Yaaaaaa cok sevindim canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.Ben varım canım. Her iki yumurtalığım da da çikolata kist var biri 4 cm diğeri de 2,5 cm. 2,5 senelik evlilikte bende ilk kez hamile kaldım. Öncesinde bir tüp bebek denemesi yaptım negatif sonuçlandı. Ama çok şükür Allah yüzüme baktı doğal yolla hamile kaldım. Yani diyeceğim o ki hiç kafasına takmasin İnan ki kafaya takınca olmuyor ben kendimde bunu tecrübe ettim. Ben son 6 ay artık vazgeçmiştim olmuyorsa olmuyor herkesin çocuğu olmak zorunda mı? Demekki hayırlısı buymuş dedim ve hiç kafama takmadim bir daha. Ve sonunda çok şükür oldu. Ayrıca ben hiç bir tedavi de görmedim kist için. Hala kistlerim yerinde duruyor yani. Zor oluyor evet diğer kadınlar kadar şanslı değiliz ama asla imkansız da değil yani illaki olacaktır. Doğal yolla olmasa bile tıp artık ilerledi tüp bebek yaptırır yine olur Allah'ın izniyle. Naçizane tavsiyem ameliyat olmaması yonunde çünkü yumurta rezervlerine ciddi zarar veriyor ameliyat. Ayrıca kistlerin tekrar etme olasılığı da çok yüksek. Bence vakit kaybetmeden doğal yolla olmayacağını dusunuyorsa tüp bebek için araştırmalara başlasın derim. Allah hakkın da hayirlisini nasip etsin inşallah
Gercekten gebelik bir mucize. Karnim buyudukce hissettikce daha da bi farkli duygular hissediyorum. Ve cok sukur diyorum. Arkadasimla tekrar konustugumda konu konuyu acarken bi soyleyeyim. Bu tarz durumlarda insan direk bi yorum tavsiyede yapamiyor arkadasin bile olsa cok hassas bi durum. Allah her kadina istedigi vakitte bu duyguyu yasatmasi dilegimle.Gebelik gercekten mucize, her gün sukredilmesi gereken bir durum, arkadaslar tüp bebek süreçlerini anlatmış ne kadar zor maddi manevi yıpratıcı, Rabbim her isteyene tez zamanda nasip etsincanim ben arkadasin icin kendi kullandığım bir set vardi onu onerebilirim, beralife markasının hamilelik seti var, yorumlarda o kadar çok cikolata kisti olan insanın, kistlerinin yok oldugu veya hamile kalabildikleri hakkında bilgi vardi ki, ayni zamanda pkos olanlarinda. Bende bu iki sorun da yoktu ama ilk iki gebeligim cok sorunlu geçince kullanmak istedim ve ilk önce regl düzenledi ve sonrasında ki gebeliklerim de hic sorun yaşamadım cok şükür, denemekte fayda görüyorum ben
Canim ben de instagramda mehmet resit asogluna cok sık denk geliyorum. Hem cok sempatik hem de cok basarili bi doktor. Aklinizda bulunsun.Biz de Google dan araştırmaya başlayınca ilk olarak bahçeci yi gördük, sen de öneriyorsan iletişime geçelim bakalım İnşallah sonucu güzel olur , isteyen herkese nasip etsin Allah bu güzel duyguyu
Çok güzelmişş, bende kaydımı yapacağım hemenKızlar ben 2 haftadır böyle bir yoga sınıfına katılıyorum. Tamamen ücretsiz ve hamile yogası için özel sertifikası olan bir uzman var. Her cumartesi akşamı saat 19.00'da oluyor. Siz kaydınızı yaptırırsanız cumartesi günü link SMS ile geliyor. Gevşeme, meditasyon, nefes ve hareket çalışmaları bana çok iyi geliyor. Orada buluşalım
Bende etmemeye calisiyirum valla ya ben 62 kilo ile kaldım şimdi 70 olmisundurBen 83 kg ile hamile kaldım ama o yuzden biraz dikkat etmeye çalışıyorum ama yinede çok kaçırdığım oluyorbence tehlikeli saglik açısından bi sorun yoksa cokta onemli degil kilo almak hepsi gidiyor bi sekilde, ilk doğumundan sonra 20 kg vermiştim, ikinci dogumdan sonrada 18 kg vermiştim ki hala diyetteyken hamile kaldim kilo her türlü veriliyor o yuzden cok dert etmiyorum
aa harika bende ozaman yazilayimmGüzel haber dersler evinin istediğin odasında yapılıyor. Online yani
Çok teşekkür ederim canımm inşallahÇok cici olmuş beyaz en sevdiğimGule gule kullansın kuzucuk
Valla çok memnun oluruz dün akşam biraz araştırdık bahçeci nin instagramda Bulgaristan sayfası bile varmış meğer , buradan çok kişi gidiyormuş konaklama hizmetleri de varmış aklına en çok yatan bahçeci oldu , eğer doktor adını da öğrenebilirsek çok iyi olurKesinlikle direkt çözüm bahçeci kliniği diyebilirim. Eltim ilk başta başka bir yerde denedi maalesef tutmadı. Bahçeci de direkt tuttu eylülde ikizlerimizi aldık bile kucağımıza. Eltimde kırgız onunda sigortası yoktu herşey dahil bi 40bine patladığını söylediler. Bahçeci biraz pahalı evet ama paranız çöp olmuyor en azından tabi ki birde hayal kırıklığına uğramamış oluyorsunuz. Eğer isterse doktor adını da öğrenirim söylerim size. Doğumuda memorial ataşehir de yaptı çok memnundu.
