Odasini suan yapamayacagim icin en temel ihtiyaclarini aldim canim. Klasik hastane cikislari aldim. Sonra 2-4 ve 3-6 aylik takimlar, battaniye, muslin bezler, pike ve banyo seti aldim. Bir de ekstra hastane cikisi kundagi aldim. Cok hosuma gitti hatta fotografini ekliyim. Bebek arabasi travel sistem, anne yani besigi ve ufak tefek ivir zivirlar iste.Erkek anneleri oğluşlarınıza neler aldınız acaba? Fotoğraf atar mısınız? Ben daha hiçbir şey almadım. Sadece bebek arabası tamamsizlerden fikir bekliyorum
Ay maşallah ne kadar tatlı poz vermiş annesiÇok şükür detaylı ultrasyonu sorunsuz atlattık herşey yolundaymış kalbi beyni tam istediğimiz gibi dedi diğer organlarında oluşmuş darısı detaylı bekleyenlen arkadaşların başına herkez hayırlı haberler alsın inşallah
Çok güzelmiş canım güle güle kullansın kuzuuOdasini suan yapamayacagim icin en temel ihtiyaclarini aldim canim. Klasik hastane cikislari aldim. Sonra 2-4 ve 3-6 aylik takimlar, battaniye, muslin bezler, pike ve banyo seti aldim. Bir de ekstra hastane cikisi kundagi aldim. Cok hosuma gitti hatta fotografini ekliyim. Bebek arabasi travel sistem, anne yani besigi ve ufak tefek ivir zivirlar iste.Pek bi eksigimiz kalmadi. Bebek bezi, sampuani ve kuveti eksik. Kuveti de almistim hasarli gelince degistirmek istedim iade yaptilar.
Aman allahıııım bunlar neeeeeKızlarrrr kızımın çeyizini size de fikir olması açısından paylaşıyorumİlk aylarda bize lazım olabilecek şeylerde yoğunlaştık ilk olarak .6 tane hastane çıkışımız var ilk fotoğrafta görünüyor , onun dışında 3-6-9 aylık karışık olarak tulum ve alt üst takımlarımız var , sıfır-yarım ve uzun kollu zıbınlar,tek altlar aldık, yandan bağlanan önlüklerimiz var , arkadan bağlanan da sipariş vermiştim henüz gelmemiş onlar . Birkaç tane yeleğimiz patiğimiz,beremiz ve saç bantlarımız,çoraplarımız var , anneannemiz 2şer tane alt değiştirme örtüsü ve pike dikmiş, onun dışında set halinde puset örtüsü minderi ve emzirme yastığı almıştım, kaliteleri çok güzel tavsiye ederim sizlere de . Birkaç tane de yazlık tulum aldım onların fiyatları da çok uygundu 30-40 TL civarı Trendyolda e-bebek ten sipariş vermiştim . 2 havlu setimiz ve yazlık-kışlık battaniyelerimiz,ağız bezlerimiz var son olarak . Henüz dikim aşamasında nevresim takımımız ve sipariş ettiğim ulaşmayan müslin battaniyelerimiz var. Mutlaka daha eksiklerimiz vardır tekstil olarak , zaman içinde onları da tamamlayacağız, Allah aldıklarımızı ağız tadıyla, sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah
Canım forum kuralları gereği ayrı bir platformda toplanınca üyelikleri kapatıyorlar sanırımYa kızlar bi whatsapp grubu kursak oraya herkes aldığını atsa, sorularımızı hızlıca sorsak falan güzel olmaz mı?
