2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Yaaaaaa cok sevindim canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Zaten herseyin basi kafaya takmamaktan geciyor. Maalesef arkadasim ameliyat olmak zorunda kaldi. Artik kistleri patlayacak derecede buyumustu, mesela adetliyken yolda yururken pat diye dusup bayilabiliyordu. 8-9 cm civariydi.. Miyomlari da vardi. Ikisini birden ameliyatla aldilar ama sanirim yumurtalik rezervine zarari minimuma indiren bi yontemle. Umarim arkadasim da dogal veya tedavi farketmeksizin hamile kalir. Gercekten bi kadin icin cok zor bi surec. Rabbim kimseye yasatmasin bu uzuntuleri.

Gercekten gebelik bir mucize. Karnim buyudukce hissettikce daha da bi farkli duygular hissediyorum. Ve cok sukur diyorum. Arkadasimla tekrar konustugumda konu konuyu acarken bi soyleyeyim. Bu tarz durumlarda insan direk bi yorum tavsiyede yapamiyor arkadasin bile olsa cok hassas bi durum. Allah her kadina istedigi vakitte bu duyguyu yasatmasi dilegimle.

Biz de Google dan araştırmaya başlayınca ilk olarak bahçeci yi gördük, sen de öneriyorsan iletişime geçelim bakalım İnşallah sonucu güzel olur , isteyen herkese nasip etsin Allah bu güzel duyguyu
Canim ben de instagramda mehmet resit asogluna cok sık denk geliyorum. Hem cok sempatik hem de cok basarili bi doktor. Aklinizda bulunsun.

Çok güzelmişş, bende kaydımı yapacağım hemen

Bende etmemeye calisiyirum valla ya ben 62 kilo ile kaldım şimdi 70 olmisundur

Valla çok memnun oluruz dün akşam biraz araştırdık bahçeci nin instagramda Bulgaristan sayfası bile varmış meğer , buradan çok kişi gidiyormuş konaklama hizmetleri de varmış aklına en çok yatan bahçeci oldu , eğer doktor adını da öğrenebilirsek çok iyi olur

Canim ben de instagramda mehmet resit asogluna cok sık denk geliyorum. Hem cok sempatik hem de cok basarili bi doktor. Aklinizda bulunsun.
Eveet ben de biliyorum o doktoru , videolarını izleyip ağlıyorum çok duygu dolu oluyor O da bahçeci tüp bebek merkezinin bünyesinde çalışıyormuş düne kadar dikkat etmemiştim , profilinde gördüm sonradan , arkadaşıma da takibe aldırdım

Oyle gercekten ben evlendigimde kuzenim 10 yıla yakın evliydi bebekleri olmuyordu hamile oldugumu söyleyemedim, dogum anında olan dualar kabul edilir diye onun icin dua etmistim, cok sukur tup bebekle ikizleri oldu, hamileligi, bebek sahibi olmayı ozellikle instagramda o kadar abartılı yasiyor ki insanlar, sahip olmayanları cok yaraliyorlar, her zaman her konuda hassas olmak en güzeli

Hem de ne abartı .. 3 aylık hamile kadın göbeğini tutarak poz veriyor ortada göbek yok, her ultrason görüntüsünü paylaşıyor,yaptığı ve aldığı her şey en ufak ayrıntısıyla ortada,sanki birilerine bir şey kanıtlamak istermiş gibi Her şeyi bu kadar göz önünde yaşamaya ne gerek var ki .. Sevinci paylaşmak güzel ama birilerinin canını acıtarak,nispet yaparmışçasına değil ..

Amin canım çok teşekkürler. Evet ben de ekleyecektim yazının sonuna unuttum. Çok aşırı büyük kistlerde ameliyat kaçınılmaz oluyor ki senin arkadaşının öyleymiş. Ama 5 cm civarı kistlerde pek önerilmiyor ameliyat. Benim nispeten daha küçük olduğu için kendim adina o yüzden hiç ameliyatı düşünmedim. Ben inanıyorum ki arkadaşının en kısa zamanda bebeği olacak, sadece biraz sabır...Gebelerin duası kabul olur derler Allah en yakın zamanda kucağını doldursun inşallah onun da

Evt malesef sosya medyayı bu sekilde kullanan cok var ve artik herkes ne para eder diye dusundugu icin, influencer lik sevdasıyla herseyi kullanmaya basladilar, oraninda çivisi çıktı aslinda, Rabbim herkese akıl fikir versin

Kızlar ya bir kaç gündür moralim çok bozuk. 6.aya girdim kendi annemde bebeğe karşı gelişen hiçbir heves ışığı yok. İlk bebeğimiz onların da ilk torunu olcak. Daha hiçbir şey almamış çocuğuma. Biz bebek arabası aldık onun parasını verdiler hemen sadece o kadar. İlk zamanlar niye heves etmiyorsun dediğimde daha küçük diyordu. Sonradan cinsiyet belli değil daha dedi. Şimdi de diyor korkuyorum bişey olur diye. Doğsun herşey de alınır diyo. Ama bana çok tuhaf geliyor. İnsan ilk torununa hiç heves etmez mi ya. Bi de kendi annem yani. Kayınvalidem kendi annemden daha hevesli. Eşim de şimdi diyor bebeği baksın diye annene vercektik hiç vermeyelim daha iyi baksana hevesi bile yok diyo. Kaç gündür bunları düşünüp ağlıyorum. Eşime karşı da mahçup olmuş gibi hissediyorum

Bende yoga yapmak istiyorum ama dontoruj onermiyor yürüyüş yapabilirsin kendini yormadan ama yoga, plates yasak dedi

Ama herkes icinde ki duyguları ayni şekilde yansıtamaz ki, bana kalsa biraz fazla duygusal davranmissiniz cunku gercekten cok kucukler hala. Belki kv daha disa donuk heyecanini paylasan biridir, anneniz ise tam tersi olabilir, aslinda bunu siz daha iyi bilirsiniz, herseye cok sevecen ve heyecanli yaklasiyorken sizin bebeginize yaklasmiyorsa hakli olabilirsiniz ama duygularini icinde yasayan biriyse, bebekle beraber ancak göstermeye başlayabilir. Hep hamilelik duygusalligi bunlar, üzmeyin tatli caninizi ve bebisinizi

Canım kaç gündür ağla ağla psikolojim bozuldu artık. Annemden soğudum artık. Annem normalde de bana sevgi sözcükleri söyleyen biri değildir. Ama bebek olmadan önce oyuncaklar örerdi ne bileyim çorap falan alırdı koyardı bi kenara toruna bunlar diye. Şimdi bebek geliyor hiçbir şey yok

Canim daha erken gozuyle bakiyodur ki zaten oncesinde ordugu seyler varmis stok yapmis annen. Birde Allah korusun ama kayip yasanmasindan korkuyor, inan bu benim annemde falan da var. Bence esin de yangina korukle gitmis. Erkekler genelde bizi yatistirmali. Su da bi gercek ki hormonlarimiz bizi mahfediyor. Ben de 2-3 gun once anneme cok sinirlenmistim oturup aglamistim. Simdi bosuna uzmusum kendimi diyorum. Ki baksana bebek arabasinda gayet yardimci olmuslar. Hani hic hevesi olmayan buna da yanasmisti. Bence tatli canini bosuna uzme.

Bu dönem biraz daha ilgi bekliyorum galiba canım. Bekleyeni bulamayınca da üzüldüm açıkcası. Ama yapcak bişey yok. Dua ediyorum anneme istek heves gelsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…