2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Aslinda sorduğunda daha erken diye söylemiş, herkesin bi kaybetme korkusu olabilir yada farkli bir cinsiyet mi bekliyordu?? Genelde çocuklarına karşı mesafeli olanlar torunlarıyla cok farkli olabiliyor ancak doğunca tecrübe edilebilir buda. Sen yine de canini sikmamaya calis, eşine de annem sevgisini belli edemez de gec. Çoğumuz normalde hiç onemsemeyecegimiz seylere cok kirildik ağladık ama biraz zaman geçince buna mi uzuldum diyebiliyor insan, ben mesela az ağlasam karnima agri girer o yuzden cok dikkat ediyorum. Sende dikkat et canım, kimsenin seni bu kadar üzmesine izin verme

Cem Çelik doktorun ismi canım. İnşaallah herşey istediği gibi olur.

Teşekkür ederim canım. İnşallah her şey düzelir de normale döneriz

Böyle düşünme canım, Allahın izniyle doğsun bak nasıl göstere göstere yaşayacak duygularını. Benim annem de öyle doğmadan çok belli etmez, aman bişey olur nazar değer korkusu o. Eski insanlar öyle oluyor. Duygusalsa bi de. Allahın izniyle Doğup kucağına alınca annen, anlicaksın sen de.

Bende yoga yapmak istiyorum ama dontoruj onermiyor yürüyüş yapabilirsin kendini yormadan ama yoga, plates yasak dedi
Doktorun ne diyorsa önce onu dinlemek lazım tabi. Ama yoga pilates kadar hareketli değildir. İstersen koltukta oturarak sadece nefes egzersizlerine, meditasyona bile katılabilirsin

Günaydın kızlar, bir önerim daha olacak, çevrenizdeki en yakın hastanede veya takipli hastanenizde gebe okuluna katılabilirsiniz. Hastanenin devlet veya özel olmasından etmez gebe okulları ücretsiz oluyor. Her hafta belli günlerde yapılıyor. Ben sağlıkçıyım, mesleğim de gebelik ve doğuma çok uzak değildir, kendimi bilgili sayarım ama yine de öğreneceğimiz küçük bir bilgi doğumda çok işimize yarayabilir. Ben ilk derslerden çok şey öğrendim. Vakti olana tavsiyedir

Kızlar kısalma devam ediyor. Hastaneye yatıyorum. 3-4 gibi serklaj uygulanacak. Dua edin nolur
Böyle şeyler yaşayıp süreci güzel ilerlemeye devam eden çok insan var. Sen pozitif olmaya çalış, inşallah bebişin seninle kalacak, hastaneden mutlu ayrılacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…