Bunlar ne böyleeeeKızlarrrr kızımın çeyizini size de fikir olması açısından paylaşıyorumİlk aylarda bize lazım olabilecek şeylerde yoğunlaştık ilk olarak .6 tane hastane çıkışımız var ilk fotoğrafta görünüyor , onun dışında 3-6-9 aylık karışık olarak tulum ve alt üst takımlarımız var , sıfır-yarım ve uzun kollu zıbınlar,tek altlar aldık, yandan bağlanan önlüklerimiz var , arkadan bağlanan da sipariş vermiştim henüz gelmemiş onlar . Birkaç tane yeleğimiz patiğimiz,beremiz ve saç bantlarımız,çoraplarımız var , anneannemiz 2şer tane alt değiştirme örtüsü ve pike dikmiş, onun dışında set halinde puset örtüsü minderi ve emzirme yastığı almıştım, kaliteleri çok güzel tavsiye ederim sizlere de . Birkaç tane de yazlık tulum aldım onların fiyatları da çok uygundu 30-40 TL civarı Trendyolda e-bebek ten sipariş vermiştim . 2 havlu setimiz ve yazlık-kışlık battaniyelerimiz,ağız bezlerimiz var son olarak . Henüz dikim aşamasında nevresim takımımız ve sipariş ettiğim ulaşmayan müslin battaniyelerimiz var. Mutlaka daha eksiklerimiz vardır tekstil olarak , zaman içinde onları da tamamlayacağız, Allah aldıklarımızı ağız tadıyla, sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah
Aminn inşallah yarınn senden de güzel haberler bekliyoruzAy maşallah ne kadar tatlı poz vermiş annesigözünüz aydın gelişimi de hep böyle sorunsuz ilerlesin inşallah
Çok güzelmiş canım güle güle kullansın kuzuu
Aman allahıııım bunlar neeeeeçok güzeller canımmm emeğinize sağlıkkk sağlıklı günlerde kıllanın inşallahhhh
Teşekkür ederiz teyzoşlarBunlar ne böyleeee
Sağlıklı, güzel günlerde kullanın inşallah canım
Nasıl bekleyeceğiz ya 32. HaftayıÖzel sektordeyım eger yıllık ıznın varsa kullanırsın yada ucretsız ızne cıkarsın rapor vs alıp.... bende 32. haftayı zor beklıyorum şuankı asgarı ucrete gore alacagın tum paralar sut parası vs dahıl 10 bıne yakın 9 kusur edıyor 16 hafta dogum ıznı ıcın
Biz ailelere söyledik hemen. İş arkadaşlarım da kanama sürecinde rapor gidince öğrenmişler hemen, tüm binaya yayılmış. Ama sosyal medya işi bizim evde de gündemde. Ben de yıllardır bebek hasreti çeken ve düşük yaşayan biriyim, zaten işim çocuklarla olduğu için hep özlem çekerdim, etrafımdaki insanların mutluluğunu hep paylaştım, destekledim ama bilirim ki içimde bir yerlerde ben ne zaman bunları yaşayacağım diye üzüntü oluşurdu. Ben anneler gününde, babalar gününde bile kimsenin eksikliğine, yarasına tuz basmayayım diye paylaşım yapmam ama yılbaşında hem eşimin doğum günü hem de 24 hafta olacağımız için bir yılbaşı fotoğrafı paylaşmaktı dileğim ama eşim paylaşım yapmamdan yana değil. Bakalım yılbaşına kadar konseyden ne karar çıkacakBiz söyledik çevremizdeki herkese fetal dna testinden sonra, anne babalara daha doktora gitmeden kan sonucunu aldığımız gibi söylemiştik. Ama sosyal medyada hiç paylaşmadım daha.
Ayyy maşallah çeyiz sermişsin gerçektenKızlarrrr kızımın çeyizini size de fikir olması açısından paylaşıyorumİlk aylarda bize lazım olabilecek şeylerde yoğunlaştık ilk olarak .6 tane hastane çıkışımız var ilk fotoğrafta görünüyor , onun dışında 3-6-9 aylık karışık olarak tulum ve alt üst takımlarımız var , sıfır-yarım ve uzun kollu zıbınlar,tek altlar aldık, yandan bağlanan önlüklerimiz var , arkadan bağlanan da sipariş vermiştim henüz gelmemiş onlar . Birkaç tane yeleğimiz patiğimiz,beremiz ve saç bantlarımız,çoraplarımız var , anneannemiz 2şer tane alt değiştirme örtüsü ve pike dikmiş, onun dışında set halinde puset örtüsü minderi ve emzirme yastığı almıştım, kaliteleri çok güzel tavsiye ederim sizlere de . Birkaç tane de yazlık tulum aldım onların fiyatları da çok uygundu 30-40 TL civarı Trendyolda e-bebek ten sipariş vermiştim . 2 havlu setimiz ve yazlık-kışlık battaniyelerimiz,ağız bezlerimiz var son olarak . Henüz dikim aşamasında nevresim takımımız ve sipariş ettiğim ulaşmayan müslin battaniyelerimiz var. Mutlaka daha eksiklerimiz vardır tekstil olarak , zaman içinde onları da tamamlayacağız, Allah aldıklarımızı ağız tadıyla, sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah
