- 29 Kasım 2010
- 611
- 1.204
- 313
Gunaydin gecmis olsun umarim bu sureci rahat atlatirsin ve yavruna zamaninda kavusursunKızlar günaydın . Artık geldim izmirdeyim düşük tehlikem olduğu için biraz erken geldim şimdilik raporla idare ediyorum. Devletteki doktorlar rapor konusunda çok sıkıntı. 24 haftalık olunca idari izine ayrılacağım. İzmir'de olan arkadaşlar doktor konusunda tavsiyesi olacak olan varsa çok sevinirim
Ayy masallah yaa.Geldik biz kizlarCok sukur hersey yolundaymis, ilk goruntuyu gordugumzde 5 parmagini da gorduk bize el salliyordu sanki babamiz gibi yuz ustu yatiyordu eli de hep kafasinda :) Organlarina boyutuna falan hep bakti anatomik bir sıkıntı olmadığını yanlızca boyu haftasına göre küçük oldğunu söyledi. Yumurtlama dönemiyle alakalı bir sıkıntı değil o dedi. Kilosu güzel doğacak dedi Uyuduğu için pek kıpırdamadı tospik, koridorda 5 dakika yürüdük geldik ozaman yüzünü gösterdi Eşimin tepkileri de çok komikti tvnin içine düşecektii
Darısı hepinizin başına inşallahhhh
MaşallahGeldik biz kizlarCok sukur hersey yolundaymis, ilk goruntuyu gordugumzde 5 parmagini da gorduk bize el salliyordu sanki babamiz gibi yuz ustu yatiyordu eli de hep kafasinda :) Organlarina boyutuna falan hep bakti anatomik bir sıkıntı olmadığını yanlızca boyu haftasına göre küçük oldğunu söyledi. Yumurtlama dönemiyle alakalı bir sıkıntı değil o dedi. Kilosu güzel doğacak dedi Uyuduğu için pek kıpırdamadı tospik, koridorda 5 dakika yürüdük geldik ozaman yüzünü gösterdi Eşimin tepkileri de çok komikti tvnin içine düşecektii
Yaa maşallah ne güzel göstermiş yüzünü nazar değmesinGeldik biz kizlarCok sukur hersey yolundaymis, ilk goruntuyu gordugumzde 5 parmagini da gorduk bize el salliyordu sanki babamiz gibi yuz ustu yatiyordu eli de hep kafasinda :) Organlarina boyutuna falan hep bakti anatomik bir sıkıntı olmadığını yanlızca boyu haftasına göre küçük oldğunu söyledi. Yumurtlama dönemiyle alakalı bir sıkıntı değil o dedi. Kilosu güzel doğacak dedi Uyuduğu için pek kıpırdamadı tospik, koridorda 5 dakika yürüdük geldik ozaman yüzünü gösterdi Eşimin tepkileri de çok komikti tvnin içine düşecektii
Evet dediğim yere gitmişsin sabah ve hafta içi gitmek çok iyi oluyor. Bende lcw ürünlerinin kalitesini ve modellerini beğeniyorum. Esimin yeğeni için oradan çok güzel takımlar almıştım.Sagol canim evet icinde hayal ettikce bir an once kavusmak istedim
Sagol canim sanirim dedigin yer optimum gaziemirenyakindi. Once oraya ugradim. Oradan cikista 5dk mesafede ebebek vardi oraya da ugradim. En son optimumda solugu aldiminanilmaz kalabalikti ama. Ama o lcw'ye haftaici sabah gitmek lazim cidden cok guzel seyler vardi ve uygundu. 5 takima 230lira verdim. Gecen h&m'de 3 takima 290 odemistim. Ama lcw'nin kalitesini daha cok begendim. Hatta bak bu ekteki 3-6 aylik ince takimi 35 liraya lcw outletten aldim. O kadar kaliteliki. Haziran ayinda gayet giyer. Mutlaka tekrar bi haftaici ugrayacagim
Merhaba canım çok şükür herşey yolundaymış sevindimMerhaba,
Detaylı ultrasonum çekildi 1 saat 20 dk sürdü. Cok güzel detaylı bir şekilde baktılar. Sukur hersey yolundaymış kontroller sırasında da ağrılarım oldu bekleyerek devam ettik. Renkli ultrason vermedilerkendi doktorumuzdan artık isteyeceğim. Oglusum her kontrolde yüzüstü yatıyor sanırım bu pozisyonu seviyor Yarın da kendi doktoruma gideceğim o da tekrar baksın istiyorum. Isallah hepimiz güzel haberler duyarız.
