Aslinda sorduğunda daha erken diye söylemiş, herkesin bi kaybetme korkusu olabilir yada farkli bir cinsiyet mi bekliyordu?? Genelde çocuklarına karşı mesafeli olanlar torunlarıyla cok farkli olabiliyor ancak doğunca tecrübe edilebilir buda. Sen yine de canini sikmamaya calis, eşine de annem sevgisini belli edemez de gec. Çoğumuz normalde hiç onemsemeyecegimiz seylere cok kirildik ağladık ama biraz zaman geçince buna mi uzuldum diyebiliyor insan, ben mesela az ağlasam karnima agri girer o yuzden cok dikkat ediyorum. Sende dikkat et canım, kimsenin seni bu kadar üzmesine izin vermeCanım kaç gündür ağla ağla psikolojim bozuldu artık. Annemden soğudum artık. Annem normalde de bana sevgi sözcükleri söyleyen biri değildir. Ama bebek olmadan önce oyuncaklar örerdi ne bileyim çorap falan alırdı koyardı bi kenara toruna bunlar diye. Şimdi bebek geliyor hiçbir şey yok
Cem Çelik doktorun ismi canım. İnşaallah herşey istediği gibi olur.Valla çok memnun oluruz dün akşam biraz araştırdık bahçeci nin instagramda Bulgaristan sayfası bile varmış meğer , buradan çok kişi gidiyormuş konaklama hizmetleri de varmış aklına en çok yatan bahçeci oldu , eğer doktor adını da öğrenebilirsek çok iyi olur
Teşekkür ederim canım. İnşallah her şey düzelir de normale dönerizAslinda sorduğunda daha erken diye söylemiş, herkesin bi kaybetme korkusu olabilir yada farkli bir cinsiyet mi bekliyordu?? Genelde çocuklarına karşı mesafeli olanlar torunlarıyla cok farkli olabiliyor ancak doğunca tecrübe edilebilir buda. Sen yine de canini sikmamaya calis, eşine de annem sevgisini belli edemez de gec. Çoğumuz normalde hiç onemsemeyecegimiz seylere cok kirildik ağladık ama biraz zaman geçince buna mi uzuldum diyebiliyor insan, ben mesela az ağlasam karnima agri girer o yuzden cok dikkat ediyorum. Sende dikkat et canım, kimsenin seni bu kadar üzmesine izin verme
Çok teşekkür ederiz , insallahCem Çelik doktorun ismi canım. İnşaallah herşey istediği gibi olur.
İlla ki yeterli bebisler sağlıklı olsun ben bir de yemedim mi olnuyor Zaten kansızlık varKilolu değilsin ki canim dert etme o kadar, gider hepsi zamani gelince
Böyle düşünme canım, Allahın izniyle doğsun bak nasıl göstere göstere yaşayacak duygularını. Benim annem de öyle doğmadan çok belli etmez, aman bişey olur nazar değer korkusu o. Eski insanlar öyle oluyor. Duygusalsa bi de. Allahın izniyle Doğup kucağına alınca annen, anlicaksın sen de.Kızlar ya bir kaç gündür moralim çok bozuk. 6.aya girdim kendi annemde bebeğe karşı gelişen hiçbir heves ışığı yok. İlk bebeğimiz onların da ilk torunu olcak. Daha hiçbir şey almamış çocuğuma. Biz bebek arabası aldık onun parasını verdiler hemen sadece o kadar. İlk zamanlar niye heves etmiyorsun dediğimde daha küçük diyordu. Sonradan cinsiyet belli değil daha dedi. Şimdi de diyor korkuyorum bişey olur diye. Doğsun herşey de alınır diyo. Ama bana çok tuhaf geliyor. İnsan ilk torununa hiç heves etmez mi ya. Bi de kendi annem yani. Kayınvalidem kendi annemden daha hevesli. Eşim de şimdi diyor bebeği baksın diye annene vercektik hiç vermeyelim daha iyi baksana hevesi bile yok diyo. Kaç gündür bunları düşünüp ağlıyorum. Eşime karşı da mahçup olmuş gibi hissediyorum
Doktorun ne diyorsa önce onu dinlemek lazım tabi. Ama yoga pilates kadar hareketli değildir. İstersen koltukta oturarak sadece nefes egzersizlerine, meditasyona bile katılabilirsinBende yoga yapmak istiyorum ama dontoruj onermiyor yürüyüş yapabilirsin kendini yormadan ama yoga, plates yasak dedi
Dualarımız sizinle canım, inşallah güzel haberlerle gelGünaydın kızlar
Bizim için dua edin olur mu? Kontrolüm var bugün. İlaçlar ve yatmak işe yaramış olsun, açıklığım artmasın
Günaydın, tüm dualarımız seninleGünaydın kızlar
Bizim için dua edin olur mu? Kontrolüm var bugün. İlaçlar ve yatmak işe yaramış olsun, açıklığım artmasın
Dualarim sizinle canim.Günaydın kızlar
24 +0 dan itibaren düşünün .. ben de az önce idareme sordum :) tesadüf :)Kızlar idari izin 23. Hafta dolunca mı 24. Hafta dolunca mı alınıyor
Tamam o zaman teşekkürler24 +0 dan itibaren düşünün .. ben de az önce idareme sordum :) tesadüf :)
Peki idare izin kullanılınca 32. haftada çalışamaz raporu almak zorundamıyız?24 +0 dan itibaren düşünün .. ben de az önce idareme sordum :) tesadüf :)
İnşallah her şey yolundadır, güzel haberleri alırsın bugünGünaydın kızlar
Canım olumlu düşünüyoruz herşey düzelicek ve hastaneden evine gülerek bebisinle birlikte doneceksin inşallahhh.Kızlar kısalma devam ediyor. Hastaneye yatıyorum. 3-4 gibi serklaj uygulanacak. Dua edin nolur
Böyle şeyler yaşayıp süreci güzel ilerlemeye devam eden çok insan var. Sen pozitif olmaya çalış, inşallah bebişin seninle kalacak, hastaneden mutlu ayrılacaksınKızlar kısalma devam ediyor. Hastaneye yatıyorum. 3-4 gibi serklaj uygulanacak. Dua edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?