Benimde yarın akşam 19:00da detaylı randevum var. Plesanta yukarı yerleştiği için 17 haftalıkken 4 boyutluda yüzünü görememiştik. İnşallah bu sefer gözükür diye umuyorum ve tabiki her şeyinin sağlıklı olmasınıGerçekten ben de çok merak ediyorum, detaylıyı iple çekiyorum belki biraz fikir sahibi olurum
Ayyy çok heyecanlı, ben de daha hiç yüzünü göremedimBenimde yarın akşam 19:00da detaylı randevum var. Plesanta yukarı yerleştiği için 17 haftalıkken 4 boyutluda yüzünü görememiştik. İnşallah bu sefer gözükür diye umuyorum ve tabiki her şeyinin sağlıklı olmasını
İnşallah hepimiz güzel haberler alırızAyyy çok heyecanlı, ben de daha hiç yüzünü göremedimbizi de haberdar et güzel güzel haberler al inşallah canım
Yeterli bence canim hayirli olsun ck guzellerSelam kizlar.Bugun lcw outlet'e gittim. Ay o ne kalabalik ne izdaham... hersey zamlanacak diye millet bol bol alisveris yapiyordu, neyseki yeni dogan reyonu pek kalabalik degildi. 4 takim 0-1 aylik hastane cikis aldim. 4 takim 0-1 aylik yeterli olur mu sizce ?
Birde kizlar baska bi magazada satici dedi ki ocak ayi icin yeni fiyat listesi hazirlanmakta.Offf herseye zam gelecek ya insanin morali bozuluyor....
O zaman artik daha buyuk bedenler bakabilirim.Yeterli bence canim hayirli olsun ck guzeller
Allahım ne tatlı şeyler ya, bebişleri bu giysilerin içinde düşünemiyorumSelam kizlar.Bugun lcw outlet'e gittim. Ay o ne kalabalik ne izdaham... hersey zamlanacak diye millet bol bol alisveris yapiyordu, neyseki yeni dogan reyonu pek kalabalik degildi. 4 takim 0-1 aylik hastane cikis aldim. 4 takim 0-1 aylik yeterli olur mu sizce ?
Birde kizlar baska bi magazada satici dedi ki ocak ayi icin yeni fiyat listesi hazirlanmakta.Offf herseye zam gelecek ya insanin morali bozuluyor....
Cok tatlılar güle güle giysin oğlusun. Semt garajı lcw den mi aldın. Orası çok büyük bir mağaza ve güzel ürünler oluyor. 4 takim yeter 3-6 ayliklardan alabilirsin. Izmirde olacaksan da zaten hemen havalar ısınıyor yazlıkları yada ince kıyafetlere çabuk geçiliyor.Selam kizlar.Bugun lcw outlet'e gittim. Ay o ne kalabalik ne izdaham... hersey zamlanacak diye millet bol bol alisveris yapiyordu, neyseki yeni dogan reyonu pek kalabalik degildi. 4 takim 0-1 aylik hastane cikis aldim. 4 takim 0-1 aylik yeterli olur mu sizce ?
Isallah randevun güzel geçsin. Bebeginde yüzünü göstersin. 17 hastalığa göre şimdiki hali daha gelişmiş daha güzel bir foto olur.Benimde yarın akşam 19:00da detaylı randevum var. Plesanta yukarı yerleştiği için 17 haftalıkken 4 boyutluda yüzünü görememiştik. İnşallah bu sefer gözükür diye umuyorum ve tabiki her şeyinin sağlıklı olmasını
Sagol canim evet icinde hayal ettikce bir an once kavusmak istedimAllahım ne tatlı şeyler ya, bebişleri bu giysilerin içinde düşünemiyorumbence de yeterli canım güle güle giyinsin
Sagol canim sanirim dedigin yer optimum gaziemirenyakindi. Once oraya ugradim. Oradan cikista 5dk mesafede ebebek vardi oraya da ugradim. En son optimumda solugu aldimCok tatlılar güle güle giysin oğlusun. Semt garajı lcw den mi aldın. Orası çok büyük bir mağaza ve güzel ürünler oluyor. 4 takim yeter 3-6 ayliklardan alabilirsin. Izmirde olacaksan da zaten hemen havalar ısınıyor yazlıkları yada ince kıyafetlere çabuk geçiliyor.
