2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Merhaba hayırlı olsun güle güle kullanın. Bebek arabasını merak ettim ben de beğenmiştim ama kararsızım çok büyük ve ağır mı
Merhaba teşekkür ederim ben çok beğenerek ve iki üç tur gidip bakarak aldım. Toplam ağırlığı 10.5 kg. Çok hafif ve kullanışlı. Alma düşünceniz varsa öneririm ancak ben aldıktan sonra fiyatı 800 TL arttı şuan sitesinde baktimda şok oldum

İlk kizimda bende termometre kullanmıştım, sonra alışıyor insan tabi
Ben kaynar suda dus almayi sevdigim icin asla bebegin banyo suyunu ayarlayamam hep termometre kullanirim
Evet canim hastane cikislari da almak gerekir de beden olarak tereddut ediyorum iste.. Diger seyleri bitirdim sayilir bu kiyafet konusunu da bu aralar kafa yorup aradan cikartayim istiyorum. Temmuz ayina kadar giyebilecegi seyleri olsa kafi. Haziranda hava guzel nasilsa, bebisle cikariz boyuna posuna gore aliriz.

İlk 1 ay 0-3 grubunu giyse Mayıs ayı gelir . Mayıs-Haziran 3-6 ay giyse temmuzdan sonra 6-9 a geçer belki diyerekten birkaç şey aldım ben ama tabiki çocuğun boyutlarına göre almak daha mantıklı canım Ana-oğul çıkar dolaşırsınız mis gibi alırsınız

Canim ayni kafadayiz. Eslerimize de hep mi pahali gelir ya Ben dun banyo termometresi aldim esim diyo kol dirsegiyle olceceksin anasin sen ana termometre nedir Ya dedim 30lira bisey sus Diyo parasindan degilim gereksiz geliyo. Dedim hmmm hmmm
Ah bu erkekler

Çok güzeller :) Ama 0-3 ay da bir kaç takımınız olsun çünkü yenidoğan bebekler 3-6 ay için çok çok ufaklar , içine düşüyorlar 0-3 ay kıyafetler bile büyük geliyor açıkçası :))

Pink canım nasıl oldunuz? Herşey yolunda inşallah
P pink-jazz
Evdeyiz canim ağrılar azaldı yürüyünce ağrı oluyor , kasiklarimda ağrı oluyor yatıyor öyle dinlenmeye çalışıyorum. Bu hafta hafif hafif sancilarim vardı, dün ise şiddetlendi sonra geçti şimdilik. nst de 35 lerce sancı çıktı

Aslına bakarsanız ben çok yeni hamileyim. Planlı olduğu için daha öncesinde favorilemiştim tercih edebilirim diye şimdi de denk gelince sormak istedim. Baktım mesaj tarihi yeni yani ben aldığım zaman her şekilde yüksek fiyatlı alıcam sanırım ne yazıkki

Insallah huzurlu bi bebek olursa ben hic evde durmam guzel havalqrin tadini cikartirim oglumla
Çok güzeller :) Ama 0-3 ay da bir kaç takımınız olsun çünkü yenidoğan bebekler 3-6 ay için çok çok ufaklar , içine düşüyorlar 0-3 ay kıyafetler bile büyük geliyor açıkçası :))
Ama 0-3ler cok minikler el kadar premature giysileri gibi Bir de cevrem ve doktorum cok aklimi karistiriyor. Her muayanede masallah masallah boylu olacak iri olacak diyor. Cevrem de erkek dayisina benzer diyo. Iki erkek kardesim var. Biri 15yasinda 180 boyunda. Digeri 26 yasinda 186 boyunda. Yani bense 160 kisayim hani pek buyuk bisey cikaracagimi dusunmuyorum Dayilari uzun, babasi da uzun sen minyonsun, minyonlar daha iri bebek doguruyor diyip duruyolar. Aklim cok karisiyor ya aldigim 0-3ler olmazsa diye. Gerci keske cocuk iri dogsa da 0-3ler olmasa tek derdim bu olsa Ay kendi kendime guldum ya

