- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
Ah canim benim cok gecmis olsunGünaydın,
Dun aksam üzeri biraz sancim başladı geçer diye uzandım kalçamın altına yastık falan koydum ama kasiklarda titreşim gibi sanci, belde hafif hafif vuran ağrı geçmedi. Acile gittik nst 'ye bağladılar sanci 35 lere çıktı çok değildi ama benim için büyük risk diğer bebeğim 19 haftalikti suyum gelmişti. Doktorumu aradım ege üniversitesinde yatış yaptılar. Sancılar durdu bazen arada başlıyor. Allahim bebeğimi bana bağışlasın inşallah kaybetmek istemiyorum. Benim için dua eder misiniz. Oğlumu vaktinde büyüdüğünde kucağıma alayım.
Allah yardımcınız olsun cnm inşallah oglusunu sağlıkla kucağına alırsın cnm tam vaktinde dua et bol bol konuş onunla seni duyuyo artık Allah a emanet olsun oğlusun cnmGünaydın,
Dun aksam üzeri biraz sancim başladı geçer diye uzandım kalçamın altına yastık falan koydum ama kasiklarda titreşim gibi sanci, belde hafif hafif vuran ağrı geçmedi. Acile gittik nst 'ye bağladılar sanci 35 lere çıktı çok değildi ama benim için büyük risk diğer bebeğim 19 haftalikti suyum gelmişti. Doktorumu aradım ege üniversitesinde yatış yaptılar. Sancılar durdu bazen arada başlıyor. Allahim bebeğimi bana bağışlasın inşallah kaybetmek istemiyorum. Benim için dua eder misiniz. Oğlumu vaktinde büyüdüğünde kucağıma alayım.
Günaydın,
Çok çok çok geçmiş olsun , içini ferah tut lütfen stres yapma, bebiş de stres olmasın. Allah’ın izniyle hiçbir şey olmayacak,sağlıkla evinize döneceksiniz insallahGünaydın,
Dün ben de buradaki lcw deydim ama bi dünya sıra bekledim bol giydiğim için göbek de belli olmuyo mecbur sıra bekledimKizlar birde benim karnim baya baya ciktibugun disaridam hamile oldugum anlasiliyordu. Kasa sirasinda yer veren bile oldu Baska bi magazada kendim yuzsuzluk yaptim, hamileler oncelikli mi diye satis danismanina sordum, oncelikli gecirdi sagolsun. Yoksa lcw 30kisilik kuyrukta bayilirdim
Hayırlı olsun canııımmSelam kızlar, bugün çok giremedim misafirim vardı. Anca fırsat bulabildim
Ben de gidip görmeden almak istemiyordum ama az önce hepsiburada dan sepette %15 indirimden faydalanıp bebek arabasını aldık. 1100₺ farketti.
Kısmet artık, inşallah memnum kalırız da geri göndermekle uğraşmayız
Bir de bugün 45 günlük bir misafirim vardı. Anakucağımızı denedik kendisiyle. Biz meğer sırt kısmıyla oturma kısmını ters takmışız. Çocuğu yatırınca anladık ayakları yukarıda kaldı
Söküp tekrar kurunca o sırt kısmında bahsettiğim kolayca pozisyon değiştirme olmadıyine iade süresi içerisinde fisher price a gidip bakmaya çalışacağım ama aksi halde kalacak bu
Canım çok çok çok geçmiş olsun inşallah bu kötü anların hepsi geride kalacak oğlunu kucağına alacaksın zamanında. Sakin kalmaya calis herşey yoluna girecek inşallahh...Günaydın,
O kadar araştırdım, seçenekler buldum, sizlere sordum kafa patlattım veeee en sonunda tabiki ilk beğendiğime döndümHayırlı olsun canııımmHangi modele karar verdin bebek arabasında ?