Ay maşallah onun o şeker suratını yerimGeldik biz kizlarCok sukur hersey yolundaymis, ilk goruntuyu gordugumzde 5 parmagini da gorduk bize el salliyordu sanki babamiz gibi yuz ustu yatiyordu eli de hep kafasinda :) Organlarina boyutuna falan hep bakti anatomik bir sıkıntı olmadığını yanlızca boyu haftasına göre küçük oldğunu söyledi. Yumurtlama dönemiyle alakalı bir sıkıntı değil o dedi. Kilosu güzel doğacak dedi Uyuduğu için pek kıpırdamadı tospik, koridorda 5 dakika yürüdük geldik ozaman yüzünü gösterdi Eşimin tepkileri de çok komikti tvnin içine düşecektii
Herseyin yolunda olmasina cok sevindim canim. Allahin izniyle bi sorun yasamadan gebeligini surdureceksin. Oglun iyi olsun da renkli ultrason onemli degil kendi doktorundan alirsin.Merhaba,
Detaylı ultrasonum çekildi 1 saat 20 dk sürdü. Cok güzel detaylı bir şekilde baktılar. Sukur hersey yolundaymış kontroller sırasında da ağrılarım oldu bekleyerek devam ettik. Renkli ultrason vermedilerkendi doktorumuzdan artık isteyeceğim. Oglusum her kontrolde yüzüstü yatıyor sanırım bu pozisyonu seviyor Yarın da kendi doktoruma gideceğim o da tekrar baksın istiyorum. Isallah hepimiz güzel haberler duyarız.
Maşallah ya parmaklara bakGeldik biz kizlarCok sukur hersey yolundaymis, ilk goruntuyu gordugumzde 5 parmagini da gorduk bize el salliyordu sanki babamiz gibi yuz ustu yatiyordu eli de hep kafasinda :) Organlarina boyutuna falan hep bakti anatomik bir sıkıntı olmadığını yanlızca boyu haftasına göre küçük oldğunu söyledi. Yumurtlama dönemiyle alakalı bir sıkıntı değil o dedi. Kilosu güzel doğacak dedi Uyuduğu için pek kıpırdamadı tospik, koridorda 5 dakika yürüdük geldik ozaman yüzünü gösterdi Eşimin tepkileri de çok komikti tvnin içine düşecektii
Ne güzel uzun uzun incelemişMerhaba,
Yaaaa masAllah canım benim sağlıkla kucağına aldigin günleride Rabbim.nasip etsin insAllahGeldik biz kizlarCok sukur hersey yolundaymis, ilk goruntuyu gordugumzde 5 parmagini da gorduk bize el salliyordu sanki babamiz gibi yuz ustu yatiyordu eli de hep kafasinda :) Organlarina boyutuna falan hep bakti anatomik bir sıkıntı olmadığını yanlızca boyu haftasına göre küçük oldğunu söyledi. Yumurtlama dönemiyle alakalı bir sıkıntı değil o dedi. Kilosu güzel doğacak dedi Uyuduğu için pek kıpırdamadı tospik, koridorda 5 dakika yürüdük geldik ozaman yüzünü gösterdi Eşimin tepkileri de çok komikti tvnin içine düşecektii
Ay allah korusun :) ama bizde de ikinci oğlum baba dayı herkes uzundur bi amcası kısa erkek için bayağı kısa bence ve ona çektiTabii saglikli olsun baska hicbir istegim yok zaten.Ilk cocuk olunca insan hangi beden alacagini bilemiyor Bisey daha diyeyim k.validemin babasi cuceymis , belki bizimki ona cekecek hicbir cocugu torunu cuce degil aksine boylari var. K.validem 160, esim 180, gorumcem 167 ama belki piyango bizimkisine vuracak.
