba? Ay nerden çıktı perinatologlar zaten önceden gittiğimiz doktorlar herşeyine bakardı gerekli, şeyleri söylerlerdi bu perinatologlar olur olmadık en ufak bir ihtimali riski bile söylüyor. Çok gereksiz buluyorum.
Gecmis olsun canim. Ben kontrole gittigimde tansiyonum dusuk cikiyor, hamilelerde dusuk cikmasi normal dedi. Sen yemene icmene dikkat ediyorsun dimi ? Cunku ben oglen 1 gibi gozum karariyor hissediyorum tansiyonumun dustugunu. Bi bardak suyumu icip ardindan hemen yemek yiyorum. Sonrasinda daha iyi oluyorum. Bas dusmanimiz karbonhidrat maalesef. Bol bol su da icmek gerekiyor.Kızlar iki gündür durup dururken tansiyonum düşüyor birden. Gözüm kararıyor, elim ayağım boşalıyor. Çok şükür ikisinde de eşim yanımdaydı da yatırdı direk ayaklarımı yükseğe kaldırıp. Korkmaya başladım ama neden olur ki acaba
Normalde tansiyonum 12/8 -13/8 tir benim.
Hamilelikte 11/7 - 11/8 çıktı genelde.
Dün kötü olduğumda 10/6 idi, şimdi 9/6
Ben de katılıyorum sana canım. Benim de rahmimde yapışıklık görmüştü. Düşük, erken doğum, ölü doğum herşeyi söylemişti. Nasıl da yıprattım kendimi. Ama sonrasında kaç farklı doktora gittim hiçbiri birşey söylemedi. Kendi doktorum zaten önemsememişti hatta nasıl kızmıştım adama görmüş söylememiş bana diye. En son geçen gün gittiğim üniversite hastanesindeki doktora da sordum dedim böyle böyle. O yapışıklık ölen ikizinin kesesinden olmuştur muhtemelen. Olağan birşey. Diğer meslektaşlarım da muhtemelen bu yüzden dile getirmemişlerdir dedi. Artık hiç düşünmüyorum valla napim yani 4 farklı doktor da yanılıyor olamaz diye düşünüyorumBu konuda hem fikirim ya. Perinatologlar cok detayli inceliyolar ve en ufak ihtimali bilr soyluyolar. Insan ister istemez tedirgin oluyor. Mesela benim plesantam rahime yakin. Bi tanidigim kadin doktor asistanligi yapiyor. Ona ultrason goruntusu ve olculerini attim, calistigi doktorunun fikrini almak icin ve doktor "hicbir sorun yok agir is yapmadigi surece ki hic bir hamile agir is yapmamali" demis. "Arkadasinin gittigi doktor perinatolog diye bu kadarina takilmis. Normal kadin doguma gitse soylemezdi bile" demis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?