2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Yurt dışından hasta kabulü konusunda bahçecinin hizmetleri iyi sanırım bir araştırsın canım. İstanbul’da olsam ben de orayı düşünecektim. Ama işte benim çok komplike bir sorunum yoktu. Arkadaşının varsa belli bir rahatsızlığı o konuya özel doktor araştırması yapmasını da öneririm

Duygularımızı paylaşman beni öyle mutlu etti ki
Ben de senin alanına çok uzak değilim, işim hep çocuk. Yıllardır çocuk hasreti çektim şimdi karnımda bir can taşımak tarifsiz bir duygu. Çok şükür kafamı rahatlattım, her şey güzel olacak

Biz de Google dan araştırmaya başlayınca ilk olarak bahçeci yi gördük, sen de öneriyorsan iletişime geçelim bakalım İnşallah sonucu güzel olur , isteyen herkese nasip etsin Allah bu güzel duyguyu

Kızlar ben 2 haftadır böyle bir yoga sınıfına katılıyorum. Tamamen ücretsiz ve hamile yogası için özel sertifikası olan bir uzman var. Her cumartesi akşamı saat 19.00'da oluyor. Siz kaydınızı yaptırırsanız cumartesi günü link SMS ile geliyor. Gevşeme, meditasyon, nefes ve hareket çalışmaları bana çok iyi geliyor. Orada buluşalım

Link eklemeyi unutmam peki

Gebelik gercekten mucize, her gün sukredilmesi gereken bir durum, arkadaslar tüp bebek süreçlerini anlatmış ne kadar zor maddi manevi yıpratıcı, Rabbim her isteyene tez zamanda nasip etsin canim ben arkadasin icin kendi kullandığım bir set vardi onu onerebilirim, beralife markasının hamilelik seti var, yorumlarda o kadar çok cikolata kisti olan insanın, kistlerinin yok oldugu veya hamile kalabildikleri hakkında bilgi vardi ki, ayni zamanda pkos olanlarinda. Bende bu iki sorun da yoktu ama ilk iki gebeligim cok sorunlu geçince kullanmak istedim ve ilk önce regl düzenledi ve sonrasında ki gebeliklerim de hic sorun yaşamadım cok şükür, denemekte fayda görüyorum ben

Ay nasıl duygulandım
çok sağol canım. Ben de wenebe gibi yıllardır hasretini çektim. İnşallah sağlıkla kucağıma alıp koklayacağım günleri göreceğim duaların için ayrıca teşekkürler

Biz de Google dan araştırmaya başlayınca ilk olarak bahçeci yi gördük, sen de öneriyorsan iletişime geçelim bakalım İnşallah sonucu güzel olur , isteyen herkese nasip etsin Allah bu güzel duyguyu
O Obayram süreci çok güzel anlatmış canm. Ben de memorial cem Demirel de tedavi gördüm. 3. Ye hamileyim Allahın izniyle. Eşimden kaynaklı olmuyordu bebeğimiz. O ndenle sürecimiz daha rahat geçti. Pek çok nedenden dolayı fiyatlar değişiyor. Ama en iyi ihtimalde bile şuanki fiyatlarda 20 bin gerekir. Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Kızlar birazcık tatlış şeylerden bahsedelim Dolaplar icin anlaştık odamız küçük mecbur özel ölçü kendim çizdim bir seyler onu yaptırıyorum. Şimdi duvar dekorasyonu renkler falan konusunda kararsızım. Bu hayvan büstlerine bayıldım ne dersiniz ? Hem size fikir olsun hem de başka fikri olanlarda göndersin.

Eklentiler

• 711D9CD2-F92A-496D-856B-E7737EC00D28.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 73
Amiin canım insallah , Allah sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin sana da Maddi ve manevi gerçekten zor bir süreçmiş

Ben varım canım. Her iki yumurtalığım da da çikolata kist var biri 4 cm diğeri de 2,5 cm. 2,5 senelik evlilikte bende ilk kez hamile kaldım. Öncesinde bir tüp bebek denemesi yaptım negatif sonuçlandı. Ama çok şükür Allah yüzüme baktı doğal yolla hamile kaldım. Yani diyeceğim o ki hiç kafasına takmasin İnan ki kafaya takınca olmuyor ben kendimde bunu tecrübe ettim. Ben son 6 ay artık vazgeçmiştim olmuyorsa olmuyor herkesin çocuğu olmak zorunda mı? Demekki hayırlısı buymuş dedim ve hiç kafama takmadim bir daha. Ve sonunda çok şükür oldu. Ayrıca ben hiç bir tedavi de görmedim kist için. Hala kistlerim yerinde duruyor yani. Zor oluyor evet diğer kadınlar kadar şanslı değiliz ama asla imkansız da değil yani illaki olacaktır. Doğal yolla olmasa bile tıp artık ilerledi tüp bebek yaptırır yine olur Allah'ın izniyle. Naçizane tavsiyem ameliyat olmaması yonunde çünkü yumurta rezervlerine ciddi zarar veriyor ameliyat. Ayrıca kistlerin tekrar etme olasılığı da çok yüksek. Bence vakit kaybetmeden doğal yolla olmayacağını dusunuyorsa tüp bebek için araştırmalara başlasın derim. Allah hakkın da hayirlisini nasip etsin inşallah

Canim cok guzel olurdu yaaa hemen baktim ama bize uzakmis baktim da

Yoksa bir hastanenin yoga sınıfı mi bu aynı sınıfta miyiz acabaaa :)

Amiin canım insallah , Allah sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin sana da Maddi ve manevi gerçekten zor bir süreçmiş
Bende tup bebek yapan doktorlari takip ediyorum, bir tanesini cok beğeniyorum, yurtdisindan cok yerden gelen hastalari oluyor, kisiye ozel farkli uygulamaları oluyor, konaklamak için anlaşmalı oldugu oteller vs var, bakmak isterseniz linkini bırakıyorum

Kesinlikle direkt çözüm bahçeci kliniği diyebilirim. Eltim ilk başta başka bir yerde denedi maalesef tutmadı. Bahçeci de direkt tuttu eylülde ikizlerimizi aldık bile kucağımıza. Eltimde kırgız onunda sigortası yoktu herşey dahil bi 40bine patladığını söylediler. Bahçeci biraz pahalı evet ama paranız çöp olmuyor en azından tabi ki birde hayal kırıklığına uğramamış oluyorsunuz. Eğer isterse doktor adını da öğrenirim söylerim size. Doğumuda memorial ataşehir de yaptı çok memnundu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…