Yeni nesil 173e kisa diyorsa bizimkiler 15 yasina geldiklerinde 180ne kisa diyecekler herhalde
Saol canimmAyy masallah yaa.Cok sevindim herseyin yolunda olmasina canim. Allah saglicakla hepimizin kucagina almasini nasip eylesin.
Saol canim, darisi da sizlere insallah icinizi ferah tutun sizdeMaşallahçok güzel .. her şeyin yolunda olması da çok güzel ah bizler daha beklemedeyiz darısı bize
Oh cok sevindim canim cok sukur senin de guzel gecmisMerhaba, Detaylı ultrasonum çekildi 1 saat 20 dk sürdü. Cok güzel detaylı bir şekilde baktılar. Sukur hersey yolundaymış kontroller sırasında da ağrılarım oldu bekleyerek devam ettik. Renkli ultrason vermedilerkendi doktorumuzdan artık isteyeceğim. Oglusum her kontrolde yüzüstü yatıyor sanırım bu pozisyonu seviyor Yarın da kendi doktoruma gideceğim o da tekrar baksın istiyorum. Isallah hepimiz güzel haberler duyarız.
Saol canimm valla cok rahatladi havalara uctukYaa maşallah ne güzel göstermiş yüzünü nazar değmesiniçin rahatlamıştır şimdi sevindim senin adına bende 4 saat falan uyuyabildim stresten herhalde uyuyamadım akşam 7yi bekliyorum heyecanla inşallah bizde böyle güzel haberler alırız ne kadar sürdü acaba süre olarak?
Saol teyzesiiiAy maşallah onun o şeker suratını yerimher şeyin yolunda olmasına çok çok sevindim darısı bekleyenlere olsun inşallah
Saol canimmMaşallah ya parmaklara bak
Ne güzel uzun uzun incelemiş
Saol canim benim amin hepimize insallahhhYaaaa masAllah canım benim sağlıkla kucağına aldigin günleride Rabbim.nasip etsin insAllah
Markalar değişse de iç dizaynı aynı kalıyor bende bayağ araştırdım bunu aldım çok beğenerekKızlar konuşuldu bir ara ama ben çok aklımda tutamadım. Kaydetmemişim de önerileri
Anne bebek bakım çantası alan, yada model belirleyenler yardımcı olabilir mi bana da bi
Ayy cok guzelmis kiz bayildim cok minnossMarkalar değişse de iç dizaynı aynı kalıyor bende bayağ araştırdım bunu aldım çok beğenerekkalitesi çok iyi geldi kumaşı falan İlk 2 çocuğumda sade düz renkler kullandım hep bunda artık renk olsun dedim. Bol cepli ön cebi termal. Çok işe yararmı bilmem ama en önemlisi bol gözü olsun yeter bence . Trendyol dan aldım ben bu arada
Çok şıkmış bayıldım, benim annem hediye almasa böyle şeyler alabilirdim güle güle kullanMarkalar değişse de iç dizaynı aynı kalıyor bende bayağ araştırdım bunu aldım çok beğenerekkalitesi çok iyi geldi kumaşı falan İlk 2 çocuğumda sade düz renkler kullandım hep bunda artık renk olsun dedim. Bol cepli ön cebi termal. Çok işe yararmı bilmem ama en önemlisi bol gözü olsun yeter bence . Trendyol dan aldım ben bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?