Canim etrafimda herkes aman yenidogan az alma yetmiyor falan dedi, bende de sanirim bi 4-5 takim var ama doguma kadar heralde ekstra zibin alirim diye dusunuyorum. Dedigin gbi temmuza kadar idare etse bizde toparlamis oluru rahat rahat aliriz yeni cicilerrr
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Şimdi evdeyim. Evde dinlenerek yatarak devam edeceğim. Sancı durdu ama kemiklerim de ağrı var. Daha az hareket edeceğim. Rabbım evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin.
Canimmm sabir gececek dinlenerek insallah

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Şimdi evdeyim. Evde dinlenerek yatarak devam edeceğim. Sancı durdu ama kemiklerim de ağrı var. Daha az hareket edeceğim. Rabbım evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin.
Lutfen dinlen ayaklanma diger seyler sonraya da birakilabilir canim suan onemli olan sen ve bebegin. Insallah bi sorun yasamayacaksiniz. Bu arada kizlar 28 haftalik hamile arkadasimin plesantasi rahime 0.5mm, doktoru isi birakmasini ve sadece uzanip dinlenmesini istemis, erken dogum riskine karsi. Dualarinizda ona da yer verir misiniz

Çok şükür eve çıkmışsın canım. Üniversite hastanesi risk görse bırakmazdı. Malum onlar incelemeye meraklı oluyor biraz.
Sen de güzel düşün olabildiğince, içini ferahlat, oğluşunu üzme
Dinlenerek o ağrıların da geçecek inşallah

Sen minyon olsanda bebisin buyuk olabilir canim, benim kizim 2410 gr 48 cm (35.haftada) dogmustu, daha 4 aylikken doktoru dedi ki baba tarafına cekmis herhlde, hem kilo hem boy olarak en üst persentilde gitti hep simdi de öyle, esim 182 civari ben 163, kizim biraz kilolu diye doktora getirdim ama hatta 3 farkli doktora cocuk endokrinde dahil, boyu uzun olduğu için diyetisyene gerek yok, yediklerine dikkat etsin yeter dediler kucuk kizimda oyle boylu gidiyor, seninki de cekicek buyuk olasilikla dayılara ☺ sen ayaklari kapali tulum cok alma giydiremezsin buyuk ihtimal, ben giydiremedim, oyuncaklara giysi olarak kaldı

Ya bende ilk 0-3 ay kıyafet aldığımda buna sığmaz ki çok küçük iade mi etsem demiştim Ama ilk zamanlar lazım olucak, gerçekten çok minik olucaklar. Hızlı büyüyüp irileşirse kısa bir süreden sonra 3-6 giymeye başlar ama

Insallah canim bundan sonrası artık istirahat benim için.
Arkadaşının Allah yardimcisi olsun rabbim onu bebeginden ayırmasın isallah. Dua edeceğim bende.

Üni hastanesinden doçent doktorum olduğu için telefonla da iletişim halinde oluyoruz. Pazartesi yine gideceğim detayliya alacaklar isallah iyi geçer.

Not aldım canım iki tarafı da destekli olmalı diye sağol
Benim paylaştığım babayjem kaymayı engelleyici bant çıkıyor istersen hiç takmayabilirsin. Hem de sırt desteği cırtcırtlı olduğu için istediğin tarafa takıyorsun. Bebeğini ne tarafa yatırıyorsan o tarafa takabilirsin :)))

Gümüş kapak alanınız var mı kızlar, birsürü marka var kararsız kaldım.
Çok çeşidi var diye ben vazgeçmiştim ama yorumuna güvendiğim bir arkadaşım dedi ki; kremler hassasiyeti azaltır ama yara olduğunda sadece gümüş kapaklar işe yaradı. Kendisinin kullandığı markayı sordum hemen ve satın aldım. Yarasız, acısız günlerimiz olsun :))
Linki de paylaşıyorum.

Hepsi bir arada yani alayım onu da o zaman çıksın aradan. Her türlü park yatağın içine sığar sonuçta. Ki şuan oda yapamayacak gibi göründüğüm için park yatağı olabildiğince geniş alırım diye düşünüyorum.
Şu eşyaları bir bitireyim ki biraz mola verip kıyafetlere geçeceğim daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…