• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
İlk kizim Ayşe, en sevdigim isimlerden 😊 ilk basta cok bezmesin istedim isimler ayni olunca cok karışıyor diye ama serra nin da anlami guzel 😁
Ben de çok severim Ayşe ismini , klasik isimlerin bence hiçbir zaman modası geçmiyor 😍 Allah bağışlasın kızlarını sağlıklı ömürleri olsun🙏🏻

Kızlar dün eşimle steteskopla karnımı dinledik , tam o sıra bebeğim hareket etti çok net bir şekilde duyduk, karnımın sol alt tarafına doğru tutunca da pıt pıt çok inceden kalbini duyduk 😍 zaten duygusalım bi de sesini duyunca gözyaşım pıt pıt oldu benim de 🥲❤️
Yaaa cok tatli 🥰 Her randevumda ultrasona bakarken gozlerim doluyor, instagramda dogum videolari izlerken de oyle oluyorum. Ilk kucagima alacagim zamani dusunemiyorum bile 😇

Yaaa cok tatli 🥰 Her randevumda ultrasona bakarken gozlerim doluyor, instagramda dogum videolari izlerken de oyle oluyorum. Ilk kucagima alacagim zamani dusunemiyorum bile 😇
Instagramda Dr Erson Aksu var , onun videolarını izleyip ağlayıp duruyorum ben de . İlk gördüğüm an çok ağlarım heralde , zaman hızla geçse de kavuşsak bir an önce bebişlerimize 😍

Instagramda Dr Erson Aksu var , onun videolarını izleyip ağlayıp duruyorum ben de . İlk gördüğüm an çok ağlarım heralde , zaman hızla geçse de kavuşsak bir an önce bebişlerimize 😍
İlk kizimda dogum oldugu an, ohh rahatladım dedim cok sukur tabi bebisi hemen göğsüme yatirmislardi ama normal doğumun yorgunluğu vardi üzerimde, ikinci kizim sezeryandi doktor çıkardı ağlama sesi yoktu korktum bi an, sonra doktor bi patlattı popoya bebis ağlayınca benimde gözümden yaş geldi sukur yasiyor dedim tabi 😊 hemen temizleyip yanıma getirdiler cok guzeldi, hemsireler doktorlar kontes dogdu demislerdi🥰 normal dogumda da kizimi İlk gördüğümde bi an korkmustum, niye kafası boyle dedim doktora, normal dogumda kanaldan geciyorken uzamisti biraz başı neyse ki sonra normale dönmüştü 😊 sizinde bilginiz olsun korkmayın sonra 🤭

Kızlar dün eşimle steteskopla karnımı dinledik , tam o sıra bebeğim hareket etti çok net bir şekilde duyduk, karnımın sol alt tarafına doğru tutunca da pıt pıt çok inceden kalbini duyduk 😍 zaten duygusalım bi de sesini duyunca gözyaşım pıt pıt oldu benim de 🥲❤️
Ben de bugün denedim ama duyamadım 😏

Ay bende mi alsam ne güzel :KK200:

Ben de bugün denedim ama duyamadım 😏
Şimdi yine dinledik her akşam muayene ediyo bizi babamız 🥰 ama bu haftalarda çok çok ince derinden geliyor sesi ve tam o an bebeğin bulunduğu noktayı iyi tutturmak gerekiyor yarım saat uğraştık tam bulunduğu noktayı bulabilmek için mesela . 2 hafta sonra daha net duyulur ☺️

Şimdi yine dinledik her akşam muayene ediyo bizi babamız 🥰 ama bu haftalarda çok çok ince derinden geliyor sesi ve tam o an bebeğin bulunduğu noktayı iyi tutturmak gerekiyor yarım saat uğraştık tam bulunduğu noktayı bulabilmek için mesela . 2 hafta sonra daha net duyulur ☺️
Kalp atışı hariç her sesi duydum 😂 amniyon sıvısının sesi sanırım

Bi tane al istersen 😍 ilerleyen haftalarda çok daha net duyulur kalbi ama su an amniyon sıvısının sesleri içerde ayrı bi dünya olduğunu dinlemek bile iyi geliyor insana hele bi de bebeğin hareket ettiği bi ana denk gelirsen bariz duyuyorsun 🥰
Çok güzel bende isterim 4 hafta olacak bebişi görmeyeli çok merak ediyorum 😍 nereden temin edebiliriz acaba?

16374918400272165071401489015724.webp
16374918885452698666281292261663.webp

Back
X