İnşallah canım sağol güzel dileklerin içinIsallah randevun güzel geçsin. Bebeginde yüzünü göstersin. 17 hastalığa göre şimdiki hali daha gelişmiş daha güzel bir foto olur.
Bende yqrin detayliya gideceğim sabah gideceğim nekadar sürecek bilmiyorum üniversite hastanesi olduğu icin bekletecekler galiba sonunda bebisimi göreceğim beklerim tüm gün
Sana da esine de gecmis olsun canim. Allah beterinden korusun.İyi akşamlar kızlar. Bugün biraz halsizdim yattım tüm gün pek bakamadım buralara. Bir de söylememiştim geçtiğimiz hafta eşim dizini sakatladı. 1 ay raporlu. Dizini kırması, üstüne basması yasak. Koltuk değnekleriyle evin içinde bir lavaboya kalkıyor sadeceonun da bir haftalık yorgunluğu bindi sanırım bugün üstüme Şimdi birazcık uyumuşum, baya bir ter atmışım. Kendime geldim azcık
Polyannaa MissPeaceful P pink-jazz
Yarın güzel haberlerle gelin inşallah canlarımErtesi gün de sıra bende inşallah
Çok geçmiş olsun canım ikinize deİyi akşamlar kızlar. Bugün biraz halsizdim yattım tüm gün pek bakamadım buralara. Bir de söylememiştim geçtiğimiz hafta eşim dizini sakatladı. 1 ay raporlu. Dizini kırması, üstüne basması yasak. Koltuk değnekleriyle evin içinde bir lavaboya kalkıyor sadeceonun da bir haftalık yorgunluğu bindi sanırım bugün üstüme Şimdi birazcık uyumuşum, baya bir ter atmışım. Kendime geldim azcık
Amin canım çok sağolSana da esine de gecmis olsun canim. Allah beterinden korusun.
Çok sağol canımÇok geçmiş olsun canım ikinize deHer gün güzel haberler duyacağız insallah sıra sıra
Öncelikle geçmiş olsun canım Allah şifa versinİyi akşamlar kızlar. Bugün biraz halsizdim yattım tüm gün pek bakamadım buralara. Bir de söylememiştim geçtiğimiz hafta eşim dizini sakatladı. 1 ay raporlu. Dizini kırması, üstüne basması yasak. Koltuk değnekleriyle evin içinde bir lavaboya kalkıyor sadeceonun da bir haftalık yorgunluğu bindi sanırım bugün üstüme Şimdi birazcık uyumuşum, baya bir ter atmışım. Kendime geldim azcık
Ya seni yerim unutmamistaİyi akşamlar kızlar. Bugün biraz halsizdim yattım tüm gün pek bakamadım buralara. Bir de söylememiştim geçtiğimiz hafta eşim dizini sakatladı. 1 ay raporlu. Dizini kırması, üstüne basması yasak. Koltuk değnekleriyle evin içinde bir lavaboya kalkıyor sadeceonun da bir haftalık yorgunluğu bindi sanırım bugün üstüme Şimdi birazcık uyumuşum, baya bir ter atmışım. Kendime geldim azcık
Çok sağol canım, amin inşallahÖncelikle geçmiş olsun canım Allah şifa versin
İnşallah güzel haberler verebiliriz ve senden de güzel haberler alırız
Günümüz aynı ya senle ayrı bir kalıyorsun aklımda inkar edemicemYa seni yerim unutmamistaCikar cikmaz bilgindericem sizi de canlarim Bu arada esine de cok gecmis olsun ya umarim iyilesir bir an once
Benim hafizam cok kotu ama bende seni tutabiliyorum aklimda ayniyiz diyeÇok sağol canım, amin inşallah
Günümüz aynı ya senle ayrı bir kalıyorsun aklımda inkar edemicemçok sağol canım. Sen de hayırlı haberlerle gel inşallah
Benim hafizam cok kotu ama bende seni tutabiliyorum aklimda ayniyiz diyebirazdan cikiyoruz yola gece hic uyumadim cok korkuyorum allah hepimizin bebisini korusun saglikli dunyaya getirmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?