Eveet ben de biliyorum o doktoru , videolarını izleyip ağlıyorum çok duygu dolu oluyorCanim ben de instagramda mehmet resit asogluna cok sık denk geliyorum. Hem cok sempatik hem de cok basarili bi doktor. Aklinizda bulunsun.
Oyle gercekten ben evlendigimde kuzenim 10 yıla yakın evliydi bebekleri olmuyordu hamile oldugumu söyleyemedim, dogum anında olan dualar kabul edilir diye onun icin dua etmistim, cok sukur tup bebekle ikizleri oldu, hamileligi, bebek sahibi olmayı ozellikle instagramda o kadar abartılı yasiyor ki insanlar, sahip olmayanları cok yaraliyorlar, her zaman her konuda hassas olmak en güzeliGercekten gebelik bir mucize. Karnim buyudukce hissettikce daha da bi farkli duygular hissediyorum. Ve cok sukur diyorum. Arkadasimla tekrar konustugumda konu konuyu acarken bi soyleyeyim. Bu tarz durumlarda insan direk bi yorum tavsiyede yapamiyor arkadasin bile olsa cok hassas bi durum. Allah her kadina istedigi vakitte bu duyguyu yasatmasi dilegimle.
Kilolu değilsin ki canim dert etme o kadar, gider hepsi zamani gelinceBende etmemeye calisiyirum valla ya ben 62 kilo ile kaldım şimdi 70 olmisundur
Hem de ne abartı .. 3 aylık hamile kadın göbeğini tutarak poz veriyor ortada göbek yok, her ultrason görüntüsünü paylaşıyor,yaptığı ve aldığı her şey en ufak ayrıntısıyla ortada,sanki birilerine bir şey kanıtlamak istermiş gibiOyle gercekten ben evlendigimde kuzenim 10 yıla yakın evliydi bebekleri olmuyordu hamile oldugumu söyleyemedim, dogum anında olan dualar kabul edilir diye onun icin dua etmistim, cok sukur tup bebekle ikizleri oldu, hamileligi, bebek sahibi olmayı ozellikle instagramda o kadar abartılı yasiyor ki insanlar, sahip olmayanları cok yaraliyorlar, her zaman her konuda hassas olmak en güzeli
Amin canım çok teşekkürler. Evet ben de ekleyecektim yazının sonuna unuttum. Çok aşırı büyük kistlerde ameliyat kaçınılmaz oluyor ki senin arkadaşının öyleymiş. Ama 5 cm civarı kistlerde pek önerilmiyor ameliyat. Benim nispeten daha küçük olduğu için kendim adina o yüzden hiç ameliyatı düşünmedim. Ben inanıyorum ki arkadaşının en kısa zamanda bebeği olacak, sadece biraz sabır...Gebelerin duası kabul olur derler Allah en yakın zamanda kucağını doldursun inşallah onun daYaaaaaa cok sevindim canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.Zaten herseyin basi kafaya takmamaktan geciyor. Maalesef arkadasim ameliyat olmak zorunda kaldi. Artik kistleri patlayacak derecede buyumustu, mesela adetliyken yolda yururken pat diye dusup bayilabiliyordu. 8-9 cm civariydi.. Miyomlari da vardi. Ikisini birden ameliyatla aldilar ama sanirim yumurtalik rezervine zarari minimuma indiren bi yontemle. Umarim arkadasim da dogal veya tedavi farketmeksizin hamile kalir. Gercekten bi kadin icin cok zor bi surec. Rabbim kimseye yasatmasin bu uzuntuleri.
Evt malesef sosya medyayı bu sekilde kullanan cok var ve artik herkes ne para eder diye dusundugu icin, influencer lik sevdasıyla herseyi kullanmaya basladilar, oraninda çivisi çıktı aslinda, Rabbim herkese akıl fikir versinHem de ne abartı .. 3 aylık hamile kadın göbeğini tutarak poz veriyor ortada göbek yok, her ultrason görüntüsünü paylaşıyor,yaptığı ve aldığı her şey en ufak ayrıntısıyla ortada,sanki birilerine bir şey kanıtlamak istermiş gibiHer şeyi bu kadar göz önünde yaşamaya ne gerek var ki .. Sevinci paylaşmak güzel ama birilerinin canını acıtarak,nispet yaparmışçasına değil ..