Fiyat hemen yükselmiş geriO kadar araştırdım, seçenekler buldum, sizlere sordum kafa patlattım veeee en sonunda tabiki ilk beğendiğime döndümherşeyde olduğu gibi
O değil şimdi sana yollamak içim girdim de 7300₺ olmuşdün gece sepette indirimle falan 5800₺ e aldım ben. İyi ki almışım dedim şuan
Burda da anakucağının rengi bir mavimsi çıkmış ama sabah firmayla görüştüm siyahla mı değişsek diye de fotoğraf attılar daha bi hoşuma gitti
ABC Design Salsa4 Diamond Edition Asphalt Set + Jixy Antrasit Ana Kucağı
Bende indirim bitmeden alayım diye silver moon markasına karar verdim, senin attığınla ikisi arasında kalmıştım. Kur artınca fiyatlar arttı galiba, inşallah iyi gelir bunlar bizeBen aldim canim Silver Pearl markasi. Yorumlari okuyarak aldim 4,6 verilmis gayet iyi bence. Linki koyayim belki almak isteyen olur. Ben 110 tlye almistim suan 170 tl
Silver Pearl Gümüş Göğüs Ucu Koruyucu Kapağı 999 Ayar
Cok gecmis olsun canim, Rabbim tez zamanda sifa versin, insallah bebegini saglikla kucağına alacaksın, doktorlar gerekli müdahaleyi yapar mutlaka, boyle durumlarda tansiyon ilaci verdiklerini duymuştum sancıları kesmek içinGünaydın,
Çok geçmiş olsun canım dualarımız seninle, inşallah vaktinde kucağına alıcaksın oğlunuGünaydın,
hayirli olsun canimBende indirim bitmeden alayım diye silver moon markasına karar verdim, senin attığınla ikisi arasında kalmıştım. Kur artınca fiyatlar arttı galiba, inşallah iyi gelir bunlar bize
Ay evet ya kasa kuyruklari beni de bayiyor. Hamile olmanin avantajini kullanalimDün ben de buradaki lcw deydim ama bi dünya sıra bekledim bol giydiğim için göbek de belli olmuyo mecbur sıra bekledimbundan sonra dar elbiselere terfi ediyorum beni de öncelikli gruptan alsınlar bayılacaktım sıra beklerken fenalık geldi içime ya
İnşallah videolarda falan göründüğü gibidir bakalımFiyat hemen yükselmiş gerivalla çok çok iyi yapmışsın büyük bir yükten kurtuldun bu sayede . Araba da çok kullanışlı ve dayanıklı görünüyor güle güle kullanın ben çok beğendim rengi de gayet güzel , ikinci çocukta da kullanırsın Allah nasip ederse
Canim ayni kafadayiz. Eslerimize de hep mi pahali gelir yaİnşallah videolarda falan göründüğü gibidir bakalım
Ne alırsam ikinci çocuk diye diye alıyorum zaten. Eşime birşey pahalı geliyor hemen diyorum ama öyle düşünme ikinci çocukta da kullanacağız inşallah
İlk kizimda bende termometre kullanmıştım, sonra alışıyor insan tabiCanim ayni kafadayiz. Eslerimize de hep mi pahali gelir yaBen dun banyo termometresi aldim esim diyo kol dirsegiyle olceceksin anasin sen ana termometre nedir Ya dedim 30lira bisey sus Diyo parasindan degilim gereksiz geliyo. Dedim hmmm hmmm
Hayırlı olsun canımmm çok güzellerKizlar kiyafet konusunun icinden cikamiyorum. Dun ilk kez birazcik kiyaf aldim. Ama gozume cok kucuk geliyolar ya. Mesela ekteki mavi cizgili takim 2-4 aylik. Kahverengi takim 3-6 aylik. 0-3 zaten kesinlikle almayacagim ya el kadar biseyler.Temmuza kadar kac aylik neler alsam bilemiyorum Simdilik 3 takim 2-4 ay aldim. 3 takim da 3-6 ay aldim.
Merhaba hayırlı olsun güle güle kullanın. Bebek arabasını merak ettim ben de beğenmiştim ama kararsızım çok büyük ve ağır mıBende bu akşam gidip Elele madre anne yanı yatak ve Elele all road 2 Bebek arabasi ve hızımı alamayıp Elele nolita anne bebek çantası aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?