2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ya benim kayınvalide 1.55 , iki oğlu var , benimki 183 diğer oğlu da 186 babaları 185 o yüzden bence de minyonlar iri bebek doğuruyor

Evet park yatağın içine çok rahat sığıyor

Eklentiler

• WhatsApp Image 2021-11-27 at 18.33.06.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 89
Masallah canim. Simdi 15 yasindaki erkeklere kizlara bakiyosun baya buyukler. Benim zamanimda boyle degildi sanki. Patikli tulum almamak en mantiklisi aslinda bi yeni dogdugunda gerekli sonra zaten onumuz yaz coraplarla tulumu birlestiririz.
Dimi ya miniciklerrr ama cok tatlilar.
Ya benim kayınvalide 1.55 , iki oğlu var , benimki 183 diğer oğlu da 186 babaları 185 o yüzden bence de minyonlar iri bebek doğuruyor
Hadi bakalim mayisa kadar dogurmus olurum herhalde o zaman haber ederim tosun dogurup doguramadigimi canim

Kızlar konuşuldu bir ara ama ben çok aklımda tutamadım. Kaydetmemişim de önerileri
Anne bebek bakım çantası alan, yada model belirleyenler yardımcı olabilir mi bana da bi

Kızlar konuşuldu bir ara ama ben çok aklımda tutamadım. Kaydetmemişim de önerileri
Anne bebek bakım çantası alan, yada model belirleyenler yardımcı olabilir mi bana da bi
Mcd bag F36 modelini aldım ben canıım, çok cepli,termal alanı da var içinden alt açması çıkıyor falan özellikleri güzel

Mcd bag F36 modelini aldım ben canıım, çok cepli,termal alanı da var içinden alt açması çıkıyor falan özellikleri güzel
Güzelmiş canım sağol f35 de hoşuma gitti. Favoriye aldım bakalım bir kaç gün takip edeyim belki iner azcık

Oyle gercekten benim kiz yeğenim 15 yasinda boyu 1.73 gibi galiba hala kisayim diyor kardeşi erkek daha 9 yasinda benim boyumda, ilerde ne kadar olur bilemiyoruz ☺

Bele takılan kemer yeri çıkıyorsa iyi, bir de iki tarafi destekli olanlarda cirtli yan yatırıp birini önüne birini arkasına koyunca, hem arkaya hem one devrilmesini engellemiş oluyorsun ama zaten aldığın için baska bir destekte kullanabilirsin

Çok sağol canım, gümüşün iyileştirici etkisi var o yüzden sanırım, umarım işe yarar dediğin gibi acısız günlerimiz olsun inşallah

Sağlıklı olsunda varsın kısa olsun uzun olsun :) Valla benim 3. Bebeğim olacak inşallah deneyimlerime göre 0-3 alacağım yeterli şekilde , iri bebek olsada ne kadar iri olabilir artık hayırlısı diyelim. Direk 3-6 larla başlarsınız belki

Güzelmiş canım sağol f35 de hoşuma gitti. Favoriye aldım bakalım bir kaç gün takip edeyim belki iner azcık
F35 de güzel zaten çok benziyorlar tutma yerleri değişik sadece, f36 2 saplı olduğu icin elde taşıması da daha kolay olabilir diye düşündüm ben

F35 de güzel zaten çok benziyorlar tutma yerleri değişik sadece, f36 2 saplı olduğu icin elde taşıması da daha kolay olabilir diye düşündüm ben
Bir de f36 nın üst kısmı genişleyebiliyor. Onu farkettim sonradan. 35in üstü sabit altına göre daha dar. 36 yı doldurursan mesela battaniyeyle falan çantanın alt kısmıyla aynı genişliğe ulaşıyor. Baya hacmi oluyor o zaman. O yönden iyiymiş

Kesinlikle öyle , epey eşya alır kullanış açısından amacına uygun bir çanta bence . Bebek arabasına asmak icin aparatı da var ister arabaya as ister sepete koy , ıslak mendil gözü de hoşuma gitti pratik

Cok haklisin bence de hem kendimiz hem bebis icin gerekli acik havada yuruyus ben o kadar arastirmamistim yenidogan aparati oldugunu bilmiyordum sling almayi dusunuyordum. Ben de bir bakayim

Tabii saglikli olsun baska hicbir istegim yok zaten. Ilk cocuk olunca insan hangi beden alacagini bilemiyor Bisey daha diyeyim k.validemin babasi cuceymis , belki bizimki ona cekecek hicbir cocugu torunu cuce degil aksine boylari var. K.validem 160, esim 180, gorumcem 167 ama belki piyango bizimkisine vuracak.

Oyle gercekten benim kiz yeğenim 15 yasinda boyu 1.73 gibi galiba hala kisayim diyor kardeşi erkek daha 9 yasinda benim boyumda, ilerde ne kadar olur bilemiyoruz ☺

Yeni nesil 173e kisa diyorsa bizimkiler 15 yasina geldiklerinde 180ne kisa diyecekler herhalde

Ay ne güzel bir rüyaymış Bende o kadar merak ediyorum ki nasıl olucak kime benzeyecek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…