2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ah canim benim cok gecmis olsun Insallah bir sknti cikmadan oglusunla evinize donersin hic merak etme sen Dualarimiz sizinle canim

Allah yardımcınız olsun cnm inşallah oglusunu sağlıkla kucağına alırsın cnm tam vaktinde dua et bol bol konuş onunla seni duyuyo artık Allah a emanet olsun oğlusun cnm

Çok geçmiş olsun Pink.
Sakin kalmaya çalış lütfen.
İnşallah sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın.

Çok çok çok geçmiş olsun , içini ferah tut lütfen stres yapma, bebiş de stres olmasın. Allah’ın izniyle hiçbir şey olmayacak,sağlıkla evinize döneceksiniz insallah

Dün ben de buradaki lcw deydim ama bi dünya sıra bekledim bol giydiğim için göbek de belli olmuyo mecbur sıra bekledim bundan sonra dar elbiselere terfi ediyorum beni de öncelikli gruptan alsınlar bayılacaktım sıra beklerken fenalık geldi içime ya

Hayırlı olsun canııımm Hangi modele karar verdin bebek arabasında ?

Canım çok çok çok geçmiş olsun inşallah bu kötü anların hepsi geride kalacak oğlunu kucağına alacaksın zamanında. Sakin kalmaya calis herşey yoluna girecek inşallahh...

Hayırlı olsun canııımm Hangi modele karar verdin bebek arabasında ?
O kadar araştırdım, seçenekler buldum, sizlere sordum kafa patlattım veeee en sonunda tabiki ilk beğendiğime döndüm herşeyde olduğu gibi
O değil şimdi sana yollamak içim girdim de 7300₺ olmuş dün gece sepette indirimle falan 5800₺ e aldım ben. İyi ki almışım dedim şuan

Burda da anakucağının rengi bir mavimsi çıkmış ama sabah firmayla görüştüm siyahla mı değişsek diye de fotoğraf attılar daha bi hoşuma gitti

ABC Design Salsa4 Diamond Edition Asphalt Set + Jixy Antrasit Ana Kucağı

Eklentiler

• AB059764-D0BD-45DA-89ED-93FDAF9A9163.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 64
  • EFF7AE1E-D2CF-4629-A089-C473BFE0B639.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 65
Fiyat hemen yükselmiş geri valla çok çok iyi yapmışsın büyük bir yükten kurtuldun bu sayede . Araba da çok kullanışlı ve dayanıklı görünüyor güle güle kullanın ben çok beğendim rengi de gayet güzel , ikinci çocukta da kullanırsın Allah nasip ederse

Bende indirim bitmeden alayım diye silver moon markasına karar verdim, senin attığınla ikisi arasında kalmıştım. Kur artınca fiyatlar arttı galiba, inşallah iyi gelir bunlar bize

Cok gecmis olsun canim, Rabbim tez zamanda sifa versin, insallah bebegini saglikla kucağına alacaksın, doktorlar gerekli müdahaleyi yapar mutlaka, boyle durumlarda tansiyon ilaci verdiklerini duymuştum sancıları kesmek için

Çok geçmiş olsun canım dualarımız seninle, inşallah vaktinde kucağına alıcaksın oğlunu

Ay evet ya kasa kuyruklari beni de bayiyor. Hamile olmanin avantajini kullanalim

İnşallah videolarda falan göründüğü gibidir bakalım
Ne alırsam ikinci çocuk diye diye alıyorum zaten. Eşime birşey pahalı geliyor hemen diyorum ama öyle düşünme ikinci çocukta da kullanacağız inşallah

Kizlar kiyafet konusunun icinden cikamiyorum. Dun ilk kez birazcik kiyaf aldim. Ama gozume cok kucuk geliyolar ya. Mesela ekteki mavi cizgili takim 2-4 aylik. Kahverengi takim 3-6 aylik. 0-3 zaten kesinlikle almayacagim ya el kadar biseyler. Temmuza kadar kac aylik neler alsam bilemiyorum Simdilik 3 takim 2-4 ay aldim. 3 takim da 3-6 ay aldim.

Eklentiler

• 20211127_152847.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 61
Canim ayni kafadayiz. Eslerimize de hep mi pahali gelir ya Ben dun banyo termometresi aldim esim diyo kol dirsegiyle olceceksin anasin sen ana termometre nedir Ya dedim 30lira bisey sus Diyo parasindan degilim gereksiz geliyo. Dedim hmmm hmmm

Canim ayni kafadayiz. Eslerimize de hep mi pahali gelir ya Ben dun banyo termometresi aldim esim diyo kol dirsegiyle olceceksin anasin sen ana termometre nedir Ya dedim 30lira bisey sus Diyo parasindan degilim gereksiz geliyo. Dedim hmmm hmmm
İlk kizimda bende termometre kullanmıştım, sonra alışıyor insan tabi

Hayırlı olsun canımmm çok güzeller hastane çıkışı da al istersen ,annemin tecrübesinden yararlanarak ben 1 tane 10 lu 5-6 tane de 5li takım,birkaç tane de zıbın aldım . Onlar ilk 1 ay giyiliyormuş, kusma,bez sızdırması olaylarına karşı da yedekli olmasında fayda varmış Onların dışında da 0-3 grubu başka almadım hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…