Bende yoga yapmak istiyorum ama dontoruj onermiyor yürüyüş yapabilirsin kendini yormadan ama yoga, plates yasak dediKızlar ben 2 haftadır böyle bir yoga sınıfına katılıyorum. Tamamen ücretsiz ve hamile yogası için⁶ özel sertifikası olan bir uzman var. Her cumartesi akşamı saat 19.00'da oluyor. Siz kaydınızı yaptırırsanız cumartesi günü link SMS ile geliyor. Gevşeme, meditasyon, nefes ve hareket çalışmaları bana çok iyi geliyor. Orada buluşalım
Ama herkes icinde ki duyguları ayni şekilde yansıtamaz ki, bana kalsa biraz fazla duygusal davranmissiniz cunku gercekten cok kucukler hala. Belki kv daha disa donuk heyecanini paylasan biridir, anneniz ise tam tersi olabilir, aslinda bunu siz daha iyi bilirsiniz, herseye cok sevecen ve heyecanli yaklasiyorken sizin bebeginize yaklasmiyorsa hakli olabilirsiniz ama duygularini icinde yasayan biriyse, bebekle beraber ancak göstermeye başlayabilir. Hep hamilelik duygusalligi bunlar, üzmeyin tatli caninizi ve bebisiniziKızlar ya bir kaç gündür moralim çok bozuk. 6.aya girdim kendi annemde bebeğe karşı gelişen hiçbir heves ışığı yok. İlk bebeğimiz onların da ilk torunu olcak. Daha hiçbir şey almamış çocuğuma. Biz bebek arabası aldık onun parasını verdiler hemen sadece o kadar. İlk zamanlar niye heves etmiyorsun dediğimde daha küçük diyordu. Sonradan cinsiyet belli değil daha dedi. Şimdi de diyor korkuyorum bişey olur diye. Doğsun herşey de alınır diyo. Ama bana çok tuhaf geliyor. İnsan ilk torununa hiç heves etmez mi ya. Bi de kendi annem yani. Kayınvalidem kendi annemden daha hevesli. Eşim de şimdi diyor bebeği baksın diye annene vercektik hiç vermeyelim daha iyi baksana hevesi bile yok diyo. Kaç gündür bunları düşünüp ağlıyorum. Eşime karşı da mahçup olmuş gibi hissediyorum
Canım kaç gündür ağla ağla psikolojim bozuldu artık. Annemden soğudum artık. Annem normalde de bana sevgi sözcükleri söyleyen biri değildir. Ama bebek olmadan önce oyuncaklar örerdi ne bileyim çorap falan alırdı koyardı bi kenara toruna bunlar diye. Şimdi bebek geliyor hiçbir şey yokAma herkes icinde ki duyguları ayni şekilde yansıtamaz ki, bana kalsa biraz fazla duygusal davranmissiniz cunku gercekten cok kucukler hala. Belki kv daha disa donuk heyecanini paylasan biridir, anneniz ise tam tersi olabilir, aslinda bunu siz daha iyi bilirsiniz, herseye cok sevecen ve heyecanli yaklasiyorken sizin bebeginize yaklasmiyorsa hakli olabilirsiniz ama duygularini icinde yasayan biriyse, bebekle beraber ancak göstermeye başlayabilir. Hep hamilelik duygusalligi bunlar, üzmeyin tatli caninizi ve bebisinizi
Kızlar ya bir kaç gündür moralim çok bozuk. 6.aya girdim kendi annemde bebeğe karşı gelişen hiçbir heves ışığı yok. İlk bebeğimiz onların da ilk torunu olcak. Daha hiçbir şey almamış çocuğuma. Biz bebek arabası aldık onun parasını verdiler hemen sadece o kadar. İlk zamanlar niye heves etmiyorsun dediğimde daha küçük diyordu. Sonradan cinsiyet belli değil daha dedi. Şimdi de diyor korkuyorum bişey olur diye. Doğsun herşey de alınır diyo. Ama bana çok tuhaf geliyor. İnsan ilk torununa hiç heves etmez mi ya. Bi de kendi annem yani. Kayınvalidem kendi annemden daha hevesli. Eşim de şimdi diyor bebeği baksın diye annene vercektik hiç vermeyelim daha iyi baksana hevesi bile yok diyo. Kaç gündür bunları düşünüp ağlıyorum. Eşime karşı da mahçup olmuş gibi hissediyorum
Bu dönem biraz daha ilgi bekliyorum galiba canım. Bekleyeni bulamayınca da üzüldüm açıkcası. Ama yapcak bişey yok. Dua ediyorum anneme istek heves gelsin diyeCanim daha erken gozuyle bakiyodur ki zaten oncesinde ordugu seyler varmis stok yapmis annen.Birde Allah korusun ama kayip yasanmasindan korkuyor, inan bu benim annemde falan da var. Bence esin de yangina korukle gitmis. Erkekler genelde bizi yatistirmali. Su da bi gercek ki hormonlarimiz bizi mahfediyor. Ben de 2-3 gun once anneme cok sinirlenmistim oturup aglamistim. Simdi bosuna uzmusum kendimi diyorum. Ki baksana bebek arabasinda gayet yardimci olmuslar. Hani hic hevesi olmayan buna da yanasmisti. Bence tatli canini bosuna uzme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?