Ben henüz aldığım hiçbir şeyi canlı göremedim malesef, elimizde ne var ne yok görmek için annemden rica ettim, hem eksiklerimizi de belirlemiş oldukAyyy maşallah çeyiz sermişsin gerçekten
Ortada ciddi bir calisma var, anneanneye sevgilerKızlarrrr kızımın çeyizini size de fikir olması açısından paylaşıyorumİlk aylarda bize lazım olabilecek şeylerde yoğunlaştık ilk olarak .6 tane hastane çıkışımız var ilk fotoğrafta görünüyor , onun dışında 3-6-9 aylık karışık olarak tulum ve alt üst takımlarımız var , sıfır-yarım ve uzun kollu zıbınlar,tek altlar aldık, yandan bağlanan önlüklerimiz var , arkadan bağlanan da sipariş vermiştim henüz gelmemiş onlar . Birkaç tane yeleğimiz patiğimiz,beremiz ve saç bantlarımız,çoraplarımız var , anneannemiz 2şer tane alt değiştirme örtüsü ve pike dikmiş, onun dışında set halinde puset örtüsü minderi ve emzirme yastığı almıştım, kaliteleri çok güzel tavsiye ederim sizlere de . Birkaç tane de yazlık tulum aldım onların fiyatları da çok uygundu 30-40 TL civarı Trendyolda e-bebek ten sipariş vermiştim . 2 havlu setimiz ve yazlık-kışlık battaniyelerimiz,ağız bezlerimiz var son olarak . Henüz dikim aşamasında nevresim takımımız ve sipariş ettiğim ulaşmayan müslin battaniyelerimiz var. Mutlaka daha eksiklerimiz vardır tekstil olarak , zaman içinde onları da tamamlayacağız, Allah aldıklarımızı ağız tadıyla, sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederiz canım , hepimiz aldıklarımızı sağlıkla kullanalım inşallahOrtada ciddi bir calisma var, anneanneye sevgilerSaglikli guzel gunlerde kullanin canim.
Bende yılbaşına kadar paylaşma niyetindeyim aslında, bakalım ikna edebilecek miyimBiz ailelere söyledik hemen. İş arkadaşlarım da kanama sürecinde rapor gidince öğrenmişler hemen, tüm binaya yayılmış. Ama sosyal medya işi bizim evde de gündemde. Ben de yıllardır bebek hasreti çeken ve düşük yaşayan biriyim, zaten işim çocuklarla olduğu için hep özlem çekerdim, etrafımdaki insanların mutluluğunu hep paylaştım, destekledim ama bilirim ki içimde bir yerlerde ben ne zaman bunları yaşayacağım diye üzüntü oluşurdu. Ben anneler gününde, babalar gününde bile kimsenin eksikliğine, yarasına tuz basmayayım diye paylaşım yapmam ama yılbaşında hem eşimin doğum günü hem de 24 hafta olacağımız için bir yılbaşı fotoğrafı paylaşmaktı dileğim ama eşim paylaşım yapmamdan yana değil. Bakalım yılbaşına kadar konseyden ne karar çıkacak
Ne güzel şeyler bunlar rengarenkKızlarrrr kızımın çeyizini size de fikir olması açısından paylaşıyorumİlk aylarda bize lazım olabilecek şeylerde yoğunlaştık ilk olarak .6 tane hastane çıkışımız var ilk fotoğrafta görünüyor , onun dışında 3-6-9 aylık karışık olarak tulum ve alt üst takımlarımız var , sıfır-yarım ve uzun kollu zıbınlar,tek altlar aldık, yandan bağlanan önlüklerimiz var , arkadan bağlanan da sipariş vermiştim henüz gelmemiş onlar . Birkaç tane yeleğimiz patiğimiz,beremiz ve saç bantlarımız,çoraplarımız var , anneannemiz 2şer tane alt değiştirme örtüsü ve pike dikmiş, onun dışında set halinde puset örtüsü minderi ve emzirme yastığı almıştım, kaliteleri çok güzel tavsiye ederim sizlere de . Birkaç tane de yazlık tulum aldım onların fiyatları da çok uygundu 30-40 TL civarı Trendyolda e-bebek ten sipariş vermiştim . 2 havlu setimiz ve yazlık-kışlık battaniyelerimiz,ağız bezlerimiz var son olarak . Henüz dikim aşamasında nevresim takımımız ve sipariş ettiğim ulaşmayan müslin battaniyelerimiz var. Mutlaka daha eksiklerimiz vardır tekstil olarak , zaman içinde onları da tamamlayacağız, Allah aldıklarımızı ağız tadıyla, sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?